Vladan Ivic
Re: Vladan Ivic
barlow, μαλλον δεν καταλαβες τι λεω.
Οχι, δεν χρειαζεται να ψαξουμε ποιος απειλει τη γυναικα του Ιβιτς.
Ουτε χρειαζεται ομως να βγαινουν καθε ειδους σεναρια (βαρετα οπως λες) τα οποια ειναι σαν να δεχονται οτι ο Ιβαν ειναι ψευτης οποτε κατι αλλο συμβαινει. Πολυλογας ειναι, παπατζης δεν εχει δειξει πως ειναι ομως.
Η μια πλευρα βγηκε και δηλωσε οτι η αλλη θελει να παραιτηθει (και η δευτερη δεν διεψευσε). Δεν καταλαβαινω που ειναι η δυσκολια να το δεχτουμε αυτο και πρεπει να ψαξουμε ποιος απειλει ή ποσο μηχανορραφει ο Ιβαν εναντιον του Ιβιτς. Να ειχαμε τον Μπεο στο τιμονι να πω οκ, να ειμαστε στην τσιτα γιατι δεν ξερουμε τι σκαρωνει το λαμογιο. Ειμαστε σε τετοιο καθεστως και δεν το εχω καταλαβει; Ανοιξτε μου τα ματια.
Οχι, δεν χρειαζεται να ψαξουμε ποιος απειλει τη γυναικα του Ιβιτς.
Ουτε χρειαζεται ομως να βγαινουν καθε ειδους σεναρια (βαρετα οπως λες) τα οποια ειναι σαν να δεχονται οτι ο Ιβαν ειναι ψευτης οποτε κατι αλλο συμβαινει. Πολυλογας ειναι, παπατζης δεν εχει δειξει πως ειναι ομως.
Η μια πλευρα βγηκε και δηλωσε οτι η αλλη θελει να παραιτηθει (και η δευτερη δεν διεψευσε). Δεν καταλαβαινω που ειναι η δυσκολια να το δεχτουμε αυτο και πρεπει να ψαξουμε ποιος απειλει ή ποσο μηχανορραφει ο Ιβαν εναντιον του Ιβιτς. Να ειχαμε τον Μπεο στο τιμονι να πω οκ, να ειμαστε στην τσιτα γιατι δεν ξερουμε τι σκαρωνει το λαμογιο. Ειμαστε σε τετοιο καθεστως και δεν το εχω καταλαβει; Ανοιξτε μου τα ματια.
Ιδιως οταν δεν υπαρχουν ενδειξεις ή γεγονοτα (οπως τα προηγουμενα χρονια) που να στοιχειοθετουν παλινωδιες ή αρνηση στηριξης απ'τον Ιβαν.
- navigator11
sic-4 έγραψε:Ειναι εντυπωσιακο το πως αγνοουνται παντελως οι δηλωσεις Ιβαν σε ολη αυτην τη συζητηση. Εχει πει σοβαροτατα πραγματα και τα αντιμετωπιζουμε σαν να τα ειπε ..ο σκυλος του. Ενταξει, ειπαμε, ειναι πολυλογας, αλλα τετοια απαξιωση....trouman έγραψε:Δε θα πρέπει να ξεχνάμε κάποια πράματα που ειπώθηκαν. Είπε ο Σαββίδης ότι οι γυναίκες τους ζήτησε να μένουν Ρωσία, επειδή κινδυνεύουν προφανώς και ότι ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ , έτσι δεν το είπε. Αυτά μάλλον δεν ήταν τρολάρισμα πάντως και μέσα στις ατέλειωτες υποθέσεις που κάνουμε θα πρέπει να έχουμε και αυτά υπόψη μας..
Εχει βγει καθε ειδους σεναριο για το ποσο κακη μπορει να ειναι η ΠΑΕ κατα του Ιβιτς. Θα μου πεις, αφου δεν ανακοινωνουν επισημα τι παιζει, θα βγαινουν σεναρια. Οκ, ας μου εξηγησει καποιος ομως γιατι τα σεναρια ειναι στην πλειονοτητα τους για την κακη ΠΑΕ και δεν λαμβανουν καθολου υπ'οψιν το μοναδικο επισημο δεδομενο που εχουμε για την υποθεση, που ειναι οι δηλωσεις Ιβαν; Ειναι σεναρια που προϋποθετουν οτι ο Ιβαν λεει μ@λ@κιες σιγουρα, οποτε κατι αλλο παιζει, οποτε ας ψαχτουμε τι παιζει.
