kataramenos5 έγραψε: Υγ Σνουφ που χανεσαι?
Εξεταστική λαιμαι και κλαιμαι
Συμφωνώ , για αυτό και προσωπικά δεν αγχώνομαι για το προπονητή.joshua έγραψε:... Σιγουρα αρχικα τον πιο καθοριστικο ρολο θα παιξει ο μεταγραφικος σχεδιασμος.Αν το ροστερ ωριμασει σε ποιοτητα και χαρακτηρα θα βοηθησει και τον Ιβιτς να βελτιωθει,αν οχι δεν πιστευω οτι ο Σερβος απο μονος του ειναι ικανος να παρει το κατι παραπανω απο ενα ροστερ με κενα.
Κανείς μας δεν ΞΕΡΕΙ τίποτα. Οπότε ο καθένας - κι εγώ, κι εσύ - βγάζει τα συμπεράσματά του βάσει των όποιων πληροφοριών, της λογικής του και του ενστίκτου του. Δε μου πέφτει λόγος για τη γνώμη σου, δε σου πέφτει για τη δική μου. Την ευθύνη λοιπόν έχω το δικαίωμα να τη ρίχνω όπου γουστάρω, όπως εσύ έχεις το δικαίωμα να λες ότι το κύπελο ΔΕΝ το έφερε ο Ίβιτς, και ότι ΔΕΝ ήταν και καμιά σπουδαία επιτυχία.CCCP έγραψε:Ξερεις ρε φιλε γιατι φευγει ο Ιβιτς και ριχνεις την ευθηνη στην ουσια στην παε?alex ntepo έγραψε:Προσωπικά, και παρόλη τη σχετική φιλολογία των ημερών και τα δημοσιεύματα των όρνεων ΑΡΔ, συνεχίζω να πιστεύω ότι ανατροπή δε θα είναι αν μείνει ο ΙΒΙΤΣ, αλλά αν φύγει. Αν φύγει θα είναι ανατροπή ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΚΗΣ. Αν μείνει, πάει να πει ότι επιτέλους πάμε να χτίσουμε ομάδα πάνω σε ένα κάποιο πλάνο. ΔΕΝ αφήνεις ΕΤΣΙ τον προπονητή που σου έφερε τίτλο μετά από 14 χρόνια, στην πρώτη του κιόλας χρονιά ως επαγγελματίας προπονητής. Σκέψου τι μπορεί να πετύχει ο Ίβιτς καθώς θα αυξάνονται 1) η δική του εμπειρία και 2) η ενίσχυση του ρόστερ!
Επισης γιατι ειναι ο Ιβιτς που εφερε τον τιτλο? Σιγα που τον εφερε ο Ιβιτς, εγω ειδα απειρα τακτικα λαθη που με μεγαλη δωση τυχης δεν στοίχησαν. Σιγα την επιτυχια.
Δηλαδή rain, η ΠΑΕ δε θα μας λέει τι στο διάολο γίνεται, η ΠΑΕ θα καθυστερεί να πάρει επιτέλους αποφάσεις και να κάνει ανακοινώσεις, η ΠΑΕ θα διαχειρίζεται το θέμα όπως το διαχειρίζεται, και η...κατακόρυφη αύξηση της αμφισβήτησης θα είναι εναντίον του Βλάνταν;rainmaker έγραψε:Αν δεν πουν τι στο διάολο γίνεται και ποια παράπονα υπήρξαν, τότε είναι βέβαιη η κατακόρυφη αύξηση της αμφισβήτησης κατά του Βλάνταν.
συμφωνω διαφωνώντας rain.rainmaker έγραψε:Αν το πάρεις στην πλάκα πάντως είναι πολύ ωραία.
Γιατί τόσα χρόνια που περνούμε την ΠΑΕ στα σοβαρά, μας εχει γαμ..σει τα νεύρα.
Σοβαρευτείτε, αποφασιστε, μιλήστε σοβαρά και ειλικρινά.
Αλλιώς μη περιμένετε παλλαϊκή στήριξη.
Αν δεν πουν τι στο διάολο γίνεται και ποια παράπονα υπήρξαν, τότε είναι βέβαιη η κατακόρυφη αύξηση της αμφισβήτησης κατά του Βλάνταν.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk