Vladan Ivic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας

Θα θέλατε να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας?

ΝΑΙ
129
72%
ΟΧΙ
49
28%

Σύνολο ψήφων: 178

Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

obanebane έγραψε:
Παλαιολόγος έγραψε:λοιπν ειμαι τελειως αρνητικος να ρθει αυτος ο λαουτσεσκου,κυριως γιατι θυμιζει εντονα περιπτωση στεφενς και δεν εχει ιδεα απο ελληνικο πρωταθλημα

καλυτερα ιβιτς

Ξερει ο γιος του ομως,αλλωστε βαλκανιος ειναι δε χρειαζεται να ξερει πολλα.
Εμενα το μονο που με προβληματιζει ειναι η μεγαλη ηλικια του,τι ορεξη για δουλεια να εχει;
Οσο για την αποτυχια του στη Ζενιτ μπορει να ειναι τυχαια αλλα μπορει να εχει να κανει με αυτα που αναφερω.
Προπονηταρας μεν,με ρισκο δε.
ακριβως ετσι.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

obanebane έγραψε:giapas γενικα συμφωνω με τα περισσοτερα γραφομενα σου,σε αυτα που συμφωνω απολυτα το γραφω κιολας.
Θελω να σε ρωτησω το εξης και αν θελεις απαντας.
Εχω την αισθηση οτι τον Σαββιδη τον εχεις στο μυαλο σου πολυ πιο κατω απο τον μεσο ΠΑΟΚτση,ισως να μην πιστευεις και τοσο τις αγνες του προθεσεις για την ομαδα και οτι γενικοτερα δεν ειναι αυτος που πιστευει η πλειοψηφια των συνοπαδων μας,κανω λαθος;
Δε θελω να σε φερω σε δυσκολη θεση,σου ξαναλεω αν θελεις απαντας.
μπανε , ίσως έγραψα κάτι χοντρό πάνω στη πίκρα μου. Δε το ήθελα.
Το Σαββίδη τον θεωρώ έναν πολύ πετυχημένο επιχειρηματία που έχει νικήσει πολλές φορές στη ζωή του , όπως ο Μαρινάκης , όπως ο Μελισσαν κλπ. Αυτής της εμβέλειας οι άνθρωποι , δε νικάνε με το σταυρό στο χέρι . Δυσκολεύομαι να δώσω ηθικό πλεονέκτημα σε κάποιον και προσπαθώ να μη ταυτίζομαι πολύ.

Πιστεύω ότι η πορεία του στην Ελλάδα αυτό τον καιρό ,μπορεί να παραλληλιστεί με κάποια ντοκυμαντερ με λιοντάρια που λατρεύω να βλέπω όταν έχω χρόνο. Έρχεται ένα νέο λιοντάρι στο λημέρι κι ο τωρινός βασιλιάς προσπαθεί να το διώξει . Και γίνεται μάχη και τρέχει αίμα , μέχρι κάποιος να υποχωρήσει ή μέχρι κάπως να μοιράσουν τη περιοχή και τα θηλυκά. Πολύ αίμα όμως... Δεν υπάρχει ηθική σε αυτό το πράγμα , υπάρχει μόνο το δίκιο του πιο δυνατού. Προσοχή , δεν είμαι δικαστής ούτε παντογνώστης για να ξέρω τα άπλυτα του καθενός. Θα μου πεις ρε Γιάννη εξισώνεις το πρεζεμπορα με το δικό μας το Πόντιο , τον άνθρωπό μας; Δεν εξισώνω κανέναν αλλά αδυνατώ να πιστέψω πως κάποιο καλό παιδί και ηθικός άνθρωπος που δραστηριοποιείται στο χώρο των επιχειρήσεων μπορεί να καταλήξει ζάμπλουτος στη ζωή του. Ο καθένας από αυτούς είναι λιοντάρι και τα λιοντάρια για να επιζήσουν τρώνε γαζέλες και ελάφια, ενίοτε πνίγουν μικρά λιοντάρια για να ξαναζευγαρώσουν και συνεχώς περιφρουρούν τη περιοχή τους από αντίπαλα ενήλικα λιοντάρια δίνοντας θανατηφόρες μάχες. Δε τρώνε χορταράκι...