Συμφωνώ απόλυτα. Α-Π-Ο-Λ-Υ-Τ-Α !!! Γράφεται ο,τι κατέβει στο μυαλό του καθενός, επειδή "πρέπει" βάσει της ... λογικής κάποιων "ρεπορτερς" της ομάδας

Αν θέλει ο Ίβιτς να βγάλει τον Σαββίδη και τα όσα δήλωσε ανακριβή ή ο,τι άλλο, λογικά θεωρώ ότι μπορεί να το κάνει. Δεν πιστεύω ότι θα το πράξει ...
- buffalobill4
ρε σικ αν παρουμε ως δεδομενο αυτο που ειπε ο ιβαν, οτι δηλαδη παραιτηθηκε ο ιβιτς τοτε γιατι καθυστερουν να τον διωξουν? αρα προσπαθουν να τον μεταπεισουν. γιατι οταν καποιος παραιτειται δεν αξιωνει αποζημιωσης
οχι δεν εχω μπει καν σε τετοιες σκεψεις.δεν ξερω γιατι φευγει.μονο υποθετω.δεχομαι αυτα που ειπαν.η ουσια ειναι οτι παλι ψαχνουμε για προπονητη.και μενω σε αυτο.φετος στο τελος της χρονιας επεσε το κυνηγι του αιωνα μεταξυ των λεφταδων και οι μονοι που γαμηθηκαν ειμαστε εμεις.και δε μοιραζω ευθυνες.ουτε λεω αν φταιγαμε η δε φταιγαμε οι αν οι αλλοι εφταιγαν περισσοτερο κλπ.λεω οτι οι μονοι που ψιλομπουρδελοποιηθηκαμε παλι ειμαστε εμεις παρ'οτι ειμαστε οι μονοι που δε μας λειπει τιποτα.
ε πως τα καταφερνουμε παντα.
και θα στο πω κ εγω το σεναριο μου.εγω πιστευω οτι ο ιβιτς φευγει γιατι σηκωσε πολυ μεγαλυτερη ευθυνη απο οτι του αναλογουσε.και τη σηκεωσε χωρις να του ζητηθει ειτε απο απειρια,ειτε απο αφελεια ειτε απο αγνοια κινδυνου.εγω αν ημουν ο ιβιτς κ οβιδα να μου πετουσαν θα το συνεχιζα.θα εμπαινα στα αποδυτηρια με το γιατρο κ θα περιμενα να βγαλει το φιδι απο την τρυπα ο προεδρος.ετσι οπως εξελιχθηκαν τα πραγματα φαινεται σαν να το πηρε ολο πανω του ο ιβιτς απο μονος τους.και για να το προλαβω, θεωρω απιθανο να κρυβεται ο ιβαν πισω απο τον ιβιτς.πιστευω οτι ηταν πρωτοβουλια τους ιβιτς.ε ολο αυτο το βαρος δε σηκωνεται οταν απεναντι σου εχεις γκανγκστερς.ο ιβαν μπορει να του δωσει οτι εγγυηση θελει.ες αει μπραβους σε ολο του το σοι ομως δε γινεται να βαλει.οποτε την κανεις για αλλες πολιτειες μεχρι να κοπασει το πραμα.πλην ΠΑΟΚ ο ιβιτς εκαψε το χαρτι του στο γιουνανισταν.θα εχει μια ζωη τη χαβουζα απεναντι του.
ε πως τα καταφερνουμε παντα.
και θα στο πω κ εγω το σεναριο μου.εγω πιστευω οτι ο ιβιτς φευγει γιατι σηκωσε πολυ μεγαλυτερη ευθυνη απο οτι του αναλογουσε.και τη σηκεωσε χωρις να του ζητηθει ειτε απο απειρια,ειτε απο αφελεια ειτε απο αγνοια κινδυνου.εγω αν ημουν ο ιβιτς κ οβιδα να μου πετουσαν θα το συνεχιζα.θα εμπαινα στα αποδυτηρια με το γιατρο κ θα περιμενα να βγαλει το φιδι απο την τρυπα ο προεδρος.ετσι οπως εξελιχθηκαν τα πραγματα φαινεται σαν να το πηρε ολο πανω του ο ιβιτς απο μονος τους.και για να το προλαβω, θεωρω απιθανο να κρυβεται ο ιβαν πισω απο τον ιβιτς.πιστευω οτι ηταν πρωτοβουλια τους ιβιτς.ε ολο αυτο το βαρος δε σηκωνεται οταν απεναντι σου εχεις γκανγκστερς.ο ιβαν μπορει να του δωσει οτι εγγυηση θελει.ες αει μπραβους σε ολο του το σοι ομως δε γινεται να βαλει.οποτε την κανεις για αλλες πολιτειες μεχρι να κοπασει το πραμα.πλην ΠΑΟΚ ο ιβιτς εκαψε το χαρτι του στο γιουνανισταν.θα εχει μια ζωη τη χαβουζα απεναντι του.
