Vladan Ivic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας

Θα θέλατε να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας?

ΝΑΙ
129
72%
ΟΧΙ
49
28%

Σύνολο ψήφων: 178

Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευση από goran 64 »

vs40 έγραψε:Sick Bastard, ενώ φέτος κάναμε που είμασταν στον 1ο γύρο 15 πόντους πίσω από την κορυφή. Το πρωτάθλημα τελειωμένο ήταν και ο γαύρος απλά χαλάρωσε και πούλησε τα πάντα. Η ομάδα που σου ανέφερα το 2001/2 έφερε ένα ύποπτο 4-3 μέσα στο γάυρο και μετά καθύζιση. Πολλά παίζονταν τότε.. Καλύτερα να μην τα επαναφέρω, αλλά να πω περιληπτικά ότι εκείνη η ομάδα βάλτωσε στο β' γυρο όχι για αγωνιστικούς λόγους. Τα έχουν πει οι ίδιοι οι παίκτες. Αν ξεχνάμε μετά και τις διαιτητικές σφαγές εκείνης της σεζόν τι να πω... Εγώ δεν ξεχνάω - εκείνη τη σεζόν με πλήγωσε ιδιαίτερα η αδικία σε όλα τα μέτωπα (αστυνομία, διαιτησίες, κοινωνικοπολιτικά).
Ενώ η φετινή, με τέτοια κοράκια και τόσες "τίμιες" δικαστικές αποφάσεις σε πλήγωσε λιγότερο δηλαδή? :shock:
Κοτζάμ ΝΤΑΜΠΛ μας κλέψανε φέτος...Το πρώτο της ιστορίας μας μάλιστα!!!! :evil:
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

sic-4 έγραψε:Επιτρεψτε μου λιγο να επανελθω γιατι αυτο με την ...αλλη αποψη μου εχει κατσει στο λαιμο.

Εστω λοιπον οτι μαθαιναμε επισημα και εγκυρα οτι ο Ιβιτς φευγει γιατι πχ ζητησε απο τον Σαββιδη να διατεθουν 5μυρια για δυο παικτες στο κεντρο και ο Σαββιδης αρνηθηκε. Τοτε θα μπορουσε να βγει ο tsou και να πει πχ "πολυ κακως δεν ικανοποιει το αιτημα του προπονητη, θεωρω σωστα οσα ζητησε ο Ιβιτς και ο Σαββιδης θα επρεπε να ανταποκριθει" και εγω να λεω "υπερβολικα οσα ζητησε ο Ιβιτς, καλα εκανε ο Σαββιδης". Αυτες θα ηταν δυο διαφορετικες αποψεις που θα εκριναν ενα γεγονος, ο καθ'ενας με την οπτικη του γωνια.

Οταν ομως χωρις να ξερουμε τιποτα σιγουρα, βγαινει ο αλλος και λεει "ο Σαββιδης δεν ικανοποιει τον Ιβιτς", τοτε για ποια αποψη μιλαμε; Ειναι καθαρη λασπη, κατι που εβγαλε ο αλλος απο το μυαλο του (και μαλιστα με κακεντρεχεια). Κατι τετοια κανουν οι ραπτοπουλοι στα ραδιοφωνα και θεωρω πως δεν εχουν θεση εδω μεσα και αν κανω λαθος παρακαλω διορθωστε με.

Προτεινω να μην σου καθεται καμία άποψη στον λαιμο.
Ο Τσου είπε μια αποψη σωστή ή όχι θα κριθεί.
Το να μην θες καν να υπάρχει η άποψη αυτή είναι το λιγότερο τραμπουκισμός.
Θα μπορούσα λοιπόν και εγώ να σε χαρακτηρίσω τραμπούκο ή καλύτερα να σε κατηγορήσω
για διαδικτυακό μπούλινγκ.
Άσε που κάλλιστα θα μπορούσα να πω οτι θέλεις να περάσεις την γραμμή της διοικησης
και να σε χαρακτηρίσω πάλι "φυτευτό" ή μπλε κτλ...
Προφανώς δεν θα σου άρεσε γιατί δεν έχεις τέτοια πρόθεση.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Ακριβώς λέμε μια άποψη στηριγμένοι σε μια φανταστική υπόθεση, ας μάθουμε και μετά να πούμε ότι ο Σαββίδης δεν ικανοποιεί τον ιβιτς.... Συμφωνώ με τον sic4.... Πολύ εύκολα συμπέρασματα βγάζουμε
Άβαταρ μέλους
ace1979

Δημοσίευση από ace1979 »

πιστευω οτι μεχρι αυριο θα ξεκαθαρισει το θεμα
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

sic-4 έγραψε:Επιτρεψτε μου λιγο να επανελθω γιατι αυτο με την ...αλλη αποψη μου εχει κατσει στο λαιμο.

