Vladan Ivic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας

Θα θέλατε να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας?

ΝΑΙ
129
72%
ΟΧΙ
49
28%

Σύνολο ψήφων: 178

Άβαταρ μέλους
ace1979

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευση από ace1979 »

Έχω ένα προαίσθημα οτι θα μείνει ο ιβιτς
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

paokovios1974 έγραψε: Ειμαστε στο σημειο να σκεφτομαστε σοβαρα το πρωταθλημα, οντας κυπελλουχοι.
Είμαστε στο σημείο να σκεφτόμαστε σοβαρά (σαν ΠΑΕ εννοώ) αν θα κρατήσουμε ή όχι τον ίδιο προπονητή.
Καθώς όποιος κι αν είναι η πίστωση χρόνου που θα έχει είναι μηδέν. Ζερό. Νουλ. Ναδα.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί ο νέος κοουτς θεωρείται με δεδομένο ότι δεν θα έχει πίστωση χρόνου;

Είναι κάποιου είδους εκδίκηση στο πρόσωπο του, παρότι δεν τον ξέρουμε ακομα ; Ή ειναι κάτι τόσο παράλογο να φεύγει ένας σχετικά πετυχημένος και σχετικά αποτυχημένος κοουτς από μία ομάδα και να έρχεται ένας αλλος;

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Joe Nagbe

Δημοσίευση από Joe Nagbe »

Διαβάζοντας τις τελευταίες σελίδες, έχω αρχίσει να πιστεύω ότι ο Ίβιτς είναι κάτι σαν Μουρίνιο και Αλέγκρι μαζί....
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Πάντως πραγματικά με έχουν ... συγκλονίσει τα ρεποαρδαζ για το θέμα του Ίβιτς. Ιδέα δεν έχουν. Καραξεκάθαρο αυτό. Οι ... στρουμπουλοι 24 το βιολάκι τους! Ο Σλοβάκος φταίει για όλα. Δηλαδή μιλάμε ότι δεν τους νοιάζει το παραμικρό πρόσχημα. Όλη τη χρονιά βέβαια ως τώρα. Εν πάση περιπτώσει, μας ενημέρωσαν ότι αύριο θα έχει ξεκαθαρίσει. Τόσο βέβαιο όσο κι ότι θα έχει πάνω από 15 βαθμούς θερμοκρασία αύριο ...
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Στην βαριά φανέλα ο Ηλίας και ο λεοντιαδης λένε ότι περιμένουμε απάντηση του βλανταν.... Ξέρουν τι παίχτηκε δεν το λένε αλλά λένε ότι αργότερα θα μαθευτεί
Και οι δύο είναι υπέρ της παραμονής
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Joe Nagbe έγραψε:Διαβάζοντας τις τελευταίες σελίδες, έχω αρχίσει να πιστεύω ότι ο Ίβιτς είναι κάτι σαν Μουρίνιο και Αλέγκρι μαζί....
Δηλαδη για να θελει ενας οπαδος να παρει χρονο ενας προπονητη, οταν λεμε χρονο ενοουμε χρονια, πρεπει να ειναι ο Μουρινιο ή ο Αλεγκρι;

Δεν εχει να κανει με τον Ιβιτς σαν ονομα εχει να κανει με τον προπονητη του ΠΑΟΚ, που εχει χτισει μαζι με τον Μιχελ ολο το ροστερ της ομαδας.
Άβαταρ μέλους
ace1979

Δημοσίευση από ace1979 »

eorptol1 έγραψε:Στην βαριά φανέλα ο Ηλίας και ο λεοντιαδης λένε ότι περιμένουμε απάντηση του βλανταν.... Ξέρουν τι παίχτηκε δεν το λένε αλλά λένε ότι αργότερα θα μαθευτεί
Και οι δύο είναι υπέρ της παραμονής
Επειδή δεν κατάλαβα,κλείνουν οτι θα μείνει η απλα εκφράζουν επιθυμία?
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

rainmaker έγραψε:Μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί ο νέος κοουτς θεωρείται με δεδομένο ότι δεν θα έχει πίστωση χρόνου;

Είναι κάποιου είδους εκδίκηση στο πρόσωπο του, παρότι δεν τον ξέρουμε ακομα ;
Καμία εκδίκηση...Εικασίες κάνουμε όλοι βέβαια, αλλά 5 χρόνια τώρα μάθαμε πια καλά τον Πρόεδρο μας...Όχι?
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Παουλο Σοουζα με Τεχνικο Συμβουλο Α.Α.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

:lol: :lol: :lol: :lol:
trouman

Δημοσίευση από trouman »

sourmenetes έγραψε:Αυτο που θα πρεπει ο κοσμος να ξερει τα παντα, δεν το κατανοω..
Επειδη ο κοσμος ειναι τις περισσοτερες φορες αρνητικος παραγοντας, εγω θα προτεινα να ανακοινωσουν οτι ειναι να ανακοινωσουν και να παμε παρακατω.
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Εγώ γιατί βλέπω ότι οι δύο Βλάνταν εκτός από σχέσεις μέντορινγκ έχουν και κοινή στάση να φύγουν μετά από μια σχετική καλή χρονιά ώστε να την εξεργυρώσουν; Ηδη ο ένας την εξαργυρώνει σον Ερυθρό Αστέρα της πατρίδας του. Ο δικός μας έχει και τις παραστάσεις του Σάντος που έφυγε μόνος του........απλοί συνειρμοί μου μακάρι να πέσω έξω.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

mbison έγραψε:Παουλο Σοουζα με Τεχνικο Συμβουλο Α.Α.
Ζωγραφίζεις τελευταία... :D :opaokara: :opaokara:
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Iσωςη διαφορα ειναι οτι ο Μιλογεβιτς ηθελε Ερ. αστερα. Ο δικος μας θελει να μεινει με καλυτερους ορους ( δεν ξερουμε αν ειναι μονο οικονομικοι η' εχουν να κανουν με ξεσκαρταρισμα ροστερ και ακριβες προσθηκες, η' προστασια απο τα κορακια). Δεν θα βρει καλυτερο συμβολαιο στην Ευρωπη. Να παει Κινα χλωμο το βλεπω, εχει οικογενεια κ ειναι νεος ακομα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”