Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
ΠΑΝΤως αν ισχυει οτι ο μιχελ προσπαθούσε να κρατήσει Ίβιτς συν ονοματα που βγαίνουν για θεσεις πχ αρ Μπακ , Μπακ τερμα δειχνει οτι μαλλον ο προγραμματισμός ήταν σε π τελική ευθεία
Μποικο,Μεντες,Νντοε,Βιερινια,Λεβεκ,προσθεστε ενα χαφ και εναν επιθετικο και κλεισαμε...Ευτυχως εχει got το καλοκαιρι...Καταλαβα καλα η το γαλλακι που μας ελεγε για τον Ενρικε λεει πως θελουμε παικτης της Ρεν αλλα οχι τον Μεντες?
Αναπαραγουν ολα τα σαιτς στην Ελλαδα για Μεντες.
Πως κλεινουμε παικτες χωρις προπονητη;
Πως κλεινουμε παικτες χωρις προπονητη;
Tweet του ΜήλιουΟι Γάλλοι λένε ότι ο #paok κλείνει τον Πέδρο Μέντες. Οι δικές μου πηγές μέσα στη Ρεν λένε ότι το θέμα δεν ισχύει.Να δούμε ποιος θα δικαιωθεί
Καλα οι πηγες του Μηλιου ειναι το tweet του γαλλου Romain Collet...Ετσι δηλωνω και εγω δημοσιογραφος.
- Josey Wales
Αυτό που λέει το προηγούμενο, ότι ο προπονητής του τον έβρισκε πολύ "febrile", τι πάει να πει; Στο translate μου το βγάζει "εμπύρετος"Spiros_S έγραψε:Tweet του ΜήλιουΟι Γάλλοι λένε ότι ο #paok κλείνει τον Πέδρο Μέντες. Οι δικές μου πηγές μέσα στη Ρεν λένε ότι το θέμα δεν ισχύει.Να δούμε ποιος θα δικαιωθεί

Να μου το θυμηθείς ότι μέχρι να τελειώσουν οι μεταγραφές, ένα πτυχιάκι μεταφραστή θα το πάρουμε.Josey Wales έγραψε:Αυτό που λέει το προηγούμενο, ότι ο προπονητής του τον έβρισκε πολύ "febrile", τι πάει να πει; Στο translate μου το βγάζει "εμπύρετος"Spiros_S έγραψε:Tweet του ΜήλιουΟι Γάλλοι λένε ότι ο #paok κλείνει τον Πέδρο Μέντες. Οι δικές μου πηγές μέσα στη Ρεν λένε ότι το θέμα δεν ισχύει.Να δούμε ποιος θα δικαιωθεί![]()
![]()

Αυτή η λέξη δεν ξέρω τί σημαίνει.
Οι παικτες μαθανε οτι δεν εχουμε προπονητη και θελουν να ρθουν λες κ ειμαστε παιδικη χαρα, με φαινεται
Κάπως έτσι ακριβώς!mbison έγραψε:Οι παικτες μαθανε οτι δεν εχουμε προπονητη και θελουν να ρθουν λες κ ειμαστε παιδικη χαρα, με φαινεται
Είναι σίγουρο ότι στον ΠΑΟΚ υπάρχει ΠΑΝΤΑ πρόγραμμα για όλα. Απλά δεν τηρείται.MANIAKOS έγραψε:ΠΑΝΤως αν ισχυει οτι ο μιχελ προσπαθούσε να κρατήσει Ίβιτς συν ονοματα που βγαίνουν για θεσεις πχ αρ Μπακ , Μπακ τερμα δειχνει οτι μαλλον ο προγραμματισμός ήταν σε π τελική ευθεία

mbison έγραψε:Οι παικτες μαθανε οτι δεν εχουμε προπονητη και θελουν να ρθουν λες κ ειμαστε παιδικη χαρα, με φαινεται
Έχουμε καμία δήλωση παίχτη που θέλει να έρθει;
Δε σου ζητάω να μου πεις για πολλούς για έναν αν θελεις,εγώ δεν έχω βρει καμία.
Αυτος ο Γκουργκουφ ειχε και φετος τραυματισμους;;
[youtube]1iuFn4Dtx8U[/youtube]
[youtube]1iuFn4Dtx8U[/youtube]
-
Κάπου είδα γραμμένο το όνομα του Boudebouz. Τρομερή περίπτωση και ελεύθερος αν δεν κάνω λάθος. Γενικά η Γαλλία είναι καλή δεξαμενή μεταγραφών. Δε θα με χαλούσε ένα καρέ μεταγραφών Marcal, Mendes, Ndoye και Boudebouz. Για να μην πω και Marveaux. + Vieirinha και κλείσαμε. Εξι μεταγραφές!! Και μετά ξύπνησα! χαχαχα
Διορθώνω.. ο Boudebouz δεν είναι ελεύθερος. Μπερδεύτηκα με τον Eysseric που μένει ελευθερος και είναι εξίσου καλή περίπτωση.
Διορθώνω.. ο Boudebouz δεν είναι ελεύθερος. Μπερδεύτηκα με τον Eysseric που μένει ελευθερος και είναι εξίσου καλή περίπτωση.