Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
Ας έρθει ο Αντρέ να ακούσει και αυτός τα σχόλιανα του από την Τούμπα.
Θα γίνει σίγουρα στόχος, από τους ΑΡΔ.
Θα γίνει σίγουρα στόχος, από τους ΑΡΔ.
- john4serres
- sakis_the_fraud
Baiano έγραψε:Βλέπω το Poll και δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν είμαστε ικανοποιημένοι απο τον Σάχοφ, ενώ ταυτόχρονα αρκούμαστε στον Λέοβατς, τον Μπρίκιτς και τον (μόνο καλό επιθετικό που έχουμε) Πρίγιοβιτς. Αντί να θέλουμε τέρμα, μπακ, εξτρέμ και δεύτερο φορ, ζητάτε έναν ακόμα στο κέντρο..?
Η αληθεια ειναι πως ο Σαχοβ ειναι το καλυτερο σου 8αρι αλλα δυσκολευεται να βγαλει πολλα ματς μαζι.
Το προβλημα δεν ειναι αυτος, αλλα ο παρτενερ του, ιταν η ομαδα θελει να σφιξει το κεντρο και παιζουμε με 8αρια και 6αρι ειναι μονος του στο δημιουργικο κομματι και χανεται. Ο τσιμιροτ δεν ειναι ουτε box to box ουτε 6αρι, κατι αναμεσα, σιγουρα ειναι ποιοτικος παικτης αλλα δεν σε ανεβαζει επιπεδο.
Οσο για ν ντου, απο αυτα που καταλαβα με τα λιγα που ειδα ειναι πως ο παικτης ειναι ο κλασσικος τρεχαλατζης στο κεντρο που καλυπτει τρυπες και παιζει το απαραιτητο ξυλο για να μπορουν να παιξουν οι αλλοι μπαλα. Δεν εχει ιδιεταιρη τεχνικη για να κουβαλαει και να ξεκιναει παιχνιδι σαν 6, ουτε φτιαχνει παιχνιδι σαν 8.
Ομως εχεις μπροστα σου προκριματικα ευρωπης, καποιος πρεπει να τρεξει εκει να μαρκαρει, ετσι; Καλως η κακως το ποδοσφαιρο εχει γινει πιο φυσικαλ, τα τρεξιματα και οι προσωπικες μονομαχιες παιζουν ρολο και δεν μπορεις να κατεβασεις ομαδα στρουμφ, φαντασου κεντρο με πελκα κατσε χαριση.
Μεγαλο ποσοστο των γκολ μπαινουν απο στημενα, το υψος βοηθαει. Σιγουρα υπαρχει σαν σκεψη του προπονητη, μην ξεχναμε πως εβαζε αριστερο μπακ τον κρεσπο για να εχει ακομα εναν ψηλο στην 11αδα.
Για βιερινια δεν σχολιαζω καν, κουρασε...
Sent from my E6653 using Tapatalk
- pagotatzis
Για τέρμα υπάρχει λύση
Ελεύθερος ο πρώην διεθνής Γερμανός René Adler
Ελεύθερος ο πρώην διεθνής Γερμανός René Adler
Ο Ndoy μυστήριος παίκτης ρε gmto.
Μου φαίνεται καθαρό 6ρι στυλ papa diop γρήγορος δυνατός καλός ψιλά αλλα φοβάμαι την αδυναμία του να προωθεί σωστά την πρώτα μπάλα.
To "8ρι" θέλω να ξέρει μπάλα.
Ο sakxof είναι το μοναδικό αξιόλογο "8ρι" που έχουμε αλλα χρειάζεται έναν ακόμα να ανταγωνίζεται τι θέση.
Ο chimi για μένα είναι "8ρι" απλά χαμηλού επιπεδου γιατί σκύλος σκούπα δεν τον λες σίγουρα για να παίξει στο 6
Μου φαίνεται καθαρό 6ρι στυλ papa diop γρήγορος δυνατός καλός ψιλά αλλα φοβάμαι την αδυναμία του να προωθεί σωστά την πρώτα μπάλα.
To "8ρι" θέλω να ξέρει μπάλα.
Ο sakxof είναι το μοναδικό αξιόλογο "8ρι" που έχουμε αλλα χρειάζεται έναν ακόμα να ανταγωνίζεται τι θέση.
Ο chimi για μένα είναι "8ρι" απλά χαμηλού επιπεδου γιατί σκύλος σκούπα δεν τον λες σίγουρα για να παίξει στο 6
ΕΕΕΕΕΕΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΛΕΜΠΕΚ?ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΣΤΑ ΜΑΛΓΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΩ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΕΔΩ?ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ Μ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΞΕΧΑΣΑΝ ΣΤΟ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ?????ΩΧ ΜΩΡΕ ΜΩΡΕ ΜΟΥ ΤΟ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΝ ΜΩΡΕ....
janellsis έγραψε:Στο κέντρο είναι το ζήτημα. Δεν έχουμε παίκτη ηγέτη, να πάρει την ομάδα στις πλάτες του, αποδείχτηκε για άλλη μια φορά στο ΟΑΚΑ. 8αρι που να κραταει μπάλλα και να κάνει κ παιχνίδι. Για μένα αυτό είναι το Νο1 θέμα μας.
Ακόμη, ο Τσίμιροτ είναι παίκτης μεγάλης κλάσης και με τεράστια περιθώρια εξέλιξης, δεν τον βλέπω μάγκες να μένει το καλοκαίρι. Αν φύγει έχεις τρελό κενό εκεί.
