Vladan Ivic
Re: Vladan Ivic
Ειναι απλο.Σε περιπου 20 παιχνιδια με γαυρο,κουλα,βαζελο και νιονιο ειχαμε μετρημενα καλα παιχνιδια και καλα καλα μετρημενες καλες φασεις.Σε ενα επομενο πρωταθλημα που αυτο θα κριθει στα πλει οφ απεναντι στους ιδιους αντιπαλους πως να ελπιζω σε κατι καλυτερο?
Παρόλο που δεν αναφέρθηκα προσωπικά, αντιλαμβάνομαι τί εννοείς.sourmenetes έγραψε:Ηρεμηστε με τις αντιπαραθεσεις...πειτε την αποψη σας χωρις να την πεφτετε στον αλλον
- buffalobill4
Στα πλει οφφ δεν μετρανε τα καλα παιχνιδια αλλα οι βαθμοί. Κ εγω φορτωνω που ημασταν κοτες μεσα σε βαζελο κουλα αλλα αν θες ας βαλουμε κατω τους βαθμούς που πηραμε ολη τη χρονια. Αν θες βαλε και γαύρο και τον 6ο μιας και του χρονου θα παιζουν κ αυτοι
- PAOK_Antarctica
Συγνώμη μπάφαλο αλλά αν δεν έμπαινε το οφσάιντ γκολ στο κύπελλο η χρονιά θα ήταν αποτυχημένη.
Στο πρωτάθλημα αποτύχαμε.
Στην Ευρώπη αν είναι δυνατόν να λέμε πως πετύχαμε. Το να περάσει ο ΠΑΟΚ τον όμιλο του Γιουρόπα (με κάτι απίθανους Αζέρους και Τσέχους) είναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, όχι επιτυχία. Άσε που το έχουμε ξανακάνει και υπό δυσκολότερες προϋποθέσεις. Στόχος στην Ευρώπη είναι πάντα το ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
Μόνο το κύπελλο ζαχαρώνει τη χρονιά, κατά τ'άλλα μάπα το καρπούζι.
Στην Ευρώπη αν είναι δυνατόν να λέμε πως πετύχαμε. Το να περάσει ο ΠΑΟΚ τον όμιλο του Γιουρόπα (με κάτι απίθανους Αζέρους και Τσέχους) είναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, όχι επιτυχία. Άσε που το έχουμε ξανακάνει και υπό δυσκολότερες προϋποθέσεις. Στόχος στην Ευρώπη είναι πάντα το ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
- buffalobill4
Τωρα μιλας σωστα. Στοχος στην ευρωπη πρεπει νσ ειναι το παραπανω. Οχι οταν φτανει το ματς να λέμε έχουμε ντερμπι βαλε αναπληρωματικους. Ασχέτως αν ακουει η οχι ο προπονητής.
Στο πρωταθλημα εχεις να τερματισεις με -6 απ τον πρωτο καμια 20ετια και Ναι στα πλει οφφ απέτυχες.
Συο κυπελλο τωρα για το οφσαιντ γκολ δεν σχολιαζω παραπανω.
Φιλικα
Στο πρωταθλημα εχεις να τερματισεις με -6 απ τον πρωτο καμια 20ετια και Ναι στα πλει οφφ απέτυχες.
Φιλικα
Μήπως αυτό το -6, δεν μας επέτρεψε να ξεκουράσουμε παίκτες ενόψει πλέι όφ;buffalobill4 έγραψε:Τωρα μιλας σωστα. Στοχος στην ευρωπη πρεπει νσ ειναι το παραπανω. Οχι οταν φτανει το ματς να λέμε έχουμε ντερμπι βαλε αναπληρωματικους. Ασχέτως αν ακουει η οχι ο προπονητής.
Φιλικα
Για να μην παρεξηγηθώ, καλά κάναμε και το κυνηγήσαμε όσο μπορούσαμε. Έτσι νομίζω προσωπικά ότι πρέπει να κάνουμε.
- desperando
- Επικοινωνία:
αρχίσαμε τα αν.PAOK_Antarctica έγραψε:Συγνώμη μπάφαλο αλλά αν δεν έμπαινε το οφσάιντ γκολ στο κύπελλο η χρονιά θα ήταν αποτυχημένη.
Τότε να πω και γω κανένα αν
Αν λοιπόν υπήρχε δικαιοσύνη στο ελαντα θα τιμωρουνταν ο σκατογαυρος και θα σου πρωταθλητής
κάθεστε και χαλιέστε για ένα παιχνίδι που σΤην ουσιαδεν δίνει τίποτα αντί να εξοργιζεστε με όσα γίνονται στην χώρα των λευκών Αφρικανών
Ελπίζω να μην παρθούν αποφάσεις εν θερμώ.
Ο ΠΑΟΚ τερμάτισε μετά από αρκετά χρόνια, ουσιαστικά στο -3 από τον 1ο. Πήρε το κύπελλο. Έπαιξε καλή μπάλα για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.
