Π.Α.Ο.Κ.-παο 2-3, Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: Π.Α.Ο.Κ.-παο 31/05-20:30 NS1 & NS1HD
Και η ιστορία απλά επαναλαμβανεται. Δυστυχώς αυτή η ομάδα σαν να έχει κατάρα να μη μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω.
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δυστυχώς όταν εμπιστεύεσαι ομάδα αξίας 10άδων μυριών στον προπονητή της Κ20 αυτά παθαίνεις. Ακόμα και έτσι όμως το σημερινό κάζο, ύστερα και από όλα τα γεγονότα που συνέβησαν τον τελευταίο καιρό, ήθελε πολύ κόπο για να το πετύχετε κε Ίβιτς. Τα μυνήματα ήταν εκεί, φαινόταν το πράγμα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, έβγαζε μάτι και εσύ εκεί ξεροκέφαλα μεταξεταστέος. Δεν ξέρω τι να πω, είμαι χαμένος, δεν γίνεται να ζω ΠΑΛΙ τη μέρα της μαρμότας, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!! Κρίμα, πολύ κρίμα...
Καλή δύναμη σε όλους σας αδέρφια και καλό κουράγιο μέσα από τα βάθη της ψυχής μου.
Καλή δύναμη σε όλους σας αδέρφια και καλό κουράγιο μέσα από τα βάθη της ψυχής μου.
barlow4 έγραψε:δε χωραει τακτικη αναλυση.καλυτερος ηταν ο ΠΑΟΚ.αλλοι λενε για μεταγραφες αλλοι για κακες επιλογες προπονητη.
ειναι δυνατον?εβαζε τσικο σε θεσεις που δεν εχουν ξαναπαιξει και η μεταγραφη τους ηταν ο μολινς.
αυτο που συνεβη ειναι οτι επαιξε μια ομαδα με ψυχη και μια ομαδα φλωρων.
στο συγκεκριμενο δεν τα βαζω με ιβιτς παρότι νομιζω πως εκανε οτι ναναι.σε ολα τα αλλα εφταιγε αυτος.
οταν εχεις απεναντι σου τσικο που παιζουν πρωτη φορα σε οτι ναναι θεσεις μονο για να καλυψουν το γηπεδο , κ παρ'ολα αυτα σου βαζουν 3!!! φταιει οτι η ομαδα ειναι τελειως αψυχη.χωρις εγωισμο.χωρις καμια αρετη.
++++++++++++++++++++++1926. Σε 6 σειρές τα είπες όλα.
Πως το λένε;Μπορείς να ξεγελάς λίγους για πολύ καιρό,πολλούς για λίγο αλλά δεν μπορείς να τους ξεγελάς όλους για πάντα...
με 3η ομάδα ήρθαν και μας πήραν 2πλο και μας έκαναν κηδεία και αντίο τσουλου.Sekeris4 έγραψε:Που ηταν η φανελα στο 3-0 και στο 4-0?tsou έγραψε:παλαιολόγε για να πάρουμε εμείς 2πλό και να κάνουμε τέτοια κηδεία στους κάτω με μισοδιαλυμμένη ομάδα, 16χρονους στον πάγκο και ουσιαστικά ψιλοαδιάφοροι πρέπει να συντονιστούν 40 πλανήτες.
και αυτό είναι δείγμα της φανέλας.
είχαμε ευκαιρεία να τους ξεφτιλίσουμε και να δώσουμε απάντηση σε αυτά που έγιναν στο λεωφόρο, ήρθαν με την χειρότερη αποστολή που ήρθαν στην ιστορία τους και μας ξεφτίλισαν.
έχουμε μικρές απαιτήσεις για τον ευρωπαίο ΠΑΟΚ.
Pablito έγραψε:Ηρθαν μας γλεντησαν με τον Ευαγγελου και τον Χατζηγιοβανη.. και εμεις για να παρουμε διπλο πρεπει να γινει ο 3ος παγκοσμιος
Εγω θελω να απευθυνω μια ερωτηση προς ολους και να μου απαντησετε ειλικρινα....
Υπηρχε περιπτωση το ροστερ του Παναθηναικου σημερα αν φορουσε τις φανελες του ΠΑΟΚ να επαιρνε διπλο ποτε στην Λεωφορο? Θελω να μου απαντησετε ειλικρινα απο ψυχης...
προτηγανισμενος ειμαι κεν.barlow4 έγραψε:καηκαν κ τα τελευταια εγκεφαλικα κυτταρα?
να σας πω τι κραταω απο τη φετινη χρονια;
οτι κρατησα και περυσι και προπερσι και παραπροπερυσι και πριν δεκα και πριν εικοσι χρονια και του χρονου και του παραχρονου και σε δεκα και σε εικοσι χρονια:
ΘΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΛΕΩ ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΠΑΟΚ ΟΛΕΟ
ΘΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑΝ ΑΕΤΟ ΜΕ 8 ΚΕΦΑΛΙΑ.
