Vladan Ivic
- Sick Bastard
Re: Vladan Ivic
Είμαστε στο σημείο να σκεφτόμαστε σοβαρά (σαν ΠΑΕ εννοώ) αν θα κρατήσουμε ή όχι τον ίδιο προπονητή.paokovios1974 έγραψε: Ειμαστε στο σημειο να σκεφτομαστε σοβαρα το πρωταθλημα, οντας κυπελλουχοι.
Καθώς όποιος κι αν είναι η πίστωση χρόνου που θα έχει είναι μηδέν. Ζερό. Νουλ. Ναδα.
Μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί ο νέος κοουτς θεωρείται με δεδομένο ότι δεν θα έχει πίστωση χρόνου;
Είναι κάποιου είδους εκδίκηση στο πρόσωπο του, παρότι δεν τον ξέρουμε ακομα ; Ή ειναι κάτι τόσο παράλογο να φεύγει ένας σχετικά πετυχημένος και σχετικά αποτυχημένος κοουτς από μία ομάδα και να έρχεται ένας αλλος;
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Είναι κάποιου είδους εκδίκηση στο πρόσωπο του, παρότι δεν τον ξέρουμε ακομα ; Ή ειναι κάτι τόσο παράλογο να φεύγει ένας σχετικά πετυχημένος και σχετικά αποτυχημένος κοουτς από μία ομάδα και να έρχεται ένας αλλος;
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Διαβάζοντας τις τελευταίες σελίδες, έχω αρχίσει να πιστεύω ότι ο Ίβιτς είναι κάτι σαν Μουρίνιο και Αλέγκρι μαζί....
- navigator11
Πάντως πραγματικά με έχουν ... συγκλονίσει τα ρεποαρδαζ για το θέμα του Ίβιτς. Ιδέα δεν έχουν. Καραξεκάθαρο αυτό. Οι ... στρουμπουλοι 24 το βιολάκι τους! Ο Σλοβάκος φταίει για όλα. Δηλαδή μιλάμε ότι δεν τους νοιάζει το παραμικρό πρόσχημα. Όλη τη χρονιά βέβαια ως τώρα. Εν πάση περιπτώσει, μας ενημέρωσαν ότι αύριο θα έχει ξεκαθαρίσει. Τόσο βέβαιο όσο κι ότι θα έχει πάνω από 15 βαθμούς θερμοκρασία αύριο ...
Στην βαριά φανέλα ο Ηλίας και ο λεοντιαδης λένε ότι περιμένουμε απάντηση του βλανταν.... Ξέρουν τι παίχτηκε δεν το λένε αλλά λένε ότι αργότερα θα μαθευτεί
Και οι δύο είναι υπέρ της παραμονής
Δηλαδη για να θελει ενας οπαδος να παρει χρονο ενας προπονητη, οταν λεμε χρονο ενοουμε χρονια, πρεπει να ειναι ο Μουρινιο ή ο Αλεγκρι;Joe Nagbe έγραψε:Διαβάζοντας τις τελευταίες σελίδες, έχω αρχίσει να πιστεύω ότι ο Ίβιτς είναι κάτι σαν Μουρίνιο και Αλέγκρι μαζί....
Δεν εχει να κανει με τον Ιβιτς σαν ονομα εχει να κανει με τον προπονητη του ΠΑΟΚ, που εχει χτισει μαζι με τον Μιχελ ολο το ροστερ της ομαδας.
Επειδή δεν κατάλαβα,κλείνουν οτι θα μείνει η απλα εκφράζουν επιθυμία?eorptol1 έγραψε:Στην βαριά φανέλα ο Ηλίας και ο λεοντιαδης λένε ότι περιμένουμε απάντηση του βλανταν.... Ξέρουν τι παίχτηκε δεν το λένε αλλά λένε ότι αργότερα θα μαθευτεί
Καμία εκδίκηση...Εικασίες κάνουμε όλοι βέβαια, αλλά 5 χρόνια τώρα μάθαμε πια καλά τον Πρόεδρο μας...Όχι?rainmaker έγραψε:Μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί ο νέος κοουτς θεωρείται με δεδομένο ότι δεν θα έχει πίστωση χρόνου;
Είναι κάποιου είδους εκδίκηση στο πρόσωπο του, παρότι δεν τον ξέρουμε ακομα ;
sourmenetes έγραψε:Αυτο που θα πρεπει ο κοσμος να ξερει τα παντα, δεν το κατανοω..
Επειδη ο κοσμος ειναι τις περισσοτερες φορες αρνητικος παραγοντας, εγω θα προτεινα να ανακοινωσουν οτι ειναι να ανακοινωσουν και να παμε παρακατω.
Εγώ γιατί βλέπω ότι οι δύο Βλάνταν εκτός από σχέσεις μέντορινγκ έχουν και κοινή στάση να φύγουν μετά από μια σχετική καλή χρονιά ώστε να την εξεργυρώσουν; Ηδη ο ένας την εξαργυρώνει σον Ερυθρό Αστέρα της πατρίδας του. Ο δικός μας έχει και τις παραστάσεις του Σάντος που έφυγε μόνος του........απλοί συνειρμοί μου μακάρι να πέσω έξω.
Iσωςη διαφορα ειναι οτι ο Μιλογεβιτς ηθελε Ερ. αστερα. Ο δικος μας θελει να μεινει με καλυτερους ορους ( δεν ξερουμε αν ειναι μονο οικονομικοι η' εχουν να κανουν με ξεσκαρταρισμα ροστερ και ακριβες προσθηκες, η' προστασια απο τα κορακια). Δεν θα βρει καλυτερο συμβολαιο στην Ευρωπη. Να παει Κινα χλωμο το βλεπω, εχει οικογενεια κ ειναι νεος ακομα.