Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...

ΆΝ είχατε τη δυνατότητα για ΜΟΝΟ ΜΙΑ ακόμα μεταγραφή, αυτή θα ήταν:

1) αμυντικός
17
14%
2) μέσος
105
84%
4) επιθετικός
3
2%

Σύνολο ψήφων: 125

Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

PAOK_Antarctica έγραψε:Επιβεβαίωσε και ο ΠΟΡΚΥ (και μάλιστα από δύο πηγές) οπότε κλείσαμε.
Για την μεθεπόμενη χρονιά έπιασαν τίποτα οι κεραίες σου ΠΟΡΚΥ; Ποιον θα έχουμε τότε;
Λάθος ερώτηση. Για τον Μάρτιο έπρεπε να ρωτήσεις.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Fs06 έγραψε:Αγαπητέ Barlow 4 ο όρος <<παζλ>> χρησιμοποιήθηκε μεταφορικά και μόνο.
Όπως προείπα ο Rebrov έχει τον ίδιο μάνατζερ με δυο παίκτες της ομάδες μας , έμεινε ελεύθερος πλέον και θυμάμαι και τη χειμωνιάτικη επαφή του κ.Μιχελς με την πλευρά Rebrov.
Επίσης προσθέτω και την πολύ καλή γνώση αυτών των πρωταθλημάτων απο τον κ.Μιχελς.Αυτα.
Αγαπητέ κ.Αποστολη μια ανάσα απο τα 50 μου χρονια πλέον,σας το λέω ειλικρινά πως δεν έχω τέτοια ανάγκη,τα σχόλια μου να τυγχάνουν σχολιασμού.Πιστευω στο διάλογο και την ανταλλαγή απόψεων με ευγένεια και σεβασμό.Κυριως αν γίνεται ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.
Καλό σας απόγευμα.
Δεν είπα πουθενά ότι έχεις τέτοια ανάγκη. Αλλά τόσα χρόνια εδώ μέσα έχω βαρεθεί, να ακούω, κάθε χρόνο τέτοια εποχή, κάποιους που έχουν "σίγουρες" πληροφορίες.
Μου θυμίζουν όλο αυτό το εμπόριο που γίνεται με τις "προβλέψεις" του αγίου Παϊσίου. Διόλου απίθανο βέβαια να έχεις δίκιο, άλλωστε το σχόλιό μου δεν αφορά στο κατά πόσον είναι ακριβές αυτό που έγραψες, γιατί αυτό θα φανεί σύντομα, αλλά στον τρόπο που το μας το τεκμηρίωσες, στο οποίο συμφωνώ απόλυτα με τον barlow.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Λοιπόν, φίλε Fs06, μάλλον έχεις πέσει διάνα στο όνομα του νέου μας προπονητή! Για Σερκέι Ρεμπρόφ το άκουσα κι από άλλη πηγή, που δεν έχει σχέση με Paokmania!
Ήταν 3,5 χρόνια βοηθός του Μπλαχίν στη Ντιναμό Κιέβου και επί 3 έτη πρώτος προπονητής της, όπου και κατέκτησε 2 Πρωταθλήματα, 2 Κύπελλα και 1 Σούπερ καπ Ουκρανίας. Είναι 43 ετών και θεωρώ ότι είναι σαν να βλέπω τον Βλ. Ίβιτς τρία χρόνια μετά! Το αγωνιστικό σχήμα που κατά βάση εφαρμόζει, είναι το 1-4-2-3-1...
Μήπως μας φέρνει κανέναν ο Πόντιος κοσμοναύτης;
Θα επιστρέψει από διάστημα σε λίγες μέρες διαβάζω.

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Εγω θελω να ρωτησω για ποιον λογο υπηρχε επαφη με Robrov τον χειμωνα? Ψαχναμε προπονητη και δεν το ξεραμε?
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Λοιπόν, φίλε Fs06, μάλλον έχεις πέσει διάνα στο όνομα του νέου μας προπονητή! Για Σερκέι Ρεμπρόφ το άκουσα κι από άλλη πηγή, που δεν έχει σχέση με Paokmania!
Ήταν 3,5 χρόνια βοηθός του Μπλαχίν στη Ντιναμό Κιέβου και επί 3 έτη πρώτος προπονητής της, όπου και κατέκτησε 2 Πρωταθλήματα, 2 Κύπελλα και 1 Σούπερ καπ Ουκρανίας. Είναι 43 ετών και θεωρώ ότι είναι σαν να βλέπω τον Βλ. Ίβιτς τρία χρόνια μετά! Το αγωνιστικό σχήμα που κατά βάση εφαρμόζει, είναι το 1-4-2-3-1...
πεθανα στο 1-4-2-3-1 :lol: :lol: γιατί τωρα δικαιώνονται οι τερματοφύλακες! :P ΕΥΓΕ ΠΟΡΚΥ 8-) 8-)
ttarkin

