Vladan Ivic II
- desperando
- Επικοινωνία:
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: Vladan Ivic II
Τσανδαρη δεν παθαίνεις μόνο για τα λεφτά.
Αλλά σαν μουλαρωσει ο Σέρβος δεν του το γυρνάς με τίποτα.
Το πείσμα πάντως είναι ο χειρότερος σύμβουλος και θα φανεί στην πορεία της καριέρας του ότι έκανε μέγα λάθος,όσο και αν προσπαθήσει το αδερφάκι του
Αλλά σαν μουλαρωσει ο Σέρβος δεν του το γυρνάς με τίποτα.
Το πείσμα πάντως είναι ο χειρότερος σύμβουλος και θα φανεί στην πορεία της καριέρας του ότι έκανε μέγα λάθος,όσο και αν προσπαθήσει το αδερφάκι του
MANIAKOS έγραψε:Εγω για λεφτα δεν το πιστευω παντως
Εγώ πάλι είμαι σίγουρος ότι πρόκειται για λεφτά.
Αν βέβαια φεύγει μόνος του και δεν τον διώχνουν.
Αν η παραμονή του κρινόταν μόνο από το αγωνιστικό ή το οικονομικό πιστεύω ότι θα έμενε με τόσους "συμμάχους" εντός της παε και στον κόσμο. Για μένα η μόνη λογική εξήγηση είναι ότι υπάρχει διαφωνία στα όρια δικαιοδοσίας του ως προπονητή. Γιατί κατά τη γνώμη μου, δύο φορές μέσα στη σεζόν, αν και είχε δίκιο, με τους χειρισμούς του ξεπέρασε αυτά τα όρια και έφερε προ τετελεσμένου τον Ιβάν σε σοβαρά θέματα. Κι εκεί πιστεύω ότι υπήρξε μια τριβή.
Επίσης, είμαι σίγουρος ότι το κλίμα που έχει διαμορφώσει η προπαγάνδα για τον Ίβιτς μετά τη λεωφόρο παίζει ρόλο στην απόφασή του να μη δουλέψει στην Ελλάδα. Ίσως και τον πιο καθοριστικό.
Επίσης, είμαι σίγουρος ότι το κλίμα που έχει διαμορφώσει η προπαγάνδα για τον Ίβιτς μετά τη λεωφόρο παίζει ρόλο στην απόφασή του να μη δουλέψει στην Ελλάδα. Ίσως και τον πιο καθοριστικό.
http://www.paokfc.gr/nea/20170609-lusi- ... u-me-ivic/Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου με τον Βλάνταν Ίβιτς.
09.06.2017 Ευχαριστούμε τον κ.Ίβιτς για την προσφορά του και την πολύτιμη συμβολή του στην κατάκτηση του Κυπέλλου και του ευχόμαστε καλή τύχη στην συνέχεια.
- Sick Bastard
πως μπορείτε να είστε σίγουροι ότι είτε για τα λεφτά είτε επειδή μουλάρωσε, χωρίς να ξέρετε τίποτα;
Όποιοι κι αν είναι οι λόγοι του διαζυγίου (βγήκε επίσημη ανακοίνωση της Π.Α.Ε.), εύχομαι ειλικρινά απ την καρδιά μου, μια πολύ καλύτερη συνέχεια απ την επόμενη σεζόν και για πολλά χρόνια, τόσο στον Βλάντο Ίβιτς όσο ακόμα περισσότερο στην Π.Α.Ο.Κ.άρα μας!!!!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 09 Ιουν 2017, 20:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- john4serres
Η ΠΑΕ γιατι δεν βγαζει τιποτα στα social media για την λύση συμβολαιου με Ιβιτς;
* Βλάνταν καλή συνέχεια.
* Βλάνταν καλή συνέχεια.
-
Ευχαριστούμε Βλάνταν για τη συμβολή σου στην κατάκτηση του κυπέλλου, την αποπομπή Τζαβέλλα και το διάστημα που ο ΠΑΟΚ έπαιξε το ποδόσφαιρο που ονειρευόμασταν. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα σου και πού ξέρεις μπορεί όταν θα έχεις γίνει πιο έμπειρος, πιο σοφός και με πιο γερό στομάχι να αντέχει στην πίεση να ξανασυναντηθούμε.
