Πιθανός νέος Προπονητής
Re: Πιθανός νέος Προπονητής
Συμφωνώ.The_Stalker έγραψε:'Οποιος πει ο Αλσίνα θα έλεγα εγώ.
Ο Γκαρσία τι θέση θα έχει στον ΠΑΟΚ ?
- The_Stalker
Δύσκολη ερώτηση.
Η απάντηση πρέπει να συνδυάζει το σεβασμό στο πρόσωπο του παίκτη, την επιθυμία του ίδιου αλλά και το συμφέρον του ΠΑΟΚ. Αν κρίνουν ότι μπορεί να ανταπεξέλθει ας μείνει.
Η απάντηση πρέπει να συνδυάζει το σεβασμό στο πρόσωπο του παίκτη, την επιθυμία του ίδιου αλλά και το συμφέρον του ΠΑΟΚ. Αν κρίνουν ότι μπορεί να ανταπεξέλθει ας μείνει.
- pagotatzis
Ο Πάουλο Σοσα που ανάφερε αδερφός πριν πήγε/πάει Κίνα
Εγώ παντός δεν θα ήθελα Γερμανό γιατί δεν νομίζω να ταιριάξει όλη η φάση με Ιβαν κτλ
Εγώ παντός δεν θα ήθελα Γερμανό γιατί δεν νομίζω να ταιριάξει όλη η φάση με Ιβαν κτλ
- The_Stalker
Και για να επανέλθω στον προπονητή της κανονικής ομάδας, απ' όσα ονόματα άκουσα με ψήνει περισσότερο ο Ρεμπρόφ. Προτιμώ μάλλον βόρειο προπονητή παρά λατίνο. Και δεν θέλω με τίποτα γάλλο, ιταλό ή ρουμάνο.
Συγγνωμη που το λεω αλλα υπαρχει δεδομενο μπατζετ για το συμβολαιο του προπονητη, το οποιο απερριψε ο Ιβιτς. Αρα μην περιμενετε ονοματα στυλ Σοουζα.
Υπερβαση θα θεωρηθουν τα 600 που παιρνει ο Χασι-κλης. Μακαρι να κανω λαθος κ να φερουνε με 1 εκ.
Υπερβαση θα θεωρηθουν τα 600 που παιρνει ο Χασι-κλης. Μακαρι να κανω λαθος κ να φερουνε με 1 εκ.
- The_Stalker
Πάντως το προφίλ που προωθείται:
"νέος, με φιλοδοξίες", "έμπειρος σε διαχείρηση ομάδων υπό πίεση", "θητεία σε ομάδα που έκανε πρωταθλητισμό", "γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας", "να ταιριάζει ο τρόπος του παιχνιδιού του στο αγωνιστικό πλάνο - ρόστερ της ομάδας"
νομίζω ότι αποκλείει από μόνο του ΟΛΟΥΣ τους προπονητές του κόσμου.
Μάλλον θα πρέπει να το πάρουμε από την αρχή....
"νέος, με φιλοδοξίες", "έμπειρος σε διαχείρηση ομάδων υπό πίεση", "θητεία σε ομάδα που έκανε πρωταθλητισμό", "γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας", "να ταιριάζει ο τρόπος του παιχνιδιού του στο αγωνιστικό πλάνο - ρόστερ της ομάδας"
νομίζω ότι αποκλείει από μόνο του ΟΛΟΥΣ τους προπονητές του κόσμου.
Μάλλον θα πρέπει να το πάρουμε από την αρχή....
Προκυπτει απ το γεγονος οτι ο Ιβιτς απερριψε την προταση του ΠΑΟΚ.
Αν λοιπον η προταση ηταν της ταξεως των 600 θα την απερριπτε? Εγω λεω οχι.
Αρα ηταν μικροτερη. Με αλλα λογια το μπατζετ που διαθετουμε για προπονητη ειναι μικροτερο απο αυτο που ζητησε ο Ιβιτς.
Τωρα αν γραφτει οτι ερχεται ο Ραζβαν με 500, εγω δεν θα το χαψω.
Αρα ηταν μικροτερη. Με αλλα λογια το μπατζετ που διαθετουμε για προπονητη ειναι μικροτερο απο αυτο που ζητησε ο Ιβιτς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mbison την Παρ 09 Ιουν 2017, 22:50, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
δεν ισχυει αυτο για το μπατζετ.δηλαδη αν το μπατζετ ηταν δυο μυρια θα επρεπε να παρει δυο μυρια ο ιβιτς?μια χρονια ειναι προπονητης.και 600 υπερβολη ειναι.αν βρεθει κοινος τοπος με εναν φτασμενο προπονητη θα δωθουν περισσοτερα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Παρ 09 Ιουν 2017, 22:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έναν προπονητή που τον έκανες μάγκα εσύ, τον στέλνεις αν δεν συμφωνεί λόγω οικονομικού. Είναι διαφορετικό με έναν έτοιμο ξένο.
Εννοειται οτι ο καθε προπονητης εχει την τιμη του. Τωρα αν ο Ιβαν προτιμα να δωσει 1εκ σε εναν γνωστο, αλλα δεν δινει πχ 450 στον Ιβιτς, τι να πω... Εγω θα χαρω να ερθει ο ακριβος, αλλα γιατι να ερθει καποιος καλος στη σουπλιγκ? Γι αυτο κρατω μικρο καλαθι
- sourmenetes
- Moderator
Τα σεναρια τα λεμε και ως δεδομενα...mbison έγραψε:Προκυπτει απ το γεγονος οτι ο Ιβιτς απερριψε την προταση του ΠΑΟΚ.
Ειμαστε σε αλλο επιπεδο..
- desperando
- Επικοινωνία:
- hasio_john