tsou έγραψε:σικ συνεχιζεις χαρακτηριζεις(γατονι, ραπτοπουλο, κακεντρεχη, οτι θελω να σου δηλητηριασω τα μυαλα κτλ) ενω εγω ακομα δεν το εχω κανει.
ξαναλεω και ξαναδιευκρινιζω οπως πριν, μηπως σταματησεις τις υστεριες και τα ψεματα και καποτε οι μοντς καντε κατι με τους αστυνομους αποψεων του φορουμ. οταν λεω οτι ο ΠΑΟΚ δεν παρεχει τα εχεγγυα στον ιβιτς δεν εννοω οτι δεν του δινει εκατομμυρια ειστε σε μπατζετ ειτε σε συμβολαιο, εννοω οτι ο ΠΑΟΚ προφανως δεν καιγεται να κρατησει τον ιβιτς και εμμεσως τον αφηνει να φυγει.
αν καιγοταν να τον κρατησει θα εβγαινε καταρχην να διαψευσει ηδη την προπονητολογια που επιτρεπει να διαρρεει και θα καθοταν να μιλησει με τον ιβιτς ωστε να συζητησει σοβαρα για παραμονη.
ανταυτου ο ιδιος ο ιβαν μιλαει στην καναλια με εναν τροπο μειωτικο δειχνοντας οτι ο ιβιτς ειναι αναλωσιμος και δεν αφηνει να γινει αντιληπτο οτι θεληση της ΠΑΕ ειναι η πιστη στο οποιο πλανο(;) τεθηκε με τον βλανταν.
αυτα προφανως δειχνουν οτι η ΠΑΕ δεν θα προσπαθησει να κρατησει τον ιβιτς, οποτε γιατι να παπαγαλιζουμε για αλλη μια φορα τα δακρυβρεχτα κλεινει την πορτα και ειναι ανενδοτος να φυγει και δεν αντεχει την πιεση κτλ.
ενας μηχανισμος οπως ο ΠΑΟΚ αμα ηθελε πραγματικα πιστευω πως ειναι πολυ ευκολο να κρατησει εναν προπονητη οπως ο ιβιτς(νεος, μηδεν βιογραφικο κτλ), αν δεν μπορεις ουτε εναν τετοιο να κρατησεις τοτε τι θα κανεις με μεγαλα ονοματα;
ασε ξερω τι θα κανεις...θα τους βγαλεις φευγατους και πουληταρια.
εγω δεν θα παρω. εσυ παρε.
Αυτο το ποστ σου ειναι πιο κοντα σε αποψη που σηκωνει συζητηση, συγκριτικα με τα προηγουμενα σου που ηταν ειρωνικες σποντες.
Και παλι βασιζεσαι σε αυθαιρετα συμπερασματα αλλα τουλαχιστον αποφευγεις την ειρωνεια και προσπαθεις να στοιχειοθετησεις την σκεψη σου οποτε ειναι πιο συζητησιμο. Εγω προσωπικα δεν ειδα τον μειωτικο τροπο του Ιβαν που αναφερεις αλλα δεχομαι οτι εσυ το βλεπεις ετσι.
Ομως εκεινο που δεν μου βγαζει λογικη στο σκεπτικο σου ειναι το οτι λες πως αν ο ΠΑΟΚ θελει, ειναι πολυ ευκολο να κρατησει εναν προπονητη οπως ο Ιβιτς. Αρα λοιπον γιατι δεν το κανει; Αφου για τον ΠΑΟΚ θα ηταν πολυ ευκολο να τον κρατησει αν το ηθελε, ο μονος λογος θα ηταν να μην θελει ο Ιβιτς. Γιατι αν υποθεσουμε οτι ο Ιβαν ειναι καβουριας και δεν θελει να καλυψει τις απαιτησεις του Ιβιτς (κατι τετοιο δεν εννοεις; αν οχι πες μου τι), τι κερδιζει διωχνοντας τον και φερνοντας εναν ξενο, πιθανον εμπειροτερο, που πιθανον θα ζηταει ακομα περισσοτερα; Εκτος κι αν πιστευεις οτι θα διωξει τον Ιβιτς και θα παρει τον Τεννε.