Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Nigrita4

Δημοσίευση από Nigrita4 »

Λοιπόν αδέρφια, επειδή ακούω μερικούς να λένε, ''θέλω να βάλω παραπάνω, αλλά δεν έχω κ ντρέπομαι να πάω στην τράπεζα με αυτά τα λίγα''..... αυτά είναι μαλακίες!!!!!
Δώστε τότε τα λεφτά σε έναν άλλον!!! Να βάλει αυτός κ μερικά κ θα μαζευτεί το ποσό. Όσα μπορεί ο καθένας. Τι ντρέπεσται να δείξετε την αγάπη σας στον ΠΑΟΚ;; Πολλοί απο εξωτερικό, ''να ρε φίλε πως να πάρουμε εμείς, δεν άνοιξαν ούτε λογαριασμούς, ούτε τίποτα''.... Ρε τι λογαριασμούς κ μαλκίες;;
Στείλτε λεφτά ρε σε έναν δικό σας κάτω. Τι θέλετε να λέει ντε κ καλά το όνομα σας;;; Γάμσα γω ρε παιδιά!! Για να πάρεισ απο εξώτερικό πρέπει να εξουσιοδωτήσεις, τον εξουσιοδωτέα κ γίνεται της εξουσιοδότησης το κάγκελο!! Εγω λέω πως η καλή μέρα απο το πρωί φαίνεται κ μέχρι τώρα έχει συννεφιά..... 5, 10, 2, 100, 300, 25 ευρώ.... Όσα μπορεί ρε ο καθένας.
Κ εγώ ρε μάγκες μάζεψα 100 ευρώ μόνο!! Δεν έτρωγα στην δουλειά για να τα μαζέψω!! Ντρέπομαι γιατί θα μπορούσα κ περισσότερα κ μερικοί δεν έχουν ούτε ένα 20αρικο!!
Δεν λυπάμαι κανέναν!! Όλοι έχουμε έστω κ έναν 10άρικο!!!
erevos187

Δημοσίευση από erevos187 »

+100000
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Ποσο πιο απλο να γίνει ρε παιδια???(για οσους ειναι Ελλαδα)

Αυτο που λες για την τουμπα δεν υπάρχει περίπτωση.....
Εδω πωλούνται μετοχες μιας εταιρίας τη να κανουμε απο την μπουτικ να τις δίνουμε???δεν γινοντε αυτα.
Άβαταρ μέλους
Nigrita4

Δηλαδή τι πρέπει να γίνει ρε μάγκες;;;
Αν βάλουμε καμιά 100αριά μουνάρες όμως με τα βυζιά απ'έξω να γυρνάνε στα διαζώματα κ να πουλάνε μετοχές, θα βρείτε λεφτά κ θα καταλάβετε κ πως γίνεται έτσι;;;
Να πούμε τον Τέο τότε.... Τι ΠΑΟΚ τώρα;; Μουνιά ρε
Άβαταρ μέλους
Nigrita4

Κ από πειραιά πήγαν κ απο Αθήνα πήγαν....
Αν δεν είναι ενημερωμένοι στην τράπεζα για την διαδικασία, την γάμσαμε κ ψόφσε!!
Άβαταρ μέλους
Nigrita4

