Για μενα πρωτα απολα ειναι λαθος να συγκρινουμε με το στανιο δυο παρα πολυ διαφορετικους παικτες μονο και μονο για να πουμε ποιον θεωρουμε καλυτερο η ποιος μας αρεσει περισσοτερο. Προσωπικα δεν τρελαινομαι με τον μεσσι αλλα φυσικα θα παραδεχτω οτι ειναι υπερπαικταρας, οτι αυτα που κανει με την μπαλα ο ροναλντο δεν τα εκανε ποτε...με το ροναλντο βγαζετε χολη λογω του χαρακτηρα του και του ιματζ που πλασαρει, ενω αντιστοιχα μπορει ο ιμπρα να εχει κανει εκατο φορες πιο αλαζονικες δηλωσεις και να λενε ολοι τι μορφη ειναι...black death έγραψε:Η αθλητικότητα είναι πολύ γενική. Ο κοντός υπερτερεί σε ευλυγισία, χαμηλό κέντρο βάρους, έκρηξη στα πρώτα μέτρα αλλά χάνει σε άλμα και σπριντ απόστασης (χωρίς τη μπάλα βεβαίως βεβαίως). Τη δύναμη του τη χρησιμοποιεί πολύ περισσότερο αφού μεγαλύτεροι σωματικά παίχτες δυσκολεύονται να τον τζαρτζάρουν και να τον εκτοπίσουν ενώ ο άλλος εκτοξεύεται με την παραμικρή επαφή. Για την κεφαλιά έχεις δίκιο. Αυτό με το πρωτάθλημα είναι παπάτζα χωρίς λογική βάση. Δηλαδή εκεί που κάνουν/έκαναν παπάδες ο Σουάρες, ο Σίλβα, ο Αγκουέρο, ο Μπέιλ και άλλοι, θα δυσκολευόταν ο Μέσι. Σοβαροί να 'μαστε.Ksenitemenos4 έγραψε:αθλητικοτητα, δυναμη, αλμα/κεφαλια, και κατι πολυ βασικο για μενα οτι απεδειξε τις ικανοτητες του στα δυο μεγαλυτερα πρωταθληματα και επισης προσαρμοζεται οσο μεγαλωνει ωστε να αποδιδει στο μαξιμουμ. γιατι σας ειναι τοσο δυσκολο να παραδεχτειτε τον καθενα τους για τα καλα του και απλα δειτε οποιον γουσταρετε στην τελικη...
Φυσικα και δεν ειναι παπατζα το πρωταθλημα και το να παραμενεις στο επιπεδο του ροναλντο σε διαφορετικες ομαδες, με χιλιες δυο αλλαγες συμπαικτων και προπονητων! Το οτι εκαναν παπαδες αυτοι που αναφερεις δεν μου λεει τιποτα, δες τον μπειλ στην αγγλια και στην ισπανια και πες μου αν το πρωταθλημα παιζει ρολο η οχι...και για να ειμαι ακριβης, δεν λεω οτι ο μεσσι κατα πασα πιθανοτητα δεν θα εκανε παπαδες, λεω ομως οτι δεν το εχει αποδειξει εως τωρα. Η μονη περιπτωση που τον ειδαμε εκτος μπαρτσα ειναι στην εθνικη, οπου συγκριτικα ειναι πολυ χειροτερος παρα τους παικταραδες που εχει η τωρινη αργεντινη...