Που διαφωνω σε αυτο που λες bill?
Αυτο ισως να συμβαινει. Να προσπαθουν να τον μεταπεισουν δηλαδη. Και με γεια τους με χαρα τους αν ειναι ετσι. Που κολαει αυτο ομως με το οτι ο Ιβαν δεν δινει τις απαραιτητες εγγυησεις ή με το οτι η ΠΑΕ θελει να τα φορτωσει στον Ιβιτς ή με οτι αλλο παρομοιο εχει ακουστει;
Αν προσπαθουν να τον μεταπεισουν οπως λες, δεν αναιρουνται πουθενα οσα ειπε ο Ιβαν, αντιθετως ψιλοεπιβεβαιωνονται. Τα αλλα σεναρια ομως θεωρουν οτι ο Ιβαν ειναι ψευτης αρα κατι αλλο παιζει.
Αυτο ισως να συμβαινει. Να προσπαθουν να τον μεταπεισουν δηλαδη. Και με γεια τους με χαρα τους αν ειναι ετσι. Που κολαει αυτο ομως με το οτι ο Ιβαν δεν δινει τις απαραιτητες εγγυησεις ή με το οτι η ΠΑΕ θελει να τα φορτωσει στον Ιβιτς ή με οτι αλλο παρομοιο εχει ακουστει;
Αν προσπαθουν να τον μεταπεισουν οπως λες, δεν αναιρουνται πουθενα οσα ειπε ο Ιβαν, αντιθετως ψιλοεπιβεβαιωνονται. Τα αλλα σεναρια ομως θεωρουν οτι ο Ιβαν ειναι ψευτης αρα κατι αλλο παιζει.
Γιατι μπορει να ηθελαν να γεφυρωσουν το οποιο χασμα υπηρχε και να αναλυσουν τη χρονια πιο νηφαλια,
μπορει να υπηρχαν διαδικαστικα θεματα συμβολαιων (ρητρες μητρες, 3 κλειστα ή 1+1+1?),
μπορει να εχει λυθει η συνεργασια εδω και μερες απλα να μην το ανακοινωνουν γιατι θελουν να "κερδισουν χρονο" στην αναζητηση του νεου,
μπορει απλα να ηθελαν να πανε στις παραλιες 4 μερες (ή σε παρτι με πισια οπως ειπε και ο Κεν
)..
Καταλαβαινεις ρε μπιλαρε οτι οι 6-7 μερες καθυστερησης δε μπορουν να αποτελεσουν βαση συζητησης ..Τα παντα ολα μπορει να συμβαινουν..
μπορει να υπηρχαν διαδικαστικα θεματα συμβολαιων (ρητρες μητρες, 3 κλειστα ή 1+1+1?),
μπορει να εχει λυθει η συνεργασια εδω και μερες απλα να μην το ανακοινωνουν γιατι θελουν να "κερδισουν χρονο" στην αναζητηση του νεου,
μπορει απλα να ηθελαν να πανε στις παραλιες 4 μερες (ή σε παρτι με πισια οπως ειπε και ο Κεν

Καταλαβαινεις ρε μπιλαρε οτι οι 6-7 μερες καθυστερησης δε μπορουν να αποτελεσουν βαση συζητησης ..Τα παντα ολα μπορει να συμβαινουν..
barlow, μαζι σου στην πρωτη σου παραγραφο.
Και το σεναριο που κανεις εσυ, ειναι στα πλαισια των σεναριων που νομιζω πως θα επρεπε να κανουμε. Δηλαδη, λαμβανει υπ οψιν τα δεδομενα. Κανεις σεναριο επι του "ο Ιβιτς ζητησε να φυγει", που ειναι κατι που δηλωθηκε, και οχι επι του "ο Ιβαν ειναι ψευτης".
