Μεταγραφές Ιανουαρίου 2009

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Ποιός Βιλτόρ; Πεθάνανε τα παικτάκια του 1.70 ρε .. τελείωσαν!
Αυτός ήταν κάποτε .. να παίζει με τον Πετί και τον Μπλανκ και τον Ντεσαγί! :)
Άβαταρ μέλους
Gerard04

Δημοσίευση από Gerard04 »

Fantomas έγραψε:Marcus Antonio (1,7 εκ. η οψιόν αγοράς του, βλέπω άλλο αμυντικό)
:o Πλλακα με κανεις!? Δεν δινω ουτε 1 % πιθανοτητες να τον παρουμε...[/img]
Άβαταρ μέλους
Steenage

Προχωράει του Λίνο – Συνεπής ο Σορλέν

Την περίπτωση απόκτησης του Βραζιλιάνου Ντορβαλίνο ή πιο γνωστού ως Λίνο της Πόρτο προχωρούν στον ΠΑΟΚ την ίδια ώρα που στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται και πάλι από σήμερα ο Γάλλος Ολιβιέ Σορλέν που όπως είναι γνωστό αποτελεί την πρώτη μεταγραφή του «Δικεφάλου» στην περίοδο του Ιανουαρίου.

Στο πρόσωπο του Λίνο ο Φερνάντο Σάντος βρήκε τον παίκτη εκείνο που θα ενισχύσει την αριστερή γραμμή της ομάδας του.

Για το λόγο αυτό και από πλευράς της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήδη γίνονται προσπάθειες απόκτησής του 31χρονου Βραζιλιάνου μέχρι το καλοκαίρι με την μορφή δανεισμού από την Πόρτο και στην συνέχεια ως ελεύθερου αφού λήγει το συμβόλαιό του.

Εξελίξεις στην περίπτωση του Λίνο μάλιστα αναμένεται να υπάρξουν στις προσεχείς μέρες σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις. Ενδείξεις που προήλθαν αρχικά από την Πορτογαλία αλλά και από το γεγονός που μόνο τυχαίο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ότι ο Βραζιλιάνος δείχνει να είναι ενήμερος.

Όπως ισχύει και στην περίπτωση του Ολιβιέ Σορλέν της Ρεν που τις προηγούμενες μέρες συμφώνησε να συνεχίσει ως δανεικός μέχρι το καλοκαίρι την καριέρα του στον ΠΑΟΚ με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να αποκτά στην συνέχεια το δικαίωμα αγοράς του. Ο 29χρονος Γάλλος μέσος βρίσκεται από το μεσημέρι και πάλι στην Θεσσαλονίκη, συνεπής στο ραντεβού της

http://www.sport24.gr/html/ent/083/ent.268083.asp

Εκλεισε η πρωτη μεταγραφη
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Απαράδεκτε με έβαλες σε σκέψεις..

http://soccernet.espn.go.com/players/st ... 48&cc=5739
blackterror4

Δημοσίευση από blackterror4 »

αρα η αρ. πλευρα με λινο και εναν αλλο δυναμωνει πολλη.κατι που δειχνει οτι θα παιζει ενα καθαρα 4 3 3 στον δευτερο γυρω και θελει πολους χαφ εξτρεμ στα πλαγια με λινο αλλον ενα δαρλα και μπακα που μπορει να παιξει καλα ειμαστε συν που θα ρθει και ο βιερινια δεξια κονσεισαο μπακα λακης σναουσνερ αραμπατζη που σημαινει 4 με 5 επιλογες στα πλαγια.αν ερθει ομως παικτης στυλ κεζμαν τοτε αποκλιεται να μην παιζουν και οι δυο αρα παμε 4 4 2 με μουσλι και κεζμαν ποοοοοοο σαν ονειρο μοιαζει.μακαρι αλλα :) :) :)
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

