Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Toν Ουκρανό τον πάω και σκέφτηκα να τον βάλω αλλά νομίζω ότι αυτός που πρέπει να έχει δίπλα του πρέπει να είναι καλύτερος απ' αυτόν. Ενρίκε μπορείς να τον έχεις σαν σκύλο να τα δίνει όλα σε κάθε ματς αλλά δεν πρέπει να έχει ελευθερία κινήσεων και το άλλο σου εξτρέμ πρέπει να κάνει παπάδες. Βαρέλα δεν με πείθει.
Εντάξει, από άλλες χρονιές που δεν φαινόταν φως στο τούνελ, κάτι μπορείς να πεις ότι έχουμε.
βαθιες τομες, λιγες σε αριθμο αλλα με ποιοτητα να σηκωσουν την ομαδα...ψαχνουμε ακριβα χαρακτηριστικα στην αγορα αλλα ειναι μονοδρομος για την κουπα του χρονου...μεγαλη προτεραιοτητα η προσθηκη 2 ποιοτικων παιχτων στον αξονα του κεντρου και ενος περιφερειακου επιθετικου...
μεγαλο στοιχημα οι αποχωρησεις, να γινουν οσες πρεπει με το μεγαλυτερο δυαντο οφελος για την ομαδα...το ροστερ πρεπει να αδειασει πολυ...του χρονου δεν υπαρχει καμια απολυτως δικαιολογια για κανεναν...
υγ αν ακουσω το καλοκαιρι για δυσκολες αγορες, χωρις κινητρο λογω γιουροπα κλπ θα το γυρισω στα ψυχοφαρμακα :ugeek:
Τώρα που δε θα έχουμε το τσουλου θα έχουμε πάλι τις γνωστές δικαιολογίες, ότι οι παίκτες δεν πείθονται να έρθουν στον ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά μπορεί η Αεκ να παίρνει Βράνιες με τα μισά λεφτά από τους δικούς αμυντικούς (σε μισθό). Σε γλεντάνε Ιβάν εδώ και 5 χρόνια!!! Cheers!
Να τα επαναλαβω και παλι.
- Σεντερ μπακ
- 6αρι
-8αρι
-εξτρεμ
-φορ
Και μετά τον τραυματισμό του Γλύκου και τερματζή φυσικά.
Ολες οι μεταγραφές για θέσεις βασικού. Απο το πάνω ράφι. Οσο γινεται τέλος πάντων για να είμαστε και ρεαλιστές.
Και πρέπει να συνοδευτούν απο αρκετές αποχωρήσεις και συγχρόνως την ενσωμάτωση 2-3 δανεικών.
Αυτο το 3-4 που ακουσα παλυ δεν με τρομαζει απλα, με τρομοκρατει,οχι γιατι χρειαζομαστε 10 αλλα σιγουρα 6.Δεν μπορει να μην θελουμε τερμα,στοπερ,6ρι,8ρι,εξτρεμ και περιφερειακο φορ και υποτιθεται πως εχουμε κλεισει και αριστερο μπακ αρα για ποιες 3-4 μιλησες ρε Βλανταν? Ποια συμβολαια πρεπει να παραμεινουν? Γιατι πρεπει να παραμεινει πχ ο Μπρικιτς?
Καταρχάς πρεπει μερικοί παιχτες μας να αποχωρησουν για την νεα περίοδο κ να αποκτηθουν παιχτες στυλ Μπισεσβαρ Πριγιοβιτς.
Πχ. Αθανασιαδης Ουάρντα Πουγγουρας(δανεικος) Ενρικε(αν δεν συμορφωθει για μενα προσωπικα ειναι λιγοι για τον ΠΑΟΚ.
*Θελω να δω τον ΠΑΟΚ απο το καλοκαιρι να αποκτηθουν ποδοσφαιριστες "καλοι".
Θα ειμαι χαρούμενος αν απ την νεα περιοδο μπενουμε σε κατι ξανθη κ δεν ξερω εγω τι κ να τους παταμε 3-4γκολ κ να καθαριζουμε τα ματς κ κατι βαζελους γαυρους κ κουλες(με πισπες ρεις γαλανοπουλους κ φορτουνιδες)
Έχουμε και λέμε, θέλουμε
Μια τερματοφυλακαρα. Εδώ στα μέρη μου έχει έναν καλό (ονόματα δεν λέμε για να μην μας τον πάρουν άλλοι) που πρέπει να τον πάρουν χθες.
