Vladan Ivic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας

Θα θέλατε να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας?

ΝΑΙ
129
72%
ΟΧΙ
49
28%

Σύνολο ψήφων: 178

GoMaRoS

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευση από GoMaRoS »

υπαρχει και γενικη συνελευση για ΑΜΚ 7εκ, οποτε ισως η ανακοινωση αποχωρησης του Ιβιτς να γινει το απογευμα
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

joshua έγραψε:Σχετικα παντως με τον Ρεμπροφ που ακουγεται δεν μπορω να μην τρελαθω και να αναρωτιεμαι πως ειναι δυνατον να φερνεις Ισπανο διευθυντη ακαδημιων και Ουκρανο προπονητη.Το κλαμπ πρεπει να εχει ενιαια φιλοσοφια και εχω γραψει ενα σκασμο φορες πως the only way is the latin way.
Με αυτή την λογική κάθε φορά που αλλάζει ο προπονητής να αλλάζει ο διευθυντής ακαδημιών -και αντίστροφα-.
Ας αλλάξουμε και ΤΔ και προπονητές ακαδημιών για να έχουμε μια ενιαία φιλοσοφία λοιπόν.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

joshua έγραψε:Σχετικα παντως με τον Ρεμπροφ που ακουγεται δεν μπορω να μην τρελαθω και να αναρωτιεμαι πως ειναι δυνατον να φερνεις Ισπανο διευθυντη ακαδημιων και Ουκρανο προπονητη.Το κλαμπ πρεπει να εχει ενιαια φιλοσοφια και εχω γραψει ενα σκασμο φορες πως the only way is the latin way.
Τι σχεση εχει ο ισπανος διευθυντης ακαδημιων με τον ουκρανο προπονητη;;;
Και γιατι να μην συμπιπτουν οι αποψεις τους;;;
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

slidar έγραψε:Θα συμφωνησω με τον τζοσουα και θα πω με την σειρα μου οτι δεν χαλιεμαι και τοσο πολυ με την φυγη ιβιτς απο την στιγμη που οπως ακουγεται ηθελε να ειναι στον ΠΑΟΚ κατι παραπανω απο προπονητης..
Slidar που ακούστηκε κάτι τέτοιο;

Γενικά δε θέλω να εκφράσω άποψη για τον Ιβιτς και την παραμονή του ή μη, διότι

1. Δε ξέρω τι συζητήθηκε εσωτερικα
2. Δε ξερω πως και γιατι παραιτήθηκε
3. Δε ξέρω ακομα τον αντικαταστάτη του
4. Δε ξερω το μπατζετ για την επομενη χρονια και για τις μεταγραφες.

Περιμένω ανακοινώσεις και δηλώσεις και βλέπουμε.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Την έλλειψη γνώσης του Ρεμπροφ για το ελληνικό πρωτάθλημα την αντισταθμίζει η κοινή γλώσσα του με τον Ιβάν αλλά και η πολυχρονη παρουσία του Μιχελ στην Ουκρανία.
Κατά τα λοιπά θα συμφωνήσω ότι τους προπονητές τους κάνουν τα ροστερ οι οποίοι με τη σειρά τους μπορούν ένα πολύ καλό ροστερ να το απογειώσουν,όταν το ροστερ υστερεί η έχει τρύπες δε μπορούν να γίνουν θαύματα από κανέναν.
Είχα γράψει ότι το μόνο που δεν έχει δοκιμαστεί ακόμα από τον Ιβάν είναι προπονητής από τα μέρη του.
Αποτι φαίνεται ήρθε η ώρα.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Καλος φαινεται.
Περιμενω τις οριστικες εξελιξεις για να τοποθετηθω συνολικα.
Οπως και να χει δεδομενο οτι ο Βλανταν μας πηγε ενα σκαλοπατι παραπανω
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Δλδ αν δεν πάρουμε πρωτάθλημα θα φταιει ο Ρεμπροφ και ο κάθε Ρεμπροφ.

Δείτε ποια κάθησαν στο πάγκο του γκέι τα τελευταία 20 χρόνια και ποιος πηρε πήρε πρωτάθλημα. Και έναν κώνο να βάλουν θα το πάρει.

Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
mbison

Δημοσίευση από mbison »

john4serres έγραψε:
mbison έγραψε:Ο Ρεμπροφ δεν ξερει τι εστι ΠΑΟΚ. Δεν ειναι αυτος ο εκλεκτος.
Από Ραζβάν προτιμω διδυμο Δωνη-Γκαρσια :D
Ελπίζω να μην τρολάρεις. Τι σημαίνει δεν ξέρει τι εστί ΠΑΟΚ;
Δεν είναι καλός προπονητής ο Ρεμπρόφ; Αλλά είναι ο Ίβιτς;