Δημοσίευση από ttarkin »

Το ΠΑΟΚτσακι Vaas για τις συνεχομενες αλλαγες προπονητων στον ΠΑΟΚ.
https://youtu.be/zEWJ-JgVS7Q

Sent from my ZTE Blade V770 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ace1979

Δημοσίευση από ace1979 »

Αν πάρεις ξένο που δεν εχει ιδέα απο την λιγδα θα εισαι 15 πόντους πισω απο τον γαυρο και αυτος ακόμη θα μαθαίνει την ομαδα
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

μα αφου δεν θελουμε το πρωταθλημα,να δωσουμε δουλεια στον κοσμο θελουμε :lol:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

vs40 έγραψε:Από ότι φαίνεται η διοίκηση συνεχίζει την ίδια ασόβαρη στάση στο θέμα πραγματικής στήριξης προπονητή. Είναι και ο λόγος που ο Σάντος μας έριξε τότε χυλόπιτα. Εδώ ο ΑΑ είχε την ομάδα στο +5 από τον γαύρο με Τσανδάρη και Κατσικά σαν στυλοβάτες αυτής της ομάδας, με πραγματικό μπάτζετ σαν της Ξάνθης, και δεν κουνήθηκε φύλο από τις αναρτήσεις του Τζαβέλλα. Ξαναείδα το βίντεο της συνέντευξης του ΑΑ στην ΕΡΤ και κατάλαβα πολλά. Δεν ήθελε να πει κάτι εναντίον της διοίκησης γιατί μας ξεχρέωσε, αλλά οι σπόντες του πηγαίνανε εκεί, όταν είπε το παράδειγμα του πώς στήριξε το θεσμό του προπονητή ο γαύρος, όταν έστειλε τον Αβρααμ Παπαδόπουλο για μισή κουβέντα στην Τουρκία, και πως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε αρχηγό τον Τζαβέλλα μόλις διώξανε τον ΑΑ. Επίσης, το γεγονός ότι ο άμεσος συνεργάτης του, ΖΒ, δεν ααπαντούσε το τηλέφωνό του στον ΑΑ, και επέστρεψε στην ομάδα το απόγευμα της απόλυσής του. Μυστιριωδώς του φέρανε τον Ρικάρντο Κόστα με μισθό 1,2εκ τελευταία μέρα των μεταγραφών, ενώ είχε δώσει λίστα από τον Οκτώβρη ποιους παίκτες ήθελε.

Τι να πει κανείς για αυτή τη διοίκηση. Όταν δε στηρίζει αυτόν που σε έχει στο +5 από την κορυφή με υλικό Ξάνθης... Αλλά αντιθέτως να επιτρέπει να του ροκκανίζουν την καρέκλα στα ίσια. Ούτε καν υποχθόνια.

Τι να πει κανείς όταν έχεις 2 χρόνια Τσιστιακόφ ΤΔ..

Προσωπικά,τον Σάντος τον εμπιστεύομαι και πιστεύω οτι μπορεί να καταφέρει να φέρει πρωτάθλημα. Όμως τώρα ο Σάντος έχει και υψηλό κασέ, και πάνω από όλα υπέγραψε με την εθνική του. Ούτε μία στο εκατομύριο. Πέρα τούτου, παίρνει ένα τεράστιο ρίσκο να χαλάσει την εξαιρετική του υστεροφημία, ειδικά μετά την κατάκτηση του Εύρω.