Δύο στόπερ δυστυχώς ο ένας που θα μπορούσε να σταθεί στην ομάδα σταμάτησε το ποδόσφαιρο (καρλιτο τον έλεγαν)
Ένα 6αρ κάτι μεταξύ Τουρέ αλλά στο πιο γρήγορο ( γιατί εμείς θέλουμε γρήγορο κέντρο)
Ένα 8αρ κατά προτίμηση αυτόν που του δίδαξε το πώς παίζεται η θέση μέσα στο Λονδίνο ο Πάμπλο
Ένα 10αρ εδώ αρχίζουν τα δύσκολα γιατί στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δύσκολα βρίσκεις το 10αρ που έχουμε στο μυαλό μας.προσωπικα θα ήθελα να δω τον τρελό που παίζει στην πιο αλητικη πόλη της Ευρώπης
Δύο εξτρεμ γρήγορα,να έχουν το 1 με 1 να έχουν τακτική παιδεία,να βοηθάνε στην άμυνα,να έχουν διψήφιο αριθμό γκολ και ασίστ ,να μσγειρεουν,να σιδερονουν κτλ
Και μια επιθετικαρα τύπου Ιμπραήμοβιτς αλλά στο πολύ πιο γρήγορο.
Πιστεύω ότι με τους παραπάνω κάτι μπορεί να γίνει και να μείνει ο κόσμος ευχαριστημένος
Τρολαρει (μεταξυ αλλων και τον εαυτο του) ο Ντεσπε που πριν καμια δεκαρια σελιδες εγραφε πως δεν του βγαινουν οι 3-4 κινησεις και πιστευει πως χρειαζομαστε κατι παραπανω...Α ρε Ντεσπε,αν ελειπαν και κατι τετοια ποστ ολα σουπερ θα ηταν,πραγματικα αδικεις τον εαυτο σου πολλες φορες και στο λεω φιλικα,μην τρελαθεις παλυ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Τετ 31 Μάιος 2017, 23:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λοιπον η ουσια ειναι 1.Το γνωθι σαυτον.
Εμεις δε ξερουμε ποιοι ειμαστε ,αλλοι λενε παμε να ριξουμε 4 στο βαζελο 5 στο χανουμι αλλοι ειμαστε δυσκολα αλλοι ο πελκας ειναι παικταρας και αλλοι ο τσιμιροτ θα παει στη μπαγερν.
Η ιστορια εδειξε οτι ειχαμε 1 μετρια ομαδα ,το ιδιο μετρια με του ΠΟΚ και στα σημεια ελαχιστα καλυτερη.
Απο εδω και περα για μενα πο σημαντικες οι αποχωρησεις παρα οι μεταγραφες σε πρωτη φαση.Προσωπικα παικτες τυπου Πελκας,Κουλουρης,Χαρισης,Μυστακιδης,Κλαους δεν υπαρχουν ουτε στη 18αδα της ομαδος αν θελει να κανει πρωταθλητισμο.Και εδω ερχεται το σοβαρο ερωτημα...πως θελετε να παρουμε πρωταθλημα???
Στην Ελλαδα αγωνιστικα 2 ταχυτητες υπαρχουν.
1)Η εχεις παρομοια ομαδα με τους ανταγωνιστες σου σε δυναμικη με 1 η μισο σκαλι πανω σε ποιοτητα οπως συνεβη φετος με τον γαβρο.
2)Η εχεις 1 ομαδα πολυ καλυτερη για να το παρει περπατωντας οπως κακα τα ψεματα ηταν ο γαβρος του βαλβερδε η καποιες χρονιες με ριβαλντο.
Το ΕΡΩΤΗΜΑ ειναι τι θελουμε και τι μπορουμε κυριως γιατι ο Ιβαν (και για μενα ειναι το μεγαλυτερο λαθος του) δεν εβαλε ταβανι.
Αν παμε με τον 1ο τροπο,μια χαρα ομαδα εχουμε.Εγω προσωπικα δεν εχω στομαχι για αλλη μετριοτητα αλλα αν παμε ετσι δεν εχω και αλλη επιλογη.
Αν παμε για τον 2ο,που αμφιβαλλω,το μπατζετ πρεπει να ανεβει κι αλλο ,να γινει και πιο ρεαλιστικο (δε φταιω εγω που καποιοι κοστολογησαν τον τζαλμα 800.000) και να ερχονται μονο ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ,και ας μη βγουν.ΟΧΙ ΑΛΛΑ καλα παιδια,οχι αλλα ελληνοπουλα ,οχι αλλα λαχεια.