Φανέλα ΠΑΟΚ
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
Aυτο ειναι το θεμα, οτι οι φανελες αυτες ειναι καλες σαν μπλουζακια να τις φορας αλλα σαν στολη ομαδας ειναι λιγες και πυτζαμε. Αν και χρωματικα αυτο το ανθρακι ηταν ωραιο στο ματι, καλυτερο θα ελεγα απο αλλες μαυρες στολες.
Η φετινη ασπρομαυρη ειναι αρκετα ωραια, με τις γνωστες βελτιωσεις που θα μπορουσε να εχει δηλαδη οχι το μεγαλο μαυρο κουτι στην πλατη κτλ.
Η φετινη ασπρομαυρη ειναι αρκετα ωραια, με τις γνωστες βελτιωσεις που θα μπορουσε να εχει δηλαδη οχι το μεγαλο μαυρο κουτι στην πλατη κτλ.
- buffalobill4
Συμφωνώ με buffallobill4
α. αυτή ψηφίστηκε περισσότερο από τον κόσμο (εμένα μ'άρεσε η μαύρη με τις λεπτές ρίγες όπως και η άσπρη με τη κάθετη ρίγα μακάρι να τις έχουμε του χρόνου).
β. μετά τη ρετρό φανέλα που ήταν τέλεια λογικό να παίξουν λίγο στο πιο trendy.
Πάνω-κάτω συμφωνώ αλλάCCCP έγραψε:Aυτο ειναι το θεμα, οτι οι φανελες αυτες ειναι καλες σαν μπλουζακια να τις φορας αλλα σαν στολη ομαδας ειναι λιγες και πυτζαμε. Αν και χρωματικα αυτο το ανθρακι ηταν ωραιο στο ματι, καλυτερο θα ελεγα απο αλλες μαυρες στολες.
α. αυτή ψηφίστηκε περισσότερο από τον κόσμο (εμένα μ'άρεσε η μαύρη με τις λεπτές ρίγες όπως και η άσπρη με τη κάθετη ρίγα μακάρι να τις έχουμε του χρόνου).
β. μετά τη ρετρό φανέλα που ήταν τέλεια λογικό να παίξουν λίγο στο πιο trendy.
http://www.paokmania.gr/stiles/mme/1209 ... enis-sezon
Που την είδε την ομοιότητα στις 2 τελευταίες φανέλες, μάλλον δεν βλέπω εγώ καλά...

Που την είδε την ομοιότητα στις 2 τελευταίες φανέλες, μάλλον δεν βλέπω εγώ καλά...

- Chuck Norris
Ωπα ωπα τι εννοειται ειναι διαφορετικη η ριγε απο περσι;
Ημουν 100% οτι ηταν η ιδια! Κοιτα να δεις...
Ημουν 100% οτι ηταν η ιδια! Κοιτα να δεις...
- ΑποστόληςΑ
Είμαι ευτυχής κάτοχος της φετινής ριγέ φανέλας, με την υπογραφή του Matos, ο οποίος είχε ανακηρυχθεί ως MVP στον αγώνα ΠΑΟΚ - Πλατανιάς 3-0, στις 11.12.2016. Η ποιότητά της είναι πολύ καλή. Ακόμη δεν την έχω φορέσει και ευελπιστώ να την φορέσω στο ΟΑΚΑ στον τελικό του κυπέλλου (η ελπίδα πεθαίνει τελευταία).
- pagotatzis
Για την νέα φανέλα μάθαμε κάτι ;
Ίσως αργούν διότι δεν βρήκαν καθ τον νέο χορηγό για το μπροστινό
της φανέλας
Ίσως αργούν διότι δεν βρήκαν καθ τον νέο χορηγό για το μπροστινό
της φανέλας
- john4serres
- pagotatzis
Για τη φανέλα είχα ακούσει τις προάλλες τον ερπετάρη τον Χρύσανθο (που 20 ώρες τη μέρα ασχολείται με ΠΑΟΚ και τις υπόλοιπες τρώει) να αφήνει υπονοούμενα για συμφωνία μας με εταιρεία για χορηγία στη φανέλα που είχε σαν όρο ενεργοποίησης (ας το θέσω έτσι) να είναι ο ΠΑΟΚ η μόνη ομάδα της Θεσσαλονίκης στην πρώτη κατηγορία τη νέα σεζόν. Προφανώς δεν μπορεί να δίνει κάποιος σοβαρή βάση σε παθολογικούς ψεύτες με τεράστια κόμπλεξ κατά του ΠΑΟΚ. Απλά το αναφέρω.
Χαχαχα χαχαχα ειλικρινά αυτη η κομπλεξαρα κατάφερε να ξεπεράσει τον εαυτό της
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk