Vladan Ivic
Re: Vladan Ivic
Παντως οι ρουμανοι λένε για προταση της τελευταίας στιγμής για λουτσεσκου και δενει με το ρεπορτάζ των σερβων
- PAOK_Antarctica
- Sick Bastard
όχι, αλλά ο Λουτσέσκου έχει 10 πρωταθλήματα σε διαφορετικές χώρες έχουν περάσει παιχταράδες απ τις ομάδες τουΑποστόληςΑ έγραψε:Έχεις βαρύ βιογραφικό;
αλλά δε μας κάνει οπότε δεν έχει νόημα το βιογραφικό μου κλαϊν τώρα, ΠΑΟΚ είσαι, 11 φανέλες να πετάξεις στο γήπεδο
Παιδιά προσωπικά δε χαλιεμαι καθόλου αν αποχωρήσει ο Βλάνταν και θα εξηγήσω τους λόγους ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ.
Εν γένει το μόνο π με νοιάζει αν φύγει είναι να έρθει σοβαρός προπονητής με παρόν και μέλλον.
Ο λουτσεσκου όντως παρά είναι μεγάλος αλλά δε ξέρω αν έχει όρεξη να δουλέψει .
Μη τρελαίνεστε πάντως η ομάδα γενικά έχει μπεί σε μια ροτα, δεν είναι όπως στην εποχή Τούντορ
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Εν γένει το μόνο π με νοιάζει αν φύγει είναι να έρθει σοβαρός προπονητής με παρόν και μέλλον.
Ο λουτσεσκου όντως παρά είναι μεγάλος αλλά δε ξέρω αν έχει όρεξη να δουλέψει .
Μη τρελαίνεστε πάντως η ομάδα γενικά έχει μπεί σε μια ροτα, δεν είναι όπως στην εποχή Τούντορ
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Απογοήτευση αν φύγει ο Ιβιτς. Ακόμα ένα πλάνο μένει στην μέση...Πάλι ξαναρχίζουμε απ την αρχή.
Τα ρεπορτάζ τώρα λένε ότι ο ίδιος παραιτείται, γιατί δεν μπορεί ν αντέξει τα όσα έγιναν στα πλέι-οφ και τις πιέσεις που ασκήθηκαν...
ΑΝ αυτά είναι αληθινά , νομίζω ότι βρήκαμε ένα σημαντικό παράγοντα της (ψυχολογικής) κατάρρευσης της ομάδας στα πλέι-οφ....γιατί δεν γίνετε αυτός που είναι ο υπεύθυνος της ομάδας να νιώθει πίεση και να λυγίζει και να περιμένουμε από τους παίκτες να κάνουν θαύματα...
Πάντως μου φαίνεται παράξενο εάν συμβαίνει αυτό, ο Ιβιτς φαινόταν ότι αντέχει την πίεση.. Κριμα.
Τα ρεπορτάζ τώρα λένε ότι ο ίδιος παραιτείται, γιατί δεν μπορεί ν αντέξει τα όσα έγιναν στα πλέι-οφ και τις πιέσεις που ασκήθηκαν...

ΑΝ αυτά είναι αληθινά , νομίζω ότι βρήκαμε ένα σημαντικό παράγοντα της (ψυχολογικής) κατάρρευσης της ομάδας στα πλέι-οφ....γιατί δεν γίνετε αυτός που είναι ο υπεύθυνος της ομάδας να νιώθει πίεση και να λυγίζει και να περιμένουμε από τους παίκτες να κάνουν θαύματα...

Πάντως μου φαίνεται παράξενο εάν συμβαίνει αυτό, ο Ιβιτς φαινόταν ότι αντέχει την πίεση.. Κριμα.
+4Sick Bastard έγραψε:Αν δεν μας κάνει κι ο Λουτσέσκου των 10 πρωταθλημάτων κι άλλων τόσων κυπέλλων και
δημιουργός μιας καταπληκτικής Σαχτάρ, τότε παιδιά να μπω εγώ προπονητής
AN είναι να έρθει ο Λουτσέσκου, τον ξέρει τον Λούμπος, ξέρει πως σκέφτεται και πως δρα.
Οπότε ένα μεγάλο μέρος των ερωτημάτων φεύγει απ τη μέση.
Επίσης, ΑΝ είναι να έρθει κάποιος άλλος, καλό θα ήταν να έρθει τώρα, άμεσα, μέσα στην άλλη εβδομάδα.
