19.Jairo De Macedo da Silva
- buffalobill4
Re: 9.Jairo De Macedo da Silva
η αχρηστη προταση του μηνα:
Σε οσους ειναι δανεικοι, στον τιτλο του τοπικ τους αντι για αριθμος φανελας, ισως να μπαινει καποιο συμβολο (ή ισως ενα Δ) μια και ο αριθμος τους πλεον δεν ισχυει.
Σε οσους ειναι δανεικοι, στον τιτλο του τοπικ τους αντι για αριθμος φανελας, ισως να μπαινει καποιο συμβολο (ή ισως ενα Δ) μια και ο αριθμος τους πλεον δεν ισχυει.
Καλά, τώρα κατάλαβα που το πάτε με τα back2back posts στο τόπικ του συμπαθέστατου Βραζιλιάνου.
Θα αποτρελαθούμε πριν την ώρα μας αν γίνει κανα κουφό. Μα εντελώς λέμε!
Θα αποτρελαθούμε πριν την ώρα μας αν γίνει κανα κουφό. Μα εντελώς λέμε!
Μωρη τσαπατσουλα βραζιλιανε καντους ενα χουνερι μεσα στην τρουμπα..
Αιντε παλικαρακι μου...
Και μετα αστο πανω μας το ματς μεσα στο αγρινιο...

Αιντε παλικαρακι μου...
Και μετα αστο πανω μας το ματς μεσα στο αγρινιο...

Συ είπας Dimg4. Κ ιεγώ το σκέφτηκα, γιατί ΠΑΟΚ είσαι αφού.
Άσε που πέρασε από το μυαλό μου, να κερδίζει και το Αγρίνιο με καθαρο σκορ κ ιεμείς να πρέπει να σκοράρουμε με πέναλτυ...
Άστα...
Άσε που πέρασε από το μυαλό μου, να κερδίζει και το Αγρίνιο με καθαρο σκορ κ ιεμείς να πρέπει να σκοράρουμε με πέναλτυ...
Άστα...

- Sick Bastard
Μια ευκαιρία αξίζει στην προετοιμασία έστω...https://m.youtube.com/watch?v=o09U9-0LK3I
αυτον τον παιχτη πρεπει παση θυσια να τον εκμεταλλευτουμε ειναι κριμα πραγματικα...
Πάντως ο σπικερ της νόβα σχεδόν σε κάθε ματς οπότε ακουμπάει λέει "ο ζαιρο σήμερα ειναι ο κορυφαίος κτλ".. σαν δεύτερος επιθετικός και εξτρεμ πρέπει μα δοκιμαστεί..ας ειναι αυτος ο 3ος..
- john4serres
Τον προτιμώ από Κουλουρη, Κλάους και Πριγι.. (οπα λαθος το τελευταιο
)

Εμ........Τουλαχιστον μην τον χασεις ρε γμτ (μολις μπηκε στα 25 ενω ο τζαλμα στα 30). Μπορει ανετα να παιξει περιφερειακος φορ σε ελευθερο ρολο αλα φακου αλλα και εξτρεμ.Sera4 έγραψε:αυτον τον παιχτη πρεπει παση θυσια να τον εκμεταλλευτουμε ειναι κριμα πραγματικα...
https://m.youtube.com/watch?v=o09U9-0LK3I
Ειχε 4 γκολ-4 ασιστ αλλα και 7 ασιστς που δεν εγιναν γκολ..