Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
panta

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Δημοσίευση από panta »

Και στα δυο για μια εξαετια
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Demir έγραψε:Κάτσε να δούμε γιατι βρωμάει η δουλειά...πανε να μας ρίξουν για του χρόνου το -6...
Demir γιατί το λες;
Άβαταρ μέλους
Pastor_of_Muppets

Δημοσίευση από Pastor_of_Muppets »

Φίλε Alastor,
θέτεις πολλά ζητήματα στα οποία όμως καταρχήν δεν είμαι αρμόδιος να απαντήσω, δεύτερον το όλο θέμα περί δικαστικών αποφάσεων δεν αξίζει καν τον ιδρώτα των δαχτύλων μου διότι γενικά είναι ανεκδιήγητοι και ίσως ο χειρότερος τομέας της χώρας και τρίτον πολύ απλά βαριέμαι. 8-)
Δεν έχει να κάνει με εσένα αυτό, απλά γενικά δε γράφω συχνά, οπότε δεν είμαι τώρα για σεντόνια.
Θα πω τώρα τα εξής όμως.

Ναι είναι διαπλεκόμενος δικηγόρος. Ταυτόχρονα είναι και άριστος ποινικός όμως. Εσύ ως ΠΑΟΚ βρες έναν που να είναι πραγματικά καλός δικηγόρος και όχι διαπλεκόμενος. Δεν είπα ποτέ να γίνουμε σαν τα μούτρα τους. Μακριά από μας!

Επειδή με ρωτάς αν θα μπορούσαμε να πετύχουμε καλύτερες αποφάσεις σου λέω απλά δεν ξέρω.
Και δεν ξέρω επειδή ούτε από που ασκείται επιρροή στους συγκεκριμένους δικαστές, αλλά και ούτε γνωρίζω πόσο οι συγκεκριμένοι βασίζονται στις αγορεύσεις.

Το timing μου είναι άσχετο.
Απλά έκατσε η φάση και διάβαζα στα live των σελίδων τις δίκες και όταν είδα τότε να γράφουν ότι ο Μπίρδας στην αγόρευση του είπε τη φράση "Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά κύριε Πρόεδρε", αμέσως σκέφτηκα τι λέει το άτομο!
Σε δίκη με ποινικά αδικήματα, ασχέτως αν δεν είναι ποινική δίκη, αγορεύει χρησιμοποιώντας την πιο ανόητη έκφραση για δικαστήριο που καθείς είναι αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου.
Εκείνη τη στιγμή λοιπόν λέω μέσα μου, καλά μόνο εγώ αντιλήφθηκα τι ξεστόμισε;
Και βλέποντας σήμερα εδώ ποσταρίσματα για το νομικό μας τμήμα, μου ήρθε πάλι στο μυαλό.

Τελειώνοντας θα πω ότι για μένα υπάρχει κι ο 4ος δρόμος να τους πολεμήσεις με όλη σου την αξιοπρέπεια.
Και πιστεύω δεν απέχουμε πολύ από αυτό. Αλλά απέχουμε.
Μην τους δίνεις πατήματα, τύπου επεισόδια, τύπου instagram του junior Σαββίδη, τύπου απαντήσεων στις δηλώσεις τους με παρόμοιες δηλώσεις. Αν και ειδικά σε αυτό το τελευταίο δεν έχουμε καμία σχέση ήθους με γάβρο και βάζελο εννοείται.
Μην τους απαντάς καν και τάραξε τους στη νομιμότητα. Καταγγελία για Χουλτ, καταγγελία για Μπεργκ, κυνήγα τους παντού. Και άσε τον καραφλούζο να σκούζει. Μη γίνεις Μαρινάκης αλλά πολέμα αυτό που είναι.

Όσο όμως έχεις επεισόδια, όσο στο κόρνερ της Τούμπας πέφτουν τα πάντα στον αντίπαλο, όσο λες για διαιτησία μόνο όταν σε αδικεί, χάνεις τα δίκια σου. Τέλοσπαντων η συζήτηση στο θέμα δε βγάζει πουθενά οπότε από εμένα τελειώνει εδώ. Απλά αναφέρθηκα στους δικηγόρους γιατί ο γάβρος δεν είναι χαζός να πάει με τον δικηγόρο της ΠΑΕ μόνο σε τόσο κρίσιμες δίκες.
Πήγε με τον προσωπικό του Μαρινάκη...
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Το "'οπου υπάρχει καπνός , υπάρχει και φωτιά ¨το θυμάμαι κι εγώ και μου έκανε αλγεινή εντύπωση, χωρίς να έχω γνώση νομικών, όπως και άλλα που αναφέρονταν στα σχετικά live..τέλος πάντων θα έχουν μια εμπειρία σκέφτομαι πάντα εκεί οι δικηγόροι μας. Σκέφτηκα και τη συνεργασία με τον Λυκουρέζο παλιότερα του Σαββίδη και είπα ότι θα ξέρει πού πάει και πώς πάει..

