Vladan Ivic
- Kostas_Peraia4
- paokovios1974
Re: Vladan Ivic
Λες να τους έστησε ρε Κωστή?Kostas_Peraia4 έγραψε:Δεν το βλεπω το ραντεβου να γίνεται...

Λες να τους δουλεύει όλους ψιλό γαζί ο "περίεργος"?

Ρε καλά τον είχα κόψει εγώ από παλιά ότι φαίνεται "λαμόγιος"...

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Σκέτος hooligan είναι αυτός ρε συ...

Γι αυτό σε λέω ρε συ...ΖΜΠΡΩΞΕ ΡΕ ΣΕ ΛΕΩ 5 Ε-ΚΑ-ΤΟΜ-ΜΥ-ΡΙ-Α ΑΚΟΜΑ!!!!

goran, ενταξει για τα play off τον εμπιστευεσαι αναγκαστικα μια και ξερει την ομαδα, δυσκολα προλαβαινεις να βρεις καποιον αλλον ετσι υπο πιεση, οκ. Αλλα αν εχει γινει ετσι, δυσκολα να τον εμπιστευτεις για την συνεχεια.
Απο την αλλη οπως λεει και ο καταραμενος, λιγο παραξενο ακουγεται κατι τετοιο. Ας περιμενουμε λοιπον να δουμε τι πραγματικα συμβαινει.
Εγω προσωπικα, ακομα και αν θελει ο Ιβιτς να φυγει για τους δικους του λογους (οικονομικους, προσωπικους, καριερας), δεν τον κατηγορω καθολου, δεν ανεβαινει και στην καρδια μου αλλα ουτε θα τον θεωρησω "προδοτη, πουλημενο" κλπ. Προσφερε στον ΠΑΟΚ μια χαρα (με τα οποια αρνητικα του) και αν δεν θελει ολα καλα. Αν δεν θελει ο Ιβαν για δικους του λογους, μενει να δουμε ποιοι ειναι αυτοι (καβουρια; πιο μεγαλεπιβολα σχεδια; τι αλλο;).
Θα ηθελα να παραμεινει περισσοτερο για λογους σταθεροτητας. Μου αρεσε και σαν προπονητης παρα τα αρνητικα του, αλλα διαβαζοντας αποψεις αυτες τις μερες αρνητικης κριτικης που του γινεται, εχω αρχισει να πειθομαι και δεν ειμαι πια τοσο ζεστος.
Απο την αλλη οπως λεει και ο καταραμενος, λιγο παραξενο ακουγεται κατι τετοιο. Ας περιμενουμε λοιπον να δουμε τι πραγματικα συμβαινει.
Εγω προσωπικα, ακομα και αν θελει ο Ιβιτς να φυγει για τους δικους του λογους (οικονομικους, προσωπικους, καριερας), δεν τον κατηγορω καθολου, δεν ανεβαινει και στην καρδια μου αλλα ουτε θα τον θεωρησω "προδοτη, πουλημενο" κλπ. Προσφερε στον ΠΑΟΚ μια χαρα (με τα οποια αρνητικα του) και αν δεν θελει ολα καλα. Αν δεν θελει ο Ιβαν για δικους του λογους, μενει να δουμε ποιοι ειναι αυτοι (καβουρια; πιο μεγαλεπιβολα σχεδια; τι αλλο;).
Θα ηθελα να παραμεινει περισσοτερο για λογους σταθεροτητας. Μου αρεσε και σαν προπονητης παρα τα αρνητικα του, αλλα διαβαζοντας αποψεις αυτες τις μερες αρνητικης κριτικης που του γινεται, εχω αρχισει να πειθομαι και δεν ειμαι πια τοσο ζεστος.
- Kostomanolis
Ολα τα λεφτα σε λιγες γραμμες...pilotos έγραψε:Να ευχόμαστε το καλό του ΠΑΟΚ και μόνο.
Ότι και να γίνει, να είναι προς όφελος της ομάδας.