7 χρόνια στην Ντιναμό Κιέβου ( 4 ως βοηθός προπονητή και 3 ως προπονητής )
Σε 3 χρόνια πήρε 2 πρωταθλήματα, 2 κύπελλα και 1 σούπερ καπ.
Εγραψα οτι δεν θελω τον Ραζβαν Λουτσεσκου, οχι τον Ρεμπροφ.
Ο Ρεμπροφ εχει πολυ καλο βιογραφικο, δεν το ηξερα. Δεν ξερω με τι κριτηρια θα επιλεξουνε. Τωρα αν επιλεγεί ο συγκεκριμενος, εκτος του πολυ καλου του βιογραφικου, γιατι μιλαει Ρωσικα, δεν ξερω.
Εχω την εντυπωση οτι θα μετρησει ως κριτηριο η γνωση Ελληνικου Πρωταθληματος ή τουλαχιστον να μας εχει αντιμετωπισει ως αντιπαλος. Εδω κολλαει ο Σοουζα. Βεβαια δεν εχει κινητρο να ερθει εδω.
Απο Ουκρανους εχουμε παλαιοτερο παραδειγμα, τον Μπλαχιν, που ξεκινησε ομως απ τον Ιωνικο.
Ειναι για μενα ασχετο να ερθει Ουκρανος προπονητης. Θα μου πεις οι αλλοι φερανε Αλβανο.
Ισως γινει παλι μια νεα αρχη και θα χρειαστει υπομονη κανα 2 χρονια μεχρι να ρολαρει, εμενα δεν με πειραζει. Σιγα Σιγα χανεται και λιγο η ελληνικοτητα (τουλαχιστον ο Ιβιτς μιλουσε ελληνικα), αλλα ειναι ευρωπαικο φαινομενο αυτο.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Ασιμε συμφωνω εν μερει.
Θα πρεπει ομως να ειμαστε και ανταγωνιστικοι καθαρα αγωνιστικα.
Ο γκει να πα να απαυτωθει.
Εμεις κοιταμε να ειμαστε δυνατοι παντου.
Αυτο πρεπει να προσπαθησουμε τουλαχιστον.
Κι αυτες οι κωλοεκλογες για φαντασου ολο κατι γινεται και αναβαλονται εδω και ενα χρονο.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

sourmenetes έγραψε:
Τι σχεση εχει ο ισπανος διευθυντης ακαδημιων με τον ουκρανο προπονητη;;;
Και γιατι να μην συμπιπτουν οι αποψεις τους;;;
Επιλεγεις εναν διευθυντη ακαδημιων γιατι προφανως ''ζηλευεις'' τον τροπο που δουλευει ενα κλαμπ και θα ηθελες να δημιουργησεις μια μικρογραφια του και πισω απο την επιλογη ενος ισπανου που εχει θητευσει στην μπαρτσελονα υπαρχει μια ολοκληρη φιλοσοφια ενος κλαμπ.Ακαδημιες,Τεχνικοι διευθυντες,προπονητες ολοι υπηρετουν το κλαμπ και ρωτω για να καταληξω.Θα επελεγε ποτε η μπαρτσελονα για προπονητη εναν Ουκρανο? Ποσα κλαμπ γενικα του νοτου θα επελεγαν για προπονητη εναν Ανατολικοευρωπαιο? Προφανως και δεν ξερω και δεν εχω αποψη για τον προπονητη Ρεμπροφ αλλα εδω και χρονια λεω πως πρεπει να υπαρχει μια συνολικη προσεγγιση στην λειτουργια του κλαμπ και οχι επιλογες κατα περισταση.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

obanebane έγραψε:Την έλλειψη γνώσης του Ρεμπροφ για το ελληνικό πρωτάθλημα την αντισταθμίζει η κοινή γλώσσα του με τον Ιβάν αλλά και η πολυχρονη παρουσία του Μιχελ στην Ουκρανία.
Συγγνωμη, αυτο δεν το καταλαβαινω.
Πρεπει να μελετησει 15 αντιπαλους εδω, τις ιδιαιτεροτητες τους (θυγατρικες ομαδες, σκοπιμες απουσιες παικτων, εδρες, διαιτητες) και πανω απ ολα να μελετησει τη δικη μας ομαδα.
Ενταξει δεν ειναι βεβαια τραγικα τα πραγματα, μπορω να παρομοιασω την περιπτωση του οπως του Στεφενς, που ηταν γι αυτον κ το επιτελειο του ολα καινουρια.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Asimos έγραψε:Δλδ αν δεν πάρουμε πρωτάθλημα θα φταιει ο Ρεμπροφ και ο κάθε Ρεμπροφ.

Δείτε ποια κάθησαν στο πάγκο του γκέι τα τελευταία 20 χρόνια και ποιος πηρε πήρε πρωτάθλημα. Και έναν κώνο να βάλουν θα το πάρει.

Γιώργο Προσπαθώ να μιλάω υπό κανονικές συνθήκες (το έγραψα κιόλας 2-3 ποστ πισω) αλλιώς δεν έχει νόημα να συζητάμε και να ασχολούμαστε.
Ας ελπίσουμε να γίνουν οι εκλογές σύντομα.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Asimos έγραψε:Δλδ αν δεν πάρουμε πρωτάθλημα θα φταιει ο Ρεμπροφ και ο κάθε Ρεμπροφ.

Μόνο ο αλεφαντος δεν το πήρε :) :)
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

«Μόλις υπάρξουν οριστικές αποφάσεις θα υπάρξουν ανακοινώσεις». Γκαγκάτσης!

Δηλαδη δεν υπαρχουν ακομα οριστικες αποφασεις?
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Και ο Παντοβιτς.

Πάνο και εκλογές να γίνουν θα τον βρούνε τον τρόπο τους.

Έχουν κυρήξει τον ανένδοτο.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Asimos την Τετ 07 Ιουν 2017, 12:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”