Γενικά νέα για το βόλλεϋ

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Dark_Shadow

Re: Γενικά νέα για το βόλλεϋ

Δημοσίευση από Dark_Shadow »

Συνοπαδοί μετά από πολλά χρόνια καλησπέρα,
Ας αφήσω και γω τις σκέψεις μου σχετικά με το πως κινούμαστε στο τμήμα του Βόλλευ.

Λίμπερο: Για μένα το να χάσουμε το Γκαρά είναι απώλεια. Ήθελα και λόγω χημείας με την ομάδα να τον κρατήσουμε και μου φαίνεται δύσκολο να χάλασε η συμφωνία για 5 χιλιάρικα. Παρόλα αυτά ο Κωνσταντινίδης θεωρείται πολύ μεγάλο ταλέντο ο οποίος πριν έρθει σε μας είχε αρκετά γεμάτες χρονιές στην Ορεστιάδα. Τον Παπαδημητρίου δε μπορώ να τον κρίνω, τα στατιστικά του δεν είναι ιδιαίτερα καλά παρόλα αυτά μένει να δούμε πως θα το διαχειριστεί και ο ίδιος ο Ελγκέτα.

Πασαδόρος: Nομίζω ότι εδώ με την προσθήκη Βάλκιερς και τον Τερζή από πίσω είμαστε πάρα πολύ καλά. Έλληνας καλός πασαδόρος πρακτικά δεν υπάρχει. Ο Φιλίποφ μεγάλο ταλέντο αλλά νομίζω έχει κάποια θέματα με τη μέση του επομένως σωστά κάναμε και δε κινηθήκαμε εκτός και των φιλογαυρικών αισθημάτων του. Ο Στιβαχτής στα δικά μου μάτια όσο τον έχω δει και στην εθνική και στο γαύρο είναι πάρα πολύ μονοδιάστατος στο να φορτώνει συνέχεια τον διαγώνιο σε σημείο να απορώ γιατί δε παίζει στην εθνική ο Θάνος .

Κεντρικοί: Ήμουν πολύ σίγουρος από την αρχή της χρονιάς ότι ο Ανδρεάδης δε θα κάτσει παραπάνω και πέρα από την αγωνιστική του αξία δε θα τον ήθελα καθόλου στον ΠΑΟΚ μας ως χαρακτήρα. Δεδομένου λοιπόν ότι οι ξένοι φαίνεται πως παραμένουν 4, θα πρέπει οι κεντρικοι μας να είναι όλοι Έλληνες. Η λογική είναι ότι κρατάς Παντακίδη, κάνεις το παν να μη σου φύγει ο Τακουρίδης και ορθα παίρνουμε Πελεκούδα και Παπαγγελόπουλο οι οποίοι ήταν από τους καλύτερους έλληνες κεντρικούς μέσα στη χρονιά. Για όσους είδαν το τελικό του Κυπέλλου ο Παπαγγελόπουλος έκανε εξαιρετικό ματς τόσο σε επίπεδο μπλοκ όσο και στα σερβίς του τα οποία είχαν δυσκολέψει την υποδοχή του ολυμπιακού.

Ακραίοι: Εδώ δεν έχω να πω πολλά, κρατάς Σαφρα, Σωτηρίου (πολύ καλός αν του δωθεί χρόνος να πιάσει ρυθμό) και Παπαδόπουλο και πάμε για ξένο ακραίο με καλή υποδοχή και έφεση σκοράρισμα. Ο Κουμεντάκης που έκλεισε στη γαλλική και έχει ακουστεί εδώ θα ήταν ιδανικότατος για τη θέση ασχέτως αριθμού ξένων αλλά δεν είχε λόγο ούτε αυτός ούτε ο Πρωτοψάλτης να γυρίσουν. Μου φαίνεται πολύ δύσκολο για φακούντο κόντε,μακάρι να γίνει αλλά τα λεφτά που παίρνει έξω απέχουν πολύ ακόμα και σε αυτά που δίνουμε εμείς με την αύξηση θεωρώ.

