Ο κόσμος παίζει μπάλα
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα
Πόσο μα πόσο ξεφτίλας είσαι Ρε ράμος
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
πολυ αντιρεαλ βρε παιδια, σας ενοχλουν απο τις τριχες του ροναλντο μεχρι δεν ξερω και εγω τι
- PAOK_Antarctica
Λες και μπήκε αλλη Γιουβέντους στο δευτερο ημίχρονο.
Δικαιη νίκη της Ρεάλ.
Δικαιη νίκη της Ρεάλ.
- ΑποστόληςΑ
Ξεφτίλα ο Segio Ramos και ανύπαρκτη η αποβολή του Κουαδράδο. Η Juve δεν μπήκε καθόλου στο δεύτερο ημίχρονο.
To έχει χρόνια το φόρουμ μαςKsenitemenos4 έγραψε:πολυ αντιρεαλ βρε παιδια, σας ενοχλουν απο τις τριχες του ροναλντο μεχρι δεν ξερω και εγω τι
Εδώ επειδή δε γουστάρουμε Μπαρτσελόνα, μας βρίζουν μερικοι σαν Real fanatics.... Ρώτα και τον Γιάννη από τα Σέρρας

- sourmenetes
- Moderator
Η Γιουβέντους έχασε δικαιοτατα αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο ράμος δεν είναι πανηβλακας και αντιπαθεστατος
Ο μεγαλύτερος καραγκιόζης-μπετόβλακας του ποδοσφαιρικού 21ου αιώνα μέχρι στιγμής...eorptol1 έγραψε:Πόσο μα πόσο ξεφτίλας είσαι Ρε ράμος

Στο θέατρο σκιών θα τον έπαιρνα για πρωταγωνιστή του έργου: "Ρίχνω μπετά, κόβω ξύλα, είμαι κι ηθοποιός"...

-
Καλά άμα στη θέση του Ράμος ήταν κάνας Ουμτιτί θα σας ακούγαμε για καμιά 5ετία...pgetsos έγραψε:To έχει χρόνια το φόρουμ μαςKsenitemenos4 έγραψε:πολυ αντιρεαλ βρε παιδια, σας ενοχλουν απο τις τριχες του ροναλντο μεχρι δεν ξερω και εγω τι
Εδώ επειδή δε γουστάρουμε Μπαρτσελόνα, μας βρίζουν μερικοι σαν Real fanatics.... Ρώτα και τον Γιάννη από τα Σέρρας

Κι όμως έκαναν ριπίτ οι πουθενάδες. Με τα γνωστά... 2 γκολ από κόντρες κτλ κτλ.
Οκ, θα τους κανονίσει ο Ερνέστο απ' του χρόνου...
- teo4giannitsa
Κρίμα για τη μεγάλη Γιουβε και τον τεράστιο Μπουφόν
Δε πειράζει φέτος έπρεπε να το πάρει ισπανική ομάδα
Δε πειράζει φέτος έπρεπε να το πάρει ισπανική ομάδα
Ποιος είναι ο Ουμτιτι;black death έγραψε:Καλά άμα στη θέση του Ράμος ήταν κάνας Ουμτιτί θα σας ακούγαμε για καμιά 5ετία...pgetsos έγραψε:To έχει χρόνια το φόρουμ μαςKsenitemenos4 έγραψε:πολυ αντιρεαλ βρε παιδια, σας ενοχλουν απο τις τριχες του ροναλντο μεχρι δεν ξερω και εγω τι
Εδώ επειδή δε γουστάρουμε Μπαρτσελόνα, μας βρίζουν μερικοι σαν Real fanatics.... Ρώτα και τον Γιάννη από τα Σέρρας![]()
Κι όμως έκαναν ριπίτ οι πουθενάδες. Με τα γνωστά... 2 γκολ από κόντρες κτλ κτλ.
Οκ, θα τους κανονίσει ο Ερνέστο απ' του χρόνου...
Στο Β δεν υπήρχε Γιουβέντους
-
απο τους πιο μαγκικους τιτλους, δυσκολες κληρωσεις με δυνατους αντιπαλους που τους καθαρισε η ρεαλ πολυ πιο ευκολα αποσο περιμεναμε...καλη διαχειριση απο ζιζου και στο θεμα του ροναλντο, τον κρατησε φρεσκο ωστε να φορτσαρει τους τελευταιους μηνες σε παιχνιδια φωτια...
υγ...αν ειναι επιχειρημα οτι η ρεαλ ειναι ο γαβρος της ισπανιας, τοτε η γιουβε τι ειναι ρε παιδια? γαβρος της ιταλιας θα ηταν πολυ ελαφρυ για οσα εχει κανει..
υγ...αν ειναι επιχειρημα οτι η ρεαλ ειναι ο γαβρος της ισπανιας, τοτε η γιουβε τι ειναι ρε παιδια? γαβρος της ιταλιας θα ηταν πολυ ελαφρυ για οσα εχει κανει..