Βόλλευ 2016/17: Εγχώριες διοργανώσεις
Re: Βόλλευ 2016/17: Εγχώριες διοργανώσεις
Ελπιζω πως οχι. Σκεφτειτε παντως οτι ο Ενγκαπεθ ειναι γυρω στα 300-400 απ'οτι βλεπω στο Google. Ευελπιστω οτι ειναι πιο χαμηλα αυτος
- Παλαιολόγος
με υγιη γκομεζ ,αυτον,τον σαφρα τον βελγο πασαδορο
αμα περασει και πεμπτος τον λι
και τους υπαρχοντες ελληνες
παιζουμε και σε ομιλο στο τσ.λιγκ,λες;
βεβαια υπαρχουν ομαδες που δινουν τρελα λεφτα!ασυλληπτα
αμα περασει και πεμπτος τον λι
και τους υπαρχοντες ελληνες
παιζουμε και σε ομιλο στο τσ.λιγκ,λες;
βεβαια υπαρχουν ομαδες που δινουν τρελα λεφτα!ασυλληπτα
Θα δουμε... Μονο μην ενθουσιαζομαστε κ προσγειωθουμε αποτομα
- Vasilis pap
Υπάρχει κανένα παιδί από εδώ μέσα που ξέρει αν παίζεται κάτι με τον υπερπαικταρα Κόντε? Μιλάμε για έναν από τους 15 καλύτερους ακραίους στον κόσμο! Γνωρίζει κάποιος τίποτα? Γτ και το συμβόλαιο από όσο ξέρω κυμαίνεται στα 500 χιλ.€
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Παλαιολόγος
μισο εκατομμυριο ευρω;!
ε δεν νομιζω ρε παιδια,χαμηλα την μπαλα

- Vasilis pap
Παλαιολογε εγώ τόσο ξέρω πως είναι ο μισθός του. Μιλάμε για έναν από τους κορυφαίους ακραίους στον πλανήτη ! Ο εν γκαπεθ παίρνει π.χ. 1,2 μυρια στην Ιταλία και είναι ο κορυφαίος στον πλανήτηΠαλαιολόγος έγραψε:μισο εκατομμυριο ευρω;!![]()
- Dimitris_L4
Οι πολωνοι γραφουν οτι ο φακουντο επιστρεφει ευρωπη για λογαριασμο του ΠΑΟΚ....ωωωχωχωχωχωχ....θα τρελαθουμε παλι...
Βασιλη δε νομιζω να ισχυουν αυτα τα νουμερα. Μισο εκατομμυριο παιζει να ναι το 80% του μπατζετ μας, δε μπορουμε να δωσουμε τοσα λεφτα αν ισχυει.
- john4serres
Dimitris_L4 έγραψε:Οι πολωνοι γραφουν οτι ο φακουντο επιστρεφει ευρωπη για λογαριασμο του ΠΑΟΚ....ωωωχωχωχωχωχ....θα τρελαθουμε παλι...