Όντως στα πλέι οφ ο ΠΑΟΚ ήταν τραγικός. Όντως στο Europa παρότι έφτασε στους 32, χάρισε την πρόκριση στην Τούμπα έτσι για πλάκα. Γίνανε λάθη εννοείται και σχεδιαστικά.
Θεωρώ κρίσιμο να γίνουν 4 πρωτοκλασάτες κινήσεις.
Αν πάμε σε κουβέντα για προπονητή, θα βγάλουμε μόνοι μας τα μάτια μας.
Ο ΠΑΟΚ τερμάτισε μετά από αρκετά χρόνια, ουσιαστικά στο -3 από τον 1ο. Πήρε το κύπελλο. Έπαιξε καλή μπάλα για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.
Όντως στα πλέι οφ ο ΠΑΟΚ ήταν τραγικός. Όντως στο Europa παρότι έφτασε στους 32, χάρισε την πρόκριση στην Τούμπα έτσι για πλάκα. Γίνανε λάθη εννοείται και σχεδιαστικά.
Θεωρώ κρίσιμο να γίνουν 4 πρωτοκλασάτες κινήσεις.
Αν πάμε σε κουβέντα για προπονητή, θα βγάλουμε μόνοι μας τα μάτια μας.
Εγω δεν εθεσα θεμα παραμονης η οχι. Απλα σου λεω πως ουτε το πρωταθλημα αγγλιας δεν δινει ασυλια σε εναν προπονητη,ποσο μαλλον ασυλια στο ΚΡΑΞΙΜΟ και εσυ μου αναφερεις οτι περσι τον αποθεωναμε...στην κατακτηση της 2ης θεσης στα ελληνικα πλευ οφzepos4 έγραψε:Φίλε μου κάποια στιγμή πρέπει να στηρίξουμε έναν προπονητή περισσότερο από ένα χρόνο. Αν έχεις δει σε όλη την χρονιά κάποια καλά πράγματα από την ομάδα, τότε τον στηρίζεις, αν όχι τον αλλάζεις. Εγώ προσωπικά είδα και καλά και κακά. Μην ξεχνάμε όμως ότι είναι άπειρος. Κανείς δεν γεννήθηκε έτοιμος.Alastor έγραψε:Εδω ο αλλος πηρε περσι πρωταθλημα με την Λεστερ στην Αγγλια και φετος τον διωξαν γιατι η ομαδα τους εκανε κλαρινα.Τι παει να πει περσι τον αποθεωνατε?zepos4 έγραψε:Ακριβώς έναν χρόνο πριν τον αποθεωνατε..
- PAOK_Antarctica
Δεν είναι υποθετικό το "αν" μου ντέσπε.
Δεν λέω "αν δεν παίρναμε το κύπελλο θα είχαμε αποτύχει". Λέω "παρόλο που πήραμε το κύπελλο, αποτύχαμε".
Δεν λέω "αν δεν παίρναμε το κύπελλο θα είχαμε αποτύχει". Λέω "παρόλο που πήραμε το κύπελλο, αποτύχαμε".
Κάποιοι ναιgkaletsi έγραψε:Ξεσαλώστε.
Αυτό περιμένατε.
Ούτως ή άλλως τέτοιες ώρες εμφανίζεστε μόνο.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ιβαν Σαββιδης για Ιβιτς και αλλα
Για το αν θα παραμείνει ο Βλάνταν Ίβιτς: ''Ο Ίβιτς ήταν πρώτος που από την αρχή των playoffs ζήτησε να φύγει. Ήταν ο πρώτος που ανέβηκε σε μένα και είπε. Ο αδελφός μου έχει παιδιά και εγώ φοβάμαι για αυτούς. Εγώ νομίζω ότι ο Βλάνταν έχει δείξει ότι μπορεί να είναι προπονητής του ΠΑΟΚ. Δεν είμαι προφήτης, αλλά όταν τον έβαλα προπονητή του είπα ότι για το μόνο που ανησυχώ, ότι μπορεί λόγω του νεαρού της ηλικίας σου να μην αντέξεις την ψυχολογική πίεση.
Είδαμε ότι υπήρχε τέτοια κατάσταση, αλλά δεν πειράζει. Εγώ νομίζω ότι θα κοιμηθούμε, θα ξυπνήσουμε γιατί ο Θεός μας έβαλε σε αυτό το δρόμο να περάσουμε αυτή τη δοκιμασία και σαφώς δεν τελειώνει η ζωή στα playoffs και στην πρωτιά σε αυτά.
Και χτες είπα ας αφαιρέσουν και 10 βαθμούς από εμάς, δε θα αλλάξουμε τη στάση μας, απλώς κάνουμε ανάλυση των λαθών μας.
Θα υπάρξουν μεταγραφές. Δεν έχω άλλη επιλογή, εκτός από το ανεβάσω το επίπεδο της ομάδας. Και σήμερα όταν πήγα στα αποδυτήρια είπα σε μερικούς ποδοσφαιριστές σήμερα θα παίζετε εναντίον του Παναθηναϊκού και της διαιτησίας. Ήρθαν με ξεκάθαρο στόχο. Είναι ρεζίλι για την ελληνική διαιτησία. Ντροπή. Θα τα καταφέρω. Πιστέψτε με. Τέτοιοι διαιτητές δε θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα.