Διαγώνιος: Σακόγλου εξαιρετικός διαγώνιος για πρωταθλητισμό σε συνδυασμό με ένα βαρύ κανόνι μπροστά είναι ιδανικός . Θα μπορούσε να παίζει βασικός και να ναι πρωταγωνιστής σε οποιαδήποτε ομάδα από 3η θέση και κάτω, θεωρώ απαραίτητο να μείνει αν και έχω την εντύπωση πως είχε διετές. Για το Χάρυ γενικά είμαι αισιόδοξος ότι θα επιστρέψει, ας πάρει το χρόνο του μέχρι ιούλιο-αύγουστο να δούμε τι γίνεται και αναλόγως βλέπουμε. Ο αγκάμεζ θέλει λόγω οικογένεια να μείνει άλλον ένα χρόνο λογικά στην Ελλάδα, αξιοπρεπή λεφτά για τις ικανότητες του μπορεί να πάρει από μας ή το γαύρο επομένως πιστεύω δε θα είναι από τους πρώτους που θα κλείσει,

:nairepaok:

ps ότι δε κλήθηκε ο Σακόγλου εθνική και κλήθηκε μόνο ο Ζουπάνι που τραυματίστηκε κιόλας και παίζει διαγώνια ο φράγκος το θεωρώ έως και προκλητικό...
:twisted:
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Αυτό το "δεν υπάρχει λόγος να γυρίσει Ελλάδα" δε το καταλαβαίνω ρε παιδιά. Δεν είναι μπάλα. Και για τον Πετρέα τα ίδια αλλά να που (μάλλον) γυρνάει. Όποιος έρθει παίζει σε ομάδα όπου πλέον έχει αρχίσει να ξανά ανεβαίνει το επίπεδο πρωταθλήματος τα τελευταία χρόνια(παράλληλα με το επίπεδο του ΠΑΟΚ), συμμετοχή σε ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ, τα λεφτάκια τους θα τα παίρνουν κανονικότατα και θα έχουν και την ευκαιρία για λίγα ματς το χρόνο να παίζουν σε μια φοβερή ατμόσφαιρα με τους πιο τρελούς οπαδούς. Ο Λι πριν 3-4 χρόνια ακόμη έπαιζε στην τοπ ομάδα της Ευρώπης και ακόμη σκέφτεται τις στιγμές που πέρασε σε εμάς και έχει αναφέρει και ο ίδιος ότι (αν και έμεινε μόλις 6 μήνες) έζησε κάποιες από τις πιο ωραίες στιγμές στη ζωή του. Γιατί να μην έρθουν δηλαδή;

Όπως είπε και ο φίλος παραπάνω ξεκίνησε ο αγώνας Ιράν - Βέλγιο για όσους θέλουν να δουν τον Βαλκίερς.
Άβαταρ μέλους
Dark_Shadow

Η διαφορά τους όμως είναι ηλικιακή. Και οι 2 ειναι 23 στα 24 οπότε λογικό είναι να ψάχνουν μεγαλύτερες προκλήσεις και πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα όπως είναι και το Γερμανικό και το Γαλλικό. Και δυστυχώς, εκεί το άθλημα αντιμετωπίζεται πολύ πιο επαγγελματικά για έναν νέο παίκτη (υποδομές κτλ) πάρα για έναν ήδη φτασμένο με πολλές εμπειρίες όπως ο Λι παράδειγμα.
Άβαταρ μέλους
AlexanderAthens

Δημοσίευση από AlexanderAthens »

