Vladan Ivic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας

Θα θέλατε να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας?

ΝΑΙ
129
72%
ΟΧΙ
49
28%

Σύνολο ψήφων: 178

Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευση από buffalobill4 »

σιγουρα τα μεγενθυνουμε γιατι ΠΑΟΚ χωρις δραματα και σπαραγμους δε γινεται. θα δουμε σιμπα. εγω παντως δε μιλησα για σκοτεινες δυναμεις. και δεν βλεπω και το κακο ΑΝ προσπαθει η παε να αποδομησει τον χι ψι ιβιτς. δεν σου λεω οτι το πιστευω ποσο μαλλον οτι ισχυει αλλα εικασιες κανω.
Άβαταρ μέλους
ace1979

Δημοσίευση από ace1979 »

Αυριο τέλειωνει και τυπικά το θεμα άρα θα μάθουμε ακριβώς τι εγινε ,το θεμα ειναι ποιος θα έρθει
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Εγω ξερω γιατι θελει να φυγει αλλα δεν μπορω να πω. Μου το ειπαν απο μεσα.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Goran, επειδη λοιπον μου το ξαναειπες, σε ρωτω: Τι ακριβως δεν σου αρεσει στον τροπο μου να κοβω τα posts σου; Διαστρεβλωνω πουθενα το νοημα; Μηπως η παραγραφος που παρεθεσα εχει τελειως διαφορετικη εννοια στο κειμενο σου και διαφορετικη ετσι ξεκομμενη πως την παρεθεσα; Δεν νομιζω. Γιατι λοιπον μου λες οτι δεν σου αρεσει ο τροπος μου λες και το κανω σκοπιμα για να διαστρεβλωσω τα λογια σου ενω πουθενα δεν γινεται αυτο;

Παραθετω μονο τη συγκεκριμενη παραγραφο γιατι σε αυτην αναφερονται τα σχολια μου. Αν πιστευα οτι αλλαζει το νοημα της χωρις τα συμφραζομενα θα τα παραθετα κι εκεινα.
Ενας αλλος τροπος θα ηταν να παραθεσω ολο το κειμενο σου και να κανω κοκκινη την παραγραφο που ηθελα να σχολιασω και να πω "απαντω στα κοκκινα". Το ξερω, αλλα αυτος ειναι απλα ενας αλλος τροπος ο οποιος ομως εχει το αρνητικο των ποστ-μαμουθ.

Επι της ουσιας, δεν διαφωνω σε τιποτα με το αποχαιρετιστηριο σεντονι σου στον Ιβιτς, αλλωστε πριν απο αυτο ειχα ηδη δηλωσει πως ακομα και αν τελικα ο Ιβιτς φευγει πχ για οικονομικους λογους, δεν θα τον πω προδοτη ουτε θα του κρατησω κακια, παρα μονο τον εκτιμω και τον σεβομαι για οσα προσφερε στην ομαδα και θεωρω πως προσφερε.

Για τα υποθετικα σεναρια στα οποια επιμενεις ομως, ειπα τη γνωμη μου. Ειναι σαν να αποδεχονται πως ο Ιβαν ειναι ψευτης μια και αγνοουν παντελως τη δηλωση του πως ο Ιβιτς ζητησε να φυγει. Λες οτι επιμενεις σε αυτα τα σεναρια οταν βλεπεις καποιους να αποδομουν αδικως τον Βλανταν. Τι σχεση εχει το ενα με το αλλο???? Συμφωνω οτι ειναι αδικο να αποδομηθει ο Βλανταν, οτι και να εγινε μας εδωσε τιτλο και μια χαρα προσφερε στην ομαδα ο παληκαρος, αλλα επειδη καποιοι πανε να τον αποδομησουν να αποδομησουμε εμεις την ΠΑΕ με υποθετικα σεναρια για να το ισορροπησουμε; Αυτο λες; Να βγαλουμε ψευτη τον Ιβαν και να ψαξουμε αλλους λογους απο αυτους που δηλωσε, επειδη καποιοι προσπαθουν να αποδομησουν τον Ιβιτς; Συνεχιζω να μην καταλαβαινω.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

@ bill

Ναι ρε τρελε, δεν τα αποδιδω σε σενα αυτα, γενικα μιλαω :)

Η αποδομηση παντως θεωρω οτι ειναι δυνατη λεξη, γιατι πολλες φορες σημαινει οτι γινεται με αθεμιτα μεσα, με δολο κ ψεματα..

Δεν ξερουμε ποια απ'αυτα που γραφονται ειναι διαρροες και ακομα και αν καποια ειναι διαρροες, δεν ξερουμε που ξεκινανε οι δημιουργικες γραφές των αρδ..

Παντως δεν εχω δει καμια προσπαθεια να γυρισει το κλιμα εναντιον του Βλαντο..
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

nothu έγραψε:Εγω ξερω γιατι θελει να φυγει αλλα δεν μπορω να πω. Μου το ειπαν απο μεσα.