Και το σεναριο που κανεις εσυ, ειναι στα πλαισια των σεναριων που νομιζω πως θα επρεπε να κανουμε. Δηλαδη, λαμβανει υπ οψιν τα δεδομενα. Κανεις σεναριο επι του "ο Ιβιτς ζητησε να φυγει", που ειναι κατι που δηλωθηκε, και οχι επι του "ο Ιβαν ειναι ψευτης".
- buffalobill4
σικ, συμφωνουμε. γιατι αυτα που βγαινουν απο ολους τους ρεπορτερ οτι πανε για λυση κοινη συναινεσει δεν εχουν βασει αν εχει παραιτηθει ο ιβιτς. αρα για ακομα μια φορα γραφουν του κεφαλιου τους.
εγω παντως σε καμια των περιπτωσεω δεν εκραξα την παε, απλα ειπα πως λογικα και ορθα σκεπτομενη προσπαθει να γυρισει το κλιμα κατα του προπονητη που φευγει και οχι κατα της ιδιας (αν θελουν να τον διωξουν και αυτος να μεινει) δεδομενου πως καποιος θα παρει τον μουντζουρη. και εν μερει τα εχουν καταφερει κιολας. εγω πιο πολυ βλεπω "να φυγει ο ιβιτς" παρα το "τι κανετε εκει στην παε?". ενιγουει, το μοναστηρι να ειναι καλα
σιμπαρε, θα επρεπε να δινει τη γραμμη της η παε στα "σοβαρα μμε"
να ξερουμε και εμεις που βαδιζουμε και οχι να τους αφηνει να αλλωνιζουν. Αν δεν την δινει ηδη 
εγω παντως σε καμια των περιπτωσεω δεν εκραξα την παε, απλα ειπα πως λογικα και ορθα σκεπτομενη προσπαθει να γυρισει το κλιμα κατα του προπονητη που φευγει και οχι κατα της ιδιας (αν θελουν να τον διωξουν και αυτος να μεινει) δεδομενου πως καποιος θα παρει τον μουντζουρη. και εν μερει τα εχουν καταφερει κιολας. εγω πιο πολυ βλεπω "να φυγει ο ιβιτς" παρα το "τι κανετε εκει στην παε?". ενιγουει, το μοναστηρι να ειναι καλα
σιμπαρε, θα επρεπε να δινει τη γραμμη της η παε στα "σοβαρα μμε"

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος buffalobill4 την Τετ 07 Ιουν 2017, 21:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυτή τη στιγμή έχω πάθει αμνησία και déjà vu ταυτοχρόνως.
Έχω την εντύπωση πως το έχω ξαναξεχάσει αυτό που συμβαινει
με τον καθε προπονητη μας.
Έχω την εντύπωση πως το έχω ξαναξεχάσει αυτό που συμβαινει
με τον καθε προπονητη μας.
Νταξ, πιστευω οτι σαν κλασικοι ελληναραδες, εχουμε μια ταση να τα μεγενθυνουμε ολα και να ψαχνουμε σκιες και αιμα παντου..Αποδομησεις, πισωπλατα μαχαιρωματα, πουληματα, συμφεροντα, αορατες δυναμεις στην παε σε συνεργασια με αρδ κλπ
Γιατι δλδ να μην ειναι μια απλη διαδικασια χωρισμου? Γιατι να δραματοποιουνται ολα?
Γιατι δλδ να μην ειναι μια απλη διαδικασια χωρισμου? Γιατι να δραματοποιουνται ολα?
Ρε σεις επιτέλους καθίστε λίγο να συμμαζέψετε όλα όσα έχουν ειπωθεί από Ιβάν και Γιώργο την τελευταία σεζόν, δείτε και όσα ειπώθηκαν από Βλάνταν περί του συμβολαίου του, δείτε την πορεία της ομάδας και μετά βγάλτε τόσο κουλα σενάρια για το πόσο τρελός είναι ο Ιβάν.
Έλεος αυτή η καταστροφολογια αγγίζει τα όρια του τρυπήματος.
Όλα καλά θα πάνε χαλαρώστε
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Έλεος αυτή η καταστροφολογια αγγίζει τα όρια του τρυπήματος.
Όλα καλά θα πάνε χαλαρώστε
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk