Vladan Ivic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας

Θα θέλατε να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας?

ΝΑΙ
129
72%
ΟΧΙ
49
28%

Σύνολο ψήφων: 178

Άβαταρ μέλους
sic-4

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευση από sic-4 »

tsou έγραψε:σικ συνεχιζεις χαρακτηριζεις(γατονι, ραπτοπουλο, κακεντρεχη, οτι θελω να σου δηλητηριασω τα μυαλα κτλ) ενω εγω ακομα δεν το εχω κανει.
ξαναλεω και ξαναδιευκρινιζω οπως πριν, μηπως σταματησεις τις υστεριες και τα ψεματα και καποτε οι μοντς καντε κατι με τους αστυνομους αποψεων του φορουμ. οταν λεω οτι ο ΠΑΟΚ δεν παρεχει τα εχεγγυα στον ιβιτς δεν εννοω οτι δεν του δινει εκατομμυρια ειστε σε μπατζετ ειτε σε συμβολαιο, εννοω οτι ο ΠΑΟΚ προφανως δεν καιγεται να κρατησει τον ιβιτς και εμμεσως τον αφηνει να φυγει.
αν καιγοταν να τον κρατησει θα εβγαινε καταρχην να διαψευσει ηδη την προπονητολογια που επιτρεπει να διαρρεει και θα καθοταν να μιλησει με τον ιβιτς ωστε να συζητησει σοβαρα για παραμονη.
ανταυτου ο ιδιος ο ιβαν μιλαει στην καναλια με εναν τροπο μειωτικο δειχνοντας οτι ο ιβιτς ειναι αναλωσιμος και δεν αφηνει να γινει αντιληπτο οτι θεληση της ΠΑΕ ειναι η πιστη στο οποιο πλανο(;) τεθηκε με τον βλανταν.
αυτα προφανως δειχνουν οτι η ΠΑΕ δεν θα προσπαθησει να κρατησει τον ιβιτς, οποτε γιατι να παπαγαλιζουμε για αλλη μια φορα τα δακρυβρεχτα κλεινει την πορτα και ειναι ανενδοτος να φυγει και δεν αντεχει την πιεση κτλ.
ενας μηχανισμος οπως ο ΠΑΟΚ αμα ηθελε πραγματικα πιστευω πως ειναι πολυ ευκολο να κρατησει εναν προπονητη οπως ο ιβιτς(νεος, μηδεν βιογραφικο κτλ), αν δεν μπορεις ουτε εναν τετοιο να κρατησεις τοτε τι θα κανεις με μεγαλα ονοματα;
ασε ξερω τι θα κανεις...θα τους βγαλεις φευγατους και πουληταρια.
εγω δεν θα παρω. εσυ παρε.

Αυτο το ποστ σου ειναι πιο κοντα σε αποψη που σηκωνει συζητηση, συγκριτικα με τα προηγουμενα σου που ηταν ειρωνικες σποντες.
Και παλι βασιζεσαι σε αυθαιρετα συμπερασματα αλλα τουλαχιστον αποφευγεις την ειρωνεια και προσπαθεις να στοιχειοθετησεις την σκεψη σου οποτε ειναι πιο συζητησιμο. Εγω προσωπικα δεν ειδα τον μειωτικο τροπο του Ιβαν που αναφερεις αλλα δεχομαι οτι εσυ το βλεπεις ετσι.

Ομως εκεινο που δεν μου βγαζει λογικη στο σκεπτικο σου ειναι το οτι λες πως αν ο ΠΑΟΚ θελει, ειναι πολυ ευκολο να κρατησει εναν προπονητη οπως ο Ιβιτς. Αρα λοιπον γιατι δεν το κανει; Αφου για τον ΠΑΟΚ θα ηταν πολυ ευκολο να τον κρατησει αν το ηθελε, ο μονος λογος θα ηταν να μην θελει ο Ιβιτς. Γιατι αν υποθεσουμε οτι ο Ιβαν ειναι καβουριας και δεν θελει να καλυψει τις απαιτησεις του Ιβιτς (κατι τετοιο δεν εννοεις; αν οχι πες μου τι), τι κερδιζει διωχνοντας τον και φερνοντας εναν ξενο, πιθανον εμπειροτερο, που πιθανον θα ζηταει ακομα περισσοτερα; Εκτος κι αν πιστευεις οτι θα διωξει τον Ιβιτς και θα παρει τον Τεννε.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Alastor έγραψε: -Και φυσικα ισως τατραγικοτερα πλευ οφ απο τοτε που θυμαμαι τον ΠΑΟΚ να συμμετασχει
άντε όλα τα άλλα να τα συζητήσουμε, αλλά όταν έχουμε δει τα μετά-ΑΑ playoff που η ομάδα ήταν για λύπηση
δεν μπορείς να λες αυτά τα τραγικότερα όταν 10 λεπτά πριν τελειώσουν ήμασταν πρώτοι
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

νομιζω οτι ειμαστε πιο κοντα στην αποχωρηση απότι στην παραμονη
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

εννοω οτι ο ΠΑΟΚ προφανως δεν καιγεται να κρατησει τον ιβιτς και εμμεσως τον αφηνει να φυγει.

Αν καιγοταν να τον κρατησει θα εβγαινε καταρχην να διαψευσει ηδη την προπονητολογια που επιτρεπει να διαρρεει και θα καθοταν να μιλησει με τον ιβιτς ωστε να συζητησει σοβαρα για παραμονη.
Και αν ο Βλαντο ηταν αυτος που εξαρχης υπεβαλε την παραιτηση του (απειλες, δυσκολια διαχειριση πιεσης, για να μην καψει το χαρτι του) ή εδειξε με τη σταση του οτι δε μπορει να διαχειριστει την κατασταση και τις πολυ υψηλες ευθυνες της νεας χρονιας?
Αν ισχυουν αυτα, γιατι να καει ο ΠΑΟΚ να τον κρατησει?

Ή στην τελικη, μπορει ο Μιχελ με τον Ιβαν, να αποφασισαν οτι τα stakes ειναι πολυ υψηλα για να συνεχισουν το οποιο ρισκο του χρονου και θελουν να φερουν κατι πολυ εμπειρο ξερωγω..

Βλεπετε, με εικασιες δεν οδηγουμαστε πουθενα ρε παιδια..
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

ρωτας γιατι δεν το κανει; αυτο ακριβως ρωταω κ εγω. και λεω οτι προφανως φαινεται οτι δεν καιγεται να συνεχισει με τον βλανταν.
ο ιβαν ακολουθει την πεπατημενη του. πολλα λογια, λογια, λογια και παρορμητικες αποφασεις στο θεμα προπονητη.
κ ετσι κατ'εμε δεν θα κανει ποτε σοβαρη ομαδα.
σοβαρη ομαδα με σταθερο μελλοντικο πλανο πρωταθληματων και καλες παρουσιες σε τσου λου θελει εναν προπονητη βασιλια που να μην κουνιεται με τιποτα. οι μονοι που πρεπει να φοβουνται για την θεση τους θα ειναι οι παιχτες. αυτο σε εμας δεν γινεται και κατα καιρους ανθιζει ο δημοσιουπαλληλισμος και η κλικοποιηση των ποδοσφαιριστων.
ο προπονητης πρεπει να ειναι ισχυρος, ο ιβαν παρασκευη στηριζει και σαββατο ψαχνει προπονητη.
οι διαρροες οτι ο ιβιτς ειναι ανενδοτος να φυγει για μενα ειναι για γελια και προτιμω να φαω γλαροσουπα.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Σαν ΠΑΟΚ ίσως να μην ήταν τα χειρότερά μας αλλά σαν διοργάνωση PO γενικότερα παίζει να ήταν η χειρότερη.

Μηδενικά κίνητρα από τις ομάδες, βαθμολογία που δεν έστεκε λόγω δικαστικών αποφάσεων, άδεια γήπεδα, άσχημα παιχνίδια (10/12 under), γενικά σκατά.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

tsou έγραψε:ρωτας γιατι δεν το κανει; αυτο ακριβως ρωταω κ εγω. και λεω οτι προφανως φαινεται οτι δεν καιγεται να συνεχισει με τον βλανταν.
..............................
οι διαρροες οτι ο ιβιτς ειναι ανενδοτος να φυγει για μενα ειναι για γελια και προτιμω να φαω γλαροσουπα.
Συμφωνω απολυτα μαζι σου στο ζητημα της σταθεροτητας προπονητη αλλα αυτες οι δυο φρασεις σου ειναι ακυρες τελειως. Αυτο που για σενα ειναι ΠΡΟΦΑΝΩΣ για μενα δεν ειναι. Να σου πω κι εγω οτι προφανως ο Ιβιτς δεν καιγεται να συνεχισει (που δεν λεω αυτο, αλλα πως μπορεις εσυ να λες το αλλο;)

Οσο για γελια και γλαροσουπα ειναι οι διαρροες που αναφερεις λοιπον (που ισως και να ειναι), τοσο για γελια και γλαροσουπα ειναι και το δικο σου ΣΕΝΑΡΙΟ.
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

ειπα οτι ειναι σεναριο αλλουνου; δικα μου ειναι.
σεναρια λεμε και αποψεις αυτο λεγεται φορουμ, δεν κανουμε επιστημονικη διατριβη σε εργαστηρι.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Α να γεια σου, αρχιζουμε να βγαζουμε λιγο συνεννοηση γιατι μεχρι τωρα μου λεγατε οτι φιμωνω την αλλη ΑΠΟΨΗ και οτι ειμαι αστυνομια ΑΠΟΨΕΩΝ. Τελικα δηλαδη συμφωνησαμε οτι προκειται για ΣΕΝΑΡΙΟ και οχι ΑΠΟΨΗ. Σε καλο δρομο ειμαστε.