Απο την μια λες δεν εχουμε 8αρι να κραταει μπαλλα και να κανει παιχνιδι κι απο την αλλη οτι ο Τσιμιροτ ειναι παικτης μεγαλης κλασης. Καταλαβαινω οτι εννοεις πως δεν ειναι ακομα ηγετης λεγοντας πως εχει περιθωρια εξελιξης, αλλα εχω αρχισει να πιστευω πως ισως τον εχουμε και λιγο υπερεκτιμημενο τον Τσιμιροτ. Αναμφισβητητα εχει καλα στοιχεια αλλα εμεις αναφερομαστε σε αυτον σαν να ειναι το υπερταλεντο. Εχει δειξει πραγματι εξαιρετικα στοιχεια κατα καιρους αλλα και τα μειονεκτηματα του...
Μακ-Ροντριγκεζ επισης υπερεκτιμημενοι κατα τη γνωμη μου (και φαινεται αυτο και στη συνεχεια της πορειας τους). Με μια καλη σαιζον, βασισμενοι σχεδον αποκλειστικα και μονο στην ταχυτητα τους που τους εκανε να μοιαζουν διαστημικοι στη λιγδα μας, τσαπατσουληδες και οι δυο οπως ολοι συνομολογουσαμε πριν αρχισουν να βαζουν τεμαχια. Δυο ταχυτατοι παικτες με μετρια εως κακη τεχνικη, πασα, σουτ. Δεν λεω οτι ειναι παλτα, λεω πως ειναι υπερεκτιμημενοι. Προτιμω τον Ενρικε απο καποιον απο τους δυο και νομιζω την επομενη σαιζον θα με δικαιωσει. Και σιγουρα στο σημειο που ειμαστε τωρα περιμενω κατι πολυ καλυτερο απο Μακ ή Ροντριγκεζ για το ποιοτικο εξτρεμ που αναζηταμε.
sic-4 έγραψε:janellsis έγραψε:Στο κέντρο είναι το ζήτημα. Δεν έχουμε παίκτη ηγέτη, να πάρει την ομάδα στις πλάτες του, αποδείχτηκε για άλλη μια φορά στο ΟΑΚΑ. 8αρι που να κραταει μπάλλα και να κάνει κ παιχνίδι. Για μένα αυτό είναι το Νο1 θέμα μας.
Ακόμη, ο Τσίμιροτ είναι παίκτης μεγάλης κλάσης και με τεράστια περιθώρια εξέλιξης, δεν τον βλέπω μάγκες να μένει το καλοκαίρι. Αν φύγει έχεις τρελό κενό εκεί.
Απο την μια λες δεν εχουμε 8αρι να κραταει μπαλλα και να κανει παιχνιδι κι απο την αλλη οτι ο Τσιμιροτ ειναι παικτης μεγαλης κλασης. Καταλαβαινω οτι εννοεις πως δεν ειναι ακομα ηγετης λεγοντας πως εχει περιθωρια εξελιξης, αλλα εχω αρχισει να πιστευω πως ισως τον εχουμε και λιγο υπερεκτιμημενο τον Τσιμιροτ. Αναμφισβητητα εχει καλα στοιχεια αλλα εμεις αναφερομαστε σε αυτον σαν να ειναι το υπερταλεντο. Εχει δειξει πραγματι εξαιρετικα στοιχεια κατα καιρους αλλα και τα μειονεκτηματα του...
Μακ-Ροντριγκεζ επισης υπερεκτιμημενοι κατα τη γνωμη μου (και φαινεται αυτο και στη συνεχεια της πορειας τους). Με μια καλη σαιζον, βασισμενοι σχεδον αποκλειστικα και μονο στην ταχυτητα τους που τους εκανε να μοιαζουν διαστημικοι στη λιγδα μας, τσαπατσουληδες και οι δυο οπως ολοι συνομολογουσαμε πριν αρχισουν να βαζουν τεμαχια. Δυο ταχυτατοι παικτες με μετρια εως κακη τεχνικη, πασα, σουτ. Δεν λεω οτι ειναι παλτα, λεω πως ειναι υπερεκτιμημενοι. Προτιμω τον Ενρικε απο καποιον απο τους δυο και νομιζω την επομενη σαιζον θα με δικαιωσει. Και σιγουρα στο σημειο που ειμαστε τωρα περιμενω κατι πολυ καλυτερο απο Μακ ή Ροντριγκεζ για το ποιοτικο εξτρεμ που αναζηταμε.

* Φίλος ο Ενρίκε από γωστό που εχω που τον εχει δει απο κοντα αν κανει σωστη ετοιμασια καλοκαιρι κ τον μαθουν να μην εινιαι "τσαπατσουλης" σε συμπεριφορα θα βγει σαν μεταγραφη.
ο μολέδο έχει διαβατήριο ή πιάνει θέση ξένου?
θα τον ήθελα στην ομάδα
θα τον ήθελα στην ομάδα
Μπα σκετος μπραζιλ. Ασε που εχει και ψυχολογικα προβληματα τσεπης τωρα.
Ξέρει κανείς κάτι για Μολέδο. Τι συμβόλαιο έχει; Πολύ περίεργη περίπτωση τελευταία μέρα να αποχωρεί.
Ναι είναι περίεργο, το νου πάει στο οτι έχει κλείσει με εμάς.
αλλά ως γνήσιος βραζιλιάνος μπορεί απλά να είναι το payback του για το οτι του χρωστάνε ή τον αφήσανε απλήρωτο.
αλλά ως γνήσιος βραζιλιάνος μπορεί απλά να είναι το payback του για το οτι του χρωστάνε ή τον αφήσανε απλήρωτο.