Το ποδόσφαιρο για τον Ιβαν είναι απλά ένα από τα πολλά πεδία μαχών στην Ελλάδα, όχι το μεγαλύτερο , όχι το σημαντικότερο αλλά σίγουρα μέσα στα πολύ σημαντικά. Για εμένα δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό που περιγράφω , ίσα ίσα είναι φυσιολογικό. Καιρός ήταν ο οργανισμός του ΠΑΟΚ να αρχίσει να παίρνει τη θέση που του αρμόζει στα κοινωνικοπολιτικά δρώμενα του τόπου και να βρει τρόπο έκφρασης όλη αυτή η μάζα που ταυτίζεται με την ομάδα. Και πιστεύω ότι ίσως αυτή η ομάδα και η κουλτούρα καταφέρει να βάλει το μικρόβιο μέσα στο λιοντάρι και την αγαπήσει πραγματικά - χωρίς όμως αυτό να είναι απαραίτητο , μπορεί να ηγηθεί και χωρίς το μικρόβιο.

Έχοντας υπόψη όλα τα παραπάνω , τα οποία λογικά δε θα βρίσκουν σύμφωνους όλους , αδυνατώ να πιστέψω ότι υπάρχει κάποια δύναμη στην Ελλάδα που να μπορεί ατιμώρητη να απειλήσει τη ζωή υπαλλήλου του Σαββίδη. Τις ενώσεις πως τις πήρε; Με πειθώ; Να πιστέψω δηλαδή πως ένα τέτοιο λιοντάρι επιτρέπει στον προπονητή του να δέχεται απειλές για τη ζωή του; Κι αν είναι έτσι γιατί απειλούν μόνο τον Ιβιτς κι όχι για παράδειγμα και το διευθυντή του Μακεδονια? ή τον εκτελεστικό της dimera ή της σεκαπ ή οποιοδήποτε άλλο εκφραστή των συμφερόντων του Σαββίδη στην Ελλάδα; Πιστεύω ότι αυτές οι δηλώσεις , στο χρόνο που έγιναν είναι κακές. Παραέχει πολιτικά κουσούρια στις τοποθετήσεις για τα γούστα μου. Αλλά φυσικά αυτό δε λέει κάτι , απλά κριτική κάνουμε.

Ο πόλεμος είναι ξεκάθαρος μέχρι να επικρατήσει ο δυνατότερος.

υγ : ξέρω ότι αυτή η θέση είναι εύκολα παρεξηγησιμη και ήδη ο teod pou τον εκτιμώ ιδιαίτερα μου τη πετάει τη σπόντα στο τοπικ του Σαββιδη. Αλλά μπανε με ρώτησες ειλικρινά και δε μπορώ να απαντήσω ψέμματα ή διπλωματικά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Πέμ 01 Ιουν 2017, 22:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
capern

Δημοσίευση από capern »

Δε μου άρεσε το κοουτσάρισμα και δεν είδα την ομάδα να παίζει καλά (το Ιανουάριο-Μάρτιο παίξαμε 4-5 φορές με την ίδια ομάδα). ούτε στα ντέρμπι.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ταινιαρα το Κυνηγι του Κοκκινου Οκτωβρη,ταινιαρα.