Αυτό έλειπε νοβίτο να το παίζατε κ περθένες
Άβαταρ μέλους
Nigrita4

gate4mitsos έγραψε:
Fantomas έγραψε:Ε)Μερικοί δεν μπορούν να χωνέψουν ακόμη ότι η αεκ44 και η αρούλα44 μπήκαν σε δύο ρυθμίσεις μέχρι στιγμής που έγιναν από το κράτος ,44 και ορφανού. Και ο ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής δεν μπήκε ούτε σε ρύθμιση αλλά ούτε σε διακανονισμό. Μέχρι και η γριά μπήκε στην ρύθμιση ορφανού, που έγινε ντεμέκ φωτογραφικά μόνο για τον ΠΑΟΚ (όπως έλεγε ο ρεμος) και μόνο ο ΠΑΟΚ που δεν μπήκε στην ρύθμιση ορφανού. Δεν μπορεί να χωνέψει ακόμη ο ΠΑΟΚτσής πως το κράτος θέλει πληρώσει ο ΠΑΟΚτσής από την τσέπη του τα σπασμένα του Γούμενου και του Μπατατούδη και των λοιπών, ενώ σε άλλες ομάδες που δηλώνουν 'περήφανες' τα πλήρωσε το κράτος.
:x
+10000000
Πρίν αρχίσει η αύξηση που είμασταν ρε μάγκες να φωνάξουμε για την αεκ44, σκουλήκι44, ρεμος44;;; Που είμασταν;;;
Όλοι λέγαμε ''άντε να ανοίξει να τα κάνουμε ταναπού κ τα γνωστά''...
Γιατί πριν το παίζαμε ύπερ άνω κ τώρα που είναι να τα χώσουμε πουλάμε τρελλίτσα;;; Οι άλλοι πάλι δεν ξέρουν τι να κάνουν για να πάρουν μετοχές.
Δλδ όλοι αυτοί που πήγαν κ πήραν μετοχές τι είναι;;;
Απόφυτοι του Χάρβαρντ ή πως στον πούτσο το λένε;;; Τι είναι πιο έξυπνοι;;;
Δεν υπάρχει αυτή η περίπτωση!! Το μόνο που εύχομαι είναι να εννοούν αυτά που λένε μερικοί, πως μαζεύουν ακόμα για να τα δώσουν όλα μαζί.... Αλλιώς.... Ανοίξτε ακόμα ένα τόπικ''οτι να'ναι'' κ ένα ''λεξομάνια'' να λέμε καμια μαλακία, γιατί για σοβαρά θέματα δεν είμαστε!!!
angelos4a

Δημοσίευση από angelos4a »

Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι αν ήθελε ο μέσος Παοκτσής να πάει στην τράπεζα θα είχε ήδη πάει.Δεν αμφισβητώ ότι είμαστε της τελευταίας ώρας εμείς οι Έλληνες αλλά μετά από τόσα χρόνια διαφθοράς κ κλεψίματος που έπεσε στην ΠΑΕ λίγοι ενδιαφέρονται να πάρουν μετοχές από την στιγμή πυ πήραν διαρκείας.
Όσο για τις μεταγραφές κ τους στόχους πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι μέσα σε ένα εξάμηνο δεν γινόμαστε υπερομάδα κ να μπορούμε να τα σαρώσουμε όλα.Αν κπς θέλει να σταθεί στο πλευρό του ΠΑΟΚ , για μένα πιστευώ ότι αυτή είναι η καλύτερη ώρα.Διοίκηση που εμπιστευόμαστε, παίχτες που παίζουν μπάλα κ άλλα που τα βλέπουμε όλα μόνοι μας, δεν χρειάζεται να αναφέρω τα γεγονότα των προηγούμενων χρονων.Δεν γίνεται να περιμένεις από την ομάδα σου μεταγραφές που θα κάνουν μπαμ όταν βγαίνουν οι ίδιοι κ σου λένε για ΑΜΚ.Όταν σου λένε ότι μπορεί αν βγεις τσου λου (μακάρι Θεέ μου!!!) η ouefa να μην μπορείς να λάβεις μέρος στην διοργάνωση.Ζητάμε μεταγραφές?Ώρες ώρες απογοητευόμαι πάρα πολύ από το πόσο εύκολα παρασυρόμαστε από ΜΜΕ κ κακεντρεχής δημοσιογράφους οι οποίοι σαμποτάρουν το έργο της διοίκησης.
Στο κάτω κάτω το θέμα δεν είναι τα λεφτά που θα μαζευτούν, αν κ θα ταν ισχυρό χαρτί για τις οικονομικές διαπραγματεύσεις αλλά τα άτομα που θα δώσουν χρήματα κ θα φανούν.Γιατί αύριο κύριοι ο Τεό θα μπορεί να πει σε 5 μ@λ@κες της επιτροπής κοίτα ΛΑΟ ρε @ρχιδια που έχω σαν ΠΑΟΚ...Αυτή η στιγμη μετά τα διαρκείας είναι η δεύτερη ευκαιρία να δείξουμε την δυναμικότητα μας κ το σημαντικότερο να ακουστούμε.

Υ.Γ.Κ γώ 100 ευρώ έδωσα.Αυτά είχα αυτά μπορούσα.Θα βγώ τσίμα τσίμα μέχρι το τέλος του μήνα με μειωμένους καφέδες κ μειωμένες εξόδους.Αξίζει?Ε , λοιπόν ΝΑΙ.
Υ.Γ.2 Κ επειδή είμαι από αθήνα σας πληροφορώ ότι όλες οι τράπεζες marfin έχουν ένα υπάλληλο που έχει αυτό το έξτρα καθήκον.

