Vladan Ivic II

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Vladan Ivic II

Δημοσίευση από navigator11 »

Φίλε γιαπας γνωρίζεις γιατί έφυγε ο Ίβιτς! Δεν εξηγείται αλλιώς ότι και στο ποστ σου παραπάνω αναφέρεσαι (ειρωνικά κατά την άποψή μου) στις εναντίον του απειλές, που πλέον θα παύσουν! Και θα ησυχάσει ...
Θα ήταν ενδιαφέρον να μας έλεγες ποιός τελικά λόγος οδήγησε πραγματικά στην πόρτα της εξόδου και τον Ίβιτς! Δεν είναι, φυσικά, δική σου αρμοδιότητα, το κατανοώ.
Αλλά αυτή η εμμονή σου, επίτρεψέ μου το χαρακτηρισμό, με τον Σαββίδη προσωπικά μου φαίνεται κάπως.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Καλή συνέχεια στην καριέρα του! Το κύπελλο ειναι ΚΑΙ δικό του!
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Kourdos έγραψε:Τελικά έχεις παιδιά κι εσύ ή μόνο ο αδερφός σου;;
Εχει
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Βλανταν πιστεύω ότι σήμερα έκανες μεγάλο λάθος και φοβάμαι ότι θα το πληρώσεις στην εξέλιξη της καριέρας σου.... Σέρβος είσαι η καριέρα πάνω από όλα αλλά το σημερινό λάθος πιστεύω θα σε στοιχήσει.... Αν και εύχομαι καλή καριέρα γιατί παρ όλα τα λάθη σου προσφερες
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

'Στο καλο Βλαντο. Κορυφαια στιγμη το κοουτσαρισμα στο εκτος εδρας παιχνιδι με το βαζελο για τα πλεηοφ. Επιπεδου ΑΛΦΑ εθνικης. Καλη συνεχεια.
Άβαταρ μέλους
episimos73

Δημοσίευση από episimos73 »

Αισθάνομαι ξενερωμένος από αυτή την εξέλιξη. Προφανώς δεν γνωρίζω τους λόγους της αποχώρησης αλλά έχω την αίσθηση ότι κυνηγάμε συνεχώς την ουρά μας...
Ας μας λυπηθεί ο Θεός εμάς τους οπαδούς γιατί αν περιμένουμε από τους κυρίους με τις γεμάτες τσέπες μάλλον άδικα περιμένουμε.
Το τι θα κάνει ο Ίβιτς στη συνέχεια της καριέρας του ποσώς με ενδιαφέρει, ας έχει υγεία να χαρεί την οικογένειά του.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Καλή συνέχεια φίλε.
Όμορφο ποδόσφαιρο κ αποτζαβελιαση
Ελπίζω μόνο μη σε νίκησε ο πωλ
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Αδερφέ, τελείως φιλικά ..., αλλά αν δεν ήταν οι κύριοι ""με τις γεμάτες τσέπες"", ούτε κύπελο θα είχες πάρει, αλλά και θα έπαιζες μαζί με τον ρούλη στα κάτω Πετράλωνα!
Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack

Δημοσίευση από BlackBlockAttack »

hasio_john έγραψε:Αδερφέ, τελείως φιλικά ..., αλλά αν δεν ήταν οι κύριοι ""με τις γεμάτες τσέπες"", ούτε κύπελο θα είχες πάρει, αλλά και θα έπαιζες μαζί με τον ρούλη στα κάτω Πετράλωνα!
Και απο τις 500αρες σελιδες στα μεταγραφικα θα εκανες 500αρες στα οικονομικα και στο ρεφενε...
Άβαταρ μέλους
eorptol1