Αν είναι ο Λουτσέσκου, θα μπορεί να μάθει τους παίχτες πολύ πιο γρήγορα, ο τύπος έχει τεράστια καριέρα.
Θα έρθει για μία δουλειά και μία δουλειά μόνο. Το πρωτάθλημα.
Δε πιστεύω τίποτα για απειλές κλπ.
Δε με αφήνει η λογική να δεχτώ πως ο πολυεκατομμυριούχος Σαββίδης , επιτρέπει σε κάποιον συνεργάτη του να δέχεται απειλές για τη ζωή του κλπ.
Πιστεύω πως είναι μια ατάκα για να αποπροσανατολίσει το κόσμο από τα αγωνιστικά θέματα. Το έχει κάνει κι άλλες φορές στο παρελθόν.
Αν ο Ιβιτς παραιτήθηκε χτες λόγω ευθιξίας για τη κακή πορεία της ομάδας , για μένα ανεβαίνει πολύ στην υπόληψή μου και θα ήθελα να μείνει και να στηριχθεί ( έστω κι αν δε τον πιστεύω προπονητικά )
Αν παραιτήθηκε από τη Δευτέρα , είμαι πολύ περίεργος να μάθω το λόγο
Δε με αφήνει η λογική να δεχτώ πως ο πολυεκατομμυριούχος Σαββίδης , επιτρέπει σε κάποιον συνεργάτη του να δέχεται απειλές για τη ζωή του κλπ.
Πιστεύω πως είναι μια ατάκα για να αποπροσανατολίσει το κόσμο από τα αγωνιστικά θέματα. Το έχει κάνει κι άλλες φορές στο παρελθόν.
Αν ο Ιβιτς παραιτήθηκε χτες λόγω ευθιξίας για τη κακή πορεία της ομάδας , για μένα ανεβαίνει πολύ στην υπόληψή μου και θα ήθελα να μείνει και να στηριχθεί ( έστω κι αν δε τον πιστεύω προπονητικά )
Αν παραιτήθηκε από τη Δευτέρα , είμαι πολύ περίεργος να μάθω το λόγο
- PAOK_Antarctica
Από inpaok.com: Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα από το INPAOK, η παραίτηση του Βλάνταν Ίβιτς βρίσκεται στα χέρια του μεγαλομετόχου του Δικεφάλου, Ιβάν Σαββίδη.
Ο Σέρβος τεχνικός πλέον είναι με το ένα πόδι εκτός Τούμπας και όλα αναμένεται να κριθούν τις επόμενες ημέρες.
Ο Βλάνταν Ίβιτς δεν έχει κάποια πρόταση ομάδας στα χέρια του, αλλά οι λόγοι που πήρε αυτή την απόφαση είναι κυρίως εξωαγωνιστικοί.
Ο Σέρβος τεχνικός ζει και αναπνέει για το ποδόσφαιρο και όλη αυτή η συντονισμένη επίθεση που γίνεται κατά του ΠΑΟΚ, αλλά και κατά του ιδίου φαίνεται να τον κατέβαλλε.
Όπως και οι παίκτες του, έτσι και αυτός κουράστηκε από όσα συμβαίνουν εξωαγωνιστικά, αφού τον τελευταίο καιρό
η ποδοσφαιρική Ελλάδα μόνο με το εν λόγω άθλημα δεν ασχολείται.
Αυτό που πέρασε κατά τη διάρκεια του αγώνα στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό, εκεί που κουτάκι μπύρας τον πέτυχε στο κεφάλι με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο νοσοκομείο, όσο και όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν για το πρόσωπο του μετά το τέλος του αγώνα φαίνεται πως ήταν το τελειωτικό χτύπημα για αυτόν.
Φυσικά και η απογοήτευση του για τον τρόπο που έκλεισε η σεζόν έπαιξε ρόλο, έτσι ώστε να εμμείνει σε αυτή του την απόφαση και να μην αλλάξει άποψη.
Βέβαια μου φαίνεται περίεργο να ξέρουν οι δημοσιογράφοι τι γίνεται στο κεφάλι του Βλάνταν.
Αν ισχύει πάντως, είναι κρίμα Βλάντο. Πήγαινε μια βδομάδα διακοπές να ηρεμήσεις και να καθαρίσει το κεφάλι σου και δεν θα τρέχει τίποτα. Στην ένταση πάνω πολλά σκεφτόμαστε.
Ο Σέρβος τεχνικός πλέον είναι με το ένα πόδι εκτός Τούμπας και όλα αναμένεται να κριθούν τις επόμενες ημέρες.