Επιτέλους ένας προπονητής που φεύγει από τον ΠΑΟΚ ξανά με επιτυχία. Πάντως μέχρι τώρα δείχνουμε ότι σαν σχολείο προπονητών είμαστε τοπ. Όποιος ζήσει τα δύσκολα του ΠΑΟΚ αποδυτήρια με Ιβάν, Τζαβέλλα και λοιπούς, μετά η ζωή του φαίνεται πολύ πιο εύκολη όταν αποχωρήσει:
1) Δώνης μετά τον ΠΑΟΚ έκανε πολύ καλή πορεία στο εξωτερικό και βρισκεται ψηλά στην παγκόσμια κατάταξη προπονητών.
2) Τούντορ: Παρα την αποτυχημένη του σεζόν στον ΠΑΟΚ, πήρε αυτήν την σπουδαία εμπειρία, που μέσα μόνο από 1 εξάμηνο στην επόμενη μικρή Τουρκική ομάδα, τώρα απολαμβάνει ένα πλούσιο συμβόλαιο στη Γαλατά!!!
3) Ο Ίβιτς είμαι σίγουρος ότι όπου και αν πάει εχοντας καταφέρει να επηζήσει 1,5 σχεδόν χρόνο στον ΠΑΟΚ και έχοντας 1 κύπελλο και μια πρωτιά πλέι οφ ως Rookie coach, προβλέπω πολύ λαμπρό μέλλον. Έχει και αδερφό μάνατζερ, οπότε σίγουρα κάτι καλό ψήνεται για τον Σέρβο.
Από τους 3, μόνο ο Ίβιτς έδωσε πράγματα στον ΠΑΟΚ. Καλή τύχη Βλάνταν!
1) Δώνης μετά τον ΠΑΟΚ έκανε πολύ καλή πορεία στο εξωτερικό και βρισκεται ψηλά στην παγκόσμια κατάταξη προπονητών.
2) Τούντορ: Παρα την αποτυχημένη του σεζόν στον ΠΑΟΚ, πήρε αυτήν την σπουδαία εμπειρία, που μέσα μόνο από 1 εξάμηνο στην επόμενη μικρή Τουρκική ομάδα, τώρα απολαμβάνει ένα πλούσιο συμβόλαιο στη Γαλατά!!!
3) Ο Ίβιτς είμαι σίγουρος ότι όπου και αν πάει εχοντας καταφέρει να επηζήσει 1,5 σχεδόν χρόνο στον ΠΑΟΚ και έχοντας 1 κύπελλο και μια πρωτιά πλέι οφ ως Rookie coach, προβλέπω πολύ λαμπρό μέλλον. Έχει και αδερφό μάνατζερ, οπότε σίγουρα κάτι καλό ψήνεται για τον Σέρβο.
Από τους 3, μόνο ο Ίβιτς έδωσε πράγματα στον ΠΑΟΚ. Καλή τύχη Βλάνταν!
Δεν ξέρω τους λόγους της αποχώρησης. Ισως κάποτε μάθουμε αλλά δεν έχει αυτην την στιγμή τόση σημασία. Είδα αγωνιστικά έναν ΠΑΟΚ με πολλά θετικά στοιχεία αλλά και ορισμένα αρνητικά. Σιγουρα πάντως ο Ιβιτς έβαλε το όνομά του δίπλα σ' αυτά των Σάνον, Λόραντ, Σκότσικ, Μπαγιέβιτς και Αναστασιάδη αφου επί θητείας του κατακτήσαμε έναν τίτλο. Καλή συνέχεια στην καριέρα του. Πάμε γι' άλλα και ελπίζω να μην αργήσουμε.
πω πω λαός, πω πω ομάδα, πω πω πω πω πω πω μια ΠΑΟΚάρα.
ακούστηκε στις μέρες σου.
επίσης αποκτήσαμε έναν ακόμα προπονητή να αναφέρουμε κάθε φορά στην καθιερωμένη ετήσια αναζήτηση προπονητή.
καλή συνέχεια.
ακούστηκε στις μέρες σου.
επίσης αποκτήσαμε έναν ακόμα προπονητή να αναφέρουμε κάθε φορά στην καθιερωμένη ετήσια αναζήτηση προπονητή.
καλή συνέχεια.