Ας αφήσω και γω τις σκέψεις μου σχετικά με το πως κινούμαστε στο τμήμα του Βόλλευ.
Λίμπερο: Για μένα το να χάσουμε το Γκαρά είναι απώλεια. Ήθελα και λόγω χημείας με την ομάδα να τον κρατήσουμε και μου φαίνεται δύσκολο να χάλασε η συμφωνία για 5 χιλιάρικα. Παρόλα αυτά ο Κωνσταντινίδης θεωρείται πολύ μεγάλο ταλέντο ο οποίος πριν έρθει σε μας είχε αρκετά γεμάτες χρονιές στην Ορεστιάδα. Τον Παπαδημητρίου δε μπορώ να τον κρίνω, τα στατιστικά του δεν είναι ιδιαίτερα καλά παρόλα αυτά μένει να δούμε πως θα το διαχειριστεί και ο ίδιος ο Ελγκέτα.
Πασαδόρος: Nομίζω ότι εδώ με την προσθήκη Βάλκιερς και τον Τερζή από πίσω είμαστε πάρα πολύ καλά. Έλληνας καλός πασαδόρος πρακτικά δεν υπάρχει. Ο Φιλίποφ μεγάλο ταλέντο αλλά νομίζω έχει κάποια θέματα με τη μέση του επομένως σωστά κάναμε και δε κινηθήκαμε εκτός και των φιλογαυρικών αισθημάτων του. Ο Στιβαχτής στα δικά μου μάτια όσο τον έχω δει και στην εθνική και στο γαύρο είναι πάρα πολύ μονοδιάστατος στο να φορτώνει συνέχεια τον διαγώνιο σε σημείο να απορώ γιατί δε παίζει στην εθνική ο Θάνος .
Κεντρικοί: Ήμουν πολύ σίγουρος από την αρχή της χρονιάς ότι ο Ανδρεάδης δε θα κάτσει παραπάνω και πέρα από την αγωνιστική του αξία δε θα τον ήθελα καθόλου στον ΠΑΟΚ μας ως χαρακτήρα. Δεδομένου λοιπόν ότι οι ξένοι φαίνεται πως παραμένουν 4, θα πρέπει οι κεντρικοι μας να είναι όλοι Έλληνες. Η λογική είναι ότι κρατάς Παντακίδη, κάνεις το παν να μη σου φύγει ο Τακουρίδης και ορθα παίρνουμε Πελεκούδα και Παπαγγελόπουλο οι οποίοι ήταν από τους καλύτερους έλληνες κεντρικούς μέσα στη χρονιά. Για όσους είδαν το τελικό του Κυπέλλου ο Παπαγγελόπουλος έκανε εξαιρετικό ματς τόσο σε επίπεδο μπλοκ όσο και στα σερβίς του τα οποία είχαν δυσκολέψει την υποδοχή του ολυμπιακού.
Ακραίοι: Εδώ δεν έχω να πω πολλά, κρατάς Σαφρα, Σωτηρίου (πολύ καλός αν του δωθεί χρόνος να πιάσει ρυθμό) και Παπαδόπουλο και πάμε για ξένο ακραίο με καλή υποδοχή και έφεση σκοράρισμα. Ο Κουμεντάκης που έκλεισε στη γαλλική και έχει ακουστεί εδώ θα ήταν ιδανικότατος για τη θέση ασχέτως αριθμού ξένων αλλά δεν είχε λόγο ούτε αυτός ούτε ο Πρωτοψάλτης να γυρίσουν. Μου φαίνεται πολύ δύσκολο για φακούντο κόντε,μακάρι να γίνει αλλά τα λεφτά που παίρνει έξω απέχουν πολύ ακόμα και σε αυτά που δίνουμε εμείς με την αύξηση θεωρώ.
Διαγώνιος: Σακόγλου εξαιρετικός διαγώνιος για πρωταθλητισμό σε συνδυασμό με ένα βαρύ κανόνι μπροστά είναι ιδανικός . Θα μπορούσε να παίζει βασικός και να ναι πρωταγωνιστής σε οποιαδήποτε ομάδα από 3η θέση και κάτω, θεωρώ απαραίτητο να μείνει αν και έχω την εντύπωση πως είχε διετές. Για το Χάρυ γενικά είμαι αισιόδοξος ότι θα επιστρέψει, ας πάρει το χρόνο του μέχρι ιούλιο-αύγουστο να δούμε τι γίνεται και αναλόγως βλέπουμε. Ο αγκάμεζ θέλει λόγω οικογένεια να μείνει άλλον ένα χρόνο λογικά στην Ελλάδα, αξιοπρεπή λεφτά για τις ικανότητες του μπορεί να πάρει από μας ή το γαύρο επομένως πιστεύω δε θα είναι από τους πρώτους που θα κλείσει,

ps ότι δε κλήθηκε ο Σακόγλου εθνική και κλήθηκε μόνο ο Ζουπάνι που τραυματίστηκε κιόλας και παίζει διαγώνια ο φράγκος το θεωρώ έως και προκλητικό...