Όταν αυτό, ως οπαδοί το κατανοήσουμε και το κάνουμε πράξη, καμία απώλεια προσώπου δε θα μας σταματήσει στο δρόμο προς την κορυφή
SM-G935F
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Βρε πασά μου καλέ, πάλι δεν το πιασες το ουσιώδες νόημα των αποριών που έχω...sic-4 έγραψε:goran, ενταξει για τα play off τον εμπιστευεσαι αναγκαστικα μια και ξερει την ομαδα, δυσκολα προλαβαινεις να βρεις καποιον αλλον ετσι υπο πιεση, οκ. Αλλα αν εχει γινει ετσι, δυσκολα να τον εμπιστευτεις για την συνεχεια.
Τι θα πει "τον εμπιστεύεσαι αναγκαστικά, μπλα μπλα μπλα"?
Ζήτησε να φύγει ή όχι? Τι ακούσαμε με τα αυτιά μας απ τον Ιβάν να λέει?
Αφού ζήτησε ο ίδιος να φύγει στις αρχές των play off ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΝΕ? ΤΙ & ΠΩΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΦΥΓΕΙ?
Μια χαρά τα λέει (και) ο Κατ5...Την κοινή λογική ακολουθεί με την σκέψη του θαρρώ...sic-4 έγραψε:Απο την αλλη οπως λεει και ο καταραμενος, λιγο παραξενο ακουγεται κατι τετοιο. Ας περιμενουμε λοιπον να δουμε τι πραγματικα συμβαινει.
Δεν περιμένω όμως ότι θα ειπωθεί ποτέ επ ακριβώς τι πραγματικά συμβαίνει, είτε μείνει, είτε φύγει...
Σαν γνήσιοι οπαδοί του Π.Α.Ο.Κ. που είμαστε όλοι αδερφέ μου, κανέναν δεν κοιτάμε να κατηγορήσουμε, ούτε τον Βλάντο ούτε τον Ιβάν, για όσα-όποια λάθη έχουν κάνει ως τώρα και με όποια αποτελέσματα...sic-4 έγραψε:Εγω προσωπικα, ακομα και αν θελει ο Ιβιτς να φυγει για τους δικους του λογους (οικονομικους, προσωπικους, καριερας), δεν τον κατηγορω καθολου, δεν ανεβαινει και στην καρδια μου αλλα ουτε θα τον θεωρησω "προδοτη, πουλημενο" κλπ. Προσφερε στον ΠΑΟΚ μια χαρα (με τα οποια αρνητικα του) και αν δεν θελει ολα καλα. Αν δεν θελει ο Ιβαν για δικους του λογους, μενει να δουμε ποιοι ειναι αυτοι (καβουρια; πιο μεγαλεπιβολα σχεδια; τι αλλο;).
Θέλουμε μονάχα να διδαχθούν απ τα ήδη πεπραγμένα λάθη τους και οι δύο και να τα διορθώσουν-εξαλείψουν για να προχωρήσουμε παρακάτω πολύ πιο ενωμένοι και πολύ πιο δυνατοί, είτε προχωρήσουμε μαζί είτε χώρια μάλιστα...
Το πρωταρχικό ζητούμενο, κατά την άποψη μου και αυτήν την στιγμή, στον Π.Α.Ο.Κ., είναι η σταθερότητα μέσω ανθρώπων που ξέρουν "από μέσα" και καλύτερα τις παθογένειες του οργανισμού, η οποία μαζί της θα φέρει και την πολυπόθητη συσπείρωση ομάδας και λαού, κάτι που ζήτησε πριν αρκετές μέρες κι ο Ιβάν δημοσίως απ τον κόσμο!!!!
Η σταθερότητα μάλιστα στο αγωνιστικό, αυτήν την οποία μέχρι σήμερα και για 5 χρόνια δεν την έχουμε δει ακόμα!!!!
Γιατί βελτιωτικές κινήσεις σε όλα τα άλλα κομμάτια είδαμε να γίνονται, αν και χρειάζονται να γίνουν πολλές ακόμα...
