Vladan Ivic II
-
makispaspartou
Re: Vladan Ivic II
Θεωρώ επιτακτική την ανάγκη να βγουν οι δύο πλευρές και να μας γνωστοποιήσουν τι άλλαξε στη σχέση τους από τον αγώνα με τον παναθηναϊκό και μετά. Γιατί μετά την κατάκτηση του κυπέλλου δε πίστευε κανένας ότι η διαδικασία των play off θα έκρινε την παραμονή του ή όχι. Θεωρούσαμε δεδομένο ότι θα ανανεωθεί η συνεργασία και μάλιστα είχε σχεδιαστεί και το μεταγραφικό πλάνο. Εν πάση περιπτώσει θεωρώ αδιανόητο να παρακαλάμε τον οποιοδήποτε δε θέλει να μείνει.
Ο ΠΑΟΚ πρέπει να ανακοινώσει τον προπονητή που ο ΠΑΟΚ θέλει ΧΘΕΣ!
Ο ΠΑΟΚ πρέπει να ανακοινώσει τον προπονητή που ο ΠΑΟΚ θέλει ΧΘΕΣ!
Μεγάλη μέρα για τους παπαρολογους των ραδιοφώνων. Έχει να πέσει σενάριο συνωμοσίας πάλι. Ο Ivan έφαγε τον Ίβιτς, ο Klaus έφαγε τον Ίβιτς, ο Γλυκός έφαγε τον Ίβιτς, οι Ιλουμινάτοι τον έφαγαν. Ίσως να γίνει και ο νέος Άγγελος για μερικούς μιας και ο original μας τελειωσε οριστικά μάλλον.
Ολόκληρος ΠΑΟΚ, ΠΑΕ και οπαδοί, ασχολούνται με άνθρωπο που κάνει τον προπονητή έναν χρόνο και δεν μπορει να κερδισει τον Ουζουνίδη.
Στο καλο να πάει, ευχαριστούμε για ότι πρόσφερε αλλα όχι να παρακαλάμε και τον Ίβιτς τώρα. Έλεος.
Ολόκληρος ΠΑΟΚ, ΠΑΕ και οπαδοί, ασχολούνται με άνθρωπο που κάνει τον προπονητή έναν χρόνο και δεν μπορει να κερδισει τον Ουζουνίδη.
Στο καλο να πάει, ευχαριστούμε για ότι πρόσφερε αλλα όχι να παρακαλάμε και τον Ίβιτς τώρα. Έλεος.
Μα δεν εχει καθαρίσει ομως η σαπιλα? Δεν ειναι πλαι του ο ιδιοκτητης και ο ΤΔ? Ποιοι ειναι αυτοι που εχουν μηνει που πρεπει να φυγουν, και μαλιστα υπονοώντας οτι δεν ειναι στο χερι του ιδιου του Βλανταν να φυγουν? Γιατι δεν βλεπω ποιον παικτη δεν θελει ο Ιβιτς αλλα του επιβαλεται?kataramenos5 έγραψε:Βγαινει Νοεμβρη και μιλαει οχι για εναν αλλα για πολλους που πρεπει να φυγουν.Φευγει μονο ο τσιχλας.Αν το καλοκαιρι λες η εγω η αυτοι σημαινει οτι επιλεγεις να φυγεις?CCCP έγραψε:Εγω αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι ο Ιβιτς επιλεγει να φυγει.
Δεν κανω το χαζο, πραγαμτικα δεν καταλαβαινω
αε καλα..sdna έγραψε:Παρά το γεγονός ότι οι πιθανότητες παραμονής του Σέρβου τεχνικού έδειξαν να αναθερμαίνονται μετά την χθεσινή επικοινωνία του με τον Ιβάν Σαββίδη, τελικά το χάσμα ανάμεσα στις δύο πλευρές αποδείχτηκε αγεφύρωτο.
Οι όποιες ελπίδες να αντιστραφεί το κλίμα και να υπάρξει μια απρόσμενη εξέλιξη που θα ανέτρεπε τη βέβαιη ολόκληρηση της συνεργασίας, εξανεμίστηκαν τις τελευταίες ώρες και πλέον δεν υπάρχει καμία πιθανότητα παραμονής του Ίβιτς στην Τούμπα.
Άλλωστε και o ίδιος ενημέρωσε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ότι παραμένει αμετακίνητος και επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Παρ 09 Ιουν 2017, 14:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- buffalobill4
Η μεγαλοποιηση εχει να κανει με το πως ειχες να δεις τιτλο 14 χρονια εκ των οποιων 5 με σαββιδη. Ε δεν μπορει κατι θα εκανε καλυτερα απο τους τουλάχιστον 20 προκατοχους του. Συμφωνώ με το συγκυριακο χαρακτήρα του θεσμου και γι αυτο επελεξα να βγαλω συμπερασματα απο ευρωπη κ κυριως πρωταθλημα.joshua έγραψε:Ξερεις το ιδιο μπορω να πω και εγω ,καθως δεν ειδα καμια μειωση ,το αντιθετο ειδα, υπερβολη ως προς το μεγεθος της επιτυχιας και ειδικα ως προς την κοστολογηση της ,οσον αφορα τις προπονητικες ικανοτητες του Ιβιτς, για τους ιδιους (;) προφανως προσωπηκους λογους...buffalobill4 έγραψε:Να σαι καλα.joshua έγραψε:Ευχαριστω bill που επιβεβαιωσες τον ισχυρισμο μου.Οταν με υποπολλαπλασιο μπατζετ θεωρειται αυτονοητο να πρεπει να παιρνω τιτλους, αν και η αληθεια ειναι πως οι τοτε αποτυχιες προκαλουσαν την οργη ως προς την διοικηση, οχι προς την ομαδα, τοτε δεν μπορω να υπερτονιζω μια οριακη κατακτηση οταν βρισκομαι στην αντιστροφη θεση.Δεν ειναι δυνατον να αντιμετωπιζεται απο τους οπαδους με τον ιδιο τροπο ο ΠΑΟΚ του γουμενου,του μπατατουδη,του βουλινου με τον ΠΑΟΚ του Σαββιδη ως προς το μεγεθος της επιτυχιας σε περιπτωση κατακτησης ενος τιτλου και δη κυπελου.Ο Δωνης το κατεκτησε με την λαρισα και ακομα τον βριζουν τα τσιμεντα της τουμπας.
Μα δεν αντιλεγω οτι πρεπει καθε χρονο να παλευουμε για τιτλους και να κατακτουμε. Αντιλεγω στο να τους μειωνουνε για προσωπικους λόγους
- sourmenetes
- Moderator
Αν καποιος κερδισε ποιντ στα ματια μου,εφοσον εγινε προσπαθεια παραμονης του βλανταν,ειναι οι μιχελ και περισσοτερο ο ιβαν.
Ο μιχελ γιατι ξερει οτι συνεργαζεται καλα με τον ιβιτς και ο ιβαν λογω οτι δεν παραποιησε το πλανο λογω αποτελεσματων.
Ο ιβαν αν ηθελε να τον φαει δε θα μιλαγε ετσι με το τελος των play off και ουτε θα αφηνε να περασει μια βδομαδα + στον αερα.
Δεν εχει τοση επαφη με το θεμα αλλα δεν ειναι και τοσο ασχετος.
Ειναι βηματα που δειχνουν κατι.
Ο μιχελ γιατι ξερει οτι συνεργαζεται καλα με τον ιβιτς και ο ιβαν λογω οτι δεν παραποιησε το πλανο λογω αποτελεσματων.
Ο ιβαν αν ηθελε να τον φαει δε θα μιλαγε ετσι με το τελος των play off και ουτε θα αφηνε να περασει μια βδομαδα + στον αερα.
Δεν εχει τοση επαφη με το θεμα αλλα δεν ειναι και τοσο ασχετος.
Ειναι βηματα που δειχνουν κατι.
- buffalobill4
Μαζι σου σουρμε. Και οι δυο δειξανε διαθεση στο να μεινει ο βλανταν. Τωρα, γιατι δε δεχεται ο βλανταν ειναι ενα θεμα που δε θα το μαθουμε ποτε λογικα.
Συνεχιζουμε. Μακαρι ο μιχελ να εχει αναλαβει να βρει προπονητη που να παίζει ιδιο στυλ παιχνιδιού, ιδιο σύστημα και εγω θα πω να είναι και ιδιου τυπου προπονητης στο κάπως πιο έμπειρος αν ειναι δυνατον το τελευταιο. Θελω ο προπονητης να καυλωνει τον παικτη και οχι να του κανει μαθημα.
