Γιώργος Σαββίδης
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: Γιώργος Σαββίδης
Τα πολιτικαλ κορεκτ μας φάγαμε σ αυτή τη χώρα
Βγήκε ο ένας και ο άλλος και μιλάνε για προβατα,λες και τους είπε κανείς να λένε ναι σ ότι λέει το σαββιδεικο
Απλά να κρίνετε σωστά και με επιείκεια έναν άνθρωπο.
Εσείς θέλετε από έναν 25χρονο συμπεριφορά 60χρονου.
Και μην ακούω μαλακίες ότι είναι μέλος του ΔΣ και άλλα γλυκαναλατα γιατί τα ίδια κάνατε και λέγατε και όταν δεν ήταν.
Το να μου λέει με ειρωνία τσιλ άουτ μπρο κάποιος που τον συγκρίνει με τον τρακη είναι τουλάχιστον ηλίθιο.
Γιατί αυτό συμπεριφερθείτε εσείς πρώτα ανάλογα με την ηλικία σας και αφήστε και τον Γιωργάκη να συμπεριφερθεί ανάλογα με την δική του.
Δυστυχώς η δικιά σας είναι πολύ χειρότερη από ενός 25χρονου παιδιού.αλλα ξέρω... εσείς δεν είστε υιοί εκατομμυριουχου,ούτε μέλη στο ΔΣ του ΠΑΟΚ και μπορείτε να γράψετε ότι μαλακια θέλετε και να σπιλωσετε όποιον θέλετε.
Βγήκε ο ένας και ο άλλος και μιλάνε για προβατα,λες και τους είπε κανείς να λένε ναι σ ότι λέει το σαββιδεικο
Απλά να κρίνετε σωστά και με επιείκεια έναν άνθρωπο.
Εσείς θέλετε από έναν 25χρονο συμπεριφορά 60χρονου.
Και μην ακούω μαλακίες ότι είναι μέλος του ΔΣ και άλλα γλυκαναλατα γιατί τα ίδια κάνατε και λέγατε και όταν δεν ήταν.
Το να μου λέει με ειρωνία τσιλ άουτ μπρο κάποιος που τον συγκρίνει με τον τρακη είναι τουλάχιστον ηλίθιο.
Γιατί αυτό συμπεριφερθείτε εσείς πρώτα ανάλογα με την ηλικία σας και αφήστε και τον Γιωργάκη να συμπεριφερθεί ανάλογα με την δική του.
Δυστυχώς η δικιά σας είναι πολύ χειρότερη από ενός 25χρονου παιδιού.αλλα ξέρω... εσείς δεν είστε υιοί εκατομμυριουχου,ούτε μέλη στο ΔΣ του ΠΑΟΚ και μπορείτε να γράψετε ότι μαλακια θέλετε και να σπιλωσετε όποιον θέλετε.
Ο άλλος γιος του Σαββίδη, ο Νίκος θαρρώ, αλλουνού παπά ευαγγέλιο είναι δηλαδή?
Ή μήπως δεν είναι "τρελαμένος" με τον Π.Α.Ο.Κ.?
'Η μήπως είναι μεγαλύτερος ηλικιακά?
Ή μήπως δεν είναι "τρελαμένος" με τον Π.Α.Ο.Κ.?
'Η μήπως είναι μεγαλύτερος ηλικιακά?
- desperando
- Επικοινωνία:
ο τρακης ειναι 40φευγα και το εχει καψει το χαρτι του.αν αυτο γουσταρεις δικαιωμα σου.εγω δε γουσταρω να πιανουν τιποτα στο στομα τους οταν αφορα στον ΠΑΟΚ.και επειδη γραφω πολυ προσεκτικα κανε κ εσυ το ιδιο.ετοιμοι για καβγα ολοι.
και δεν τον σπιλωνουμε εμεις.αυτο δινει πατημα με τις σαχλαμαρες του να τον σπιλωνουν οι εχθροι του ΠΑΟΚ.αστον εσυ βορα στα ορνεα.πολυ πιο λογικο.ηδη μια κληση απο εισαγγελεα την τσιμπησε.αδικη προφανως αλλα στη γωνια περιμενουν.το ξερεις καλα.