Κατά τα λοιπά , η απόφαση αν όντως αφορά την αφαίρεση βαθμών τώρα και όχι του χρόνου, μας δίνει το δικαίωμα να σκεφτούμε διάφορα, όπως ότι το ήξεραν οι δικοί μας, άλλωστε εχθές ο Ιβάν μίλησε για αφαίρεση βαθμών, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει. Είπε μάλιστα και να τιμωρηθούμε αν φταίμε αλλά κλπ.. Ο ίδιος έχει ζητήσει πολλές φορές να αποφευχθούν τέτοιες καταστάσεις και ίσως θα μπορούσε να πει κάποιος ένα τέτοιο σοκ να σκέφτονται κάποιοι και μες στην παε ότι μπορεί να βοηθήσει , συνετίζοντας κάποιους. Αν ειδικά πέσει η υπόλοιπη τιμωρία. Υπάρχει και αυτή η ήπια σήμερα αλλά επιφυλακτική διαρροή μετά το δσ που συνάδει με τα παραπάνω. Δεν ξέρω , απλά σκέφτομαι και θυμάμαι πως όταν εγώ έβλεπα λάιβ τα επεισόδια έλεγα μέσα μου ότι τώρα θα έχουν την ευκαιρία να μας μαμήσουν.

Ξεκινά από σήμερα η νέα χρονιά ουσιαστικά, περιμένω κινήσεις που θα φέρουν αισιοδοξία στο αγωνιστικό κομμάτι, στο οποίο συμφωνώ πρέπει να επενδύσουμε δεδομένου ότι έχει γίνει ό,τι μπορεί για τις εκλογές επο
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

kataramenos5 έγραψε:ΣΤην αρχη νομισα οτι μου κανει πλακα ο φιλος, μετα ενα μουδιασμα στο κεφαλι,κατι σαν μικρο εγκεφαλικο.
Οσο κι αν λες συνηθισα πλεον,οτι τιποτα δε θα μου προκαλεσει εκπληξη,αυτη η χωρα συνεχιζει να ανεβαζει τον πυχη του παραλογου.Του χρονου διολου απιθανο να μας τιμωρησουν γιατι πηγαμε αξυριστοι,ακομβιωτοι η γιατι τ ονομα μας τελειωνει σε σιγμα τελικο.ΑΗΔΙΑ.
Εγω τις πρωτες ωρες ημουν σιγουρος οτι μπερδεψαν τις ημερομηνιες και σημερα αντι για 1 Ιουνιου, ειναι Πρωταπριλια...
2 ωρες τωρα που τοχω συνειδητοποιησει, απλα κοιταω τον τοιχο..

Α Δ Ι Α Ν Ο Η Τ Ο

Αυτα τα πραγματα δε γινονται ουτε στα πιο ασυδοτα και βαθια διαπλεκομενα φασιστικα καθεστωτα..

Ο πολεμος τους ειναι αισχρος και πολυ επικινδυνος, γιατι πλεον φοβαμαι οτι του χρονου θα θρηνησουμε θυματα..
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Έτσι είναι. Κι εγώ βλέπω πως θα οδηγηθεί στο τέλος εκεί η δουλειά. Και θα ακολουθήσουν από όλους τους ηθικούς αυτουργούς τα κλασικά υποκριτικά δάκρυα.
Άβαταρ μέλους
dim72

Δημοσίευση από dim72 »

Εγώ λέω να μην κάνουμε έφεση γιατί είναι ικανοί να επικυρώσουν την βαθμολογία των play-off μέχρι να εκδικαστεί η έφεση και οι τιμωρίες να ισχύουν στο νέο πρωτάθλημα.
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Μισή σεζόν χωρίς κόσμο όμως;
Από τη μία λες δεν γίνεται να μην πέσει η ποινή βάσει παράλογου σκεπτικού.
Από την άλλη, σε ποιον θα έκανε εντύπωση αν δεν έπεφτε;

Tough call
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

simba έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:ΣΤην αρχη νομισα οτι μου κανει πλακα ο φιλος, μετα ενα μουδιασμα στο κεφαλι,κατι σαν μικρο εγκεφαλικο.
Οσο κι αν λες συνηθισα πλεον,οτι τιποτα δε θα μου προκαλεσει εκπληξη,αυτη η χωρα συνεχιζει να ανεβαζει τον πυχη του παραλογου.Του χρονου διολου απιθανο να μας τιμωρησουν γιατι πηγαμε αξυριστοι,ακομβιωτοι η γιατι τ ονομα μας τελειωνει σε σιγμα τελικο.ΑΗΔΙΑ.
Εγω τις πρωτες ωρες ημουν σιγουρος οτι μπερδεψαν τις ημερομηνιες και σημερα αντι για 1 Ιουνιου, ειναι Πρωταπριλια...