Συνεχιζουμε. Μακαρι ο μιχελ να εχει αναλαβει να βρει προπονητη που να παίζει ιδιο στυλ παιχνιδιού, ιδιο σύστημα και εγω θα πω να είναι και ιδιου τυπου προπονητης στο κάπως πιο έμπειρος αν ειναι δυνατον το τελευταιο. Θελω ο προπονητης να καυλωνει τον παικτη και οχι να του κανει μαθημα.
- teo4giannitsa
Λέτε να είναι (ήταν) κυρίως οικονομικό το θέμα; Πλέον νομίζω δε γίνεται να παραμείνει. Ουτε θα το ήθελα κιόλας
Φαίνεται, πάντως, ότι έγινε προσπάθεια να πειστεί ο Ίβιτς. Αν δεν θέλει, πάμε παρακάτω.
Άρχισε να κουράζει το θέμα του Ίβιτς...
Προσωπικά, τόσες μέρες δεν έγραψα τίποτα, γιατί δεν μπορούσα (ούτε μπορώ) να ξέρω το τι έχει γίνει στα παρασκήνια. Αλλά τόσες μέρες μετά, έχω να πω ότι:
- Ήθελα και θέλω να παραμείνει ο Ίβιτς. Τον θεωρώ επιτυχημένο. Όχι από τα κύπελλα που κέρδισε, ή από τους στόχους που έχασε, αλλά από αυτά που έδειξε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και από τη διαχείρηση των αποδυτηρίων. Σίγουρα δεν ήταν τέλειος, σίγουρα μπορούμε να του πιστώσουμε λάθη. Αλλά για πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια η ομάδα είχε αρχή και τέλος. Χαιρόμασταν να τη βλέπουμε (φυσικά όχι σε όλα τα παιχνίδια) να παίζει μπάλλα, και έδειξε να έχει ακόμα περισσότερα να δώσει τα επόμενα χρόνια.
- Ο ΠΑΟΚ είναι υπεράνω ονομάτων. Δεν με χαλάει καθόλου να φύγει ο Ίβιτς (αν δεν θέλει να παραμείνει). Αυτό που θα με χαλούσε θα ήταν αν αυτοί που κάνουν κομμάντο δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Αν τον έδιωχναν αυτοί. Ωστόσο, τον τελευταίο 1,5 χρόνο φαίνεται ότι ο Ιβάν βρήκε επιτέλους έναν ικανό άνθρωπο που να μπορεί να εμπιστευτεί και έχει σταματήσει τις σπασμωδικές κινήσεις των προηγουμένων ετών. Και συμφωνώ με τον σουρμε ότι τα γεγονότα των τελευταίων ημερών δείχνουν την ωριμότητα των διοικούντων, ενώ παράλληλα αποδομούν την εικόνα του Ίβιτς.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Να σταματήσουν τα παρακάλια! Αν θέλει να μείνει έχει καλώς! Αν δεν θέλει, να βρεθεί ΑΜΕΣΑ ο αντικαταστάτης του. Έχω εμπιστοσύνη στη διοίκηση και θα στηρίξω την οποιαδήποτε επιλογή τους!!!
Προσωπικά, τόσες μέρες δεν έγραψα τίποτα, γιατί δεν μπορούσα (ούτε μπορώ) να ξέρω το τι έχει γίνει στα παρασκήνια. Αλλά τόσες μέρες μετά, έχω να πω ότι:
- Ήθελα και θέλω να παραμείνει ο Ίβιτς. Τον θεωρώ επιτυχημένο. Όχι από τα κύπελλα που κέρδισε, ή από τους στόχους που έχασε, αλλά από αυτά που έδειξε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και από τη διαχείρηση των αποδυτηρίων. Σίγουρα δεν ήταν τέλειος, σίγουρα μπορούμε να του πιστώσουμε λάθη. Αλλά για πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια η ομάδα είχε αρχή και τέλος. Χαιρόμασταν να τη βλέπουμε (φυσικά όχι σε όλα τα παιχνίδια) να παίζει μπάλλα, και έδειξε να έχει ακόμα περισσότερα να δώσει τα επόμενα χρόνια.
