Vladan Ivic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας

Θα θέλατε να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας?

ΝΑΙ
129
72%
ΟΧΙ
49
28%

Σύνολο ψήφων: 178

Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

Pastor_of_Muppets έγραψε:Πιστεύω είναι αντιληπτό από όλους ότι αν δεν τρώγαμε 2 γκολ στα τελευταία 15 λεπτά με το βάζελο, αυτή τη στιγμή δε θα υπήρχε καν η συζήτηση να μείνει ή να φύγει ο Ίβιτς. Αντίθετα θα ήθελαν όλοι να μείνει.
Ασχέτως ότι η ομάδα έπαιξε χάλια στα play off, αυτά τα 15 λεπτά τα άλλαξαν όλα.
Τώρα σε περίπτωση που έμενε το 2-1, θα λέγαμε μόνο για το -6 που μας στέρησε την πρώτη θέση, πόσο καραγκιόζης είναι ο Αλαφούζος με ότι έστησε με τα ΜΜΕ του κλπ.

Και για τον Ίβιτς όποιος έλεγε να φύγει θα ακουγόταν ακραίος.
εγώ δε θα τον ήθελα.

ακραίος;
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

PAOK_Antarctica έγραψε: ΥΓ. Δεν είναι τα 15' λεπτά. Είναι ο στόχος. Αν πχ ο ΠΑΟΚ είχε βγει πρώτος στα PO και έχανε 2-3 από τον βάζελο, πάλι θα ήθελαν όλοι να μείνει. Αλλά είχε 6 αγώνες να δείξει κάτι, το έφτασε στο αμήν και τελικά δεν το έσωσε ούτε στα τελευταία 15'. Δεν ισχύει το "δοκάρι και έξω". 6 ολόκληρους γαμημένους αγώνες είχε.
Ισχύει αυτό και η τελευταία εντύπωση πάντα είναι αυτή που μένει αλλά ισχύει και για τα τελευταία 10, ούτε καν 15 λεπτά ότι η ευθύνη είναι κυρίως και κατά βάση των παιχτών, οι οποίοι πίστεψαν ότι τελείωσαν τη δουλειά μετά το 2-1, ίσως και δικαίως μιας κι ο βάζελος ήταν ανύπαρκτος στο 2ο μέχρι το ένα κόρνερ που πήρε στο 80'.
Εγώ δέχομαι ότι στο σύνολο των 6 αγώνων έχει ευθύνη, αλλά στα τελευταία 10 λεπτά-που η μπάλα δεν έκαιγε καν, να πεις ότι γινόταν της πουτάνας, οι παίχτες πετούσαν χαρταετό.

Έτσι, ο Ίβιτς, τελείωσε μια επιτυχημένη χρονιά με άσχημο τρόπο, αυτό έγινε.

Ούτε για λύπηση ήταν η ομάδα, ούτε ξέχασε να παίζει ποδόσφαιρο, ούτε τίποτα.

Από την εκτός po θέση πέρυσι και μια διαλυμένη ομάδα από ψυχολογία, τραυματισμούς και κάκιστη νοοτροπία
την πήρε με ρεκόρ 17-1 (ενώ είχε 1 νίκη σε 11 αγώνες πριν αναλάβει) πρώτη στα po με 0 βαθμούς.
Έφτιαξε μια καινούργια ομάδα που έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, ενίοτε εντυπωσιακό, ξεκαθάρισε τα ζιζάνια,
πέρασε μετά από χρόνια τους ομίλους του UEFA (που ο ΠΑΟΚ της εποχής Σαββίδη δεν το είχε αυτό ως δεδομένο)
έχασε το πρωτάθλημα για μία νίκη (που θα μπορούσε να πει κάποιος ότι τον έκλεψαν οι διαιτητές-Βέροια- και τα πουλητάρια-Ατρόμητος)
πήρε τον τίτλο (τον τίτλο που λέγαμε ότι θα αποσυμπιέσει λίγο την κατάσταση στην ομάδα, αρχίδια βέβαια)
κι εντάξει, δεν κατάφερε να πάρει με σαφές προβάδισμα την πρωτιά στα po.

Enter Ιβαν στο κάδρο. Αρχίζει τα μελοδραματικά (αληθή ή για το θεαθήναι, ελάχιστη σημασία έχουν) περί απειλών και διάφορα άλλα τα οποία, πραγματικά, αν υπάρχει το ''εν οίκω μη εν δήμω'' είναι αυτό, αλλά όχι εδώ στο Βορρά τα θέλουμε όλα στη τσίτα.
Έτσι, μια κουβέντα για το τι θέλει η ομάδα κι αν μπορεί να τα δώσει ο συγκεκριμένος προπονητής, μια κουβέντα καθαρά τεχνοκρατική δηλαδή και όχι δημόσια, γίνεται αυτομάτως κάτι σαν τη Λάμψη (του Φώσκολου) με εγχώριους ακατανόμαστους γκάνγκστερ, σενάρια επί σεναρίων, τα οποία κρεμιούνται στα μανταλάκια των περιπτέρων και αναπαράγονται σε όλα τα media. Great job, για ακόμα μια φορά, λες και δεν υπήρχε αρκετή ένταση απ τους ποδοσφαιρικούς και μη εχθρούς, θεωρήθηκε καλό να φορτωθεί η ομάδα κι άλλη.

Το ερώτημα είναι απλό. Μπορεί ο Ίβιτς, που έκλεισε μια ημερολογιακή χρονιά πιο επιτυχημένη από οποιονδήποτε άλλο προπονητή τα τελευταία 15 χρόνια να φέρει το πρωτάθλημα; Δεν ξέρω, δεν έχω μαγική σφαίρα.
Αυτό που ξέρω είναι ότι αυτό που γίνεται, έτσι όπως γίνεται (κυρίως ο τρόπος), δεν είναι καλό σημάδι για την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας και την γρήγορη κι ομαλή μετάβασή της στο επόμενο πρωτάθλημα με στόχο να το κατακτήσει.
Ποιός θα έρθει; Δεν ξέρω, αλλά με αφορμή τον σημερινό τελικό ας δούμε τι λέει ο Πιάνιτς, ένας πολύ καλός παίχτης που πήγε από μια πολύ καλή ομάδα της Ιταλίας στην μόνιμη πρωταθλήτρια:

''Η εμπειρία μου στην Ρόμα ήτανυπερθετική, η καριέρα μου εξελίσσεται ωραία. Η Γιουβέντους είναι κάτι διαφορετικό, εδώ υπάρχει μια εμμονή με τη νίκη, η οποία αρχικά μπορεί να σε "πνίξει" αλλά καταλαβαίνεις γρήγορα πόσο καλό σου κάνει. Νικάμε και δεν το πανηγυρίζουμε γιατί ήδη σκεφτόμαστε ότι πρέπει να νικήσουμε και στο επόμενο ματς. Βασικά, εδώ τους φαίνεται αδιανόητο να μην νικήσουν, όταν ήρθα το καλοκαίρι είδα τη νοοτροπία που είχαν στις προπονήσεις και κατάλαβα γιατί νικούσαν συνεχώς. Η φετινή σεζόν με έχει βοηθήσει πολύ, έκανα βήματα γίγαντα σε όλους τους τομείς και ειδικά στη νοοτροπία. Οταν ήρθα εδώ, ο στόχος μου ήταν γίνω πιο δυνατός για να σταθώ ανάμεσα στους καλύτερους. Είμαι σε καλό δρόμο''.

Θέλουμε λοιπόν, να βρούμε για προπονητή, έναν τέτοιο τύπο. Να σε πνίγει με τη θέληση για περισσότερα.
Να σου βάλει την ''πείνα'' (πόσες φορές το χουμε κουβεντιάσει εδώ) για συνεχή και αποτελεσματική βελτίωση
δεύτερο είναι σου. Αυτό, κύριοι, ο ΠΑΟΚ δεν το έχει. Αν το είχε, μετά το κύπελλο, θα έκανε και μια νίκη με την κούλα εδώ, εν είδει φιέστας και το παραμύθι τελείωνε απ το πρώτο ματς.
johnys999

Δημοσίευση από johnys999 »

