Και μενα, απτον εκνευρισμο μετα την αποβολη ουαρντα, θα ειχαν γυρισει τα ματια μου σε σημειο να ματωνουν..
Αν οι Τούρκοι έχουν χιούμορ, η ομάδα που έκανε πρόταση θα είναι αυτή του τζαβέλα.navigator11 έγραψε:Το ... οξωpaok είδα στην κεντρική ότι γράφει για πρόταση από Τουρκία.
Σημειωτέον δε, ότι ολόκληρο το παραπάνω post ήταν απάντηση σε post συμφορουμίτη που έλεγε λίγο πιο πάνω (κάποια μόλις λεπτά πριν το δικό μου post), "σιγά μην κλάψουμε κιόλας που φεύγει ο Ίβιτς, η χρονιά ήταν πλήρως αποτυχημένη με το χειρότερο ποδόσφαιρο στα play off και κανονικά αυτός θα πρεπε να μας παρακαλάει να μείνει" (στο περίπου κάποιες λέξεις ίσως, αλλά με αυτό ακριβώς το πνεύμα), το οποίο εξέλαβα, πάντα κατά την προσωπική μου άποψη, ως μία πολύ πρόχειρη απαξίωση τουλάχιστον για όσα πρόσφερε 14 μήνες στο τιμόνι της ομάδας μας και μπήκα στον κόπο να απαντήσω επί αυτής (όχι επί προσωπικού), όπως πιθανά να βλέπεις πλέον στα κόκκινα τονισμένα γράμματα μου πιο πάνω, που δεν υπάρχουν στο post μου εκεί που το είχες κόψει, εκφράζοντας παράλληλα και κάποια "πράγματα που δεν καταλαβαίνεις"...goran 64 έγραψε:Πέρυσι λοιπόν (στα πολύ πιο δύσκολα με βάση την βαθμολογία αλλά και το ρόστερ αντικειμενικά) πέτυχε να μας βγάλει πρώτους στα play off (αν και μειονεκτούσαμε βαθμολογικά) και αποδέχτηκε την πρόταση να αναλάβει τον Π.Α.Ο.Κ. σαν 1ος προπονητής (κι όχι πλέον σαν υπηρεσιακός) και φέτος "απέτυχε" (γιατί άραγε? έγινε χειρότερος από πέρυσι ξαφνικά? μα είχε προοπτικές) και θα πρεπε να παρακαλάει?
Μάλιστα...Για τι ακριβώς όμως θα πρεπε να παρακαλάει?
Μήπως...
Για επιπλέον ενίσχυση με ποιοτικούς παίχτες-προσωπικότητες που συμφωνούσαμε πολλοί ότι χρειαζόμαστε?
Για αποδέσμευση κάποιων ακόμα βαριδίων που έχουν απομείνει στο ρόστερ, που συμφωνούσαμε πάλι πολλοί?
Για προστασία απ τα κοράκια, τους παρατηρητές, τους εισαγγελείς, τους δικαστές και τις επιτροπές της Ε(Π)Ο?
Που ξέρουμε λοιπόν εμείς αν παρακαλούσε γι αυτά και κανένας δεν του έδινε εγγυήσεις ότι θα συμβούν όλα πλέον?
Δίχως να ξέρουμε λοιπόν, καλύτερα να μην αφορίζουμε έναν προπονητή που με την "αποτυχία" του θα βάλει σε επιπλέον δουλειά και τους υπεύθυνους του PAOKmania, μιας και χρειάζεται πλέον να αλλάξει ακόμα και η επιθυμητή-σωστή απάντηση στην ερώτηση που εγκρίνει την εγγραφή κάθε νέου μέλους στο PAOKmania forum:"Με ποιον προπονητή πήρε τον τελευταίο του τίτλο ο Π.Α.Ο.Κ.?"...
![]()