και δεν τον σπιλωνουμε εμεις.αυτο δινει πατημα με τις σαχλαμαρες του να τον σπιλωνουν οι εχθροι του ΠΑΟΚ.αστον εσυ βορα στα ορνεα.πολυ πιο λογικο.ηδη μια κληση απο εισαγγελεα την τσιμπησε.αδικη προφανως αλλα στη γωνια περιμενουν.το ξερεις καλα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Δευ 05 Ιουν 2017, 14:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- PAOK_Antarctica
Despe, να δείχνει μια στοιχειώδη σοβαρότητα ζητάμε. Όχι να πάρει νόμπελ.
Και είναι 25, όχι 15 για να είναι "παιδί".
Και είναι 25, όχι 15 για να είναι "παιδί".
Ε άμα τους ξέρεις εσύ λοιπόν, τότε γιατί δεν απαντάς και το γυρνάς στην ψαγμενιά και στην επίθεση?desperando έγραψε:Άμα τους ήξερες δεν θα ρωταγες.
Αλλά είπαμε τρακης ο γιωργης
Τρεις απλούστατες ερωτήσεις έκανα μονάχα...1, 2 και 3...Τόσο δύσκολο είναι να απαντήσεις πια?
Υ.Γ. Σε καμία περίπτωση δεν αναφέρθηκα χυδαία στον γιο του Προέδρου και μέλος του Δ.Σ. της Π.Α.Ε. της ομάδας μου αποκαλώντας τον Τράκη, ΟΚ?
- desperando
- Επικοινωνία:
Οκ να στο πω όσο πιο απλά τότε
Ο άλλος ο γιος είναι πολύ πιο χαμηλών τόνων απ τον Γιώργο και το σημαντικότερο δεν έχει μπει μέσα του ακόμα τόσο πολύ το μικρόβιο του ΠΑΟΚτση.
Και αν θες και την προσωπική μου εκτίμηση δεν πρόκειται και πότε.
Ο Ιβάν είναι 60κατι,πόσα χρόνια νομίζετε ότι έχει ακόμη ενεργής συμμετοχής με τον ΠΑΟΚ?
το μέλλον της ομάδας είναι ο Γιώργης που κάποιοι γυρνάνε τα έντερα τους και μόνο που τον βλέπουν.
Δεν πειράζει θα τραβήξουν ότι τράβηξαν και με τον πατέρα του.
Όλα τα παραπάνω δεν πάνε σε όλους, υπάρχουν και αυτοί που κάνουν σωστή κριτική και με ωραίο τρόπο και απλός προσπαθούν να τον προστατέψουν,αυτόν και την ομάδα.
Ο άλλος ο γιος είναι πολύ πιο χαμηλών τόνων απ τον Γιώργο και το σημαντικότερο δεν έχει μπει μέσα του ακόμα τόσο πολύ το μικρόβιο του ΠΑΟΚτση.
Και αν θες και την προσωπική μου εκτίμηση δεν πρόκειται και πότε.
Ο Ιβάν είναι 60κατι,πόσα χρόνια νομίζετε ότι έχει ακόμη ενεργής συμμετοχής με τον ΠΑΟΚ?
το μέλλον της ομάδας είναι ο Γιώργης που κάποιοι γυρνάνε τα έντερα τους και μόνο που τον βλέπουν.
Δεν πειράζει θα τραβήξουν ότι τράβηξαν και με τον πατέρα του.
Όλα τα παραπάνω δεν πάνε σε όλους, υπάρχουν και αυτοί που κάνουν σωστή κριτική και με ωραίο τρόπο και απλός προσπαθούν να τον προστατέψουν,αυτόν και την ομάδα.
ΟΚ...Ευχαριστώ για τις εκτιμήσεις-απόψεις-συμπεράσματα σου...
Ενημερωτικά, κατανοητά, όμορφα, ειδικά αν έλειπαν εκείνα με τα γυρισμένα έντερα & τα τραβήγματα κάποιων...
Υ.Γ. Λάθος μονάχα η ηλικία του Ιβάν, ο οποίος είναι γεννημένος το 1959, άρα 58 ετών...Μακάρι για ακόμα 10-12 χρόνια λοιπόν να είναι ενεργοποιημένος στα του Π.Α.Ο.Κ., κατά την δική μου πάντα θέληση-άποψη & προσδοκία...
Ενημερωτικά, κατανοητά, όμορφα, ειδικά αν έλειπαν εκείνα με τα γυρισμένα έντερα & τα τραβήγματα κάποιων...