Προσωπικά δε ζητάω να φύγει ο Ίβιτς τώρα που χάσαμε τα πλει οφ (γιατί δεν είμαι σίγουρος ότι θα γίνει καλή επιλογή κι ότι ο νέος θα τύχει τέτοιας αποδοχής), αλλά και να τα έπαιρνε δεν θα ήμουν φουλ υπέρμαχός του γιατί όλη τη χρονιά δεν με έπεισε. Και προσπαθώ να διαχωρίσω όσο μπορώ τον τομέα ευθύνης του από αυτόν του Μίχελ, δλδ δεν κατηγορώ αυτόν πιο πολύ απ όσο του αναλογεί για πχ τον Μπρκτς ή για το ότι δεν πρόσφεραν τα εξτρέμ όσο τα προηγούμενα ή ότι ο Μπισέσβαρ έκανε δίαιτα 5 μήνες για να παίξει τους άλλους 5. Για το φορ ναι, του προσάπτω ευθύνη γιατί έκανε δηλώσεις πέρυσι ότι είμαστε οκ με Κλάους και Κουλούρη. Κάπως έτσι προσπαθώ να προσεγγίσω το θέμα για να είμαι δίκαιος.
Στο καθαρά προπονητικό σκέλος, πιστεύω ότι είναι καλός σε μερικά πράγματα και μέτριος σε άλλα. Βασική αδυναμία του ότι δε μπορούσε να αλλάξει τη μορφή του αγώνα κι ο φόβος να τολμήσει. Υπήρχαν αγώνες που όλοι βλέπαμε ότι δεν πάνε καλά, σίγουρα το έβλεπε κι αυτός, αλλά δεν άλλαζε τίποτα μέχρι να φάμε γκολ ή να φτάσει το 80'. Δεν ήθελε ή δεν είχε δουλέψει κάτι άλλο ή το ρόστερ δε μπορούσε να παίξει διαφορετικά. Ακόμα κι όταν κερδίζαμε με 1-0 από νωρίς, η νοοτροπία της ομάδας ήταν να κρατήσει το σκορ κι όχι να βάλει κι άλλο ενώ μπορούσε, πχ τα δυο ματς με τον πανιώνιο. Για μένα που έχω μεγαλώσει αρκετά ώστε να βλέπω το ποδόσφαιρο πιο πολύ σαν φίλαθλος παρά σαν οπαδός με τη στενή έννοια δεν μου άρεσε αυτό.
Γενικά, κάνοντας μια σούμα, για μένα το θέμα Ίβιτς είναι το απόλυτο 50-50. Αν είχα λίγη περισσότερη εμπιστοσύνη στη διοίκηση ότι θα φέρει κάποιον καλύτερο, θα ήμουν καθαρά υπέρ τού να φύγει, και θα είχα την άνεση να προσμετρήσω κι άλλους παράγοντες, πχ πόσο αξιοποίησε κι έβγαλε νέους παίχτες, πόσο καλά γυμνασμένη έδειξε η ομάδα στο τέλος, τις ανανεώσεις, το κλίμα της ομάδας, πώς ήταν επικοινωνιακά κλπ.
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Ο Ιβιτς έδειξε οτι μπορούσε να συνεχίσει και την επόμενη χρονια έχοντας μια παρα πολλή καλή συγκομιδή βαθμών
εκτός έδρας και κερδίζοντας όλα τα ντέρμπι εντός.
Με δεδομένο οτι οι παίχτες της ενδεκάδας θα είναι 2ο χρόνο μαζί και θα βγαίνουν καλύτερα και συχνότερα συνεργασίες και αυτοματισμοί,συν τις μεταγραφικές προσθήκες η ομάδα κάλλιστα χτυπάει πρωτάθλημα.
Προφανώς και μια αλλαγή προπονητή δεν είναι το τέλος του κόσμου, αρκεί να βρεθεί άξιος αντικαταστάτης.
Το σίγουρο είναι οτι ο επόμενος θα δεχθεί τεράστια πίεση, θα αμφισβητηθεί και θα συγκρίνεται συνεχώς με τον Ιβιτς.
Ο Ιβαν λοιπόν πρέπει να είναι αποφασισμένος να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα, ώστε η αλλαγή προπονητή
να μην επηρεάσει την πορεία της ομάδας προς το πρωτάθλημα.
Διώχνοντας λοιπόν τον Ίβιτς ή η φυγή του πρέπει να έχει ως αποτέλεσμα να βάλει ο Ιβαν ακόμα βαθύτερα
το χέρι στην τσέπη αν έχει ως στόχο το πρωτάθλημα.
Άβαταρ μέλους
alex ntepo

Δημοσίευση από alex ntepo »

