Vladan Ivic
Re: Vladan Ivic
Αυτό ακριβώς.hasio_john έγραψε:Βλάνταρε, τουλάχιστον σήμερα θα έπρεπε να είχες αναλάβει την ευθύνη της ήττας..
- hasio_john
"Ήμασταν καλύτεροι αλλά στο τέλος δεν τα καταφέραμε. Ρισκάραμε και δυστυχώς χάσαμε"
Εγώ θα έλεγα ότι αναλαμβάνω ΌΛΗ την ευθύνη της τελικής κατάταξης!
Εγώ θα έλεγα ότι αναλαμβάνω ΌΛΗ την ευθύνη της τελικής κατάταξης!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Τετ 31 Μάιος 2017, 22:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Περιμενεις αγυριστο σερβικο κεφαλι να αναλαβει ευθυνη;barlow4 έγραψε:χασιο ?εκανε δηλωσεις και τα εριξε αλλου?
Εδω ο αλλος πηρε περσι πρωταθλημα με την Λεστερ στην Αγγλια και φετος τον διωξαν γιατι η ομαδα τους εκανε κλαρινα.Τι παει να πει περσι τον αποθεωνατε?zepos4 έγραψε:Ακριβώς έναν χρόνο πριν τον αποθεωνατε..
μολις την ανελαβε την ευθυνη ο Ιβιτς στην συνεντευξη, διαβαστε και τις δηλωσεις του Ιβαν και βγαλτε συμπερασματα
Ρε ο άνθρωπος είναι κολλημένος. Είναι εγωιστής. Δέκα φορες να τον βάλεις να ξανά παίξει με τον βάζελο και τις δέκα πάλι χωρίς εξάρι θα παίξει. Δεν μπορεί το παλικάρι να διαχειριστεί τέτοια παιχνίδια δεν έχει το μυαλό και την ψυχραιμία.
Ρε μας έβαλαν τρία ο Ευαγγέλου ο Κλωναρίδης ο Reis και το κακό συναπάντημα. Αν τον σημερινό βάζελο τον κατεβάσουν του χρόνου έτσι όπως είναι να παίξει θα παλεύει για τη σωτηρια του κι εσείς μου λέτε υπομονή? Υπομονή να κάνω για τι πράγμα? Για να μπορώ να κερδίσω τον Κλωναρίδη τον Μάνταλο και τον Μπακασέτα? Η να πανηγυρίζω επειδή κερδίζουμε τον Αστέρα τον Λεβαδειακό και τον Πλατανια?
Να κρατήσουμε τον Ίβιτς γιατί? Για να μας ξανακάνει πλακα ο Ουζουνίδης του χρόνου? Ρε ο Ουζουνίδης τον έχει ξεφτιλίσει. Ο Ουζουνίδης. Τι άλλο να πω? Ελεος.
Ρε μας έβαλαν τρία ο Ευαγγέλου ο Κλωναρίδης ο Reis και το κακό συναπάντημα. Αν τον σημερινό βάζελο τον κατεβάσουν του χρόνου έτσι όπως είναι να παίξει θα παλεύει για τη σωτηρια του κι εσείς μου λέτε υπομονή? Υπομονή να κάνω για τι πράγμα? Για να μπορώ να κερδίσω τον Κλωναρίδη τον Μάνταλο και τον Μπακασέτα? Η να πανηγυρίζω επειδή κερδίζουμε τον Αστέρα τον Λεβαδειακό και τον Πλατανια?
Να κρατήσουμε τον Ίβιτς γιατί? Για να μας ξανακάνει πλακα ο Ουζουνίδης του χρόνου? Ρε ο Ουζουνίδης τον έχει ξεφτιλίσει. Ο Ουζουνίδης. Τι άλλο να πω? Ελεος.
Επικινδυνος περα απο ανικανος.
Απομακρυνση χθες.
ΙΒΗΡΑΣ προπονητης και τεχνικο επιτελειο.
Απομακρυνση χθες.
ΙΒΗΡΑΣ προπονητης και τεχνικο επιτελειο.
Όποιος θέλει οπότε θέλει μας βγάζει φάσεις
Κ όχι μόνο στα πλέι οφ. Με εξαίρεση το δίμηνο που πετούσαμε και δε δίναμε καν κατοχή
Κ όχι μόνο στα πλέι οφ. Με εξαίρεση το δίμηνο που πετούσαμε και δε δίναμε καν κατοχή
Φίλε μου κάποια στιγμή πρέπει να στηρίξουμε έναν προπονητή περισσότερο από ένα χρόνο. Αν έχεις δει σε όλη την χρονιά κάποια καλά πράγματα από την ομάδα, τότε τον στηρίζεις, αν όχι τον αλλάζεις. Εγώ προσωπικά είδα και καλά και κακά. Μην ξεχνάμε όμως ότι είναι άπειρος. Κανείς δεν γεννήθηκε έτοιμος.Alastor έγραψε:Εδω ο αλλος πηρε περσι πρωταθλημα με την Λεστερ στην Αγγλια και φετος τον διωξαν γιατι η ομαδα τους εκανε κλαρινα.Τι παει να πει περσι τον αποθεωνατε?zepos4 έγραψε:Ακριβώς έναν χρόνο πριν τον αποθεωνατε..
- buffalobill4
Σιγα μη φυγει ρε μαγκες. Τι στοχους ειχε; κυπελλο, Ομιλους γιουροπα και πρωταθλητισμο. Που απετυχε; στα πλειοφφ.
Του χρονου να εχει ανώτερους στοχους κυριως στην ευρωπη και αν κάνει τετοιο φωτοφινις μαζι σας κ εω να φυγει.
Του χρονου να εχει ανώτερους στοχους κυριως στην ευρωπη και αν κάνει τετοιο φωτοφινις μαζι σας κ εω να φυγει.