- Ο ΠΑΟΚ είναι υπεράνω ονομάτων. Δεν με χαλάει καθόλου να φύγει ο Ίβιτς (αν δεν θέλει να παραμείνει). Αυτό που θα με χαλούσε θα ήταν αν αυτοί που κάνουν κομμάντο δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Αν τον έδιωχναν αυτοί. Ωστόσο, τον τελευταίο 1,5 χρόνο φαίνεται ότι ο Ιβάν βρήκε επιτέλους έναν ικανό άνθρωπο που να μπορεί να εμπιστευτεί και έχει σταματήσει τις σπασμωδικές κινήσεις των προηγουμένων ετών. Και συμφωνώ με τον σουρμε ότι τα γεγονότα των τελευταίων ημερών δείχνουν την ωριμότητα των διοικούντων, ενώ παράλληλα αποδομούν την εικόνα του Ίβιτς.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Να σταματήσουν τα παρακάλια! Αν θέλει να μείνει έχει καλώς! Αν δεν θέλει, να βρεθεί ΑΜΕΣΑ ο αντικαταστάτης του. Έχω εμπιστοσύνη στη διοίκηση και θα στηρίξω την οποιαδήποτε επιλογή τους!!!
Πιστεύω ότι αν ήταν οικονομικό το θέμα θα υπήρχαν κάποιες διαρροές προς αυτή την κατεύθυνση. Κάνοντας υποθέσεις για να βρω το πιο πιθανό σενάριο της στάσης και του Ίβιτς και της παε, λαμβάνοντας υπόψη το χρόνο που έσκασε η "κρίση" και την περίεργη σιωπή και των δύο "πλευρών" (και υποθέτοντας ότι πρόκειται για πράγματα που δεν δημοσιεύονται γιατί δεν είναι απ αυτά που λέγονται), το συμπέρασμά μου είναι ότι ίσως δεν πρέπει να ασχοληθούμε άλλο με τους λόγους της διαφωνίας, δεν συμφέρει την ομάδα.
Φυσικά σ' αυτό ήρθαν να προστεθούν και οι εμφανίσεις στα πλει οφ.
Από την άλλη, ο Μίχελ ήταν πολύ λογικό να κάνει ό,τι μπορεί για να αντιστρέψει την κατάσταση. Αφενός του χαλάει ο προγραμματισμός και ίσως και οι συμφωνίες που είχε κλείσει, αφετέρου τώρα καλείται να βρει προπονητή και να χρεωθεί την επιτυχία ή την αποτυχία του, κάτι που δεν ίσχυε έως τώρα. Και ίσως και να αναγκαστεί ν' αλλάξει και τη λογική των μεταγραφών του ανάλογα με τα θέλω του νέου προπονητή.
Εμάς, εμένα προσωπικά τουλάχιστον, με ενδιαφέρει να βρεθεί γρήγορα προπονητής με βάση τη φιλοσοφία και τους στόχους της ομάδας ώστε να υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να πάμε καλά.
Φυσικά σ' αυτό ήρθαν να προστεθούν και οι εμφανίσεις στα πλει οφ.
Από την άλλη, ο Μίχελ ήταν πολύ λογικό να κάνει ό,τι μπορεί για να αντιστρέψει την κατάσταση. Αφενός του χαλάει ο προγραμματισμός και ίσως και οι συμφωνίες που είχε κλείσει, αφετέρου τώρα καλείται να βρει προπονητή και να χρεωθεί την επιτυχία ή την αποτυχία του, κάτι που δεν ίσχυε έως τώρα. Και ίσως και να αναγκαστεί ν' αλλάξει και τη λογική των μεταγραφών του ανάλογα με τα θέλω του νέου προπονητή.
Εμάς, εμένα προσωπικά τουλάχιστον, με ενδιαφέρει να βρεθεί γρήγορα προπονητής με βάση τη φιλοσοφία και τους στόχους της ομάδας ώστε να υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να πάμε καλά.
- PAOK_Antarctica
- PaokPatraG4
Μια χρονιά να έχουμε ήρεμο προπονητικό και μεταγραφικό καλοκαίρι πάντως δεν γίνεται....Δεν ξέρω τι γίνεται με Βλανταν και δεν θέλω να μάθω πλέον αλλά θα ήθελα έως τα μέσα της επόμενης εβδομάδας ο ΠΑΟΚ μας να έχει προπονητή.... Ευχαριστουμε για όλα Βλανταν και στο καλό καλή σταδιοδρομία στην προπονητική σου καριέρα αλλά έχει αρχίσει να κουράζει το όλο θέμα...Προπονητής και παίχτες εάν είναι δυνατόν έως το τέλος του μήνα γίνεται;;;;Εάν δεν γίνεται αρχίζουν τα δύσκολα πάλι....