αυτα.
και καντε καμια μεταγραφη να πουμε.
και η λέωφοροςbarlow4 έγραψε:γαμιεται ο μά'ι'ος
- efthimis_paok
18′ Αρνείται κόκκινη κάρτα στο Μόλινς για χτύπημα με την τάπα στον Κίτσιου. Ο παίκτης του Παναθηναϊκού την γλίτωσε μόνο με κίτρινη κάρτα.
35′ Ο Καλογερόπουλος καταλογίζει φάουλ στον Βιγιαφάνες από τον Τσιμίροτ σε μια καθαρή φάση τζαρτζαρίσματος.
45′ Ο Διαιτητής δεν δείχνει καθαρή κίτρινη στον Κουρμπέλη έπειτα από σκληρό και σκόπιμο φάουλ στον Ουάρντα.
45′ Ο Καλογερόπουλος μετατρέπει το φάουλ του Βιγιαφάνες στον Σάκχοφ σε επιθετικό του Ουκρανού και χαλάει έτσι την επίθεση του ΠΑΟΚ.
48′ Χαρίζεται κίτρινη κάρτα στον Βιγιαφάνες, ο οποίος έσπρωξε εκτός φάσης του Ουάρντα.
50′ Ο Κούλα Χασάν καταλογίζει οφσάιντ στον Πρίγιοβιτς, που έβγαινε μαζί με τον Ενρίκε απέναντι στον Βλαχοδήμο, γλυτώνοντας έτσι το 2-1.
52′ Χαρίζεται εκ νέου κάρτα στον Βιγιαφάνες που εμποδίζει τον Ουάρντα να εκτελέσει φάουλ.
59′ Διαιτητής και επόπτης αντί να δείξουν κόρνερ υπέρ του ΠΑΟΚ, καταλογίζουν φάουλ (που συνοδεύτηκε με κάρτα) του Κίτσιου στον Χουλτ.
75′ Ο Καλογερόπουλος χαρίζει την δεύτερη κίτρινη στον Βιγαφάνες που χτυπάει από πίσω τον Σάκχοφ.
79′ Στο γκολ του Παναθηναικού για το 2-2 ο Κουτρουμπής στην πρώτη κεφαλιά «καβαλάει»ι τον Σάκχοφ με τον Καλογερόπουλο να κλείνει επιδεικτικά τα μάτια.
90′ Ο Καλογερόπουλος σταματάει μια από τις τελευταίες επιθέσεις του ΠΑΟΚ, χρεώνοντας με φάουλ τον Πούγγουρα σε καθαρή διεκδίκηση της μπάλας.
Έτσι , μπορεί.
35′ Ο Καλογερόπουλος καταλογίζει φάουλ στον Βιγιαφάνες από τον Τσιμίροτ σε μια καθαρή φάση τζαρτζαρίσματος.
45′ Ο Διαιτητής δεν δείχνει καθαρή κίτρινη στον Κουρμπέλη έπειτα από σκληρό και σκόπιμο φάουλ στον Ουάρντα.
45′ Ο Καλογερόπουλος μετατρέπει το φάουλ του Βιγιαφάνες στον Σάκχοφ σε επιθετικό του Ουκρανού και χαλάει έτσι την επίθεση του ΠΑΟΚ.
48′ Χαρίζεται κίτρινη κάρτα στον Βιγιαφάνες, ο οποίος έσπρωξε εκτός φάσης του Ουάρντα.
50′ Ο Κούλα Χασάν καταλογίζει οφσάιντ στον Πρίγιοβιτς, που έβγαινε μαζί με τον Ενρίκε απέναντι στον Βλαχοδήμο, γλυτώνοντας έτσι το 2-1.
52′ Χαρίζεται εκ νέου κάρτα στον Βιγιαφάνες που εμποδίζει τον Ουάρντα να εκτελέσει φάουλ.
59′ Διαιτητής και επόπτης αντί να δείξουν κόρνερ υπέρ του ΠΑΟΚ, καταλογίζουν φάουλ (που συνοδεύτηκε με κάρτα) του Κίτσιου στον Χουλτ.
75′ Ο Καλογερόπουλος χαρίζει την δεύτερη κίτρινη στον Βιγαφάνες που χτυπάει από πίσω τον Σάκχοφ.
79′ Στο γκολ του Παναθηναικού για το 2-2 ο Κουτρουμπής στην πρώτη κεφαλιά «καβαλάει»ι τον Σάκχοφ με τον Καλογερόπουλο να κλείνει επιδεικτικά τα μάτια.