Hermann έγραψε:Αυτό το "δεν υπάρχει λόγος να γυρίσει Ελλάδα" δε το καταλαβαίνω ρε παιδιά. Δεν είναι μπάλα. Και για τον Πετρέα τα ίδια αλλά να που (μάλλον) γυρνάει. Όποιος έρθει παίζει σε ομάδα όπου πλέον έχει αρχίσει να ξανά ανεβαίνει το επίπεδο πρωταθλήματος τα τελευταία χρόνια(παράλληλα με το επίπεδο του ΠΑΟΚ), συμμετοχή σε ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ, τα λεφτάκια τους θα τα παίρνουν κανονικότατα και θα έχουν και την ευκαιρία για λίγα ματς το χρόνο να παίζουν σε μια φοβερή ατμόσφαιρα με τους πιο τρελούς οπαδούς. Ο Λι πριν 3-4 χρόνια ακόμη έπαιζε στην τοπ ομάδα της Ευρώπης και ακόμη σκέφτεται τις στιγμές που πέρασε σε εμάς και έχει αναφέρει και ο ίδιος ότι (αν και έμεινε μόλις 6 μήνες) έζησε κάποιες από τις πιο ωραίες στιγμές στη ζωή του. Γιατί να μην έρθουν δηλαδή;

Όπως είπε και ο φίλος παραπάνω ξεκίνησε ο αγώνας Ιράν - Βέλγιο για όσους θέλουν να δουν τον Βαλκίερς.
ποιο νουμερο ειναι ο βαλκιερς φιλε;
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Το ότι ήταν τόσο νέοι δε το ΄ξερα. Πάντως επιμένω πως δεν είναι μπάλα και δεν υπάρχει η αβεβαιότητα της Σούπερλιγδ. Ο μόνος ανασταλτικός παράγοντας είναι το επίπεδο του πρωταθλήματος. Πάντως ούτε το Γερμανικό, ούτε το Γαλλικό είναι στο τοπ 3 της Ευρώπης. Επιμένω πως ο ΠΑΟΚ ο οποίος χρόνο με τον χρόνο μεγαλώνει, σε συνδυασμό με εγγυημένη παρουσία σε αγώνες υψηλού επιπέδου φέτος μπορεί να δελεάσει τους καλούς αθλητές.
Άβαταρ μέλους
Dark_Shadow

:pano: μακάρι με σταθερά βήματα να κάνουμε καλές πορείες στο CHL να καθιερωθούμε και στο ευρωπαικό βόλλευ ως δύναμη . 8-)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dark_Shadow την Παρ 09 Ιουν 2017, 19:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Συμφωνώ απόλυτα. :D
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Πάρτε Αγκαμεζ, μπας και πάρει κανένα πρωτάθλημα ο άνθρωπος!

Υ. Γ. Με τις δηλώσεις του είναι σαν να μας παρακαλαει.
Καλύτερο δύσκολα θα βρούμε.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

βασικους με παραστασεις πρωταθλητισμου τριετιας δεν πρεπει να τους αφηνουμε ελαφρα τη καρδια
αυτη η στοφα μας εδωσε τον τιτλο φετος απεναντι στην ποιοτητα του ολυμπιακου.
Άβαταρ μέλους
Stelios Bagios

Δημοσίευση από Stelios Bagios »

Καλώς ήρθε και ο Παπαγγελόπουλος! Τον έχω στο μυαλό μου ως εξαιρετικό μπλοκέρ, αλλά μέτριο στην επίθεση. Βλέπω όμως τα φετινά στατιστικά του και είναι ο 2ος καλύτερος επιθετικός στο πρωτάθλημα, οπότε ίσως δε θυμάμαι καλά. Βέβαια, τα περσινά του επιθετικά στατιστικά δεν ήταν το ίδιο καλά. Όπως και να έχει πιστεύω ότι είναι πολύ καλή προσθήκη.
BlackBlockAttack έγραψε: ...
Ο Δαριδης γιατι θεωρειτε ισαξιος με τον Γκαρα και γιατι ο Παπαδημητριου χειροτερος παικτης?
Απο που προκυπτει αυτο?
Απο τα νουμερα?
...
Φίλε BlackBlockAttack, αν δε σου είναι κόπος μπορείς σε παρακαλώ να εξηγήσεις λίγο παραπάνω αυτά που λες για τον Παπαδημητρίου; Η ερώτηση είναι ειλικρινής, δεν το λέω για αντιπαράθεση. Ενώ τον γνωρίζω σαν παίκτη, δεν τον έχω προσέξει καθόλου και θα με ενδιέφερε να μάθω τα χαρακτηριστικά του.