Sick Bastard έγραψε:
PAOK_Antarctica έγραψε: ΥΓ. Δεν είναι τα 15' λεπτά. Είναι ο στόχος. Αν πχ ο ΠΑΟΚ είχε βγει πρώτος στα PO και έχανε 2-3 από τον βάζελο, πάλι θα ήθελαν όλοι να μείνει. Αλλά είχε 6 αγώνες να δείξει κάτι, το έφτασε στο αμήν και τελικά δεν το έσωσε ούτε στα τελευταία 15'. Δεν ισχύει το "δοκάρι και έξω". 6 ολόκληρους γαμημένους αγώνες είχε.
Ισχύει αυτό και η τελευταία εντύπωση πάντα είναι αυτή που μένει αλλά ισχύει και για τα τελευταία 10, ούτε καν 15 λεπτά ότι η ευθύνη είναι κυρίως και κατά βάση των παιχτών, οι οποίοι πίστεψαν ότι τελείωσαν τη δουλειά μετά το 2-1, ίσως και δικαίως μιας κι ο βάζελος ήταν ανύπαρκτος στο 2ο μέχρι το ένα κόρνερ που πήρε στο 80'.
Εγώ δέχομαι ότι στο σύνολο των 6 αγώνων έχει ευθύνη, αλλά στα τελευταία 10 λεπτά-που η μπάλα δεν έκαιγε καν, να πεις ότι γινόταν της πουτάνας, οι παίχτες πετούσαν χαρταετό.

Έτσι, ο Ίβιτς, τελείωσε μια επιτυχημένη χρονιά με άσχημο τρόπο, αυτό έγινε.

Ούτε για λύπηση ήταν η ομάδα, ούτε ξέχασε να παίζει ποδόσφαιρο, ούτε τίποτα.

Από την εκτός po θέση πέρυσι και μια διαλυμένη ομάδα από ψυχολογία, τραυματισμούς και κάκιστη νοοτροπία
την πήρε με ρεκόρ 17-1 (ενώ είχε 1 νίκη σε 11 αγώνες πριν αναλάβει) πρώτη στα po με 0 βαθμούς.
Έφτιαξε μια καινούργια ομάδα που έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, ενίοτε εντυπωσιακό, ξεκαθάρισε τα ζιζάνια,
πέρασε μετά από χρόνια τους ομίλους του UEFA (που ο ΠΑΟΚ της εποχής Σαββίδη δεν το είχε αυτό ως δεδομένο)
έχασε το πρωτάθλημα για μία νίκη (που θα μπορούσε να πει κάποιος ότι τον έκλεψαν οι διαιτητές-Βέροια- και τα πουλητάρια-Ατρόμητος)
πήρε τον τίτλο (τον τίτλο που λέγαμε ότι θα αποσυμπιέσει λίγο την κατάσταση στην ομάδα, αρχίδια βέβαια)
κι εντάξει, δεν κατάφερε να πάρει με σαφές προβάδισμα την πρωτιά στα po.

Enter Ιβαν στο κάδρο. Αρχίζει τα μελοδραματικά (αληθή ή για το θεαθήναι, ελάχιστη σημασία έχουν) περί απειλών και διάφορα άλλα τα οποία, πραγματικά, αν υπάρχει το ''εν οίκω μη εν δήμω'' είναι αυτό, αλλά όχι εδώ στο Βορρά τα θέλουμε όλα στη τσίτα.
Έτσι, μια κουβέντα για το τι θέλει η ομάδα κι αν μπορεί να τα δώσει ο συγκεκριμένος προπονητής, μια κουβέντα καθαρά τεχνοκρατική δηλαδή και όχι δημόσια, γίνεται αυτομάτως κάτι σαν τη Λάμψη (του Φώσκολου) με εγχώριους ακατανόμαστους γκάνγκστερ, σενάρια επί σεναρίων, τα οποία κρεμιούνται στα μανταλάκια των περιπτέρων και αναπαράγονται σε όλα τα media. Great job, για ακόμα μια φορά, λες και δεν υπήρχε αρκετή ένταση απ τους ποδοσφαιρικούς και μη εχθρούς, θεωρήθηκε καλό να φορτωθεί η ομάδα κι άλλη.

Το ερώτημα είναι απλό. Μπορεί ο Ίβιτς, που έκλεισε μια ημερολογιακή χρονιά πιο επιτυχημένη από οποιονδήποτε άλλο προπονητή τα τελευταία 15 χρόνια να φέρει το πρωτάθλημα; Δεν ξέρω, δεν έχω μαγική σφαίρα.
Αυτό που ξέρω είναι ότι αυτό που γίνεται, έτσι όπως γίνεται (κυρίως ο τρόπος), δεν είναι καλό σημάδι για την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας και την γρήγορη κι ομαλή μετάβασή της στο επόμενο πρωτάθλημα με στόχο να το κατακτήσει.
Ποιός θα έρθει; Δεν ξέρω, αλλά με αφορμή τον σημερινό τελικό ας δούμε τι λέει ο Πιάνιτς, ένας πολύ καλός παίχτης που πήγε από μια πολύ καλή ομάδα της Ιταλίας στην μόνιμη πρωταθλήτρια:

''Η εμπειρία μου στην Ρόμα ήτανυπερθετική, η καριέρα μου εξελίσσεται ωραία. Η Γιουβέντους είναι κάτι διαφορετικό, εδώ υπάρχει μια εμμονή με τη νίκη, η οποία αρχικά μπορεί να σε "πνίξει" αλλά καταλαβαίνεις γρήγορα πόσο καλό σου κάνει. Νικάμε και δεν το πανηγυρίζουμε γιατί ήδη σκεφτόμαστε ότι πρέπει να νικήσουμε και στο επόμενο ματς. Βασικά, εδώ τους φαίνεται αδιανόητο να μην νικήσουν, όταν ήρθα το καλοκαίρι είδα τη νοοτροπία που είχαν στις προπονήσεις και κατάλαβα γιατί νικούσαν συνεχώς. Η φετινή σεζόν με έχει βοηθήσει πολύ, έκανα βήματα γίγαντα σε όλους τους τομείς και ειδικά στη νοοτροπία. Οταν ήρθα εδώ, ο στόχος μου ήταν γίνω πιο δυνατός για να σταθώ ανάμεσα στους καλύτερους. Είμαι σε καλό δρόμο''.

Θέλουμε λοιπόν, να βρούμε για προπονητή, έναν τέτοιο τύπο. Να σε πνίγει με τη θέληση για περισσότερα.
Να σου βάλει την ''πείνα'' (πόσες φορές το χουμε κουβεντιάσει εδώ) για συνεχή και αποτελεσματική βελτίωση
δεύτερο είναι σου. Αυτό, κύριοι, ο ΠΑΟΚ δεν το έχει. Αν το είχε, μετά το κύπελλο, θα έκανε και μια νίκη με την κούλα εδώ, εν είδει φιέστας και το παραμύθι τελείωνε απ το πρώτο ματς.
Πάρα πολύ καλή τοποθέτηση! Συμφωνώ σχεδόν απόλυτα!
Να προσθέσω, επίσης, ότι
1) ΔΕ μπορούμε, δεν είναι δίκαιο, να ακυρώνουμε μια ολόκληρη χρονιά, μια χρονιά ΤΙΤΛΟΥ, εξαιτίας της αποτυχίας των play off.
2) Η αποτυχία των play off έχει πολλά αίτια και σε καμία περίπτωση δεν είναι αποκλειστική ευθύνη του προπονητή. Οι παίχτες έδειξαν να μένουν από ενέργεια, είχαμε τραυματισμούς, τιμωρίες, ατυχίες, κακές διαιτησίες, παίξαμε με Μπρκιτς τελευταίο και κρισιμότερο ματς, έγιναν πολλά. Δε νομίζω ότι αξίζει στον Ίβιτς να φορτωθεί ΌΛΗ την ευθύνη και να θεωρηθεί αποδιοπομπαίος τράγος εξαιτίας της αποτυχίας των play off.
3) Δε μπορούμε να υποτιμάμε τη σημασία του φετινου τίτλου που κατέκτησε η ομάδα με προπονητή τον Ίβιτς. Είχαμε 14 χρόνια να πάρουμε τίτλο. ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΑ! Με τους τίτλους χτίζονται οι μεγάλες ομάδες, με τους τίτλους αποκτούν το ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ ΚΥΡΟΣ της μεγάλης ομάδας. Δε μπορώ να καταλάβω με πόσο μεγάλη ευκολία αποδεχόμαστε σχεδόν ως φυσιολογική εξέλιξη την αποπομπή ενός προπονητή που μας έφερε επιτέλους ένα κύπελλο, ναι, αυτό το κύπελλο που πολλοί απαξιώνουν, αλλά σας θυμίζω πόσο πολύ το λαχταρούσαμε τα τελευταία χρόνια, πόσες φορές το θέσαμε ως απόλυτο στόχο, πόσες φορές φτάσαμε στη βρύση χωρίς να πιούμε νερό, πόσες φορές σπάσαμε τα μούτρα μας.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Δοκάρι κ εξω Μπούλο
Δοκάρι κ μεσα μένεις

Πλανο παε ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Ακούστηκαν αρκετές απόψεις και επιχειρήματα, δεν κάνουμε και ένα poll να καταγραφεί και ο παλμός του ΠΑΟΚμανια για το θέμα;
Άβαταρ μέλους
alex ntepo

Σωστά! Βασικά απορώ που δεν έχει γίνει ακόμα!
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Sick Bastard έγραψε: Ποιός θα έρθει; Δεν ξέρω, αλλά με αφορμή τον σημερινό τελικό ας δούμε τι λέει ο Πιάνιτς, ένας πολύ καλός παίχτης που πήγε από μια πολύ καλή ομάδα της Ιταλίας στην μόνιμη πρωταθλήτρια:

Όλη η ιστορία συμπυκνωμένη σε 10 γραμμές. Τέτοιος προπονητής πάντως ο Ίβιτς δεν είναι τώρα.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Για τους λογους που φεύγει ομως δυστυχως ειναι προμήνυμα τι θα συμβεί κ με πεινασμένο κοουτς
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

@sick bastard

παρολο που συφμωνω με το νοημα οσωςν εγραψες, απλα δεν γινοταν να μην αναφερω τα παακατω.

Η γιουβεντους ειναι ενα απιστευτα οργανωμενο ποδοσφαιρικο κλαμπ κανενανς δεν μπορει να το αμφισβητησει, ομως σε καμια των περιπτωσεων ο αλεγκρι δεν ειναι αυτο που περιγραφεις σαν προπονητης. αλλωστε ειναι ο ιδιος ανθρωπος με αυτον που πρν δυο χρονια ηταν στη μιλαν με οτι αυτο συνεπαγεται. αυτο σημαινει οτι δεν ειναι θεμα προπονητη αλλα ολων των ανθρωπων που στελεχωνουν το κλαμπ και κυριως αυτων. ο προεδρος της επισης γεννηθηκε και μεγαλωσε μεσα σε αυτο το κλαμπ και πιστεψε με (επειδη καποτε ετυχε να δουλεψω για μια "θυγατρικη" της γιουβεντους) και οργανωτικα και ποδοσφαιρικα ειναι ετη φωτος μπροστα απο τον δικο μας. το ju που εχει αρχισει να τρεχει εδω και μια 5ετια και απλα ηρθε και εγινε γνωστο φετος με την αλλαγη του σηματος της ομαδας, ειναι το μεγαλυτερο προτζεκτ που εχει ως πυρηνα ποδοσφαιρικη ομαδα αλλα δεν περιοριζεται σε αυτην, παγκοσμιως. οποτε μην συγκρινουμε οργανωση γιουβεντους με οργανωση ΠΑΟΚ. οταν πηραν τον αλλεγκρι εκει ολοι ξεφωνιζανε ομως βλεπεις πως τον στηριξανε. ακομα και τον κοντε, η γιουβεντους τον εκανε μεγαλο προπονητη και οχι ο κοντε τη γιουβεντους μεγαλη.

επισης η γιουβεντους αυτο το must win προφιλ το εχτισε στις πλατες ολης της ιταλιας επι δεκαετιες. δεν θα ηταν υπερβολη να πουμε οτι εγχωρια ειναι για την ιταλια οτι για εμας ο κοκκινος. απλα ειναι ιταλια οποτε εχει πολυ περισσοτερες διακρισεις στην ευρωπη.
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Kourdos έγραψε:Ακούστηκαν αρκετές απόψεις και επιχειρήματα, δεν κάνουμε και ένα poll να καταγραφεί και ο παλμός του ΠΑΟΚμανια για το θέμα;

Δεν υπάρχει λόγος, εφόσον αποτελεί παρελθόν.
Ένα poll για τον ποιον θεωρείτε καταλληλότερο για νέο προπονητή θα ήταν πιο εύστοχο.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ας γίνει επίσημο πρώτα το ότι χηρεύει η θέση και ξαναμιλάμε.
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Τελειωμένη υπόθεση είναι πλοηγέ.
Άβαταρ μέλους
alex ntepo

Rizla έγραψε:
Kourdos έγραψε:Ακούστηκαν αρκετές απόψεις και επιχειρήματα, δεν κάνουμε και ένα poll να καταγραφεί και ο παλμός του ΠΑΟΚμανια για το θέμα;

Δεν υπάρχει λόγος, εφόσον αποτελεί παρελθόν.
Ένα poll για τον ποιον θεωρείτε καταλληλότερο για νέο προπονητή θα ήταν πιο εύστοχο.

Και από πότε δεν υπάρχει λόγος να ακουστεί η γνώμη του λαού του ΠΑΟΚ, ακόμα και για μια τελειώμένη -όπως λες- υπόθεση;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”