Δεν ξέρω και δεν έχω πληροφορίες αλλά μετά απο αποχή απο τα μμε και ωρίμου σκέψεως πιστεύω πως ο Ιβιτς θα μείνει.
Μπορεί ο Ιβάν να είπε οτι ο Ιβιτς ζήτησε να φύγει λόγω απειλών πριν τα πλευ οφφ αλλά κάτι του είπε και τον έπεισε να μείνει για τα πλευ οφφ.
Ενημέρωση δεν έχουμε απο πουθενά, εκτός και αν θεωρήσουμε τα άρθρα των αρδ (δόλωμα για κλικ) αξιόπιστα.
Ραντεβού μέχρι στιγμής δεν έγινε...
Ο Ιβιτς πήγε διακοπές, ο Μίχελ είναι σε διαβουλεύσεις με τους μεταγραφικούς στόχους, το καλοκαίρι έφτασε και η ζωή είναι ωραία!!!

Μπορεί ο Ιβάν να είπε οτι ο Ιβιτς ζήτησε να φύγει λόγω απειλών πριν τα πλευ οφφ αλλά κάτι του είπε και τον έπεισε να μείνει για τα πλευ οφφ.
Ενημέρωση δεν έχουμε απο πουθενά, εκτός και αν θεωρήσουμε τα άρθρα των αρδ (δόλωμα για κλικ) αξιόπιστα.
Ραντεβού μέχρι στιγμής δεν έγινε...
Ο Ιβιτς πήγε διακοπές, ο Μίχελ είναι σε διαβουλεύσεις με τους μεταγραφικούς στόχους, το καλοκαίρι έφτασε και η ζωή είναι ωραία!!!

- paokovios1974
Χιλια χερια να ειχα Πιλοτε δεν μου εφταναν να προσυπογραψω αυτο που εγραψες.pilotos έγραψε:Να ευχόμαστε το καλό του ΠΑΟΚ και μόνο.
Ότι και να γίνει, να είναι προς όφελος της ομάδας.
Όταν αυτό, ως οπαδοί το κατανοήσουμε και το κάνουμε πράξη, καμία απώλεια προσώπου δε θα μας σταματήσει στο δρόμο προς την κορυφή
SM-G935F
Η φωνη της λογικης σε μια παραξενη στιγμη της ανοδικης πορειας του ΠΑΟΚ μας.
- sourmenetes
- Moderator
Δεν υπαρχει ουτε μισο αρθρο στην πιατσα των media για το πολυαναμενομενο ραντεβου.....
Για να δουμε...
Για να δουμε...
- paokovios1974
Ενταξει τοσο καιρο δεν ειπα τιποτα αλλα τωρα...σπαω τη σιωπη μου.
Αν φτασαμε στο σημειο να σκεφτομαστε σοβαρα , πρωταθλημα , οντας κυπελλουχοι...
Το οφειλουμε σε αυτον που μας εκανε να ξαναφωναξουμε " πω πω λαος και τι ομαδα..."
Σε πολυ μεγαλο βαθμο. Επισης το οφειλουμε στον Λουμπος που επανδρωσε μια πολυ καλη ομαδα συμφωνα με τα θελω του προπονητη, και τελος , στον Ιβαν που εδωσε τα κλειδια της ομαδας σε αυτους τους δυο.
Το τι συνεβηκε εσωτερικα μετα την κατακτηση του κυπελλου και κατα την διαρκεια των πλει οφφ δεν μπορω να το ξερω.
Αυτο που ειδα παντως ηταν ενας ΠΑΟΚ αγνωριστος.
Αν οφειλεται στο οτι ο ιβιτς λυγισε, η οτι η ομαδα κατερευσε η τι αλλο συνεβη, μονο οι πρωταγωνιστες το γνωριζουν.
Η αισθηση που εχω αυτη τη στιγμη ειναι οτι δοθηκαν καποιες μερες ρεπο σε ολους ουτως ωστε να ληφθουν οι αποφασεις με πιο κρυο μυαλο.