- GiorgosAtha
Αν αποφασίσουν για 5ο ξένο...
Gomez, Valkiers, Conte, Lee...
Απλά βρείτε τον 2ο...
Πέρσι είχα πει πως είναι το κρισιμότερο πρωτάθλημα γιατί αν το παίρναμε θα εδραιωνόμασταν για τα καλά ως ο απόλυτος κυρίαρχος στην Ελλάδα.
Αυτό φάνηκε και από τις κινήσεις του gay που αύξησε τότε το budget του με σκοπό να σπάσει το σερί μας και να το περάσει επικοινωνιακά ως ένα "διάλειμμα" του και όχι ως αποτυχία του. Ποντάροντας πως θα απογοητευτούμε και θα παρατήσουμε το βόλεϋ ώστε να μείνει -ξανά-
μόνος του.
Έτσι και αλλιώς αυτό κάνει σε πολλά αθλήματα του ερασιτέχνη. Το ίδιο πιστεύω πως κάνει και στο γυναικείο -απλά εκεί "μαγειρεύει πριν πεινάσει"- με την απόφαση για pre-λίγκα βλέποντας πως "ανεβαίνει τρένο" ένας καινούργιος που στο μέλλον υπάρχει πιθανότητα να τον αμφισβητήσει στα ίσια και έχει την -οικονομική- δύναμη να του πάρει τα σκήπτρα (την "πάτησε" στους άντρες, φοβάται μην την "πατήσει" ανάλογα στις γυναίκες) στοχεύοντας στο "ξενέρωμα" και βάζοντας εξτρά εμπόδια.
Φέτος παρά την απόκτηση του Ισπανού προπονητή δεν νομίζω πως θα ανεβάσει το budget, κάθε άλλο μάλιστα... θεωρώ πως θα πάει σε μείωση. Οπότε φέτος πάμε για το treble να τους τελειώσουμε!
ΥΣ.1 Εννοείται αν ισχύουν οι φήμες για αυτούς που ακούγονται...
ΥΣ.2 Ελπίζω η απόφαση της Ομοσπονδίας για τον 5ο ξένο να μην έχει να κάνει ανάλογα με το συμφέρον του gay...
Gomez, Valkiers, Conte, Lee...
Απλά βρείτε τον 2ο...
Πέρσι είχα πει πως είναι το κρισιμότερο πρωτάθλημα γιατί αν το παίρναμε θα εδραιωνόμασταν για τα καλά ως ο απόλυτος κυρίαρχος στην Ελλάδα.
Αυτό φάνηκε και από τις κινήσεις του gay που αύξησε τότε το budget του με σκοπό να σπάσει το σερί μας και να το περάσει επικοινωνιακά ως ένα "διάλειμμα" του και όχι ως αποτυχία του. Ποντάροντας πως θα απογοητευτούμε και θα παρατήσουμε το βόλεϋ ώστε να μείνει -ξανά-
μόνος του.
Έτσι και αλλιώς αυτό κάνει σε πολλά αθλήματα του ερασιτέχνη. Το ίδιο πιστεύω πως κάνει και στο γυναικείο -απλά εκεί "μαγειρεύει πριν πεινάσει"- με την απόφαση για pre-λίγκα βλέποντας πως "ανεβαίνει τρένο" ένας καινούργιος που στο μέλλον υπάρχει πιθανότητα να τον αμφισβητήσει στα ίσια και έχει την -οικονομική- δύναμη να του πάρει τα σκήπτρα (την "πάτησε" στους άντρες, φοβάται μην την "πατήσει" ανάλογα στις γυναίκες) στοχεύοντας στο "ξενέρωμα" και βάζοντας εξτρά εμπόδια.
Φέτος παρά την απόκτηση του Ισπανού προπονητή δεν νομίζω πως θα ανεβάσει το budget, κάθε άλλο μάλιστα... θεωρώ πως θα πάει σε μείωση. Οπότε φέτος πάμε για το treble να τους τελειώσουμε!
ΥΣ.1 Εννοείται αν ισχύουν οι φήμες για αυτούς που ακούγονται...
ΥΣ.2 Ελπίζω η απόφαση της Ομοσπονδίας για τον 5ο ξένο να μην έχει να κάνει ανάλογα με το συμφέρον του gay...
- Dimitris_L4
Και αυτό το ληγκ απ δεν το πήραμε ποτέ

- Vasilis pap
Φίλε για αυτό θεωρώ πως δεν θα έρθει! Ο Φακούντο είναι επιπέδου κουρεκ! Μιλάμε για υπερπαικτες!Hermann έγραψε:Βασιλη δε νομιζω να ισχυουν αυτα τα νουμερα. Μισο εκατομμυριο παιζει να ναι το 80% του μπατζετ μας, δε μπορουμε να δωσουμε τοσα λεφτα αν ισχυει.
Τέτοιοι παίκτες μόνο με Ιβάν ίσως να έρθουν και αν πάλι..