Υ.Γ. Λάθος μονάχα η ηλικία του Ιβάν, ο οποίος είναι γεννημένος το 1959, άρα 58 ετών...Μακάρι για ακόμα 10-12 χρόνια λοιπόν να είναι ενεργοποιημένος στα του Π.Α.Ο.Κ., κατά την δική μου πάντα θέληση-άποψη & προσδοκία...
Για μενα το μονο που βλεπω σα πρόβλημα είναι να εισαι συχνα κοντα στον προπονητη,οπως με τον Ιβιτς.Αυτο μονο ανχος και στρες πιστευω μπορει να προκαλεσει,ειδικα σε έναν νέο προπονητη.
Και γενικα θα σε προτιμουσα παντου,απο την 4 και τους συνδέσμους μεχρι την προπονηση,αλλα να ακους κ να βλέπεις πιο πολύ, χωρις πολύ αναμιξη αν δε χρειαζεται.Κατά τα αλλα η κρητικη που κανω και η αποψη που εχω είναι παντα με σεβασμο στην οικογενεια σου κ σε σενα που εχετε τον ΠΑΟΚ όπως τον εχετε.
Για τα σοσιαλ μηντια, πιστευω είναι της εποχης,και λιγο η ηλικια,αλλα δεν το θεωρω πρόβλημα.
Και γενικα θα σε προτιμουσα παντου,απο την 4 και τους συνδέσμους μεχρι την προπονηση,αλλα να ακους κ να βλέπεις πιο πολύ, χωρις πολύ αναμιξη αν δε χρειαζεται.Κατά τα αλλα η κρητικη που κανω και η αποψη που εχω είναι παντα με σεβασμο στην οικογενεια σου κ σε σενα που εχετε τον ΠΑΟΚ όπως τον εχετε.
Για τα σοσιαλ μηντια, πιστευω είναι της εποχης,και λιγο η ηλικια,αλλα δεν το θεωρω πρόβλημα.
- Sick Bastard
Καθόλου ηλίθιο δεν είναι και chill επιτέλους γιατί έχεις πάρει αμπάριζα οποιονδήποτε δε συμφωνεί 100% μαζί απ το ο ''κοσμος παίζει μπαλα'' μέχρι και γω δεν ξέρω τι.desperando έγραψε: Εσείς θέλετε από έναν 25χρονο συμπεριφορά 60χρονου.
Θέλω συμπεριφορά 60χρονου επειδή έχω την μίνιμουμ απαίτηση να μην ασχολείται με τον Λαμπριάκο ας πούμε;
Και ναι παιδιά, σ αυτή την συμπεριφορά που έχει στα μέσα ''κοινωνικής δικτύωσης'' είναι Τράκης.
Δεν είναι Τράκης επειδή κάνει κόκες ξέρω γω. Ο πρώτος διδάξας σε τέτοιο επίπεδο είναι ο Τράκης.
Και μην αντιδράτε λες και είναι γιός σας και θίγεστε κιόλας λες και δεν υπάρχει αύριο και παίζεται το άσχετο χαρτί ''ο ΠΑΟΚ στην Γ εθνική'' δεν το βαρεθήκατε αυτό ακόμα, δεν τον είπαμε και τίποτα.
Με μεγάλη δύναμη έρχεται και μεγάλη ευθύνη.
Τα tweets του Trump τα έχετε υπ όψην σας; Γελάει ο πλανήτης.
Τα ίδια έκανε όταν ήταν απλώς ο Trump και γελούσαν λίγοι. Τώρα είναι ο POTUS.
Ναι, προφανώς, γερός να είναι θα μεγαλώσει. Και ναι, προφανώς, όταν γίνει 40 ξερω γω, λογικά, δεν θα γράφει τις ίδιες πιπες κι ούτε θα ασχολείται με τον κάθε τίποτα απλά και μόνο για να του την πει. Αυτό θα έλειπε.
Κι είπαμε, αν το ποσταρίσματά του είναι ''φαινόμενο της εποχής'' ε ο σχολιασμός τους κι αυτό φαινόμενο της εποχής είναι, δεν είναι κάτι τραγικό.
Το ρωτάω εδώ και καιρό με αφορμή άλλα ποσταρίσματα του.
Καταλαβαίνει πως ότι γράφει δεν το γράφει σαν Γιώργος Σαββίδης, αλλά σαν ΠΑΟΚ;
Ελπίζω πως όλοι συμφωνούμε πως ναι.