Εικόνα
κι απ ολη την ταινια αυτη ειναι η αγαπημενη μου σκηνη.Εκει που ο Τζακ αναρωτιεται και μονολογει...
Jack Ryan
The average Russky, son, don't take a dump without a plan." Wait a minute. We don't have to figure out how to get the crew off the sub. He's already done that, he would have had to. All we gotta do is figure out what he's gonna do. So how's he gonna get the crew off the sub? They have to want to get off. How do you get a crew to want to get off a submarine? How do you get a crew to want to get off a nuclear sub...
ΥΓ Ωπ σορυ οφτοπικ?
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

tsou έγραψε:πάλι τα ίδια, πάλι πίστωση χρόνου μέχρι ο νέος να μάθει το ρόστερ, να γνωρίζει τους παίχτες, να αποκτήσει επικοινωνία με τεχν. διευθυντή κτλ. και του χρόνου (ή και νωρίτερα) θα έχουμε βρει την νέα αιτία που φταίει για όλα και πάμε για ακόμη μία αλλαγή προπονητή γιατί ο καινούργιος θα έχει αρνητικά.
καμία ελπίδα.
καμια ελπιδα
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ευχαριστώ για την απάντηση,στα δικά μου μάτια δε γράφεις κάτι μεμπτό για τον Ιβάν,πάνω κάτω και εγώ έτσι τον έχω στο μυαλό μου.
Στο μόνο που έχω κάποιες ενστάσεις είναι στις αμφιβολίες που έχεις για το κατά πόσο είναι συναισθηματικά δεμένος με την ομάδα.
Είμαι σίγουρος ότι την ομάδα την έχει αγαπήσει πλέον και ότι κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να προασπίσει τα συμφέροντα της.
Με όλα τα κακά του που έχουν χιλιογραφτει,πρέπει όλοι θεωρώ να πιστέψουμε ότι αυτός ο άνθρωπος προσπαθεί να γιγαντωσει τον ΠΑΟΚ γιαυτο πρεπει να σταθουμε διπλα του ο καθένας με τον τροπο του μεχρι να το καταφέρει.
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Παλαιολόγος έγραψε: [...]
οπως ειπα αναστασιου,ουζουνιδης ειναι εξαιρετικες περιπτωσεις παιζουν μια μπαλα που θελουμε να δουμε και με το μπατζετ του σαββιδη που μπορει να φερει 4 παιχταραδες θα κανουν πολυ ωραια πραγματα,συν τοις αλλοις καταλαβαινουν και που ερχονται και τις απαιτησεις,ειναι πεινασμενοι,εχουν κινητρα και ξερουν το ελληνικο πρωταθλημα.ειναι εξαιρετικες περιπτωσεις,αλλη δεν μου ερχεται στο νου.
[...]
Εγώ απ' την άλλη πιστεύω ότι με την εκπληκτική πορεία της Λαμίας ο Μπάμπης Τεννές έδειξε ότι είναι η καταλληλότερη ίσως λύση για τον πάγκο του ΠΑΟΚ. Πιο σίγουρη λύση και σαφώς μεγαλύτερη εμπειρία από τους προαναφερόμενους.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

τι να κανουμε καθεις με τις αποψεις του
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Ναι παλικάρι μου, εποικοδομητική συζήτηση να γίνεται.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

βασικα καιρο ειχαμε να μιλησουμε για τον αα τον πεθυμησα ποιος θα κανει την αρχη? :ugeek:

μεινει ή φυγει ο βλανταν το πλανο για του χρονου δεν αλλαζει...το κακο ειναι και καινουργιος προπονητης να ερθει πιστωση χρονου πολυ δυσκολα θα παρει πλεον...