episimos73 έγραψε:Αισθάνομαι ξενερωμένος από αυτή την εξέλιξη. Προφανώς δεν γνωρίζω τους λόγους της αποχώρησης αλλά έχω την αίσθηση ότι κυνηγάμε συνεχώς την ουρά μας...
Ας μας λυπηθεί ο Θεός εμάς τους οπαδούς γιατί αν περιμένουμε από τους κυρίους με τις γεμάτες τσέπες μάλλον άδικα περιμένουμε.
Το τι θα κάνει ο Ίβιτς στη συνέχεια της καριέρας του ποσώς με ενδιαφέρει, ας έχει υγεία να χαρεί την οικογένειά του.
Οι γεμάτες τσέπες είναι προϋπόθεση για να πας σωστά με τις άδειες τσέπες και καλές προθέσεις Παναιτωλικός θα είσαι στην καλλίτερη και στην χειρότερη Ηρακλής αγωνιστικά και διοικητικά
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Aφου εφυγες λοιπον Βλαντο, ησουν και εισαι πολυ κακος προπονητης. Και ακομα χειροτερος αν παραιτηθηκες κιολας, οπως γραφουν.

Δεν εκανες για τον ΠΑΟΚ, δεν επαιξε η ομαδα καλη μπαλα, δεν πηρες Κυπελλο-ωπα αυτο το πηρες αλλα νταξει απο τυχη οποτε δεν μετραει-,δεν εκανες πρωταθλητισμο και εφτασες αγωνιστικα 3 ποντους κατω απο τον πρωτο, ολοι οι ποδοσφαιριστες που ηρθαν με την συγκαταθεση σου ηταν παλτα.

Γενικα δεν θυμαμαι και κατι θετικο 1.5 χρονο ρε Βλανταν που εισαι προπονητης στον ΠΑΟΚ.

Μακαρι ο φετινος προπονητης-γιατι του χρονου θα εχουμε αλλον-να ειναι καλυτερος.
Άβαταρ μέλους
episimos73

hasio_john έγραψε:Αδερφέ, τελείως φιλικά ..., αλλά αν δεν ήταν οι κύριοι ""με τις γεμάτες τσέπες"", ούτε κύπελο θα είχες πάρει, αλλά και θα έπαιζες μαζί με τον ρούλη στα κάτω Πετράλωνα!
Και τι σημαίνει αυτό ρε Γιάννη; Μήπως να ανεχόμαστε όλες τους τις παραφωνίες, ακόμα και αυτές που μας προσβάλλουν τη νοημοσύνη; Παρεμπιπτόντως, δεν αναφέρομαι μόνο στη διοίκηση αλλά, κυρίως, στους νεαρούς ποδοσφαιριστές-προπονητές που στα 40 τους έχουν κάνει ζωούλα και έχουν ήδη λύσει το οικονομικό πρόβλημα των παιδιών τους.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Καλή συνέχεια Βλάντο. Ευχαριστώ για το κύπελλο και το ξεκαθάρισμα των αποδυτηρίων.

Θα σε ευχαριστούσα για το όμορφο ποδόσφαιρο αλλά το παίξαμε μόνο 2 μήνες. Τους άλλους 8 δεν βλεπόμασταν.
Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται κάτι καλύτερο από αυτό.

Εφόσον δεν ήθελες να συνεχίσεις πολύ καλά έκανες και ζήτησες εξ'αρχής να φύγεις αλλά δεν νομίζω να σου βγει.
Στο καλό λοιπόν.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Οι ποδοσφαιριστές έρχονται και παρέχονται οι γεμάτες τσέπες ειδικά αυτήν την εποχή δεν υπάρχουν.... Κριτικαρεις απλά ούτε κατάρες ούτε ανάθεμα

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
episimos73

eorptol1 έγραψε:Οι ποδοσφαιριστές έρχονται και παρέχονται οι γεμάτες τσέπες ειδικά αυτήν την εποχή δεν υπάρχουν.... Κριτικαρεις απλά ούτε κατάρες ούτε ανάθεμα

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς στο τέλος αλλά και πάλι νομίζω ότι δεν έκανα καμιά ακραία κριτική. Επίσης, επαναλαμβάνω ότι θεωρώ "γεμάτες τσέπες" όχι μόνο αυτές του Σαββίδη αλλά και του Ίβιτς και του Μυστακίδη και του Πέλκα. Τυχαία τα παραδείγματα για να σε προλάβω.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”