Βοηθά σε κάτι τον ΠΑΟΚ να υπάρχει αυτή η ένταση; Συσπειρώνει κανένα;
Kαι σου πα μου πες κι όχι και γιατί και πως κι αν κι αμαν
Κάνατε καμιά βόλτα στο twitter μετά το 2-3 να δείτε τι έλεγαν διάφοροι βάζελοι
γι αυτόν και κατ επέκταση τον ΠΑΟΚ με αφορμή τα ποσταρίσματά του;
Και ναι, ξέρω δε σας/μας νοιάζει τι λένε οι βάζελοι, αλλά όλα αυτά δημιουργούν κλίμα
ο κάθε ΑΡΔ είναι πιο εύκολο να περάσει τη γραμμή του, ο Αλαφούζος να κάνει την επικονωνιακή του δουλιτσα
του, να περάσει το κλίμα που θέλει και πάει λέγοντας. Και μη πάμε πάλι την κουβέντα περι ηθικής αυτουργίας
είτε καταλαβαίνετε τι λέμε είτε όχι, έχει υπεραναλυθεί
- desperando
- Επικοινωνία:
Είπε ο άνθρωπος που ειρωνεύεται κατ εξακολουθηση τους πάντες στο φόρουμ -τσιλ- και ότι τα βάζω με όποιον έχω αντίθετη άποψη... Ωωωωω μοντιε
Ηθική αυτουργια; μάλιστα γιατί κάθονται οι εισαγγελείς και δεν επέμβαινουν; ήθικη αυτουργια σε τι; πραγματικά κάποιοι την εμπάθεια σας την πάτε σε άλλο επίπεδο.... Άκου ηθική αυτουργια
:(
κανένα πάτημα δεν έδωσε να του χρεώσουν ηθική αυτουργια, εδώ ακούγονται απίστευτα πράγματα στην Ελλάδα το τρολαρισμα επιτυχημένο η αποτυχημένο τους πείραξε.... Και αν τους πείραξε ξύδι....
κανένα πάτημα δεν έδωσε να του χρεώσουν ηθική αυτουργια, εδώ ακούγονται απίστευτα πράγματα στην Ελλάδα το τρολαρισμα επιτυχημένο η αποτυχημένο τους πείραξε.... Και αν τους πείραξε ξύδι....
barlow4 έγραψε: καλο θα ειναι να ειναι σοβαρος να αποπνεει κυρος και να μην σαχλαμαριζει (τοσο πολυ) γυρω απο το ονομα του ΠΑΟΚ.
Δεν σαχλαμαριζει ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ.
Σαχλαμαριζει λιγο αλλα εδω εχει γινει η τριχα τριχια και του εχουν αποδοθει χαρακτηρισμοι 50 φορες βαρυτεροι απο αυτους που θα αρμοζαν στο μεγεθος της "σαχλαμαρας" του. Η δε "σαχλαμαρα" του, ειναι παντελως ανωδυνη, στα πλαισια ελαφρας οπαδικης καζουρας και ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, αλλα η εντυπωση που θα αποκομιζε καποιος ασχετος αν διαβαζε την κριτικη γι αυτον εδω μεσα, θα ηταν οτι προκειται για επικινδυνο και γελοιο ατομο. Επισης δεν εκφραζεται για τον ΠΑΟΚ σαν να ειναι το παιχνιδι που του αγορασε ο μπαμπας του (που ειναι). Εκφραζεται για τον ΠΑΟΚ οπως εκφραζεται ενα μεσο ΠΑΟΚτσακι της Θεσσαλονικης και μαλιστα οχι απο τα πορωμενα.
Μιλαμε παντα για ενα ΠΑΙΧΝΙΔΙ. Το ποδοσφαιρο. Η οπαδικη καζουρα ειναι ισως ενα απο τα ισχυροτερα κινητρα για να ασχοληθει κανεις οπαδικα (μετα την αγαπη προς την ομαδα). Το οτι εμεις στο ελλαδισταν καταντησαμε να συνδεουμε στο μυαλο μας την οπαδικη καζουρα με δολοφονιες και μαχαιρωματα, δεν ειναι καταντια του Γιωργου Σαββιδη αλλα καταντια δικη μας.
Τωρα, το οτι καποιοι απο εσας θα προτιμουσατε τον Γιωργακη να εχει τη σοβαροφανεια του Παπαθεμελη ξερω γω, δεν σημαινει οτι σας δινει το δικαιωμα να το κραζετε ανελεητα. Εγω για παραδειγμα μια χαρα τον γουσταρω ετσι τρελαμενο και τον θελω ακομα πιο τρελαμενο. Οσον αφορα τη σοβαροτητα, αυτη δεν του λειπει καθολου. Μια χαρα σοβαρο παιδι ειναι. Σοβαροφανεια του λειπει και ευχομαι να μην αποκτησει ποτε.
edit: την παρεμβαση Τιαμ, αν ειναι αληθεια πως την εκανε αυτος, πολυ καλα κανετε και την κραζετε. Αυτο ναι, ειναι για κραξιμο. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ομως.
sic θα μπορουσα να συμφωνησω ρε τσακαλε αν δεν μιλουσαμε για την ελληνικη πραγματικοτητα.μιλας για σοβαροφανεια.παρε δες οποιο τοστ μου θες να μου πεις ποια ειναι η σταση μου απεναντι στη σοβαροφανεια.αν δε θες να δεις τι λεω κ πως το λεω τουλαχιστον ασε του χαρακτηρισμους.σε οσα γραφω δε χαρακτηριζω κ πιστεψε με πολυ γουσταρω κ εγω να πουλαω πνευμα κ εχω κ ταλεντο(δεν το κανεις μονο εσυ).ας μαθουμε να συζηταμε δηλαδη.πρεπει ντε κ καλα να το κανουμε μπουρδελο επειδη τα βλεπουμε αλλιως?
κ οχι δεν ειναι παιχνιδι του ο ΠΑΟΚ.
κ οχι δεν ειναι παιχνιδι του ο ΠΑΟΚ.
ωπα ρε barlow
Ποιους χαρακτηρισμους; Δεν σε ειπα σοβαροφανη και δεν χρειαζεται να δω τα ποστ σου, δεν σε εχω για σοβαροφανη με την καμια. Αυτο που ζητας ομως για τον Γιωργακη το βλεπω ως σοβαροφανεια φιλε γιατι περι σοβαροτητος παραπτωμα δεν διακρινω πουθενα.
Ποιο πνευμα πουλαω; Επειδη ειπα "σοβαροφανεια του Παπαθεμελη". Με αυτο κανω μπουρδελο τη συζητηση δηλαδη; Εσυ μιλας για σαχλαμαρες (και εσυ εισαι και πολυ light) και την συζητηση περι Γιωργου την κανει μπουρδελο η παραπανω φραση μου;
Ναι ο ΠΑΟΚ δεν ειναι παιχνιδι του και ευτυχως εχει την σοβαροτητα να μην τον αντιμετωπιζει ως τετοιο. Αν ηταν ενα κακομαθημενο κωλοπαιδι ομως θα ειχε εκ των πραγματων καθε δικαιωμα να την δει οτι ειναι παιχνιδι του και νομιζω οτι σε τετοια περιπτωση θα το καταλαβαιναμε και θα πονουσε και δεν νομιζω πως θα το ανεχομασταν και πολυ. Ευτυχως λοιπον που δεν εχουμε να κανουμε με τετοιους ανθρωπους κατα τη γνωμη μου.
Ποιους χαρακτηρισμους; Δεν σε ειπα σοβαροφανη και δεν χρειαζεται να δω τα ποστ σου, δεν σε εχω για σοβαροφανη με την καμια. Αυτο που ζητας ομως για τον Γιωργακη το βλεπω ως σοβαροφανεια φιλε γιατι περι σοβαροτητος παραπτωμα δεν διακρινω πουθενα.
Ποιο πνευμα πουλαω; Επειδη ειπα "σοβαροφανεια του Παπαθεμελη". Με αυτο κανω μπουρδελο τη συζητηση δηλαδη; Εσυ μιλας για σαχλαμαρες (και εσυ εισαι και πολυ light) και την συζητηση περι Γιωργου την κανει μπουρδελο η παραπανω φραση μου;
Ναι ο ΠΑΟΚ δεν ειναι παιχνιδι του και ευτυχως εχει την σοβαροτητα να μην τον αντιμετωπιζει ως τετοιο. Αν ηταν ενα κακομαθημενο κωλοπαιδι ομως θα ειχε εκ των πραγματων καθε δικαιωμα να την δει οτι ειναι παιχνιδι του και νομιζω οτι σε τετοια περιπτωση θα το καταλαβαιναμε και θα πονουσε και δεν νομιζω πως θα το ανεχομασταν και πολυ. Ευτυχως λοιπον που δεν εχουμε να κανουμε με τετοιους ανθρωπους κατα τη γνωμη μου.