Δεν πίστευα ότι θα βγεί τόσο μεγάλο κ πιστεύω να μην σας κούρασα.Θα τα πούμε την Κυριακή σον ΝΑΟ. :?
angelos4a

Δημοσίευση από angelos4a »

Εγώ πήγα στην Μεσογείων...Κοίτα όλα τα καταστήματα έχουν κάποιον υπεύθυνο από κει κ πέρα το θέμα είναι πόσοι έχουν πάει πριν από σένα κ αν ξέρει καλά την διαδικασία.Παραπάνω από 10λεπτά δεν είναι εκτός αν έχει κόσμο.Καλό είναι όταν θα μπεις στο καταστημα να ρωτήσεις ποιος είναι για τις μετοχές μην περιμένεις τσάμπα στην ουρά.
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Στους 2.239 έχουν φθάσει οι φίλαθλοι που έχουν αποκτήσει μετοχές του ΠΑΟΚ,
όπως ενημέρωσε χθες η ΠΑΕ και το πόσο που έχει συγκεντρωθεί είναι 330.000 ευρώ.

http://www.sport-fm.gr/article/159751
Άβαταρ μέλους
Nigrita4

Η ΑΜΚ τρέχει κ εμείς ασχολούμαστε με τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, με τον Λίνο, με τον Ξύνω, με τον Ηλιάδη, της προβλέψεις της επόμενης αγωνιστικής κ με άλλα πολλά ασήμντα πράγματα προς το παρών!!
Έχω κ εγώ απογοητευτεί!! Δεν περίμενω να γίνει κάνα θαύμα..... Αλλά τα σύνθηματα στον ΝΑΟ μάλλον τα λέμε για να μην κοιμηθούμαι κ όχι γιατί τα νοιώθουμε!!
Άβαταρ μέλους
Iakovidis

Δημοσίευση από Iakovidis »

Παιδιά σκεφτόμουνα αν θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι σαν μια προσπάθεια μέσω του ΠΑΟΚμάνια για να μαζέψουμε λεφτά και να τα βάλουμε στην ΑΜΚ. Δηλαδή όλα τα μέλη που θέλουν να συνεισφέρουν να δώσουν όσα χρήματα θέλει ο καθένας και να τα συγκεντρώσει κάποιος σαν υπεύθυνος και μετά να πάει αυτός στη Μαρφίν. Δηλαδή ίσως να δημιουργηθεί ένας λογαρισμός στην τράπεζα από κάποιο υπεύθυνο άτομο να μαζευτούν εκεί χρήματα( που το θεωρώ και πιο εύκολο από το να πάει ο καθένας και να πάρει μετοχές) και στη συνέχεια να παρθούν οι μετοχές από το άτομο αυτό
Άβαταρ μέλους
Iakovidis

Δημοσίευση από Iakovidis »

Παιδιά η λύση του Axl είναι πολύ σωστή δεν τι σκέφτηκα πιο πριν. Θα μαζέψω από φίλους μου άμα είναι και θα παώ να τα καταθέσω.Κάτι ακόμα. Μπορώ παιδιά αφού δεν έχω λογαριασμό ΔΕΗ ή ΟΤΕ να πάω με το δίπλωμα του αυτοκινήτου μου που αναγράφει το ΑΦΜ μου να πάρω μετοχές???
Άβαταρ μέλους
paok or death

Δημοσίευση από paok or death »

+100000
ειδικα στην πρωτη παραγραφο... ειναι πολλοι οι νεοι ποθ δεν εχουν αφμ
Άβαταρ μέλους
simosdr

Δημοσίευση από simosdr »

Μονο οι κατοχοι διαρκειας θα εχουν λυσει το προβλημα του ΑΜΚ.
Με μια επιστολη στη κατοικια των 19500 οπαδων μας το οποιο θα εχει ως ελαχιστο ποσο 50ευρο για την ΑΜΚ.Ο πιο ευκαταστατος ας βαζει παραπανω δεν χαλιεμαι.Απλα ετσι γινεται λιγο πιο επισιμο ολη η ιστορια πιστευω.
:?:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”