10.Djalma Campos
Re: 10.Djalma Campos
Ο Τζαλμα εμένα μου αρέσει πολύ. Τρώει πολύ ξύλο τραβάει πολλούς παίκτες, συνεργασίες με τον Ματος βγάζει. Το γκολ δεν το έχει είναι γεγονός. Αν το είχε η αξία του θα ήταν τριπλάσια. Μην ξεχνάμε τον τραυματισμό που είχε, τώρα στα πλέι οφ ξαναβρίσκει τα πατήματα του. Ο ιδανικός τρόπος αξιοποίησης του για μένα είναι να παίζει μέχρι το 60-70 και ανάλογα με το σκορ πετάς στην θέση του τον Ενρικε και τους κάνεις κουδούνια.
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- PAOK_Antarctica
- thanos-xanthi
Περαστικα ρε τζαλματε!
Να γεμισει μπαταρίες, να επανελθει γερος στα προκριματικα, συνεχιζοντας τις ιδιες καλες εμφανισεις μ'αυτες των τελευταίων ματς (κ ακομη καλυτερος σε νουμερα)
Να γεμισει μπαταρίες, να επανελθει γερος στα προκριματικα, συνεχιζοντας τις ιδιες καλες εμφανισεις μ'αυτες των τελευταίων ματς (κ ακομη καλυτερος σε νουμερα)
Όπως έγραψα τους θεωρώ όλους στο ίδιο επίπεδο πάνω κάτω. Υπάρχουν απλά αυξομειώσεις μετά από φάσεις φόρμας του καθενός.nothu έγραψε:Ο μονος που μπορεις να πει οτι εκανε καλη χρονια φετος απ τους αλλους ειναι ο σεμπα. Απ την αεκ ποιος; Ο οικοδομος η ο πατιτο; ο βαζελος δεν εχει καν εξτρεμ.giapas έγραψε:Ουτε και χειρότερο του. Στο ιδιο επιπεδο ειναι.εγω θελω να εχω ξεκαθαρα καλύτερο εξτρεμ απο τους αλλουςnothu έγραψε:Για πειτε μου λιγο τα εξτρεμ των αλλων ομαδων που δεν ζηλευουν τον Τζαλμα. Για να ξερω και με ποιους τον συγκρινετε. Γιατι εγω οσο και να σκεφτομαι δεν μπορω να βρω καλυτερο του στο πρωταθλημα.
Σεμπα, Οικοδόμος , Τζάλμα και Εμποκου ( αυτός είναι μάλλον ο κοντινοτερος στη θέση του ) βράζουν στο ίδιο καζάνι.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Σεμπα -οικοδομος και Εμποκου,ποσα αγωνιστικα λεπτα επαιξαν φετος;
Για να γινει η συγκριση με Καμπος.
Μηπως πολυ πιο λιγα ,απο αυτον.
Για να γινει η συγκριση με Καμπος.
Μηπως πολυ πιο λιγα ,απο αυτον.
Περαστικα σου. Ελπιζω του χρονου να εισαι μπακ απ του βασικου παιχταρα. Δε με νοιαζει το.ποσα θα παιρνεις αφου αλλος.σε.πληρωνει.
Ελπιζω να δω παιχταρα στα εξτρεμ
Ελπιζω να δω παιχταρα στα εξτρεμ
- john4serres
Χρονια πολλα και ευχες για ταχεια αναρρωση παικταρα! Αν μεινεις του χρονου θα ειναι η χρονια σου!