Ο Javier Aguirre είναι πολύ καλή περίπτωση. Να βοηθήσει ίσως και τον Γκαρσία στην νέα του καριέρα. Μου αρέσει και αυτός με τα κομποσκίνια, που μοιάζει με τον Α.Παπανδρέου στα νιάτα του, αλλά ούτε να τον δει δε θέλει τον Ιβάν.
Μπορείς να μου εξηγήσεις εμένα τον χαζό γιατί η διοίκηση έχει ασοβαρη στάση στο θέμα προπονητή?
Δηλαδή για εσένα τι θα έπρεπε να κάνει μετά την υποβολή παραίτησης ότου προπονητή?

Αυτά που γράφεις για τον αα δεν θέλω να τα σχολιάσω,θα τον κρίνει η ιστορία...αν δεν τον έχει ήδη κρίνει.απλα θέλω να σου πω ότι τα νούμερα που γράφεις είναι συνεχώς πολύ μακριά απ την πραγματικότητα με αποτέλεσμα να καταφέρνεις το αντίθετο από αυτό που επιδιώκεις.

Υγ πότε μας έκλασε ο Σάντος? Γιατί εγώ θυμάμαι ότι είχε συμφωνήσει με τον βρυζα αλλά ο Ιβάν τελευταία στιγμή επέλεξε τον εκλεκτό του στρατού
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Demir έγραψε:2,5 λέει θέλει η βολσμπουρκ,άρα με λίγο πίεση για πλάκα πάνε στο 1,3-1,5!!
Όταν δίνεις 800.000 για Λημνιό είναι αστείο να μιλάμε για μεγάλο ποσό...
Η διαφορά βέβαια είναι ότι από τον Χρήστη Λημνιό μπορείς να κερδίσεις στο μέλλον πολλαπλάσια χρήματα απ αυτά που ξοδέψεις.

Από την άλλη βέβαια θα σου πει κάποιος ότι η επένδυση σε παίκτες φθασμενους τύπου Βιερίνια μπορεί να μην σου δώσουν κέρδη μέσω μεταπώλησης αλλά μέσω ενός πρωταθλήματος.
Θα ήμουν μ αυτή την άποψη αν δεν αγωνίζομασταν στο αιλινικω μπορτελο
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Να ευχαριστήσω για μια ακόμα φορά τον τιτανοτεράστιο ΠΟΡΚΥ για τη λίστα με τα ονόματα που ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να είναι στους πιθανούς επόμενους προπονητές του ΠΑΟΚ.

Φίλε μου vs40, ΠΟΙΑ διοίκηση; Η διοίκηση έχει αλλάξει 3 φορές στις περιπτώσεις που αναφέρεις. Για τα περί τσομπάνη συντάσσομαι με despe.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Τα νούμερα που γραφω despe είναι αυτά που γραφτήκανε. Ο Κόστα πήρε για 6 μήνες 600Κ το 1ο εξάμηνο και ο Τσανδάρης ήθελε 200Κ στην ανανέωση που δεν του έκανε ο ΖΒ. Τελοσπάντων, αν κάποιος εδώ μέσα πει κάτι που φανεί υπέρ του ΑΑ, βρίσκει τον μπελά του. Βρήκα γελοία την επιλογή ΑΑ αντί του Σάντος. Ο Σάντος μας χυλοπίτιασε γιατί δεν του δώσανε αυτά που ζητούσε, και ο Ιβάν επίσης δεν τον επέλεξε για τους δικούς του λόγους. Προφανώς γούσταρε να τους έχει αναλώσιμους, και σε αυτό ο ΑΑ ήταν ο ιδανικός, όπως και οι επόμενοι. Είδα και την ειρωνία με τις δηλώσεις του Ιβάν στο τέλος της σεζόν κατα του ΑΑ. Ας πληρώνει τις αποζημιώσεις του Τζαβέλλα τώρα, τους μισθούς Μαντούρο, Κόστα κ.λπ.