Και οπως και να χει εμενα μου δειχνει αυτη η διορια οτι σκεφτονται πρωτα απο ολα την παραμονη ,αλλιως θα ειχε ανακοινωθει ηδη η αποχωρηση, παραιτηση , απολυση , οπως θελετε πειτε την.
Πιστευω οτι επεξεργαζονται εντελει, το νεο συμβολαιο , τους νεους ορους, τις καινουριες απαιτησεις.
Γιατι και για να κλεισω οπως αρχισα...
Ειμαστε στο σημειο να σκεφτομαστε σοβαρα το πρωταθλημα, οντας κυπελλουχοι.
Το οφειλουμε σε αυτον που μας εκανε να ξαναφωναξουμε " πω πω λαος και τι ομαδα..."
Σε πολυ μεγαλο βαθμο. Επισης το οφειλουμε στον Λουμπος που επανδρωσε μια πολυ καλη ομαδα συμφωνα με τα θελω του προπονητη, και τελος , στον Ιβαν που εδωσε τα κλειδια της ομαδας σε αυτους τους δυο.
Το τι συνεβηκε εσωτερικα μετα την κατακτηση του κυπελλου και κατα την διαρκεια των πλει οφφ δεν μπορω να το ξερω.
Αν οφειλεται στο οτι ο ιβιτς λυγισε, η οτι η ομαδα κατερευσε η τι αλλο συνεβη, μονο οι πρωταγωνιστες το γνωριζουν.
Η αισθηση που εχω αυτη τη στιγμη ειναι οτι δοθηκαν καποιες μερες ρεπο σε ολους ουτως ωστε να ληφθουν οι αποφασεις με πιο κρυο μυαλο.
Και οπως και να χει εμενα μου δειχνει αυτη η διορια οτι σκεφτονται πρωτα απο ολα την παραμονη ,αλλιως θα ειχε ανακοινωθει ηδη η αποχωρηση, παραιτηση , απολυση , οπως θελετε πειτε την.
Πιστευω οτι επεξεργαζονται εντελει, το νεο συμβολαιο , τους νεους ορους, τις καινουριες απαιτησεις.
- sourmenetes
- Moderator
Και γω αυτο πιστευω....paokovios1974 έγραψε:Ενταξει τοσο καιρο δεν ειπα τιποτα αλλα τωρα...σπαω τη σιωπη μου.
- Notorious4
Gazzetta.gr
Η υπόθεση «προπονητής ΠΑΟΚ» συνεχίζει να είναι ένα «σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες», καθώς εδώ και μέρες ο Σέρβος τεχνικός αποτελεί παρελθόν και απομένει το τυπικό «τέλος» των δύο πλευρών.
Ο Λούμπος Μίχελ είναι υποχρεωμένος άμεσα να κινηθεί προς την κατεύθυνση εξεύρεσης του νέου προπονητή για το «Δικέφαλο», καθώς δεν υπάρχει καμία περίπτωση παραμονής του Βλάνταν Ίβιτς στο τιμόνι των «ασπρόμαυρων».
Κανένα ραντεβού Μίχελ – Ιβιτς (που επέστρεψε σήμερα στη Θεσσαλονίκη από την Πάργα, όπου είχε βρεθεί το τελευταίο διάστημα) δεν έγινε, ούτε αν γίνει θα διαφοροποιήσει την κατάσταση, άλλωστε ο Σλοβάκος αθλητικός διευθυντής το γνωρίζει καλά. Η όποια επαφή γίνει θα έχει περισσότερο χαρακτήρα αποχαιρετισμού των δύο ανδρών, που συνεργάστηκαν στην Τούμπα τους τελευταίους δεκατέσσερις μήνες.
Οι δρόμοι του ΠΑΟΚ με τον Ιβιτς έχουν χωρίσει και τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στην συγκεκριμένη υπόθεση, όσο κι αν ένα μεγάλο κομμάτι του κόσμου στηρίζει και επιθυμεί την παραμονή του Σέρβου τεχνικού.
