Vladan Ivic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας

Θα θέλατε να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας?

ΝΑΙ
129
72%
ΟΧΙ
49
28%

Σύνολο ψήφων: 178

Άβαταρ μέλους
simba

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευση από simba »

Το μαμησες νοτοριους :mrgreen:
Και μενα, απτον εκνευρισμο μετα την αποβολη ουαρντα, θα ειχαν γυρισει τα ματια μου σε σημειο να ματωνουν..
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Ε ναι η αποβολή του ουαρντα ήταν απίστευτη φυσικα αντέδρασε....

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Ο βλανταν λέει πάει Τουρκία στην αλάνια :) :)

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

navigator11 έγραψε:Το ... οξωpaok είδα στην κεντρική ότι γράφει για πρόταση από Τουρκία.
Αν οι Τούρκοι έχουν χιούμορ, η ομάδα που έκανε πρόταση θα είναι αυτή του τζαβέλα.

Edit: Με πρόλαβε ο eorptol1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Spiros_S την Τετ 07 Ιουν 2017, 22:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Παιδιά εγώ, με κάθε ειλικρίνεια , μετά από τη φετινή χρονιά είμαι αισιόδοξος πολύ και πιστεύω ότι θα κάνουν το καλύτερο εκεί στην ΠΑΕ για την ομάδα όποιο και αν είναι αυτό..

Αγωνία έχω αλλά και μια σιγουριά ότι έρχονται πιο ωραίες μέρες. Αύριο υπάρχουν κρίσιμες συναντήσεις. Αυτά θεωρώ πολύ σημαντικά θέματα, η Φιφα-Ουέφα θα συναντηθεί και με εκπροσώπους των 34 ενώσεων και τους 4 μεγάλους. Αυτά αν εξελιχθούν ομαλά, γιατί πιστεύω θα κάνουν το παν να αναβάλουν τις εκλογές τα λαμόγια, τότε έχουμε μόνο όνειρα να κάνουμε..
Άβαταρ μέλους
Notorious4

Δημοσίευση από Notorious4 »

Δεν ξέρω εμένα μου έκανε αρκετή εντύπωση και δεν νομίζω να ήταν μόνο η κόκκινη που αντέδρασε έτσι.Αλλωστε στο παρελθόν παρόμοια περιστατικά τον εκνεύριζαν παρά τον "στεναχωρουσαν".Οπως λέει και ο αντάρτικα έμοιαζε ανήμπορος να αντιδράσει.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Ανημπορος μονο λογω διαιτησιας..οχι ανεπάρκειας..οκ είπαμε, ειχε τις ελλείψεις του, αλλα οχι τοσο..
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Αν μιλαμε για το πλανο μετα την αποβολη Ουαρντα, αυτο ηταν 5 δευτερολεπτα και οχι 5 λεπτα πριν δεχθει το κουτακι. Δεν θυμαμαι ματια εμφανως δακρυσμενα (ισως κανω λαθος) και η εκφραση περισσοτερο μου ειχε φανει ως "σκασιμο" για τη διαιτησια (αλλα και την κακη αποδοση της ομαδας ισως) παρα οτι λυγισε.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Στην αλανια δεν ειναι κι ενα αλλο αλανι η κανω λαθος;
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Ρε κάντε καμιά μεταγραφή , γιατί θα αρχίσουμε να αναλύουμε προς τα πού έγερνε το τρίτο τριχίδιο από το αριστερό φρύδι του Ίβιτς, στην τάδε φάση για να καταλάβουμε γιατί αλλάζει προπονητής..

έχουμε πλάκα πολλή πάντως.. :lol: :lol: :lol: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ace1979

Δημοσίευση από ace1979 »

Να τελειώνουμε αυριο και να ανακοινώσει ρεμπροφ μαζί με βιερινια
nasos66

Δημοσίευση από nasos66 »

Για εμενα, αν ισχυει αυτό που ειπε ο Ιβαν τοτε υπαρχει παρα πολύ σοβαρο θεμα.Και ο Αποστολοπουλος ειχε θεμα,και ο Ιβιτς τωρα,και δηλαδή μιλαμε για ομερτα φαση,που συνεχιζετε συνεχεια φορα παρτιδα.Αλλο τα μμε και οι άλλες οποιες μπιζνες,του Ιβαν,και άλλο μας διωχνουνε τον προπονητη η φοβερίζουνε πχ παιχτες.
Ασχημα αυτά τα πραγματα.Μονο μη ξεφυγει η κατασταση.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Έτσι είναι, γιατί αν πχ σου στείλουν φωτογραφίες το παιδί σου που φεύγει από το σχολείο ή που πηγαίνει σε κάποια δραστηριότητα κλπ με κανένα ραβασάκι, και άλλα τέτοια που μπορούμε να φανταστούμε αλλάζουν όλα..
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

