Vladan Ivic II

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Re: Vladan Ivic II

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

kataramenos5 έγραψε: Υγ Σνουφ που χανεσαι?

Εξεταστική λαιμαι και κλαιμαι
giapas

Δημοσίευση από giapas »

joshua έγραψε:... Σιγουρα αρχικα τον πιο καθοριστικο ρολο θα παιξει ο μεταγραφικος σχεδιασμος.Αν το ροστερ ωριμασει σε ποιοτητα και χαρακτηρα θα βοηθησει και τον Ιβιτς να βελτιωθει,αν οχι δεν πιστευω οτι ο Σερβος απο μονος του ειναι ικανος να παρει το κατι παραπανω απο ενα ροστερ με κενα.
Συμφωνώ , για αυτό και προσωπικά δεν αγχώνομαι για το προπονητή.
Έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει η έννοια του χτίζω ομάδα στο ΠΑΟΚ.
Ελπίζω απλά να πάρουμε ένα καλό διαχειριστή και να του δώσουμε καλούς παίκτες που να μπορούν να βάζουν πιο πολλά γκολ από όσα δέχονται χωρίς να χρειάζεται να κάνουμε παπάδες σε επίπεδο τακτικής και προπόνησης.

Τα βασικά , νομίζω , αρκούν στη περίπτωσή μας
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Αν το πάρεις στην πλάκα πάντως είναι πολύ ωραία.

Γιατί τόσα χρόνια που περνούμε την ΠΑΕ στα σοβαρά, μας εχει γαμ..σει τα νεύρα.

Σοβαρευτείτε, αποφασιστε, μιλήστε σοβαρά και ειλικρινά.

Αλλιώς μη περιμένετε παλλαϊκή στήριξη.

Αν δεν πουν τι στο διάολο γίνεται και ποια παράπονα υπήρξαν, τότε είναι βέβαιη η κατακόρυφη αύξηση της αμφισβήτησης κατά του Βλάνταν.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
alex ntepo

Δημοσίευση από alex ntepo »

CCCP έγραψε:
alex ntepo έγραψε:Προσωπικά, και παρόλη τη σχετική φιλολογία των ημερών και τα δημοσιεύματα των όρνεων ΑΡΔ, συνεχίζω να πιστεύω ότι ανατροπή δε θα είναι αν μείνει ο ΙΒΙΤΣ, αλλά αν φύγει. Αν φύγει θα είναι ανατροπή ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΚΗΣ. Αν μείνει, πάει να πει ότι επιτέλους πάμε να χτίσουμε ομάδα πάνω σε ένα κάποιο πλάνο. ΔΕΝ αφήνεις ΕΤΣΙ τον προπονητή που σου έφερε τίτλο μετά από 14 χρόνια, στην πρώτη του κιόλας χρονιά ως επαγγελματίας προπονητής. Σκέψου τι μπορεί να πετύχει ο Ίβιτς καθώς θα αυξάνονται 1) η δική του εμπειρία και 2) η ενίσχυση του ρόστερ!
Ξερεις ρε φιλε γιατι φευγει ο Ιβιτς και ριχνεις την ευθηνη στην ουσια στην παε?