Όταν είπα για ξένους διαιτητές στα playoffs, πώς γίνεται να συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Δε λέω ότι υπέρ μας δε γίνονται λάθη. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν έχω σχέση με κανέναν διαιτητή. Δεν ξέρω αν τα λάθη γίνονται συνειδητοποιημένα ή ασυνείδητα.
Πέρασε η σεζόν και εγώ βρισκόμουν σε κατάσταση σοκ. Αυτές οι υστερίες των αθηναϊκών ομάδων με στόχο να παλέψουν τον ΠΑΟΚ. Σκαρφίστηκαν ανοησίες με τον Κύζα και ξενοδοχεία φίλων μου.
Αν ήμουν στη θέση του Κύζα θα έκανα το ίδιο πράγμα. Μαθαίνω μια μέρα πριν το παιχνίδι ότι ο Κύζας είναι απαράδεκτος και δέχεται υπηρεσίες γυναικών με συμμετοχή του ΠΑΟΚ. Πώς θα αντιδράσει ένας άνθρωπος σε αυτά τα πράγματα;"
Για το αν θα παραμείνει ο Βλάνταν Ίβιτς: ''Ο Ίβιτς ήταν πρώτος που από την αρχή των playoffs ζήτησε να φύγει. Ήταν ο πρώτος που ανέβηκε σε μένα και είπε. Ο αδελφός μου έχει παιδιά και εγώ φοβάμαι για αυτούς. Εγώ νομίζω ότι ο Βλάνταν έχει δείξει ότι μπορεί να είναι προπονητής του ΠΑΟΚ. Δεν είμαι προφήτης, αλλά όταν τον έβαλα προπονητή του είπα ότι για το μόνο που ανησυχώ, ότι μπορεί λόγω του νεαρού της ηλικίας σου να μην αντέξεις την ψυχολογική πίεση.
Είδαμε ότι υπήρχε τέτοια κατάσταση, αλλά δεν πειράζει. Εγώ νομίζω ότι θα κοιμηθούμε, θα ξυπνήσουμε γιατί ο Θεός μας έβαλε σε αυτό το δρόμο να περάσουμε αυτή τη δοκιμασία και σαφώς δεν τελειώνει η ζωή στα playoffs και στην πρωτιά σε αυτά.
Και χτες είπα ας αφαιρέσουν και 10 βαθμούς από εμάς, δε θα αλλάξουμε τη στάση μας, απλώς κάνουμε ανάλυση των λαθών μας.
Θα υπάρξουν μεταγραφές. Δεν έχω άλλη επιλογή, εκτός από το ανεβάσω το επίπεδο της ομάδας. Και σήμερα όταν πήγα στα αποδυτήρια είπα σε μερικούς ποδοσφαιριστές σήμερα θα παίζετε εναντίον του Παναθηναϊκού και της διαιτησίας. Ήρθαν με ξεκάθαρο στόχο. Είναι ρεζίλι για την ελληνική διαιτησία. Ντροπή. Θα τα καταφέρω. Πιστέψτε με. Τέτοιοι διαιτητές δε θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα.
Όταν είπα για ξένους διαιτητές στα playoffs, πώς γίνεται να συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Δε λέω ότι υπέρ μας δε γίνονται λάθη. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν έχω σχέση με κανέναν διαιτητή. Δεν ξέρω αν τα λάθη γίνονται συνειδητοποιημένα ή ασυνείδητα.
Πέρασε η σεζόν και εγώ βρισκόμουν σε κατάσταση σοκ. Αυτές οι υστερίες των αθηναϊκών ομάδων με στόχο να παλέψουν τον ΠΑΟΚ. Σκαρφίστηκαν ανοησίες με τον Κύζα και ξενοδοχεία φίλων μου.
Αν ήμουν στη θέση του Κύζα θα έκανα το ίδιο πράγμα. Μαθαίνω μια μέρα πριν το παιχνίδι ότι ο Κύζας είναι απαράδεκτος και δέχεται υπηρεσίες γυναικών με συμμετοχή του ΠΑΟΚ. Πώς θα αντιδράσει ένας άνθρωπος σε αυτά τα πράγματα;"
Χειροκροτησαμε παρ όλη την κάκιστη εμφάνιση και καλά κάναμεTaseos έγραψε:Οχι θα χειροκροταμε που χασαμε απτον ευαγγελου κ τον μαρινακη κ μαλιστα απληρωτους
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχω απογοητευτεί από τον Ίβιτς. Όχι τόσο για τα λάθη απειρίας αλλά για την υπεροψία που δείχνει. Κάποτε ο Άγγελος και ενώ είχε τρυπηθεί μέσα από την ομάδα, αναλάμβανε την ευθύνη σε κάθε αποτυχία και έφτασε να παραιτηθεί. Το γράφω από πικρία όχι γιατί θέλω σώνει και καλά να φύγει ο Ίβιτς (είμαι 50-50 αυτή τη στιγμή).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος flash4 την Τετ 31 Μάιος 2017, 23:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.