Π.Α.Ο.Κ.-παο 2-3, Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: Π.Α.Ο.Κ.-παο 31/05-20:30 NS1 & NS1HD
Αδυνατω να κατανοήσω τον λόγο που γίνεται με κόσμο αυτό το παιχνίδι.αδυνατω να συμμεριστω την σιγουριά της διοίκησης ότι θα καταφέρει να ελέγξει κάθε έναν ξεχωριστά.
Δεν θα δω το παιχνίδι.Δεν θα την βγάλω καθαρή αγωνιώντας σε κάθε φάση μην πέσει κάτι μέσα.εχω δύο παιδιά και είμαι σε κρίσιμη ηλικία για καρδιακό.καλη τύχη στην ομάδα και όλα να πάνε καλά
Δεν θα δω το παιχνίδι.Δεν θα την βγάλω καθαρή αγωνιώντας σε κάθε φάση μην πέσει κάτι μέσα.εχω δύο παιδιά και είμαι σε κρίσιμη ηλικία για καρδιακό.καλη τύχη στην ομάδα και όλα να πάνε καλά
- PAOK_Antarctica
Όχι, θα απαγορεύει η διοίκηση στον κόσμο να πάει ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ να δει το παιχνίδι.
Τι λέτε μωρέ.
Τι λέτε μωρέ.
Το διαβασαμε κι αυτο. Να αυτοτιμωρηθει ο ΠΑΟΚ. Τι ζουμε ρεεεεε
- Petros1988
- sourmenetes
- Moderator
Γιατι τρελαινεστε;;;
Δωστε θετικη ενεργεια και προσοχη...
Με ηρεμια παιρνουμε το ματς.
Δωστε θετικη ενεργεια και προσοχη...
Με ηρεμια παιρνουμε το ματς.
- john4serres
Ανακεφαλαίωση
Εκτός για ΠΑΟΚ:
Γλύκος
Βαρέλα
Μαλεζάς
Μάτος
Πέλκας
Τζάλμα
Μυστακίδης
Κάτσε (αμφίβολος)
Κλάους (αμφίβολος)
Εκτός για βάζελο:
Τελάντερ
Χουχούμης
Ζέκα
Μπεργκ
Λέτο
Εκτός για ΠΑΟΚ:
Γλύκος
Βαρέλα
Μαλεζάς
Μάτος
Πέλκας
Τζάλμα
Μυστακίδης
Κάτσε (αμφίβολος)
Κλάους (αμφίβολος)
Εκτός για βάζελο:
Τελάντερ
Χουχούμης
Ζέκα
Μπεργκ
Λέτο
To ματς είναι 1-0 με δοκάρι ή αποκρουσαρα από Μπρικιτς στο 80 κάτι.
Το πάνε για διακοπή...πρώτο κόρνερ κάτω και δεν ξανασηκώνεται, θα προκαλούν από τον πάγκο και παίζει ακόμα και η προβοκάτσια από τους ίδιους. Και ο Κωλογερόπουλος για να εξασφαλίσει οτι θα το διακόψει μέσα σε 30'' και όχι 30 ώρες όπως το άλλο το τσογλάνι.
Το φοβάμαι πολύ το ματς.
Το φοβάμαι πολύ το ματς.
Αν μετά απο όσα γίνανε πετάξει κάποιος κατι,ας το διαλύσουμε το μαγαζί... καταρχήν αν θέλουν οι σύνδεσμοι μα μην γίνει τιποτα ,δεν θα πέσει ούτε χαρτάκι... αλλα θέλουν...;; εγώ αγωνιστικά το φοβάμαι ..η ομαδα μας δεν βλέπεται...ελπιζω σε πάνιωναρα ...
- hasio_john
Και γω το ίδιο φοβάμαι. Νομίζω πως το συγκεκριμένο ματς δεν θα τελειώσει ποτέ με κόσμο μέσα.bane1980 έγραψε:Το πάνε για διακοπή...πρώτο κόρνερ κάτω και δεν ξανασηκώνεται, θα προκαλούν από τον πάγκο και παίζει ακόμα και η προβοκάτσια από τους ίδιους. Και ο Κωλογερόπουλος για να εξασφαλίσει οτι θα το διακόψει μέσα σε 30'' και όχι 30 ώρες όπως το άλλο το τσογλάνι.
Το φοβάμαι πολύ το ματς.
Πρώτα απ' όλα μια δυο αγκωνιές αν μας ρίξουν, ένα ειρωνικό χαμόγελο προς την 4, μια κόκκινη από το πουθενά, ένα ξύσιμο @ρχιδιών κοιτώντας το πλήθος και στο καπάκι ένα κόρνερ, θα πέσουν μέσα και τα σιφόνια της τούμπας. Ένα βαρεμένο στο πλήθος, ένας φτιαγμένος, ένας πιωμένος, ένας βαλτός με φανέλα του ΠΑΟΚ και .... ΦΑΠ, διακοπή του αγώνα, εξοντωτικό πρόστιμο, αφαίρεση βαθμών κτλ κτλ Για ΈΝΑΝ μιλάω, ΈΝΑΣ θα βρεθεί να το κάνει, είναι μαθηματικά σίγουρο, είναι ο νόμος της φύσης. Είδατε και στην λεωφόρο που βρέθηκε ένας τέτοιος ακόμα και μετά από αυτό που έγινε στον Βλάνταν και πέταξε κάτι που δεν βρήκε στόχο, αλλά γράφτηκε από τους παρατηρητές και σημαίνει πρόστιμο.
ΠΡΟΣΟΧΗ ....
Απλά αν βρεθεί ένας ,θέλω να τον σαπίσουν στο ξύλο οι διπλανοί του... ακόμα κ αν πετάξει κατι κ δεν πετύχει κανέναν...ξύλο και έξω απο το γήπεδο...
Ένα ματς έμεινε και τι ματς... Επικίνδυνο από όλες τις απόψεις. Αγωνιστικά πρέπει να το πάρουμε πάση θυσία (και ιδανικά με εμφατική νίκη με 2-3 γκολ) αλλά επειδή έχουμε τα χάλια μας και αρκετές απουσίες και το 1-0 αρκεί. Εξωαγωνιστικά φοβάμαι ότι λόγω κόρακα και των λαγών που θα προκαλούν, θα πέφτουν, θα κάνουν μανούρες κλπ ένα κόρνερ είναι αρκετό για να γίνει η βλακεία από κάποιον και μετά τέλος... Εύχομαι να μην γίνει τίποτα και την φάμε σε τιμωρία και αφαίρεση βαθμών γιατί μας την έχουν στημένη...
ΥΓ. Το θέμα είναι να μην γίνει κάτι, άμα γίνει και φάμε τιμωρία/διακοπή τι να το κάνω και που θα τον πιάσουν και που θα τον δείρουν...
ΥΓ. Το θέμα είναι να μην γίνει κάτι, άμα γίνει και φάμε τιμωρία/διακοπή τι να το κάνω και που θα τον πιάσουν και που θα τον δείρουν...
Ολοι μεσα μας ξερουμε απο που θα πεσει εαν πεσει αυριο κατι μεσα....
Και αυτο δειχνει την αποτυχια του οπαδικου μας κινηματος......
Και αυτο δειχνει την αποτυχια του οπαδικου μας κινηματος......