jibbie έγραψε:οσο και να σ εκτιμω βλαντο, αν θελεις να φυγεις, sooner than later. ο παμπλιτο περιμενει.
θα του πετάνε μπύρα, θα επιστρέφει μολότωφ.
jibbie έγραψε:οσο και να σ εκτιμω βλαντο, αν θελεις να φυγεις, sooner than later. ο παμπλιτο περιμενει.
vs40 έγραψε:Πέλκας στάσιμος
gamt έγραψε:Πως καταφέραμε ρε παίδες να γίνουμε μπο@ρδέλο μόνοι μας στην ομάδα, έπειτα και από την κατάκτηση κυπέλλου μετά από 14 χρόνια;
Πάει ο έγκαιρος σχεδιασμός/προγραμματισμός για την νέα χρονιά και όλα τα συναφή!
ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ...ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ!
Ας ελπίσουμε τα καλύτερα να έρχονται!!!!!
tsou έγραψε:jibbie έγραψε:οσο και να σ εκτιμω βλαντο, αν θελεις να φυγεις, sooner than later. ο παμπλιτο περιμενει.
θα του πετάνε μπύρα, θα επιστρέφει μολότωφ.
gamt έγραψε:Πως καταφέραμε ρε παίδες να γίνουμε μπο@ρδέλο μόνοι μας στην ομάδα, έπειτα και από την κατάκτηση κυπέλλου μετά από 14 χρόνια;
Πάει ο έγκαιρος σχεδιασμός/προγραμματισμός για την νέα χρονιά και όλα τα συναφή!
Demir έγραψε:παντως την τιμωρια στην ΠΑΕ πολυ κουλ την πηρανε... καμια αντιδραση,τιποτα...
trouman έγραψε:desperando έγραψε:Τι πίστωση χρόνου και μαλακίες? Θα έχει ο Βαλβέρδε πιστοση χρόνου αν στα μέσα της σεζόν είναι 15 βαθμούς κάτω απ την Ρεάλ?
Δυστυχώς ο Βλάντο λύγισε.
Δεν ξέρω γιατί λύγισε αλλά ξέρω ότι όποιος λυγίζει δεν είναι για τον ΠΑΟΚ.
θα ήταν πολύ καλό να ξεκινουσαμε τρίτη σεζόν με τον ίδιο προπονητή...αλλά δεν μαμεις.
Εξάλλου η μπάλα στο ελαντα δεν παίζεται εντός των τεσσάρων γραμμών
Από πού προκύπτει ότι λύγισε; και πώς το εννοείς; δεν ειρωνεύομαι, να καταλάβω θέλω
tsou έγραψε:ομαδα με στιβαρο μελλοντικο σταθερο πλανο δεν θα κανουμε ποτε.
δεν υπαρχει κανενας λογος αλλαγης προπονητη.
απογοητευση.