Π.Α.Ο.Κ.-παο 2-3, Σχόλια & Παραλειπόμενα
- PaokPatraG4
Re: Π.Α.Ο.Κ.-παο 31/05-20:30 NS1 & NS1HD
Κακα τα ψεμματα εαν δεν μπορεις να κερδισεις αυτον τον ποα δεν αξιζεις πρωτια....Χαλια μαυρα...Τι να πω ελπιζω στο 2ο να ξυπνησουν καπως....
- Παλαιολόγος
μηπως να εμπαινε χαρισης ; τι λετε; λιγη πνοη δεν θα την εδινε; δεν βγαλαμε μια σωστη αναπτυξη,ενα ανεβασμα της προκοπης
απο την αλλη με ενα σωρο τεχνιτες μεσα βγαλμενους απο τα 80ς ισως γινει παλι κανενα αεροπλανικο ή καμια μπαλια καλη,τωρα ειναια ργα νομιζω να παιξουμε ορθολογικα ή να γεμισουμε με χαφ τον αξονα
απο την αλλη με ενα σωρο τεχνιτες μεσα βγαλμενους απο τα 80ς ισως γινει παλι κανενα αεροπλανικο ή καμια μπαλια καλη,τωρα ειναια ργα νομιζω να παιξουμε ορθολογικα ή να γεμισουμε με χαφ τον αξονα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Τετ 31 Μάιος 2017, 20:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Καλούτσικοι από το 10 μέχρι το 20 όταν βάλαμε και το γκολ. Κάτω του μετρίου στο υπόλοιπο χρονικό διάστημα. Γκολάρα ο Bis.
Απο Γκαρυ και Μακ σε Ουαρντα και Ενρικε..το απολυτο πισογυρισμα σε ακραιους επιθετικους φετος.
Εγω εχω ξαναπει πως ο Ουαρντα δεν κανει για εξτρεμ,ειδικα σε δυνατα ματς.Ο δε Ενρικε,ενω τρεχει και κυνηγαει,εχει 0 μυαλο.
Ο βαζελος 2 αναγκαστικες αλλαγες στο ημιχρονο και εμεις ακομα δυσκοιλιοι...ευτυχως υπαρχει και ενας Μπισεσβαρ που βλεπουμε και λιγο μπαλιτσα.
Πανιωνιε κρατα γερα,αυτο λεω μονο.
ΥΓ: Οσο για τον Μπρικιτς,φοβος και τρομος δυστυχως.
Εγω εχω ξαναπει πως ο Ουαρντα δεν κανει για εξτρεμ,ειδικα σε δυνατα ματς.Ο δε Ενρικε,ενω τρεχει και κυνηγαει,εχει 0 μυαλο.
Ο βαζελος 2 αναγκαστικες αλλαγες στο ημιχρονο και εμεις ακομα δυσκοιλιοι...ευτυχως υπαρχει και ενας Μπισεσβαρ που βλεπουμε και λιγο μπαλιτσα.
Πανιωνιε κρατα γερα,αυτο λεω μονο.
ΥΓ: Οσο για τον Μπρικιτς,φοβος και τρομος δυστυχως.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Alastor την Τετ 31 Μάιος 2017, 20:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
Ηρεμα...
Ενα γκολ θελουμε...
Πρεπει να ηρεμησουν οι παικτες..δεν ειναι ωρα να σιχτιριζουμε.
Ενα γκολ θελουμε...
Πρεπει να ηρεμησουν οι παικτες..δεν ειναι ωρα να σιχτιριζουμε.
- thanos-xanthi
μακαρι να ανεβασουμε ρυθμους οσο αντεχουμε
ενα 45λεπτο εμεινε και παραλιες μετα
βαλτε ενα γκολ να μη στηριζομαστε στον νιονιο
μια ανασα να βγει η χρονια
ενα 45λεπτο εμεινε και παραλιες μετα
βαλτε ενα γκολ να μη στηριζομαστε στον νιονιο
μια ανασα να βγει η χρονια
- potamda
- Bet Guru 2023
Δυστυχώς, δεν μπορούν άλλο τα παλικάρια....
