Vladan Ivic
Re: Vladan Ivic
Δημοσίευμα στη Σερβία έκανε πριν από λίγο λόγο για παραίτηση του Βλάνταν Ίβιτς από τον πάγκο του ΠΑΟΚ, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι ο νέος προπονητής του "Δικεφάλου" θα είναι ο Μιρτσέα Λουτσέσκου.
Από τη μεριά τους ωστόσο, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δηλώνουν άγνοια, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έχουν στα χέρια τους καμία παραίτηση από τον Βλάνταν Ίβιτς, "απαντώντας" στα δημοσιεύματα των Σέρβων.
Θυμίζουμε ότι μετά τις χθεσινές δηλώσεις τόσο από τη μεριά του Ιβάν Σαββίδη, όσο και τους Σέρβου τεχνικού, που άφησαν ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα, στη Σερβία έχει ξεκινήσει μία μεγάλη συζήτηση, με τους συμπατριώτες του Ίβιτς να μπλέκουν στην υπόθεση ακόμη και την Παρτιζάν.
Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Βλάνταν Ίβιτς τηρεί προς το παρόν σιγή ιχθύος, με τον Σέρβο να τονίζει σε επαφές που είχε με συμπατριώτες του πως δεν θέλει να σχολιάσει κάτι τη δεδομένη χρονική στιγμή...
paok24
Από τη μεριά τους ωστόσο, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δηλώνουν άγνοια, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έχουν στα χέρια τους καμία παραίτηση από τον Βλάνταν Ίβιτς, "απαντώντας" στα δημοσιεύματα των Σέρβων.
Θυμίζουμε ότι μετά τις χθεσινές δηλώσεις τόσο από τη μεριά του Ιβάν Σαββίδη, όσο και τους Σέρβου τεχνικού, που άφησαν ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα, στη Σερβία έχει ξεκινήσει μία μεγάλη συζήτηση, με τους συμπατριώτες του Ίβιτς να μπλέκουν στην υπόθεση ακόμη και την Παρτιζάν.
Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Βλάνταν Ίβιτς τηρεί προς το παρόν σιγή ιχθύος, με τον Σέρβο να τονίζει σε επαφές που είχε με συμπατριώτες του πως δεν θέλει να σχολιάσει κάτι τη δεδομένη χρονική στιγμή...
paok24
Αν φύγει ο Ίβιτς, που το βλέπω χλωμό προς το παρόν, θα πρέπει να κινηθούμε για προπονητή σαν τον Λουτσέσκου αλλά στην ηλικία που πήγε στη Σαχτάρ (59χρ). Με εμπειρία από μεγάλους πάγκους και με κίνητρο να δημιουργήσει μία νέα μεγάλη περιφερική ευρωπαϊκή δύναμη σε βάθος 5-10ετίας.
Κούρδος, τρολάρεις όμορφαKourdos έγραψε:Ο αδερφός μου έχει ένα αγοράκι, δεν θα δειλιαζα αν το απειλούσαν. Αλλά αν απειλούσαν τα δικά μου αλλάζει. Ο Ίβιτς γιατί δεν έχει ακόμα παιδιά;;

- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
σοβαρα τώρα;;
οι απειλές στοχεύουν και πιάνουν στις κότες,αν έχεις αρχίδια δε μασάς Χριστό!
αν κάποιος τολμήσει να διανοηθεί να πειράξει τα παιδιά μου θα τον ξεκοιλιάσω και θα τον πετάξω ζωντανό γεύμα στα ευγενικά σκυλάκια μου!
αν κάποιος τολμήσει να διανοηθεί να πειράξει τα παιδιά μου θα τον ξεκοιλιάσω και θα τον πετάξω ζωντανό γεύμα στα ευγενικά σκυλάκια μου!
ΑΝ φύγει ο Ίβιτς (κάτι που προσωπικά δεν θέλω) δεν θα με χαλούσε και ο υιός Λουτσέσκου.