Α Δ Ι Α Ν Ο Η Τ Ο

Αυτα τα πραγματα δε γινονται ουτε στα πιο ασυδοτα και βαθια διαπλεκομενα φασιστικα καθεστωτα..

Ο πολεμος τους ειναι αισχρος και πολυ επικινδυνος, γιατι πλεον φοβαμαι οτι του χρονου θα θρηνησουμε θυματα..
Ναι αλλά τον Ιβιτς δεν τον απειλησαν
;)
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

:mrgreen:

Δεν αμφισβητω κατι τετοιο, για ολα ειναι ικανοι, απλα μεσω του Ιλια, ειναι αυτο που μου φαινεται τραβηγμενο..Μηπως χαθηκε κατι στη μεταφραση..δατς ολ
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Πρόταση μείωσης των τηλεοπτικών εσόδων από τη NOVA, προβληματισμός στη Λίγκα

Θέμα μείωσης του τηλεοπτικού συμβολαίου για τα δύο επόμενα χρόνια, οπότε ολοκληρώνεται, έθεσε η NOVA σε συνάντηση που είχε με τις ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας.
Οι άνθρωποι του συνδρομητικού καναλιού για να δικαιολογήσουν την απόφασή τους έκαναν λόγο για πτώση του τζίρου της εταιρείας κατά 11%, για την οικονομική κρίση και για το πρωτάθλημα που όπως διεξάγεται δεν είναι ανταγωνιστικό και ελκυστικό.

Επίσης υποστήριξαν ότι το ετήσιο κόστος που έχει για τη NOVA το πρωτάθλημα της Super League ανέρχεται στα 45 εκάτ. ευρώ περιλαμβανομένου του κόστους παραγωγής.

Ακριβές ποσοστό μείωσης δεν ειπώθηκε, αλλά θα γνωστοποιηθεί στη Λίγκα τις επόμενες ημέρες.

Για τα δύο επόμενα χρόνια οι ΠΑΕ θα εισπράξουν από το τηλεοπτικό συμβόλαιο περίπου 72 εκάτ. ευρώ.

Στο συνεταιρισμό ακούστηκαν διάφορες απόψεις, σχετικά με την πρόταση της NOVA, οι οποίες θα αποκρυσταλλωθούν όταν γίνει γνωστό το ποσοστό της μείωσης.
Ας πάει η νοβα στον γάβρο που έχει φέρει το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα σε αυτά τα χάλια και να ζητήσει τα ρέστα.
Ας σταματήσει η νοβα να είναι κανάλι του γάβρου και να τον καλύπτει ή να τον εξυψώνει κατά το δοκούν.
Ας σταματήσει η νοβα τις αισχρές περιγραφές στις υπόλοιπες ομάδες πλην γάβρου.
Να δεις τώρα που θα φύγουμε εμείς που θα μειωθεί ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον.

Και, βέβαια, μειώσεις συνέχεια αλλά στις συνδρομές που ζητάνε δεν έχει γίνει καμία μείωση (αν και δεν είμαι σίγουρος γι' αυτό γιατί δεν έχω νοβα).
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

simba έγραψε:

Α Δ Ι Α Ν Ο Η Τ Ο

Τι ειναι ο πυχης? :oops: :oops: :oops: Α ρε Μανι...
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

:mrgreen:
Ατηχυσες
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Ρε δε γαμίεσαι κι εσύ ρε νόβα;
Από τη μία συμβάλλεις στην κατάσταση κι από την άλλη γκρινιάζεις.

Έφεση κάναμε τελικά;
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

Σε απολογία καλεί τον ΠΑΟΚ, τον Γιώργο Σαββίδη αλλά και τον Λούμπος Μίχελ το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της superleague για τον αγώνα της Τούμπας με τον παναθηναϊκό για την 6η και τελευταία αγωνιστική των Play off!!

επισης εγινε και αυστηρη συσταση στον βιγιαφανες να μην προβαινει δημοσιως σε αναδιαταξη των γεννητικων του οργανων
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”