Εστω λοιπον οτι μαθαιναμε επισημα και εγκυρα οτι ο Ιβιτς φευγει γιατι πχ ζητησε απο τον Σαββιδη να διατεθουν 5μυρια για δυο παικτες στο κεντρο και ο Σαββιδης αρνηθηκε. Τοτε θα μπορουσε να βγει ο tsou και να πει πχ "πολυ κακως δεν ικανοποιει το αιτημα του προπονητη, θεωρω σωστα οσα ζητησε ο Ιβιτς και ο Σαββιδης θα επρεπε να ανταποκριθει" και εγω να λεω "υπερβολικα οσα ζητησε ο Ιβιτς, καλα εκανε ο Σαββιδης". Αυτες θα ηταν δυο διαφορετικες αποψεις που θα εκριναν ενα γεγονος, ο καθ'ενας με την οπτικη του γωνια.

Οταν ομως χωρις να ξερουμε τιποτα σιγουρα, βγαινει ο αλλος και λεει "ο Σαββιδης δεν ικανοποιει τον Ιβιτς", τοτε για ποια αποψη μιλαμε; Ειναι καθαρη λασπη, κατι που εβγαλε ο αλλος απο το μυαλο του (και μαλιστα με κακεντρεχεια). Κατι τετοια κανουν οι ραπτοπουλοι στα ραδιοφωνα και θεωρω πως δεν εχουν θεση εδω μεσα και αν κανω λαθος παρακαλω διορθωστε με.
Σωστός είσαι
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ενα ακομα μεγα λαθος σαββιδη αν φυγει για τα πλει οφ

Τον στηρίζεις κ φέρνεις τρεις τέσσερις παικταράδες

Αλλα τα χούγια δεν αλλαζουνε
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Νομιζω το θέμα του Σικ ειναι οτι δεν υπαρχει τιποτα απολυτως που να στοιχειοθετει την εικασια αυτη..

Σε αντιθεση με αλλες χρονιες που όντως υπήρχαν αρκετα για παρομοια συμπέρασματα (συσκεψεις, διαρροες για δυσαρέσκεια μεσα στη χρονια, ΝΒ, ελλειψη στήριξης με αρνηση για επενδυση, ασχημο ποδόσφαιρο, πληρης αποτυχία στοχων κλπ)

Επειδή τπτ απτα παραπανω δε συνεβη, ο Βλαντο ειχε την απολυτη στηριξη και το πράγμα λειτουργούσε καλα μαζε με Μιχελ, καλο ειναι να περιμένουμε να δουμε τι θα ειπωθεί κ μετα να κρίνουμε, χωρις να μπλέκουμε πάλι σε εσωστρεφεια..
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ηδη εχουμε βουτήξει για τα καλα στην εσωστρέφεια
Οι κυπελλούχοι ...
Ο βαζελος η αεκ κ ο γαβρος πανυγυρια γιατι ,;;;;
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Σίμπα κατανοητό, όμως θα μπορούσε να θέσει κομψότερα την διαφωνία του
σε μια αντίθετη άποψη, έστω κι αν αυτή δεν "στοιχειοθετείται".
Ομοίως όμως δεν στοιχειοθετείται και η άποψη του Σικ οπότε η αφήνουμε το τόπικ
στην ησυχία του ή αφήνουμε στον κάθε έναν απο εμάς να λέει την άποψη του
χωρίς να κουνάμε το δαχτυλο στην μούρη του.
Μανιακέ CL βγήκε η ΑΕΚ του Μάνταλου και του Πεκχαρτ γιατι να μην πανηγυρίζει;
Ο βάζελος μας πέταξε έξω απο το CL το οποίο το επιδίωκε διακαώς γιατι να μην πανηγυρίζει;
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

Μη συγκρίνεται με αυτούς. Ξέρουν τι κάνουν μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας στη προπαγάνδα.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

βρε ας πανηγυριζουν. εμεις γιατι να γινομαστε μονιως μπουρδελο

τωρα για τις αποψεις του καθενος, εμενα παγια λογικη μου ειναι ο καθεις να εκφραζεται οπως θελει. απο την αλλη, ως εκφραζομενος δημοσια θα υποκειται και σε κριτικη και ο κριτης σε κριτικη και ουτο καθεξης. αυτο ειναι ο ορισμος του φορουμ. απο τη στιγμη που υπαρχει κοσμια αντιπαραθεση μεταξυ μελων δε βρισκω το λογο να φιμωθει ενας απο τους δυο.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Μανι, αυτο λεω, δε χρειαζεται, οχι αυτη τη φορά..