sic-4...
Αν νομίζεις-διαπιστώνεις ακόμα ότι τα κόκκινα γράμματα δεν αλλάζουν το νόημα του κομματιού του post μου που παρέθεσες εσύ, όπως κι ο simba αργότερα κάπου (δοθείσης της ευκαιρίας), τότε μάλλον δεν φταίω του λόγου μου...
goran 64 έγραψε:Πέρυσι λοιπόν (στα πολύ πιο δύσκολα με βάση την βαθμολογία αλλά και το ρόστερ αντικειμενικά) πέτυχε να μας βγάλει πρώτους στα play off (αν και μειονεκτούσαμε βαθμολογικά) και αποδέχτηκε την πρόταση να αναλάβει τον Π.Α.Ο.Κ. σαν 1ος προπονητής (κι όχι πλέον σαν υπηρεσιακός) και φέτος "απέτυχε" (γιατί άραγε? έγινε χειρότερος από πέρυσι ξαφνικά? μα είχε προοπτικές) και θα πρεπε να παρακαλάει?
Μάλιστα...Για τι ακριβώς όμως θα πρεπε να παρακαλάει?

Μήπως...
Για επιπλέον ενίσχυση με ποιοτικούς παίχτες-προσωπικότητες που συμφωνούσαμε πολλοί ότι χρειαζόμαστε?
Για αποδέσμευση κάποιων ακόμα βαριδίων που έχουν απομείνει στο ρόστερ, που συμφωνούσαμε πάλι πολλοί?
Για προστασία απ τα κοράκια, τους παρατηρητές, τους εισαγγελείς, τους δικαστές και τις επιτροπές της Ε(Π)Ο?

Που ξέρουμε λοιπόν εμείς αν παρακαλούσε γι αυτά και κανένας δεν του έδινε εγγυήσεις ότι θα συμβούν όλα πλέον?

Δίχως να ξέρουμε λοιπόν, καλύτερα να μην αφορίζουμε έναν προπονητή που με την "αποτυχία" του θα βάλει σε επιπλέον δουλειά και τους υπεύθυνους του PAOKmania, μιας και χρειάζεται πλέον να αλλάξει ακόμα και η επιθυμητή-σωστή απάντηση στην ερώτηση που εγκρίνει την εγγραφή κάθε νέου μέλους στο PAOKmania forum:"Με ποιον προπονητή πήρε τον τελευταίο του τίτλο ο Π.Α.Ο.Κ.?"...

:nairepaok:
Σημειωτέον δε, ότι ολόκληρο το παραπάνω post ήταν απάντηση σε post συμφορουμίτη που έλεγε λίγο πιο πάνω (κάποια μόλις λεπτά πριν το δικό μου post), "σιγά μην κλάψουμε κιόλας που φεύγει ο Ίβιτς, η χρονιά ήταν πλήρως αποτυχημένη με το χειρότερο ποδόσφαιρο στα play off και κανονικά αυτός θα πρεπε να μας παρακαλάει να μείνει" (στο περίπου κάποιες λέξεις ίσως, αλλά με αυτό ακριβώς το πνεύμα), το οποίο εξέλαβα, πάντα κατά την προσωπική μου άποψη, ως μία πολύ πρόχειρη απαξίωση τουλάχιστον για όσα πρόσφερε 14 μήνες στο τιμόνι της ομάδας μας και μπήκα στον κόπο να απαντήσω επί αυτής (όχι επί προσωπικού), όπως πιθανά να βλέπεις πλέον στα κόκκινα τονισμένα γράμματα μου πιο πάνω, που δεν υπάρχουν στο post μου εκεί που το είχες κόψει, εκφράζοντας παράλληλα και κάποια "πράγματα που δεν καταλαβαίνεις"...
Αν για σένα όλα αυτά με τα τονισμένα γράμματα (τα μαύρα στο παρόν post) δεν αποτελούν απαξίωση, τότε απλά συμπάθα με και πάλι βρε αδερφέ που διαφωνούμε, δεν γίνεται όμως να συμφωνούμε και σε όλα...
Μήπως διαφωνείς και σ αυτό τελικά ή δεν το καταλαβαίνεις επίσης?

Ελπίζω λοιπόν να κατανοείς πλέον γιατί με πείραξε που "έκοψες" το post μου και να μην το ξανακάνεις στο μέλλον...

Όχι τίποτε άλλο, αλλά γιατί εμένα δεν με εκθέτεις μ αυτόν τον τρόπο αδερφέ μου...Καλό σου βράδυ και τα λέμε...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Πέμ 08 Ιουν 2017, 02:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
nasos66

Δημοσίευση από nasos66 »

Πιστευω ότι εχει ξεφυγει το θεμα και πρεπει το κρατος να βαλει ταξη.Φωτογραφιες εχει πολλων ειδων.Πχ και ο μικρος Σαββιδης ανεβασε μια με κυνηγι.!!! Δεν το βλεπω δυσκολο 2 μαγοι πχ να εξαφανισουν τον πρασινο λαγο και να εμφανιστη μετα από 3 ωρες δεμενος σε μια καρεκλα εξω από τον κεντρικο αστυνομικο σταθμο στο βουκουρεστη.
Ειναι πολύ σοβαρο το θεμα για πολλους λογους και υπαρχει πολυ δυναμη από ολες τις πλευρες.
Όπως και να εχει,δεν μπορει να εχεις βαλει 80 χαρτια και να σε ξεφτυλιζουνε με το ετσι θελω.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”