αφου λεμε οτι θελουμε ας αναφερω μια ωραια περιπτωση ποδοσφαιριστη..Ακραιις με αριστερο ποδι ,ικανοτητα να παιζε και σαν περιφερειακος ,γρηγορος ,σε καλη ηλίκια (28 )...Το αναφερω γιατι ο παικτης ειναι σε πτωση και θελει να φυγει,...Βεβαια δεν εχω την δυνατοτητα να γνωριζω ποσο εχει χαμηλωσει το κασε του..Το μονο που εμαθα ειναι οτι ενδιαφερθηκε η Φουλαμ,...Αρα και εμεις γιατι οχι..
Το ονομα του Peter Lovenkrads..Επαναλαμβανω απλα το λεω σαν ιδεα..Δεν ξερω κατι,ουτε ακουσα κατι..για να μην παρεξηγηθω
blackterror4

Δημοσίευση από blackterror4 »

στην ρειντζερς εκανε καριερα αν θυμαμαι καλα.ειναι καλος παικτης καποτε ενδιαφερθηκαν και γαυροβαζελοι αλλα δεν ηρθε
IGNATIOS

Δημοσίευση από IGNATIOS »

Fantomas έγραψε:To καλοκαίρι 2009 θα έχουμε περισσότερη κίνηση στις μεταγραφές. Λήγουν κάποια συμβόλαια παιχτών και θα δούμε τι θα γίνει και με τους δανεισμούς. Προβλέπω να κάνει ο ΠΑΟΚ 3-4 μεταγραφές τουλάχιστον το καλοκαίρι!
Τα συμβόλαια παιχτών που λήγουν σύμφωνα με το ενημερωτικό δελτίο που έβγαλε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις 27 Νοεμβρίου για το επενδυτικό κοινό για την ΑΜΚ, είναι του:

Snautser (βλέπω να ανανεώνει)

Ρίζος (βλέπω άλλο τερματοφύλακα στην Τούμπα)

Ηλιαδης (θα αποτελέσει μάλλον παρελθόν από τον ΠΑΟΚ)

Βαγγελής (θα αποτελέσει μάλλον παρελθόν από τον ΠΑΟΚ)

Αραμπατζής (λήγει το συμβόλαιο του αλλά ανανέωσε το καλοκαίρι του 2008 με καινούργιο συμβόλαιο)

Βakayoko (γρίφος)

Conceicao (γρίφος)

Δανικούς:
Sorlen (500 χιλιάδες η οψιόν αγοράς του, θα δείξει)

Marcus Antonio (1,7 εκ. η οψιόν αγοράς του, βλέπω άλλο αμυντικό)

Vierinia (βλέπω να ανανεώνει λόγο του τραυματισμού του)

Άρα βλέπω το καλοκαίρι τουλάχιστον ένα τερματοφύλακα, center back, χαφάκι, επιθετικό και βλέπουμε.

Τώρα ο Λίνο θα αποκτηθεί με ελεύθερη μεταγραφή. Πάντως ο Λίνο μπορεί να παίξει σε όλοι την αριστερή πλευρά και μπορεί και βγαίνει σαν κρυφός κυνηγός γιατί είναι γρήγορος. Είναι τεχνίτης και μπουκαδόρος. Είναι καλός και στα στυμμένα και εκτελεί και φάουλ και πέναλτι. Μια χαρά, άσε που με Δάρλα και Λίνο δεν θα περνάει κανείς από αριστερά.

Σε συνέχεια των στοιχείων που έδωσε ο φίλος φαντομάς...
Οι 79 ελεύθεροι του καλοκαιριού στην Primera Division

Η Πρωτοχρονιά δεν σημαίνει απλώς την αλλαγή έτους, αλλά και την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου του χειμώνα. Εκτός αυτού, είναι η ημερομηνία από την οποία ο κάθε σύλλογος έχει τη δυνατότητα να αρχίσει νόμιμες συζητήσεις με έναν ποδοσφαιριστή, το συμβόλαιο του οποίου με την ομάδα του εκπνέει στις 30 Ιουνίου.
Ο ισπανικός Τύπος έπαιξε το ρόλο... σκάουτερ και αποκάλυψε τα 79συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι και φυσικά μπορούν να συμφωνήσουν από τώρα για τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.
Παίκτες όπως οι Φάμπιο Καναβάρο, Φερνάντο Μοριέντες, Ιβάν ντε λα Πένια, Κάρλος Καμενί, Μανίσε, Ρομπέρ Πιρές, Πάτο Αμποντανζιέρι, Κόσμιν Κόντρα, Εντου και Λέο Φράνκο είναι μερικοί από τους πιο σημαντικές περιπτώσεις, ενώ δεν λείπουν και τα "λαβράκια".