Φυσικά η ερώτηση ισχύει για οποιονδήποτε άλλο από το φόρουμ γνωρίζει τον παίκτη (π.χ. νομίζω ο Gawain1978 μίλησε με καλά λόγια)
Άβαταρ μέλους
Stelios Bagios

Δημοσίευση από Stelios Bagios »

Καλώς ήρθε και ο Παπαγγελόπουλος! Τον έχω στο μυαλό μου ως εξαιρετικό μπλοκέρ, αλλά μέτριο στην επίθεση. Βλέπω όμως τα φετινά στατιστικά του και είναι ο 2ος καλύτερος επιθετικός στο πρωτάθλημα, οπότε ίσως δε θυμάμαι καλά. Βέβαια, τα περσινά του επιθετικά στατιστικά δεν ήταν το ίδιο καλά. Όπως και να έχει πιστεύω ότι είναι πολύ καλή προσθήκη.
Ο Δαριδης γιατι θεωρειτε ισαξιος με τον Γκαρα και γιατι ο Παπαδημητριου χειροτερος παικτης?
Απο που προκυπτει αυτο?
Απο τα νουμερα?
...
Φίλε BlackBlockAttack, αν δε σου είναι κόπος μπορείς σε παρακαλώ να εξηγήσεις λίγο παραπάνω αυτά που λες για τον Παπαδημητρίου; Η ερώτηση είναι ειλικρινής, δεν το λέω για αντιπαράθεση. Ενώ τον γνωρίζω σαν παίκτη, δεν τον έχω προσέξει καθόλου και θα με ενδιέφερε να μάθω τα χαρακτηριστικά του.

Φυσικά η ερώτηση ισχύει για οποιονδήποτε άλλο από το φόρουμ γνωρίζει τον παίκτη (π.χ. νομίζω ο Gawain1978 μίλησε με καλά λόγια)
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

Θελω σχολιο goran για Παπαγγελοπουλο,που αν θυμαμαι στο ΠΑΟΚ-Κηφισιά τον χαρακτηριζε "ντουκι"!!!!! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Λαθος για μερικα χιλιαρικα να χασουμε τον τακουριδη!!!θα ειναι εγκλημα!!!!
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

pyrgioths έγραψε:Θελω σχολιο goran για Παπαγγελοπουλο,που αν θυμαμαι στο ΠΑΟΚ-Κηφισιά τον χαρακτηριζε "ντουκι"!!!!! :opaokara:
Χαχαχα...
Αυτός είναι ρε Γιώργο?
Δεν το είχα πάρει χαμπάρι...
Ντούκι, ντούκι...Τείχος σκέτο είναι!!!!!!!!! :D :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack

Δημοσίευση από BlackBlockAttack »

Stelios Bagios έγραψε:Καλώς ήρθε και ο Παπαγγελόπουλος! Τον έχω στο μυαλό μου ως εξαιρετικό μπλοκέρ, αλλά μέτριο στην επίθεση. Βλέπω όμως τα φετινά στατιστικά του και είναι ο 2ος καλύτερος επιθετικός στο πρωτάθλημα, οπότε ίσως δε θυμάμαι καλά. Βέβαια, τα περσινά του επιθετικά στατιστικά δεν ήταν το ίδιο καλά. Όπως και να έχει πιστεύω ότι είναι πολύ καλή προσθήκη.
Απο που προκυπτει αυτο?
Απο τα νουμερα?
...

Πιστευω οτι ειναι πιο εμπειρος απο τους αλλους 2 και οτι εχει και καλυτερη υποδοχη αν και τα νουμερα του περσυ ειναι λιγο χειροτερα....
Τον Δαριδη ποιος τον ηξερε πριν την περσυνη χρονια?
Τον Γκαρα πριν ερθει στον ΠΑΟΚ?
Επειτα εχουμε και τον μικρο τον Κωνσταντινιδη που νομιζω οτι εκτος απο την αμυνα θα παρει και ολοκληρα παιχνιδια φετος
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”