Επισης γιατι ειναι ο Ιβιτς που εφερε τον τιτλο? Σιγα που τον εφερε ο Ιβιτς, εγω ειδα απειρα τακτικα λαθη που με μεγαλη δωση τυχης δεν στοίχησαν. Σιγα την επιτυχια.
Κανείς μας δεν ΞΕΡΕΙ τίποτα. Οπότε ο καθένας - κι εγώ, κι εσύ - βγάζει τα συμπεράσματά του βάσει των όποιων πληροφοριών, της λογικής του και του ενστίκτου του. Δε μου πέφτει λόγος για τη γνώμη σου, δε σου πέφτει για τη δική μου. Την ευθύνη λοιπόν έχω το δικαίωμα να τη ρίχνω όπου γουστάρω, όπως εσύ έχεις το δικαίωμα να λες ότι το κύπελο ΔΕΝ το έφερε ο Ίβιτς, και ότι ΔΕΝ ήταν και καμιά σπουδαία επιτυχία.
Στα της ουσίας, κουμάντο κάνει η ΠΑΕ κι αυτή αποφασίζει, οπότε και αυτή ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ. Και δε μιλάω - όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό και από τα προηγούμενα ποστ, και από αυτό που σχολιάζεις - για την ευθύνη της πιθανής αποχώρησης Ίβιτς τόσο, όσο για την ευθύνη της ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, η οποία κατά τη γνώμη μου σέρνεται τόσο καιρό εις βάρος της ομάδας με ευθύνη της ΠΑΕ.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Ο Μίχος στο κωλοκοντρα έβγαλε τώρα αποκλειστικό ότι φεύγει ...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Παντως σχετικα με αυτο που εγραψε και ο συντροφος,οταν για πρωτη φορα στην ιστορια σου διαχειριζεσαι το μεγαλυτερο μπατζετ της κατηγοριας και μαλιστα με τεραστια διαφορα απο την τριτη θεση και κατω, δεν θα αντιμετωπιζεις την κατακτηση ενος τιτλου και μαλιστα σε εναν συγκυριακο θεσμο, οπως το κυπελο, με τον ιδιο τροπο οπως στο παρελθον.
Άβαταρ μέλους
alex ntepo

Δημοσίευση από alex ntepo »

rainmaker έγραψε:Αν δεν πουν τι στο διάολο γίνεται και ποια παράπονα υπήρξαν, τότε είναι βέβαιη η κατακόρυφη αύξηση της αμφισβήτησης κατά του Βλάνταν.
Δηλαδή rain, η ΠΑΕ δε θα μας λέει τι στο διάολο γίνεται, η ΠΑΕ θα καθυστερεί να πάρει επιτέλους αποφάσεις και να κάνει ανακοινώσεις, η ΠΑΕ θα διαχειρίζεται το θέμα όπως το διαχειρίζεται, και η...κατακόρυφη αύξηση της αμφισβήτησης θα είναι εναντίον του Βλάνταν;
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

rainmaker έγραψε:Αν το πάρεις στην πλάκα πάντως είναι πολύ ωραία.

Γιατί τόσα χρόνια που περνούμε την ΠΑΕ στα σοβαρά, μας εχει γαμ..σει τα νεύρα.

Σοβαρευτείτε, αποφασιστε, μιλήστε σοβαρά και ειλικρινά.

Αλλιώς μη περιμένετε παλλαϊκή στήριξη.

Αν δεν πουν τι στο διάολο γίνεται και ποια παράπονα υπήρξαν, τότε είναι βέβαιη η κατακόρυφη αύξηση της αμφισβήτησης κατά του Βλάνταν.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
συμφωνω διαφωνώντας rain.

γιατί μπορεί να υπάρχουν και πράγματα που δεν θα ειπωθούν αλλά θα..πραγματοποιηθούν και αυτά που μπορεί να ειπώθουν να το κάνουν γιατί δεν θα έχει αρνητικό αντίκτυπο.

παράδειγμα/σενάριο/sci-fi βγαλμένο απο το μυαλό του κ_τζεο:
μπορεί να υπάρχει θέμα με το πως η παε αντιμετώπισε/προστάτευσε επικοινωνιακά τον Ίβιτς. Δεν θα το πουν, αλλά θα το δούμε αν τπτ γίνει σε αυτή την κατεύθυνηση.

μπορεί η παε να έχει θέμα με τους συνεργάτες που επέλεξε ο ίβιτς, πχ γυμναστή. Θα το πουν και θα το κάνουν.

ή μπορεί να τους είπε οτι το και το εχω πρόταση ένα μύριο και να του είπαν τραβα στην ευχή του θεού πασακα μου.

χίλια δυο τινά μπορεί να συμβαίνουν και το μόνο που μπορούμε εμείς να κάνουμε, εφόσον θέλουμε να προστετεύσουμε τον ΠΑΟΚ ΜΑΣ, είναι υπομονή μέχρι να δουμε τι και πως και γιατί...

ελπίζω να είμαι κατανοητός ώς προς το τι εκφράζω και εννοώ.

αν κανείς τώρα περιμένει να του έρθουν και να του πούν ολο το στόρυ τότε με λάθος ομάδα, σε λάθος χώρα, σε λάθος εποχή εμπλεξε...