Οι 79 ελεύθεροι του Ιουνίου

Μπαρτσελόνα: Τζορκέρα, Σιλβίνιο
Σεβίλλη: -
ΑτλέτικοΜαδρίτης: Φράνκο, Μανίσε
Βαλένθια: Μοριέντες, Κούρο Τόρες
Ρεάλ Μαδρίτης: Καναβάρο, Ντούντεκ
Βιγιαρεάλ: Βέντα, Σιγκάν, Φουέντες, Πιρές, Βιέρα
Λα Κορούνια: Μουνούα, Πάμπλο Αμο, Αλβαρεθ, Ντε Γκουζμάν, Σέρχιο, Μανουέλ Πάμπλο, Βερδού
Βαγιαδολίδ: Μάρκος, Σάντσεθ, Ντοράδο, Βίκτορ, Αλμπέρτο, Ινιάκι, Κάλβο
Μάλαγα: Μανόλο, Ροσάτο, Καγέχα, Σάλβα, Γκοϊτία
Χετάφε: Αμποντανζιέρι, Κόντρα, Μπελενγκέρ
ΣπόρτινγκΧιχόν: Ντε Λούκας, Χόρχε, Κολίν, Καμάτσο, Σάντσεθ, Ομάρ, Νέρου, Κάμαρα
Αθλέτικ Μπιλμπάο: Μουρίγιο
Μπέτις: Χουανίτο, Εντου, Αρθου, Ριβέρα
Σανταντέρ: Φερνάντεθ, Νάβας
Νουμάνθια: Σίσρα, Χουάνρα, Κέρο, Φελίπε, Παλάθιος, Χάιο, Μπελβίς, Αντόν
Αλμερία: Μπρούνο, Εστέμπαν, Ιρινέι, Ορτίθ
Μαγιόρκα: -
Εσπανιόλ: ντε λα Πένια, Καμενί, Σοριάνο, Τσίκα, Ρουφέτε, Γκαρθία, Λακρούθ
Ουέλβα: Μαρτίν, Ζαχίνος, Αλβαρεθ, Χοσελίτο, Γκερέρο
Οσασούνα: Φοντ, Κρουσάγα, Ρικάρντο, Φλάνιο, Πουνιάλ

Πηγή: contra.gr
IGNATIOS

Εγώ δεν δικαιούμαι να "παπαρολογήσω"???
Αφού δεν έχει ανοίξει ακόμα τόπικ για μετεγγραφές καλοκαιριού πάλι καλά!
Τα υπόλοιπα (καφέ) από το τηλέφωνο, γιατί είσαι ικανός να μου την πεις για οφ τοπικ!
IGNATIOS

Δεν διαφωνώ novito...
Δυστυχώς η παπαρολογία παίρνει όλη τη δόξα του δημιουργού της!
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

τη λες ρε νοβιτο εγω και 2-3 ακομα εδω μεσα σε αγαπήσαμε :) :) :) :)

Παπαρολογεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :lol: :lol: :lol:
IGNATIOS

Ναι, αλλά εγώ την κάνω με ελαφριά πηδηματάκια, γιατί αν συνεχίσω να παπαρολογώ-οφτοπικολογώ (!!!) η χούντα vaggt θα επιβάλλει πρόστιμο-κέρασμα στον επόμενο καφέ...
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με την FC STADE RENNAIS για την απόκτηση του Olivier Sorlin για 6 μήνες με τη μορφή δανεισμού, με δικαίωμα αγοράς του ποδοσφαιριστή το προσεχές καλοκαίρι.

Απο την επισημη ιστοσελιδα της παε.
Άβαταρ μέλους
Steenage

«Dimis»: «Όλα ανοιχτά...»

Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος δεν έχει αποφασίσει ακόμη για το τι θα κάνει σχετικά με το υπόλοιπο της καριέρας του. Μιλώντας στο gazzetta.gr από την Αγγλία ο... δικός μας Dimis άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά ενώ διευκρίνισε πως ο ΠΑΟΚ δεν του έχει κάνει επίσημη κρούση. «Αυτήν την στιγμή είναι όλα ανοιχτά... Φυσικά και θα γύριζα στην Ελλάδα για μία ομάδα, όπως ο ΠΑΟΚ, όμως απλά έχω ακούσει για το ενδιαφέρον του. Δεν υπάρχει πρόταση», δήλωσε σχετικά.

«Ο δανεισμός μου στην Σουόνσι έληξε την Κυριακή. Τώρα είμαι και πάλι παίκτης της Κόβεντρι. Στην Σουόνσι θέλουν να με κρατήσουν μόνιμα. Ήταν πολύ καλό για μένα τ' ότι είχα καλή παρουσία όσο αγωνίστηκα στην συγκεκριμένη ομάδα. Πήγα αρκετά καλά και αυτό με χαροποίησε ιδιαίτερα. Με ωφέλησε πολύ μετά τον τραυματισμό που είχα.

Την δεδομένη χρονική στιγμή αισθάνομαι πολύ καλά. Ήταν ένα τεστ για μένα. Έπρεπε να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου. Να δω σε τι επίπεδο είμαι και τι μπορώ να περιμένω από τον εαυτό μου στην Τσάμπιονσιπ, που είναι ένα πολύ δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα», τόνισε στην αρχή ο Κωνσταντόπουλος.

Σχετικά με τον ΠΑΟΚ επισήμανε: «Φυσικά και θα γύριζα στην Ελλάδα για μία ομάδα, όπως ο ΠΑΟΚ, όμως απλά έχω ακούσει για το ενδιαφέρον του. Δεν υπάρχει πρόταση. Εκτός και αν έχει πληροφορηθεί κάτι ο μάνατζέρ μου. Εγώ όμως αυτήν την στιγμή δεν έχω καμία επίσημη κρούση ή πληροφόρηση».

Για το μέλλον του ανέφερε: «Εκτός από την Σουόνσι υπάρχουν και άλλες ομάδες της Τσάμπιονσιπ αλλά και της Λιγκ 1, που θέλουν να με εντάξουν στο δυναμικό τους. Δεν μπορώ να πω ονόματα, όμως είναι μεγάλες ομάδες. Στην Κόβεντρι είναι πολύ δύσκολο να παίξω, καθότι έχει πλέον τρεις γκολκίπερ.

Για μένα η προτεραιότητά μου με τα δεδομένα, τα οποία υπάρχουν αυτήν την χρονική περίοδο, είναι να μείνω στην Τσάμπιονσιπ. Θέλω να μείνω στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα. Πλέον είναι όλα ανοιχτά. Δεν αποκλείεται την άλλη εβδομάδα να υπάρξουν εξελίξεις».

Ο ίδιος θα περάσει αυτές τις ημέρες στην Αγγλία: «Δυστυχώς δεν υπάρχει δυνατότητα να επισκεφθώ την Ελλάδα τέτοια εποχή. Οι υποχρεώσεις μου είναι πολλές στην Αγγλία και έτσι δεν θα έρθω, όσο και αν το θέλω. Στην Ελλάδα θα έρθω το καλοκαίρι, εκτός και αν γίνει κάτι στο μεταγραφικό πεδίο και έρθω νωρίτερα. Θα δούμε».

Τέλος ο Κωνσταντόπουλος δεν παρέλειψε να ευχηθεί «χρόνια πολλά, καλές γιορτές και καλή χρονιά σε όλους. Εύχομαι πάνω από όλα υγεία, γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό. Εύχομαι και σε εσάς αλλά και στους αναγνώστες σας ότι καλύτερο».

http://www.gazzetta.gr/content/view/20317/5/
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”