Ο ΑΑ είναι καλός προπονητής για ομάδες με μικρό μπάτζετ. Μια χαρά ήταν ως διάδοχος του Μπάγιεβιτς και πήρε κύπελλο, έχοντας αποκλείσει γαύρο και Αεκ σε διπλούς αγωνες πριν το σκουλίκι στον τελικό. Η ιστορία έγραψε 1 κύπελλο το 2003. Η ιστορία έγραψε μια σεζόν με κόντρα διαιτησιες (1997/98), πώληση του αρχηγού Ζαγόρ το Γενάρη, 70 πόντους σε 34 αγώνες και το έπος Άρσεναλ. Η ιστορία έγραψε μία 3η θέση με μπατζετ ομάδας υποβιβασμού το 2004 κ εισητήριο προκριματικών Τσουλου. Έναν ταπεινωτικό αποκλεισμό στην συνέχεια. Τέλος μία σεζόν που μέχρι το γαύρο ήταν στο +5 με σαρδέλες, και μετά ανέλαβαν κάποιοι να σκίσουν τον ΠΑΟΚ. ΟΚ η ομάδα δεν είχε το ρόστερ, αλλα ούτε στον α' γύρο το είχε. Δεν γίνεται να υπάρχει τόσο διαφορετική απόδοση σε 2 γύρους. Τα είπε στη συνέντευξη ο ΑΑ. Αν κάποιοι δεν τα καταλαβαίνουν ή δε θέλουν άλλο αυτό. Άλλο κάνω κοιλιά και άλλο πετάω λευκή πετσέτα. Από μέσα έπεσε το κάστρο, όπως έγινε και με τόσους άλλους.

Πάμε και στο τελευταίο: γιατί δεν κάνει ο ΑΑ για πρωταθλητισμό (πραγματικό πρωταθλητισμό):
Σε όλες του τις ομάδες είχε πρόβλημα στο να του φέρουν μεγάλους παίκτες. Στον βάζελο είχε τα ίδια. Του αρέσει υπερβολικά το value/money και ψάχνει τα κελεπούρια. Τα 'κελεπούρια' όμως έχουν αγωνιστικό ρίσκο και στο τέλος πρωτάθλημα γιοκ. Δεν αρνείται να του πουλάνε και τους πρωτοκλασάτους, γιατί έχει την αίσθηση ότι έτσι βοηθάει το κλάμπ. Πρωτάθλημα παίρνεις με παικταράδες και αυτό δεν είδα στην πράξη να το θέλει. Για Κατσικάδες και Τσανδάρηδες είναι. Αντίθετα, ο Σάντος απέδειξε ότι δουλεύει τέλεια μέχρι και με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλα κυρίως φέρνει στις ομάδες του παικταράδες. Στη αεκ44 εφερε Γκαμάρα. Σε εμάς πριν φυγει απαίτησε 3 παικταραδες για να το σηκώσουμε. Τετοιο προπονητη θέλω, όχι τα μεγαλα λόγια του ΑΑ.

The_Stalker: Μία είναι η διοίκηση. Ο Ιβαν Σαββίδης.

Ντέσπε δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε τώρα. Η πραγματικοτητα είναι ότι ο θεσμός του προπονητή επί εποχής Σαββίδη είναι σάκκος του μποξ και σε αυτό φταίει μόνο ο μεγαλομέτοχος. Οι υπολοιποι (πρόεδρος - ΤΔ) την καρέκλα τους κοιτούσαν να σώσουν.
1) Με προπονητή ΓΔ και μπάτζετ μικρότερο του αστέρα, απαίτησε πρωτάθλημα. Ο μεγαλομέτοχος.
2) Ο Στέφενς μίλησε για άρρωστα αποδυτήρια και κλίκα των Ελλήνων διεθνών. Τι έκανε ο μεγαλομέχος? Μάλλον πλάτες τα αγαπημένα του παιδιά που φέρουν το εθνόσημο ως πατριώτης (που είναι και καλά κάνει).
3) Η "στήριξη" στο θεσμό του προπονητή μετά από τις αναρτήσεις του Τζαβέλλα. Η διαρροή για το πριμ που ο προπονητής αρνήθηκε να πάρουν οι παίκτες... Πόσο πιο γελοία φάση.
4) Η "στήριξη" στο μακροπρόθεσμο πλάνο Άρνεσεν, τελικά ήταν 6 μηνών στήριξη..
Η στηριξη με ενδιαφέρει στο θεσμό αλλά και το εκάστοτε πλάνο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Κυρ 04 Ιουν 2017, 19:03, έχει επεξεργασθεί 7 φορές συνολικά.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Να πουλησετε Κλαους κ να παρετε Μακ :opaokara:
Υιος mbison
Άβαταρ μέλους
ace1979

Δημοσίευση από ace1979 »

Αν τελειώσει το θεμα προπονητή μην περιμένετε άμεσα μεταγραφες
Άβαταρ μέλους
Alastor