το σημαντικοτερο ειναι ο οποιοσδηποτε προπονητης να στηριχτει με τον καλυτερο δυνατο τροπο αγωνιστικα και εξωαγωνιστικα...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

The_Stalker έγραψε:
Παλαιολόγος έγραψε: [...]
οπως ειπα αναστασιου,ουζουνιδης ειναι εξαιρετικες περιπτωσεις παιζουν μια μπαλα που θελουμε να δουμε και με το μπατζετ του σαββιδη που μπορει να φερει 4 παιχταραδες θα κανουν πολυ ωραια πραγματα,συν τοις αλλοις καταλαβαινουν και που ερχονται και τις απαιτησεις,ειναι πεινασμενοι,εχουν κινητρα και ξερουν το ελληνικο πρωταθλημα.ειναι εξαιρετικες περιπτωσεις,αλλη δεν μου ερχεται στο νου.
[...]
Εγώ απ' την άλλη πιστεύω ότι με την εκπληκτική πορεία της Λαμίας ο Μπάμπης Τεννές έδειξε ότι είναι η καταλληλότερη ίσως λύση για τον πάγκο του ΠΑΟΚ. Πιο σίγουρη λύση και σαφώς μεγαλύτερη εμπειρία από τους προαναφερόμενους.
Εμένα ο αναστο για λίγο στριφογύρισε στο νου μου! Όχι; Αν όχι, και ο σιρτάκις δε θα μου ήτο αδιάφορος. Πρωταθλητής στέφθηκε, μην το παραβλέπουμε ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Πέμ 01 Ιουν 2017, 22:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

οτι αναφερω προσπαθω να το τεκμηριωνω με επιχειρηματα και για τα προβληματα του ΠΑΟΚ εκανα λογο ακομα και μετα τις επιτυχιες,δεχομενος αναλογες ειρωνειες.τωρα βεβαια ειναι φανερα σε ολους.τελος παντων δεν πεταω απλως ονοματα,οποτε δεν καταλαβαινω την ειρωνεια

ειρηνη υμιν,ημιν μαλλον
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Τι πίστωση χρόνου και μαλακίες? Θα έχει ο Βαλβέρδε πιστοση χρόνου αν στα μέσα της σεζόν είναι 15 βαθμούς κάτω απ την Ρεάλ?

Δυστυχώς ο Βλάντο λύγισε.
Δεν ξέρω γιατί λύγισε αλλά ξέρω ότι όποιος λυγίζει δεν είναι για τον ΠΑΟΚ.
θα ήταν πολύ καλό να ξεκινουσαμε τρίτη σεζόν με τον ίδιο προπονητή...αλλά δεν μαμεις.
Εξάλλου η μπάλα στο ελαντα δεν παίζεται εντός των τεσσάρων γραμμών
BIacky

Δημοσίευση από BIacky »

Γιατί δεν μπορούμε να βρούμε ηρεμία στην ομάδα μας ποτέ κανείς δεν θα το μάθει.Ούτε ο Ivic με νοιαζει ούτε κανείς απλα νιώθω οτι ζούμε τα ίδια πράγματα σε αυτήν την ομάδα χρόνια ολόκληρα και οκ μεχρι τώρα δεν είχαμε επενδυτη κτλ τωρα;Πριν μια βδομάδα θα έβαζα το χαρτζιλικι μου να παρουμε πρωτάθλημα του
χρόνου τώρα δεν βάζω ούτε 1 ευρώ.
Οσον αφορά τον Ivic δεν πιστεύω οτι φταιει αυτός για τα play off.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

desperando έγραψε:Τι πίστωση χρόνου και μαλακίες? Θα έχει ο Βαλβέρδε πιστοση χρόνου αν στα μέσα της σεζόν είναι 15 βαθμούς κάτω απ την Ρεάλ?

Δυστυχώς ο Βλάντο λύγισε.
Δεν ξέρω γιατί λύγισε αλλά ξέρω ότι όποιος λυγίζει δεν είναι για τον ΠΑΟΚ.
θα ήταν πολύ καλό να ξεκινουσαμε τρίτη σεζόν με τον ίδιο προπονητή...αλλά δεν μαμεις.
Εξάλλου η μπάλα στο ελαντα δεν παίζεται εντός των τεσσάρων γραμμών
Από πού προκύπτει ότι λύγισε; και πώς το εννοείς; δεν ειρωνεύομαι, να καταλάβω θέλω
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”