υγ: ενα ακόμα φαντασιακό ενδεχόμενο είναι να πήγε ο Βλάνταν Κρήτη να γεύτηκε τις τοπικές..λιχουδιες, να..μπερδεύτηκε λίγο και μετα απο κανα διήμερο να τα είπε με τον Ιβάν και ολα οκ ξερω γω... :lol: :P
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

@alex ntepo

H ΠΑΕ παντα εξορισμου εχει ευθηνη και ολοι ξερουμε τι εχει γινει τα τελευταια χρονια και τη μπουρδελο ειμασταν.

Δεν μου αρεσει ομως ακριβως οταν δεν ξερουμε και δεν μπορουμε αρα να κρινουμε, να περνουμε το μερος της μιας η της αλλης πλευρας. Εχει αρχισει να με εκνευριζει αυτο.

Το αλλο που εχει αρχισει να με εκευριζει ειναι η "αγιοποιηση" του Ιβιτς. Ολοι θελουμε να μηνει ενας προπονητης αρκετο καιρο και εκτιμω την δουλεια του και αυτα που εχει κανει στα αποδυτηρια και εχει δειξει και ενα/δυο πραγματα ποδοσφαιρικα. Απο την αλλη εχει δειξει και πολλα προπονητικα ελλατωματα και οτι εχει ΠΟΛΛΑ να μαθει ακομα και δεν εχει ποδοσφαιρικα καταφερει τιποτα το ιδιαίτερο. Παρολα αυτα μερικοι ειστε ηδη ετοιμοι να του στησετε αγαλμα. Σιγα.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

To Ψόντρα πάντως έχει πρώτη είδηση ότι φεύγει ... :|
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Λεγεται οτι ετσι η αλλιως σημερα τελιωνει η υποθεση. Αντε να τελειώνουμε επιτελους.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Για μενα εχει τελειωσει,αν μεινει στην πρωτη στραβη θα τον φανε και θα παει ολη η χρονια στραφι.
Να φερουν εναν προπονητη που να εχει κανει πρωταθλητισμο και να αντεχει την πιεση,για μενα ιδανικος ειναι ο Ρεμπροφ,εχει προπονησει τη μεγαλυτερη ομαδα της χωρας του και μιλαει τη γλωσσα του Ιβαν.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Ας ερθει ο Ρεμπροφ μαζι με το δεξι εξτρεμ του.
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Ρεμπρόφ το καλύτερο θεωρητικά όνομα στη σχετικά μικρή λίστα αξιόλογων ελευθερων προπονητών. Ο Μίχελ έχει πολύ δύσκολο έργο.

Οσο για τον Ιβιτς, στο καλό, εμενα δε θα μου λειψει. Και με τετοιες εμμονες και εγωισμό να μην περιμενει να κανει καριέρα.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

επισης κατι που παρατηρω στο διαδικτυο αλλα και σε συνομιλιες γενικοτερα και μου τη δίνει:

το ότι μπορεί να φύγει ο Βλάνταν δεν καταλαβαίνω πως αυτόματα δημιουργεί νέα..παρεάκια, αποστήματα, καρκινώματα κτλ εντός του ΠΑΟΚ. ξανά. το μόνο που δεν διάβασα είναι ότι ο γλύκος έπαθε επίτηδες χιαστούς για να παίξει ο μπρκτς και να τον κρεμάσει.. (χωρίς να αναρωτιόμαστε γιατί δεν έβαλε σιαμπάνη ξερω γω)

είμαστε άλλωστε ...μάστορες στην εσωστρέφεια (+τον ξερολισμό) και το πιο λογικό είναι πως και στην παε ξέρουν ότι μια "δικαιολογία" στο στυλ "είχε καλύτερη πρόταση απο αλλού και ήθελε να φύγει" θα φανεί στα μάτια πολλών ώς μη αποδεκτή, ακόμα και αν είναι αληθινή!

εμένα αυτό με προβληματίζει.

δεν λέω ότι όλα βαίνουν υγειώς, αλλά και η υπερβολή, οι εύκολοι αφορισμοί και τα σενάρια ποτέ δεν βοήθησαν... :roll:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”