Και επανερχομαι λοιπον λεγοντας οτι σεναρια τετοιου τυπου (με καρφια κατα της κακης διοικησης, με 0 πραγματικη γνωση των δεδομενων αλλα με πολλη φαντασια η οποια "ξεσκεπαζει" την κοροϊδια) επετρεψε μου να τα θεωρω κακεντρεχη και δεν ειναι καθολου ψεμα οτι ειναι ακριβως το ...κινηματογραφικο ειδος που υπηρετει ο ραπτοπουλος.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

PAOK_Antarctica έγραψε:Σαν ΠΑΟΚ ίσως να μην ήταν τα χειρότερά μας αλλά σαν διοργάνωση PO γενικότερα παίζει να ήταν η χειρότερη.

Μηδενικά κίνητρα από τις ομάδες, βαθμολογία που δεν έστεκε λόγω δικαστικών αποφάσεων, άδεια γήπεδα, άσχημα παιχνίδια (10/12 under), γενικά σκατά.
Ετσι ηταν, ολα τα σκορ 1-0, κατι τετοιο περιμεναμε κ στο τελ ματς.
Ειχαν βγει διαρροες οτι θα τιμωρουμασταν περισσοτερο απ την ΑΕΚ. Και βλεπουμε Μπρικιτς ανεκδιηγητο, κοουτσαρισμα που δεν μας ειχε συνηθισει ο Ιβιτς με λαθη, σκορ 2-3 και παραιτηση απ το πουθενα.
Την επομενη -6, που σημαινει και να νικουσαμε θα ηταν το ιδιο.
Εγω λεω οτι αν ηξερε καποιος απο πριν το -6, το 2-3 δεν ηταν τυχαιο. Ο,τι και να εγινε και απο οποιον εγινε, η παραιτηση ειναι φυσικο επακολουθο. Δλδ τη συνδεω αμεσα με το 2-3.
Άβαταρ μέλους
ace1979

Δημοσίευση από ace1979 »

Εγώ κατάλαβα παντως οτι ο ιβιτς μας τελειωσε
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Sick Bastard έγραψε:
Alastor έγραψε: -Και φυσικα ισως τατραγικοτερα πλευ οφ απο τοτε που θυμαμαι τον ΠΑΟΚ να συμμετασχει
άντε όλα τα άλλα να τα συζητήσουμε, αλλά όταν έχουμε δει τα μετά-ΑΑ playoff που η ομάδα ήταν για λύπηση
δεν μπορείς να λες αυτά τα τραγικότερα όταν 10 λεπτά πριν τελειώσουν ήμασταν πρώτοι
γιατι η φετινη ομαδα στα πλευ οφ δεν ηταν για λυπηση? Ειπα ισως η τραγικοτερη,τελικα ειναι η δευτερη τραγικοτερη σε 9 συμμετοχες μας
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

όχι δεν ήταν για λύπηση
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

hasio_john έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:Ενα ακομα μεγα λαθος σαββιδη αν φυγει για τα πλει οφ

Τον στηρίζεις κ φέρνεις τρεις τέσσερις παικταράδες

Αλλα τα χούγια δεν αλλαζουνε
Συμφωνώ Μανιακέ, ΑΛΛΑ σκέψου ρε αδερφέ και συ αυτά που οι περισσότεροι εδώ μέσα έχουμε πει για τον Βλάνταρο. Δες στα live ή και στο συγκεκριμένο τόπικ και μέτρα πόσες φορές θα δεις σχόλια (μπορεί και από σένα) του στυλ, έλα με τις εμμονές σου ρε Ίβιτς, τους έκαψες τους παίχτες, σε έφαγε ο αντίπαλος προπονητής Βλάνταν, πάλι λάθος έβαλες τον παίχτη, πότε θα μάθεις από τα λάθη σου και κτλ , εεεεε δεν θα ήσουν προβληματισμένος αν εσύ πλέρωνες για την ομάδα? Θα τον επέλεγες έτσι με κλειστά μάτια?
Ωραία τα λέμε εμείς στην απ' έξω, αλλά για μπείτε λίγο στην θέση του.
Νομίζετε δεν μας βλέπει τους οπαδούς ΠΟΥ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΣ??
Αν μας κλείσεις την μύτη θα εκραγούμε. :|

Μα χασιο δε λεω οτι δεν κανει λάθη η οτι δεν έχασε αρκετα κ σημαντικά ματς
Αλλα ξεκίνησε μια δουκεια κ Έπρεπε να παρει δεύτερη χρονια ν καθαρίσει το ρόστερ
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

ρε παίδες δε γίνεται έτσι...

έτσι δε χτίζονται οι ομάδες
1 βήμα μπροστά 1 πίσω κάνουμε... τι να πω

ξανάμανά υπομονή
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”