Πανηγυριζουν γιατι βγηκαν απτο closet και ζουνε τον ερωτα, παρεα οι 3 τους.
Δεν πειράζει, μην τους το χαλασουμε.. Καλο μας κανει αλλωστε γτ θα κρυψουν τα σκ@τ@ κατω απτο χαλακι.
Ας πανηγυριζουν οπως τα σκουληκια πριν τον τελικο..
Εκει ομως εχει πουτσα και ακομα δεν το ξερουν..

Rizla, συμφωνω, δε χρειαζονται τετοιες εκφρασεις και εχουμε διαφωνησει αρκετες φορες γι'αυτο.
Απλα στην προκειμενη, με οολα οσα γινονται, με τοσο πολεμο που τρωμε απτους αλλους, κατανοω καπως τον οποίο εκνευρισμο, καθως δε χρειάζεται να βουλιαζουμε και μεις στην εσωστρέφεια, χωρις καν στοιχεία ή ενδειξεις.

Ανιστοιχα, δε γίνεται να μιλάμε παλι για εχθρους εντος ΠΑΟΚ, σκουπισματα και πλεμπες..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Παρ 02 Ιουν 2017, 18:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

MANIAKOS έγραψε:Ενα ακομα μεγα λαθος σαββιδη αν φυγει για τα πλει οφ

Τον στηρίζεις κ φέρνεις τρεις τέσσερις παικταράδες

Αλλα τα χούγια δεν αλλαζουνε
Συμφωνώ Μανιακέ, ΑΛΛΑ σκέψου ρε αδερφέ και συ αυτά που οι περισσότεροι εδώ μέσα έχουμε πει για τον Βλάνταρο. Δες στα live ή και στο συγκεκριμένο τόπικ και μέτρα πόσες φορές θα δεις σχόλια (μπορεί και από σένα) του στυλ, έλα με τις εμμονές σου ρε Ίβιτς, τους έκαψες τους παίχτες, σε έφαγε ο αντίπαλος προπονητής Βλάνταν, πάλι λάθος έβαλες τον παίχτη, πότε θα μάθεις από τα λάθη σου και κτλ , εεεεε δεν θα ήσουν προβληματισμένος αν εσύ πλέρωνες για την ομάδα? Θα τον επέλεγες έτσι με κλειστά μάτια?
Ωραία τα λέμε εμείς στην απ' έξω, αλλά για μπείτε λίγο στην θέση του.
Νομίζετε δεν μας βλέπει τους οπαδούς ΠΟΥ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΣ??
Αν μας κλείσεις την μύτη θα εκραγούμε. :|
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Μπαφαλο οταν λέει κάποιος

" Κατι τετοια κανουν οι ραπτοπουλοι στα ραδιοφωνα και θεωρω πως δεν εχουν θεση εδω μεσα και αν κανω λαθος παρακαλω διορθωστε με."

που εννοεί εν ολίγοις να φύγει ο Τσου και ο άλλος απο κάτω συμφωνεί
πιστεύεις οτι πρόκειται για κόσμια αντιπαράθεση; κι αν όχι τι πιστεύεις οτι είναι;

Σίμπα η παραπάνω έκφραση ή το ποστ του Τσου οδηγούν στην εσωστρέφεια;
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Rizla έγραψε:

Προτεινω να μην σου καθεται καμία άποψη στον λαιμο.
Ο Τσου είπε μια αποψη σωστή ή όχι θα κριθεί.
Το να μην θες καν να υπάρχει η άποψη αυτή είναι το λιγότερο τραμπουκισμός.
Θα μπορούσα λοιπόν και εγώ να σε χαρακτηρίσω τραμπούκο ή καλύτερα να σε κατηγορήσω
για διαδικτυακό μπούλινγκ.
Άσε που κάλλιστα θα μπορούσα να πω οτι θέλεις να περάσεις την γραμμή της διοικησης
και να σε χαρακτηρίσω πάλι "φυτευτό" ή μπλε κτλ...
Προφανώς δεν θα σου άρεσε γιατί δεν έχεις τέτοια πρόθεση.

Διαβασες τι εγραψα ή μονο την πρωτη προταση;
Γιατι αν διαβασεις παρακατω εξηγω πως καμια αποψη δεν θα μου καθοταν στον λαιμο, αλλα αυτο που κανει δεν ειναι αποψη, παρουσιαζει μια πραξη ως γενομενη ενω εχει γινει μονο μεσα στο μυαλο του. Επετρεψε μου να μου καθεται στο λαιμο αυτο. Οι αποψεις οχι, η λασπη ναι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”