90′ Ο Καλογερόπουλος σταματάει μια από τις τελευταίες επιθέσεις του ΠΑΟΚ, χρεώνοντας με φάουλ τον Πούγγουρα σε καθαρή διεκδίκηση της μπάλας.
Έτσι , μπορεί.
ναι υπηρχε.θα εβγαζε ψυχη.θα εβγαζε εγωισμο.εφοσον βεβαια υπηρχε ενας προπονητης να τους εμπνευσει.
paokpantou έγραψε:οταν αποφασισουν ο πατερας και γιος να κανουν μεταγραφες απο τα επανω ραφια
με ποιοτικους συχρονους και γρηγορους ποδοσφαιριστες και οταν καταλαβουμε και εμεις σαν οπαδοι
πως με κιτσιου κατσε πελκα ουαρντα μουαρντα φουαρντα η χρονια θα παει παλι χαμενη απο καμια κουλα
βαζελο η γαυρο τοτε πραγματικα θα γινουμε ομαντα με αρκιδια...
καληνυχτα ΠΑΟΚ...
Η χρονιά είναι χαμένη επειδή έχεις βαρεθεί τόσα χρόνια να σηκώνεις Κύπελλα και εντάξει μωρέ πήραμε άλλο ένα φέτος και τι έγινε...
Πέρσι που βγήκες δηλαδή ήσουν ομάντα με αρκίδια.... Το θυμάσαι ότι πέρσι βγήκες ε;;;
Στις ήττες του ΠΑΟΚ δεν στενοχωριέμαι τόσο για την ήττα όσο γι'αυτό που ακολουθεί... Με τον κάθε πικραμένο να πετάει την ΛΑΛΑΚΙΑ του και όλα ΚΟΜΠΛΕ!!!
Υ.Γ. Γενικά μιλάω ΑΔΕΡΦΕ και εσύ νεύρα έχεις και εγώ νεύρα έχω δεν πάει συγκεκριμένα σε εσένα απλά πιάστηκα από το σχόλιό σου...
Ποιο σκάουτινγκ ρε αδερφέ. Όλοι έχουν πάρει χαμπάρι τι εστί Ιβάν και κονομάνε στις πλάτες του. Το τριπλάσιο μπάτζετ από την Αεκ έχουμε. Θέλει πολύ μυαλό να καταλάβει κανείς ότι αυτό δεν είναι ανικανότητα? Όταν 6 χρόνια μόνο πριμ μοιράζει και κανένα πρόστιμο, όταν δεν παίρνει ΜΥΡΟΥΔΙΑ για το τι εστί Τζαβέλλας - δε σου φαίνε να σου τα μασάνε. Εσύ το προκαλείς...BlackBlockAttack έγραψε:Ξεκινας με ολα σου τα εξτρεμοδεκαρια(Μπισεσβαρ Ουαρντα Ενρικε) και δεν εχεις ουτε καν καποιο μπακ σαν το Κιτσιου απο τον παγκο να τον βαφτισεις εξτρεμ αν χρειαστει ΓΙΑΤΙ?
Αν στραβωσει το παιχνιδι θα το γυρισεις με τα αμυντικα χαφ ψευτοοχταρια( Κανιας Χαριση)?
Κακιστη διαχειρηση του παιχνιδιου απο Ιβιτς και το σημερινο ειναι μεγαλο πισωγυρισμα....
Αυτον τον Μπρικιτς ποιος τον ειδε απο τους σκαουτ?Οτι παει μεσα γραφει....
Μεγαλη πικρα!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τετ 31 Μάιος 2017, 22:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η φανελα δεν ειναι πυροτεχνημα,γι αυτο και τα ακουνε τωρα γιατι κατι παει να κτιστει αλλα χωρις συνεπεια κανεις 2 βηματα μπροστα και 3 πισω.Sekeris4 έγραψε:Που ηταν η φανελα στο 3-0 και στο 4-0?tsou έγραψε:παλαιολόγε για να πάρουμε εμείς 2πλό και να κάνουμε τέτοια κηδεία στους κάτω με μισοδιαλυμμένη ομάδα, 16χρονους στον πάγκο και ουσιαστικά ψιλοαδιάφοροι πρέπει να συντονιστούν 40 πλανήτες.
και αυτό είναι δείγμα της φανέλας.
μαθε και να χανειςefthimis_paok έγραψε:18′ Αρνείται κόκκινη κάρτα στο Μόλινς για χτύπημα με την τάπα στον Κίτσιου. Ο παίκτης του Παναθηναϊκού την γλίτωσε μόνο με κίτρινη κάρτα.
Έτσι , μπορεί.
Δε φταίνε οι παίκτες για μένα. Ό,τι είχαν να δώσουν φέτος το δώσανε.PAOK_Antarctica έγραψε:Αν έχετε @@ οι μισοι δεν θα εμφανιστειτε στην πρώτη προπονηση