Γιώργος Σαββίδης
Re: Γιώργος Σαββίδης
περι μπουρδελοποιησης: ισως σε χαλασε το οτι ειχα παραθεση δικη σου φρασης. Απλα πηρα αφορμη απο τη φραση σου αυτη, δεν πηγαινε σε σενα προσωπικα το ποστ μου. Οπως ειπα εσυ τα λες light, εχουν γραφτει ομως πολλα.
Καταλαβαινω το νοημα οσων θελεις να πεις, απλα θεωρω οτι ειναι υπερβολικο ολο αυτο που γινεται. Το οτι μας την εχουν στημενη να πιαστουν απο το παραμικρο δεν ειναι λογικη. Μας την εχουν στημενη και που αναπνεουμε.
Απο εκει και περα, δεν παρακολουθω ολα τα ποστ του Γιωργου, εχουν πεσει στην αντιληψη μου μονο αυτα που συζητηθηκαν περισσοτερο και δεν ειδα τιποτα τραγικο σε αυτα. Το μονο που μπορω να δεχτω ειναι το "ελα μωρε που ασχολεισαι με τους πουθεναδες". Ως εκει. Τωρα αν ειναι να μας καλει ο εισαγγελεας γιατι γραφει ο Γιωργος να πεσει η γρια ξερω γω, ε να μην αναπνεουμε κι ολας. Ξαναλεω: απλα βλακειουλες ειδα στα ποστ του, δεν ειδα καφριλες. Πολυ κακο για το τιποτα νομιζω.
Απο εκει και περα, δεν παρακολουθω ολα τα ποστ του Γιωργου, εχουν πεσει στην αντιληψη μου μονο αυτα που συζητηθηκαν περισσοτερο και δεν ειδα τιποτα τραγικο σε αυτα. Το μονο που μπορω να δεχτω ειναι το "ελα μωρε που ασχολεισαι με τους πουθεναδες". Ως εκει. Τωρα αν ειναι να μας καλει ο εισαγγελεας γιατι γραφει ο Γιωργος να πεσει η γρια ξερω γω, ε να μην αναπνεουμε κι ολας. Ξαναλεω: απλα βλακειουλες ειδα στα ποστ του, δεν ειδα καφριλες. Πολυ κακο για το τιποτα νομιζω.
- Sick Bastard
βγαλτη σκούφια σου και βάρα μεdesperando έγραψε:Είπε ο άνθρωπος που ειρωνεύεται κατ εξακολουθηση τους πάντες στο φόρουμ -τσιλ- και ότι τα βάζω με όποιον έχω αντίθετη άποψη... Ωωωωω μοντιε
sic και εγω δε μιλαω μονο για σενα.λεμε δηλαδη οτι ο γιωργης το παραχεζει λιγο το πραμα και ξεκινησαμε να ακουμε οτι ειμαστε απο εκεινους που θεμε να φυγει,που γουσταρουμε σοβαροφανεια και φτωχο ΠΑΟΚ,που δεν νοιωθουμε καζουρα που που που.
ε ενταξει να το πω πιο απλα.οποιος μιλαει πολλα μοιραια μπλεκει σε περιπετειες.δε γινεται να μιλας πολλα και να μην πεις μαλακιες.
εγω αν θες τη καζουρα του την καταλαβαινω και μπορει κ να μου αρεσει.αλλα με χαλαει που δειχνει να μη νοιωθει καθολου,μετρο μηδεν.και εχει και μια υπευθυνη θεση.και καζουρα θα κανεις και μπορει κ το οριο να χασεις καμια φορα.ε οχι καθε μερα ομως.
παιδιαριζει πολυ ρε φιλε.25 ειναι.εμεις στα 25 να πουμε δουλευαμε οικοδομη,καναμε διδακτορικο και σπουδαζαμε κ δυο παιδια.
εγω δηλαδη αν ημουν ο μπαμπας του ενα χερι ξυλο θα του το εριχνα.
ε ενταξει να το πω πιο απλα.οποιος μιλαει πολλα μοιραια μπλεκει σε περιπετειες.δε γινεται να μιλας πολλα και να μην πεις μαλακιες.
εγω αν θες τη καζουρα του την καταλαβαινω και μπορει κ να μου αρεσει.αλλα με χαλαει που δειχνει να μη νοιωθει καθολου,μετρο μηδεν.και εχει και μια υπευθυνη θεση.και καζουρα θα κανεις και μπορει κ το οριο να χασεις καμια φορα.ε οχι καθε μερα ομως.
παιδιαριζει πολυ ρε φιλε.25 ειναι.εμεις στα 25 να πουμε δουλευαμε οικοδομη,καναμε διδακτορικο και σπουδαζαμε κ δυο παιδια.
Ναι μιας κ ολοι οι μπαμπαδες δερνουν τα παιδια τους για το instagram. Lol. Νταξει παιδια αφηστε τα email σας στα γραφεια της παε να ξερει ο γιωργακης σε ποιους να στελνει τα post για εγκριση πρωτου τα ανεβασει. Κατι δηλαδη σαν την δουλεια των mods. Μεγαλο θεμα τιθεται ομως αν θα χρειαζεται εγκριση για τα πρωτα 150 ποστς ή να το κανουμε επ αοριστον;
- Sick Bastard
Είσαι κι εσύ ένας που καραδοκείς για να καταστρέψεις τον ΠΑΟΚ.barlow4 έγραψε:sic και εγω δε μιλαω μονο για σενα.λεμε δηλαδη οτι ο γιωργης το παραχεζει λιγο το πραμα και ξεκινησαμε να ακουμε οτι ειμαστε απο εκεινους που θεμε να φυγει,που γουσταρουμε σοβαροφανεια και φτωχο ΠΑΟΚ,που δεν νοιωθουμε καζουρα που που που.