Θα προτιμούσα κάτι πιο "βαρύ" αλλά δεν ξέρω αν έρχεται και τί θα ζητήσει.
Θα προτιμούσα κάτι πιο "βαρύ" αλλά δεν ξέρω αν έρχεται και τί θα ζητήσει.
Τα ίδια λέγανε και οι φυλακισμένοι για το noor1 ΑΛΛΑ πέφτουν σα ζαλισμενα κοτοπουλαΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:σοβαρα τώρα;;
Ρε παιδια, μονο σε μενα και στον Τζος αυτο το πραγμα δε βγαζει κανενα νοημα?
Μηπως εγινε λαθος μεταφραση?ο Ιλια Ιβιτς που ετρεξε λογω εντολων να υπερασπιστει τον γαυρο δηλωνοντας πως θα σταματησει να εκπροσωπει τον Αποστολοπουλο ο οποιος οπως ειπε ψευδομαρτηρησε (κατ'εντολη ποιου αληθεια εννοουσε) για να βλαψει τον θρηνο,απειληθηκε λογω του ΠΑΟΚ αυτη τη φορα και εφερε τον Βλανταν προ της αποφασης να παραιτηθει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Πέμ 01 Ιουν 2017, 18:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο ιλια μπορεί να είναι στο κόλπο και να παίρνει τον αδερφό του τηλέφωνο κάθε μερα και να τα παραλέει
- navigator11
Napoli4 έγραψε:Αν φύγει ο Ίβιτς, που το βλέπω χλωμό προς το παρόν, θα πρέπει να κινηθούμε για προπονητή σαν τον Λουτσέσκου αλλά στην ηλικία που πήγε στη Σαχτάρ (59χρ). Με εμπειρία από μεγάλους πάγκους και με κίνητρο να δημιουργήσει μία νέα μεγάλη περιφερική ευρωπαϊκή δύναμη σε βάθος 5-10ετίας.
Να είναι όμως και ταύρος από πλευράς υγείας, ε; Διότι το να προσαρμοστεί κάποιος καταξιωμένος προπονητής από ποδοσφαιρικές παραστάσεις υψηλού επιπέδου σε παραστάσεις θεάτρου σκιών απαιτεί κι έναν οργανισμό ανθεκτικό!
Το βάθος 5-10 ετών δεν είμαι σε θέση να το σχολιάσω. Μου ήρθε κάπως απρόσμενα ...

BoloniNapoli4 έγραψε:Αν φύγει ο Ίβιτς, που το βλέπω χλωμό προς το παρόν, θα πρέπει να κινηθούμε για προπονητή σαν τον Λουτσέσκου αλλά στην ηλικία που πήγε στη Σαχτάρ (59χρ). Με εμπειρία από μεγάλους πάγκους και με κίνητρο να δημιουργήσει μία νέα μεγάλη περιφερική ευρωπαϊκή δύναμη σε βάθος 5-10ετίας.
Χτίζω στο προηγούμενο, το σενάριο Ίβιτς προπονητή στο γαύρο μπορεί να γραφτεί;; [DRAGON FACE]
Καλά ρε σίμπα, έσενα αν σε απειλούσαν δε θα τα έλεγες αυτα για τον αποστολόπουλο;
Πλάκα κάνεις;
Πλάκα κάνεις;
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
δε ξέρω τι λέγανε αυτοί οι κακόμοιροι,ξέρω τι λέω εγώ.teod1980 έγραψε:Τα ίδια λέγανε και οι φυλακισμένοι για το noor1 ΑΛΛΑ πέφτουν σα ζαλισμενα κοτοπουλαΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:σοβαρα τώρα;;
Ρε Φαρμοακοποιε, όλοι θα το καναμε για τα παιδια μας, αλλά όχι να το παιξουμε μαγκες για το ποδοσφαιρο...
εκει λες δεν αξιζει να ρισκαρω για τη μπαλα ρε παιδια
εκει λες δεν αξιζει να ρισκαρω για τη μπαλα ρε παιδια