Ο κόσμος παίζει μπάλα
- ΑποστόληςΑ
- john4serres
- sakis_the_fraud
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα
Πιανιτς για την νοοτροπια στην Γιουβεντους
Sent from my E6653 using Tapatalk
http://www.gazzetta.gr/fourfourtwo/arti ... s-megaloseΟπως δεν κρύβει και ο ίδιος ότι όλη αυτή η κριτική που του έγινε, τον έχει βοηθήσει τελικά. «Η εμπειρία μου στην Ρόμα ήταν υπερθετική, η καριέρα μου εξελίσσεται ωραία. Η Γιουβέντους είναι κάτι διαφορετικό, εδώ υπάρχει μια εμμονή με τη νίκη, η οποία αρχικά μπορεί να "πνίξει" αλλά καταλαβαίνεις γρήγορα πόσο καλό σου κάνει. Νικάμε και δεν το πανηγυρίζουμε γιατί ήδη σκεφτόμαστε ότι πρέπει να νικήσουμε και στο επόμενο ματς. Βασικά, εδώ τους φαίνεται αδιανόητο να μην νικήσουν, όταν ήρθα το καλοκαίρι είδα τη νοοτροπία που είχαν στις προπονήσεις και κατάλαβα γιατί νικούσαν συνεχώς. Η φετινή σεζόν με έχει βοηθήσει πολύ, έκανα βήματα γίγαντα σε όλους τους τομείς και ειδικά στη νοοτροπία. Οταν ήρθα εδώ, ο στόχος μου ήταν γίνω πιο δυνατός για να σταθώ ανάμεσα στους καλύτερους. Είμαι σε καλό δρόμο».
Sent from my E6653 using Tapatalk
- john4serres
Εγώ πάντως έχω σκεφτεί τον ΠΑΟΚ σε αυτό τον τελικό και δεν ήμουν καν πιωμένος..
- PAOK_Antarctica
- ΑποστόληςΑ
Αποστόλη το μίσος σου για τη Ρεάλ δε ταιριάζει στην ηλικία σου
Ω ρε γκολαρα
Ω ρε γκολαρα
Μαυροασπρο τίποτε άλλο....
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Ρεάλ Μ. = Ο γαύρος της Ισπανίας.
Δεν είναι μίσος. Είναι αγανάκτηση. Επίσης τα συναισθήματα δεν πάνε ανάλογα με την ηλικία.
Δεν είναι μίσος. Είναι αγανάκτηση. Επίσης τα συναισθήματα δεν πάνε ανάλογα με την ηλικία.
Κι εγώ το ίδιο σκέφτομαι-"βλέπω" μόλις τώρα αδερφέ...trouman έγραψε:Εγώ πάντως έχω σκεφτεί τον ΠΑΟΚ σε αυτό τον τελικό και δεν ήμουν καν πιωμένος..
Υ.Γ. Άιντε γεια μαααααααςςςςςς...
Στην ηλικία σου έπρεπε να έχεις φτάσει σε συναισθηματικό ΖενΑποστόληςΑ έγραψε:Ρεάλ Μ. = Ο γαύρος της Ισπανίας.