Να μην ξεχάσεις να δώσεις και τα στοιχεία σου στην ΠΑΕ όπως πρότεινε ο αποπάνω
εγώ τα έδωσα πάντως, είναι όνειρό μου να λογοκρίνω τον Γιώργο Σαββίδη και ένα έξτρα μεροκάματο
είναι έξτρα μεροκάματο αυτή την εποχή
barlow4,
το κακο δεν ειναι οτι λεγοντας καποιος πολλα, θα πει και καποιες μ@λ@κιες
το κακο ειναι οτι λεγοντας πολλα,λεει κι απο κανενα σωστο
το e-mail μου στην διαθεση των συντονιστων
το κακο δεν ειναι οτι λεγοντας καποιος πολλα, θα πει και καποιες μ@λ@κιες
το κακο ειναι οτι λεγοντας πολλα,λεει κι απο κανενα σωστο
το e-mail μου στην διαθεση των συντονιστων
Γιώργος Σαββίδης
Ωχ εκανε ποστ για κιτρινα κ μπλε τρακτερ γραφουν τα sites. Γρηγορα παιδια μην προλαβει κανας αρειανος κ κανει κριτικη. Πρωτοι να κανουμε εμεις. Ποτε δεν ξερεις.. ειναι πολυ επικινδυνα τα social media.
- PAOK_Antarctica
Προσοχή μόνο μη διαβάσει ο Γιωργάκης τα αρνητικά σχόλιά μας και πληγωθούν τα αισθήματά του και φύγει από τον ΠΑΟΚ και πέσουμε στη Γ' Εθνική.
Ενταξει, εχουμε αλλαξει level. Εσυ γουσταρεις την καζουρα του και τον κραζεις κι εγω δεν την γουσταρω και τον υπερασπιζομαιbarlow4 έγραψε: εγω αν θες τη καζουρα του την καταλαβαινω και μπορει κ να μου αρεσει.
αλλα με χαλαει που δειχνει να μη νοιωθει καθολου,μετρο μηδεν.και εχει και μια υπευθυνη θεση.και καζουρα θα κανεις και μπορει κ το οριο να χασεις καμια φορα.ε οχι καθε μερα ομως.
Επι της ουσιας, μαλλον διαφωνουμε στο "μετρο". Συμφωνω οτι παιδιαριζει, αλλα δεν θεωρω οτι το κανει εκτος οριων. Τουλαχιστον οχι τοσο ωστε να αιτιολογειται τοσο πεσιμο.
edit: τα σχολια ολα αυτα που λετε εγω δεν τα παιρνω χαμπαρι γιατι δεν εχω κανεναν νταλκα να παρακολουθω τα ποστ του Γιωργου. Το οτι τα ποσταρει στον προσωπικο του λογαριασμο και οχι στον λογαριασμο της ΠΑΕ, με κανει να θεωρω λιγο υπερβολικο το να λεμε πως "μιλαει σαν ΠΑΟΚ" και οχι σαν Γιωργος.
ΩχTaseos έγραψε:Ωχ εκανε ποστ για κιτρινα κ μπλε τρακτερ γραφουν τα sites. Γρηγορα παιδια μην προλαβει κανας αρειανος κ κανει κριτικη. Πρωτοι να κανουμε εμεις. Ποτε δεν ξερεις.. ειναι πολυ επικινδυνα τα social media.
Πραγματι ειναι αδικα αυτα που γραφτηκαν και επισημαινεις, αλλα γραφτηκαν αφου πρωτα γραφτηκαν τα εξ ισου αδικα τρακης, μπουφος, χαζος, σαχλαμαρας, τον πουλο, μαζεψτε τον κλπ. Δες και αυτην τη διασταση. Δεν ειπωθηκε μονο οτι ο γιωργης το παραχεζει λιγο... (παιζει να ειμαι απο εκεινους που θα υπερθεματιζαν αν ειχε ειπωθει μονο αυτο)barlow4 έγραψε:sic και εγω δε μιλαω μονο για σενα.λεμε δηλαδη οτι ο γιωργης το παραχεζει λιγο το πραμα και ξεκινησαμε να ακουμε οτι ειμαστε απο εκεινους που θεμε να φυγει,που γουσταρουμε σοβαροφανεια και φτωχο ΠΑΟΚ,που δεν νοιωθουμε καζουρα που που που.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sic-4 την Δευ 05 Ιουν 2017, 21:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γιώργο θα πληγώσεις και τα μπλε και κίτρινα τρακτέρ με αυτά που λες.....PAOK_Antarctica έγραψε:Προσοχή μόνο μη διαβάσει ο Γιωργάκης τα αρνητικά σχόλιά μας και πληγωθούν τα αισθήματά του και φύγει από τον ΠΑΟΚ και πέσουμε στη Γ' Εθνική.