Απομένει η τυπική ανακοίνωση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ για να πέσουν οι τίτλοι τέλους…
Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει άμεσα να μάθει να ζει χωρίς τον Ίβιτς, με τον Μίχελ να ξεψαχνίζει τη λίστα με δεκάδες υποψήφιους προπονητές για τον πάγκο της ομάδας, περιμένοντας ασφαλώς και το «ΟΚ» του Ιβάν Σαββίδη για να καταλήξει στον εκλεκτό της διοίκησης για την τεχνική ηγεσία ενόψει της νέας περιόδου.
Το θέμα είναι να μη χαθεί κι άλλος χρόνος εις βάρος της ομάδας. Αν κοιτάξει κανείς πίσω θα διαπιστώσει, ότι πέρσι τέτοια ημέρα ο Σλοβάκος αθλητικός διευθυντής και η ΠΑΕ είχαν ανακοινώσει την απόκτηση του Λέο Μάτος και του Εβγέν Σάχοφ, ενώ φέτος με το θέμα του προπονητή σε εκκρεμότητα η μόνη κίνηση που έχει ολοκληρωθεί είναι αυτή του νεαρού Λημνιού από τον Ατρόμητο.
Η υπόθεση «προπονητής ΠΑΟΚ» συνεχίζει να είναι ένα «σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες», καθώς εδώ και μέρες ο Σέρβος τεχνικός αποτελεί παρελθόν και απομένει το τυπικό «τέλος» των δύο πλευρών.
Ο Λούμπος Μίχελ είναι υποχρεωμένος άμεσα να κινηθεί προς την κατεύθυνση εξεύρεσης του νέου προπονητή για το «Δικέφαλο», καθώς δεν υπάρχει καμία περίπτωση παραμονής του Βλάνταν Ίβιτς στο τιμόνι των «ασπρόμαυρων».
Κανένα ραντεβού Μίχελ – Ιβιτς (που επέστρεψε σήμερα στη Θεσσαλονίκη από την Πάργα, όπου είχε βρεθεί το τελευταίο διάστημα) δεν έγινε, ούτε αν γίνει θα διαφοροποιήσει την κατάσταση, άλλωστε ο Σλοβάκος αθλητικός διευθυντής το γνωρίζει καλά. Η όποια επαφή γίνει θα έχει περισσότερο χαρακτήρα αποχαιρετισμού των δύο ανδρών, που συνεργάστηκαν στην Τούμπα τους τελευταίους δεκατέσσερις μήνες.
Οι δρόμοι του ΠΑΟΚ με τον Ιβιτς έχουν χωρίσει και τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στην συγκεκριμένη υπόθεση, όσο κι αν ένα μεγάλο κομμάτι του κόσμου στηρίζει και επιθυμεί την παραμονή του Σέρβου τεχνικού.
Απομένει η τυπική ανακοίνωση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ για να πέσουν οι τίτλοι τέλους…
Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει άμεσα να μάθει να ζει χωρίς τον Ίβιτς, με τον Μίχελ να ξεψαχνίζει τη λίστα με δεκάδες υποψήφιους προπονητές για τον πάγκο της ομάδας, περιμένοντας ασφαλώς και το «ΟΚ» του Ιβάν Σαββίδη για να καταλήξει στον εκλεκτό της διοίκησης για την τεχνική ηγεσία ενόψει της νέας περιόδου.
Το θέμα είναι να μη χαθεί κι άλλος χρόνος εις βάρος της ομάδας. Αν κοιτάξει κανείς πίσω θα διαπιστώσει, ότι πέρσι τέτοια ημέρα ο Σλοβάκος αθλητικός διευθυντής και η ΠΑΕ είχαν ανακοινώσει την απόκτηση του Λέο Μάτος και του Εβγέν Σάχοφ, ενώ φέτος με το θέμα του προπονητή σε εκκρεμότητα η μόνη κίνηση που έχει ολοκληρωθεί είναι αυτή του νεαρού Λημνιού από τον Ατρόμητο.