Εμενα μου το ειπαν απο εξω. Μπορω να το πω αλλα δεν το λεω ετσι για να σας σκασω :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Εγω βλεπω οτι ολα πανε βασει σχεδιου.

Ειχαμε το διδυμο Ζ-Ζ
Τωρα ειχαμε το διδυμο Ιβ-Ιβ :mrgreen:
Τι μας περιμενει αραγε; Ψαχνω κανενα ... Μιχ-Μιχ (Μιχελ-Μιχαηλιδης???)
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

barlow4 έγραψε:οχι δεν εχω μπει καν σε τετοιες σκεψεις.δεν ξερω γιατι φευγει.μονο υποθετω.δεχομαι αυτα που ειπαν.η ουσια ειναι οτι παλι ψαχνουμε για προπονητη.και μενω σε αυτο.φετος στο τελος της χρονιας επεσε το κυνηγι του αιωνα μεταξυ των λεφταδων και οι μονοι που γαμηθηκαν ειμαστε εμεις.και δε μοιραζω ευθυνες.ουτε λεω αν φταιγαμε η δε φταιγαμε οι αν οι αλλοι εφταιγαν περισσοτερο κλπ.λεω οτι οι μονοι που ψιλομπουρδελοποιηθηκαμε παλι ειμαστε εμεις παρ'οτι ειμαστε οι μονοι που δε μας λειπει τιποτα.
ε πως τα καταφερνουμε παντα.
και θα στο πω κ εγω το σεναριο μου.εγω πιστευω οτι ο ιβιτς φευγει γιατι σηκωσε πολυ μεγαλυτερη ευθυνη απο οτι του αναλογουσε.και τη σηκεωσε χωρις να του ζητηθει ειτε απο απειρια,ειτε απο αφελεια ειτε απο αγνοια κινδυνου.εγω αν ημουν ο ιβιτς κ οβιδα να μου πετουσαν θα το συνεχιζα.θα εμπαινα στα αποδυτηρια με το γιατρο κ θα περιμενα να βγαλει το φιδι απο την τρυπα ο προεδρος.ετσι οπως εξελιχθηκαν τα πραγματα φαινεται σαν να το πηρε ολο πανω του ο ιβιτς απο μονος τους.και για να το προλαβω, θεωρω απιθανο να κρυβεται ο ιβαν πισω απο τον ιβιτς.πιστευω οτι ηταν πρωτοβουλια τους ιβιτς.ε ολο αυτο το βαρος δε σηκωνεται οταν απεναντι σου εχεις γκανγκστερς.ο ιβαν μπορει να του δωσει οτι εγγυηση θελει.ες αει μπραβους σε ολο του το σοι ομως δε γινεται να βαλει.οποτε την κανεις για αλλες πολιτειες μεχρι να κοπασει το πραμα.πλην ΠΑΟΚ ο ιβιτς εκαψε το χαρτι του στο γιουνανισταν.θα εχει μια ζωη τη χαβουζα απεναντι του.
Συμφωνω
Άβαταρ μέλους
Notorious4

Δημοσίευση από Notorious4 »

Όποιος θυμάτε το κοντινό πλάνο στα μάτια του Ίβιτς 5 λεπτά πριν δεχθεί το κουτάκι στο κεφάλι μπορεί να βγάλει ένα συμπέρασμα για ποιο λόγο δεν θέλει να συνεχίσει.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

ε πες μας κ εμας
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Πες το ρε συ.
Δεν είμαστε δα και μετά από ήττα να έχει κόσμο το φόρουμ.
Εμείς κι εμείς είμαστε. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

Βλανταν αν βλεπεις αυτα που γραφουμε μεινε στην ομαδα μη φευγεις!Αν φυγεις βγες και πες ποιος ειναι ο λογος που φευγεις!
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Το ... οξωpaok είδα στην κεντρική ότι γράφει για πρόταση από Τουρκία.
Άβαταρ μέλους
Notorious4

Δημοσίευση από Notorious4 »

Το σκορ ήταν 1-0 ο Ίβιτς καθόταν αμέτοχος στον πάγκο και τα μάτια του ήταν εμφανώς δακρυσμένα γι'αυτό εστίασε εσκεμμένα και η κάμερα για κάποια δευτερόλεπτα η έκφραση του προσώπου του έδειχνε έναν άνθρωπο κουρασμένο η ανήμπορο να διαχειριστεί την κατάσταση.Η ομάδα είχε καιρό να παίξει μπάλα και δεύτερη σερί ήττα θα έκανε τα πράγματα πολύ δύσκολα στη συνέχεια. Αν κάνει κάποιος τον κόπο να το ψάξει νομίζω θα καταλάβει αυτό που λέω. Εγώ προσωπικά δεν έχω ξαναδεί επαγγελματία προπονητή με τέτοια έκφραση.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Φαντάζομαι αναφέρεται στη φάση που πήρε κόκκινη ο Ουαρντά και έγινε κοντινό στο πρόσωπο του Βλάνταν και φαινόταν τόσο αβοήθητος και αδύναμος που και μένα μου είχε κάνει εντύπωση.

Edit. με πρόλαβε ο διαβόητος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”