Να τελειώσει σήμερα η δουλειά, είτε έτσι είτε αλλιώς... και μετά δουλειά πολλή!
Να τελειώσει σήμερα η δουλειά, είτε έτσι είτε αλλιώς... και μετά δουλειά πολλή!
- sourmenetes
- Moderator
Αφηστε ρε το κραξιμο τωρα...
Τι αναλυσεις κανετε αυτη τη στιγμη;;;
Τι αναλυσεις κανετε αυτη τη στιγμη;;;
Με μιση ομαδα η βαζελα,απληρωτοι,χωρις διοικηση,φευγατοι οι μισοι, τους εχεις στα σκοινια 1-0 και αντι για παρτι βλεπουμε θριλερ...
Απαραδεκτοι ολοι τους,ντροπη (και) η σημερινη εμφανιση και δε συνηθιζω να το λεω αυτο.
Αναπτυξη κωλοχανειο,ενρικιε για κλαματα,πουγγουρας και ελληνοπουλα και καλα παιδια φτανει απλα δεν υπαρχουν..νυσαφι πια
Για μπρκιτς κανενα σχολιο απλα
Απαραδεκτοι ολοι τους,ντροπη (και) η σημερινη εμφανιση και δε συνηθιζω να το λεω αυτο.
Αναπτυξη κωλοχανειο,ενρικιε για κλαματα,πουγγουρας και ελληνοπουλα και καλα παιδια φτανει απλα δεν υπαρχουν..νυσαφι πια
Για μπρκιτς κανενα σχολιο απλα
Ο Μπρίκιτς από Φιορεντίνα και μετά, ότι πάει μέσα γράφει. Με Φιορεντίνα τυχαίως δε χάσαμε. 4 φάσεις κάνανε μεγάλες και στις 4 ηττήθηκε ο Μπρίκιτς. Τελικά φάγαμε μόνο 2, γιατί 2 πήγαν μέσα. Δεν θεωρώ ότι δεν έχει ικανότητες. Αυτό το φαινόμενο, απλά μου δείχνει μεγάλη δυσφορία παραγκωνισμού (δίκαιου γιατί ο Γλύκος έκανε εξαιρετική σεζόν). Το είπα εδώ και καιρό: Εγώ Σιαμπάνη θα έβαζα, που ξέρω εγγυημένα ότι θα δώσει το 100% για την ομάδα και την πάρτη του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τετ 31 Μάιος 2017, 20:27, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- PAOK_Antarctica
Μετα το γκολ πέσαμε αλλα αν ανέβουμε να κλικ μπορούμε.
Πάμε, ένας τελευταίος κόπος ειναι.
Πάμε, ένας τελευταίος κόπος ειναι.
Το γκολ που έφαγε ο Μπρίκιτς, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Σε κλειστή γωνία από τόσο πλάγια δεν τρώει ούτε ο γιός μου!
Απορώ... έχει παίξει αυτός τόσα χρόνια στην Ιταλία? ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!!
Σε κλειστή γωνία από τόσο πλάγια δεν τρώει ούτε ο γιός μου!
Απορώ... έχει παίξει αυτός τόσα χρόνια στην Ιταλία? ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!!
Οτι πάει μέσα γράφει ναι, αλλά κάνει και το κάτι παραπάνω. Προσπάθεί να βάζει και αυτά που δεν πάνε μέσα εσχάτως.
Συμφωνω για Ενρικε-Ουαρντα και οι δυο ανυπαρκτοι.Ισως τους αλλαξει πλευρα μπας και δουμε κατι διαφορετικο απο αυτους.Μου φαινεται και ο Πριγιο δεν ειναι σε τοσο καλη μερα,ενω συνηθως βοηθαει στην αναπτυξη.Ξεκαθαρα λειπει ο Ματος σημερα και φαινεται υπερβολικα πολυ.Θα ηθελα να δω Μπισεσβαρ αριστερα,να βγαλει τον Ουαρντα και να βαλει Χαριση να παρουμε τον πληρη ελεγχο του αγωνα.Πολυ κακη εμφανιση παντως,δεν εχουμε καθολου φρεσκαδα(λογικο ως ενα σημειο).