Ο Βλάνταν Ίβιτς δεν έχει κάποια πρόταση ομάδας στα χέρια του, αλλά οι λόγοι που πήρε αυτή την απόφαση είναι κυρίως εξωαγωνιστικοί.
Ο Σέρβος τεχνικός ζει και αναπνέει για το ποδόσφαιρο και όλη αυτή η συντονισμένη επίθεση που γίνεται κατά του ΠΑΟΚ, αλλά και κατά του ιδίου φαίνεται να τον κατέβαλλε.
Όπως και οι παίκτες του, έτσι και αυτός κουράστηκε από όσα συμβαίνουν εξωαγωνιστικά, αφού τον τελευταίο καιρό
η ποδοσφαιρική Ελλάδα μόνο με το εν λόγω άθλημα δεν ασχολείται.
Αυτό που πέρασε κατά τη διάρκεια του αγώνα στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό, εκεί που κουτάκι μπύρας τον πέτυχε στο κεφάλι με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο νοσοκομείο, όσο και όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν για το πρόσωπο του μετά το τέλος του αγώνα φαίνεται πως ήταν το τελειωτικό χτύπημα για αυτόν.
Φυσικά και η απογοήτευση του για τον τρόπο που έκλεισε η σεζόν έπαιξε ρόλο, έτσι ώστε να εμμείνει σε αυτή του την απόφαση και να μην αλλάξει άποψη.
Βέβαια μου φαίνεται περίεργο να ξέρουν οι δημοσιογράφοι τι γίνεται στο κεφάλι του Βλάνταν.
Αν ισχύει πάντως, είναι κρίμα Βλάντο. Πήγαινε μια βδομάδα διακοπές να ηρεμήσεις και να καθαρίσει το κεφάλι σου και δεν θα τρέχει τίποτα. Στην ένταση πάνω πολλά σκεφτόμαστε.
Με τρωει ο πισινος μου να ανοιξω κουβεντα που δεν πρεπει και κυριως λογω timing καθως περασε πολλα ο Βλανταν τον τελευταιο καιρο.
- ΑποστόληςΑ
καλα ο λογος που επικαλειται το αρθρο ειναι τοσο αστειος οσο το οτι ο λετο εφυγε για αγωνιστικους λογος απο βαζελο... μεγαλο κριμα να τρωμε ετσι εναν προπονητη μας,ειδικα μετα απο πετυχημενη χρονια ,ποθ επαιξες και μπαλαρα κατα γενικη ομολογια... φτου και απο την αρχη παλι,ελπιζω να μην φανε και μιχελ μαζι...
Μυρτσεα μοιαζει με Μυρτσο τ ονομα, δεν...
Θα κολλησει με μας αν ασχοληθει μερα βραδυ, καθε μερα, οπως ο Σαντος. Αν ειναι να κανει προπονηση κανα βοηθος του και να πεφτει για υπνο απο τις 10, τοτε να μην ερθει.

Θα κολλησει με μας αν ασχοληθει μερα βραδυ, καθε μερα, οπως ο Σαντος. Αν ειναι να κανει προπονηση κανα βοηθος του και να πεφτει για υπνο απο τις 10, τοτε να μην ερθει.
πάρε το τζος να πιούμε ένα καφεδάκι αυτές τις μέρες , να σχεδιάσουμε τη νέα χρονιά και να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε με το προπονητή τη νέα σεζονΑποστόληςΑ έγραψε:Αυτό είναι αλήθεια.

Σκέψεις για Ίβιτς
1. Πέρσι σε μισή χρονιά από τελευταίος 1ος στα PO.
2. Τίτλο στην 1η του ουσιαστικά χρονιά
3. Του χρόνου χωρίς πρωτάθλημα θα χαρακτηρισθεί αποτυχημένος.
Αν έχει @@ μένει και ρισκάρει, αν σκεφτεί πονηρά την κάνει χωρίς να καεί, αλλά και χωρίς την πιθανή καταξίωση σε υψηλό επίπεδο.
1. Πέρσι σε μισή χρονιά από τελευταίος 1ος στα PO.
2. Τίτλο στην 1η του ουσιαστικά χρονιά
3. Του χρόνου χωρίς πρωτάθλημα θα χαρακτηρισθεί αποτυχημένος.
Αν έχει @@ μένει και ρισκάρει, αν σκεφτεί πονηρά την κάνει χωρίς να καεί, αλλά και χωρίς την πιθανή καταξίωση σε υψηλό επίπεδο.