Vladan Ivic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας

Θα θέλατε να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας?

ΝΑΙ
129
72%
ΟΧΙ
49
28%

Σύνολο ψήφων: 178

Dimg4

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευση από Dimg4 »

Παρουσιαζεις την χειροτερη ομαδα των πλει οφ. Ισως φταιει το κλαταρισμα των παικτων. Αλλα δεν παυει να ειναι τραγικο το οτι δεν πηρες ουτε χ στην αθηνα με τους φετινους ανυπαρκτους.
Ομως, κι ο σαντος οταν εστηνε την ομαδα λεγαμε πως δεν μπορει να σταυρωσει νικη σε ντερμπι οποτε προφανως βημα βημα θα γινει κι αυτο.
Μακαρι να βγουμε πρωτοι ετσι ωστε να ειναι φουλ πετυχημενη η χρονια και να σου δωσει παιχταραδες το καλοκαιρι ο ιβαν
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

eorptol1 έγραψε: με μονο θέμα τα ντέρμπι σε οακα λεοφωρο αυτή είναι η αλήθεια και όποιος δεν την βλέπει είναι προκατειλημενος με τον ιβιτς
Ναι μόνο αυτά τα 2 ματς ήταν το θέμα, αυτή είναι η αλήθεια, τέλος. Όλοι οι άλλοι πάλι για κάποιο λόγο προκατειλημενοι καθώς δεν υπάρχει άλλη εξήγηση
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Ναι έτσι είναι γιατί η ομάδα σε μεγάλα διαστήματα έπαιξε μπαλαρα κύπελο έφερε και είναι κοντά να βγει πρώτη αυτή είναι η αλήθεια

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Tolaros έγραψε:
danirifle έγραψε:εγώ πιστεύω πως δε φταίει ο ίβιτς

όσο για το οακα, αυτό γίνεται τα τελευταία 10 χρόνια
ε δε μπορεί να φταίνε όλοι οι προπονητές
Ναι αλλά δεν πάει έτσι. Τα τελευταία 10 χρόνια δεν είχες τριπλάσιο μπάτζετ κ διπλάσιο ρόστερ από τον αντίπαλο.

Για μένα το πρόσημο της χρονιάς για τον Ίβιτς είναι αρνητικό, ασχέτως του τι θα γίνει την Τετάρτη. Το ρόστερ πραγματικά πολύ καλό για Ελλάδα, καθάρισε τις ομαδουλες αλλά στα ντέρμπι είμασταν για γέλια.

Δεν ξέρω τι προπονητής θα γίνει ο Ίβιτς σε 5-10 χρόνια αλλά δυστυχώς ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα το θέλει τώρα. Άμα θέλει και το πρωτάθλημα και να επενδύσει στον Ίβιτς τότε χρειάζεται υπερ-ρόστερ τουλάχιστον 2φορες καλύτερο των υπολοίπων. Και αυτό δε γίνεται με 3-4 κινήσεις, θέλει να πέσει πολύ χρήμα.
Ειναι πολυ σχετικο αυτο που λες και θεωρω πως αδικεις την ολη προσπαθεια γιατι ο ΠΑΟΚ παντα εχανε δεκαδες βαθμους με τα χωρια.
Φετος ειχε καποιους χαμενους αλλα ακομα και σε αυτα τα ματς ηταν,σχεδον σε ολα,καλυτερος του αντιπαλου.

Μπορω να παιρνω ολα τα ματς και να χανω τα εκτος ντερμπυ;;;πρωταθλητης μεχρι φετος θα ημουνα.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Tolaros έγραψε:Δοκάρι κ μέσα θετικοτατο, δοκάρι κ έξω αρνητικό. Δεν πάει έτσι. Οι εμφανίσεις δεν αλλάζουν. Ο Ίβιτς είχε την τύχη με το μέρος του φέτος.
Ο Γκαρυ το έβαλε στο 93 κ ο Κλωναριδης ακόμα χανει γκολ στα ματς που σημάδεψαν τη χρονιά.
Η ομάδα είχε μεν 28 δοκάρια αλλά με εξαίρεση τα ματς με Πανιωνιο και Γιάννενα δε νομίζω να ήταν άτυχη σε αγωνες που χάσαμε βαθμούς.
Με την ξανθη δεν ηταν εντος;;στο ακριβως προηγουμενο,δε θυμαμαι με ποιον χασαμε βαθμους,δεν ηταν;;

Δε νομιζω οτι ολη η χρονια ηταν μια ζαρια.μην τρελαθουμε..
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Βλάνταν, επειδή η τελευταία στιγή είναι αυτή που μένει πάρτε το εσύ και οι παίχτες σου λίγο αλλιώς το ζήτημα
γιατί δεν βλέπεστε. Ότι κάνετε (ή δεν κάνετε) τώρα θα είναι παρακαταθήκη για το πρωτάθλημα που πρέπει να πάρετε του χρόνου.
Συνέλθετε κι άμεσα.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Δεν είναι τα αποτελέσματα το πρόβλημα. Η ομάδα δεν βλέπετε. Χθες ειδικά ήταν σκορποχώρι. Γενικά υπάρχει και μια χαλαρότητα από την ομάδα. Έχει πολλές ευθύνες έχει και πολλά ελαφρυντικά. Ελπίζω μονο και αυτός και οι παίχτες που θα μείνουν να έχουν καταλάβει ότι του χρόνου ο στόχος είναι το πρωτάθλημα δεν είναι ούτε το κύπελλο ούτε η δεύτερη θέση και η πίεση θα ανεβεί κατακόρυφα. Εκεί θα κριθεί πραγματικά ο Ίβιτς για το τι προπονητής είναι. Να πω την αλήθεια χωρίς να έχω ακούσει δηλώσεις από την συνέντευξη τύπου χθες μου άρεσε που δεν τα έριξε στη διαιτησία και είπε ότι απλά δεν αξίζαμε να κερδίσουμε. Το μονο σίγουρο είναι ότι από τη στιγμή που θα μείνει πρέπει να τον βοηθήσει η διοίκηση με 4 παίχτες ηγέτες που θα μπορούν στα δύσκολα να πάρουν την ομάδα πάνω τους.

Την τεταρτη πάντως δεν δικαιολογείται οποιοδήποτε αποτέλεσμα εκτος νίκης
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Tolaros έγραψε:
danirifle έγραψε:εγώ πιστεύω πως δε φταίει ο ίβιτς

όσο για το οακα, αυτό γίνεται τα τελευταία 10 χρόνια
ε δε μπορεί να φταίνε όλοι οι προπονητές
Ναι αλλά δεν πάει έτσι. Τα τελευταία 10 χρόνια δεν είχες τριπλάσιο μπάτζετ κ διπλάσιο ρόστερ από τον αντίπαλο.

Για μένα το πρόσημο της χρονιάς για τον Ίβιτς είναι αρνητικό, ασχέτως του τι θα γίνει την Τετάρτη. Το ρόστερ πραγματικά πολύ καλό για Ελλάδα, καθάρισε τις ομαδουλες αλλά στα ντέρμπι είμασταν για γέλια.

Δεν ξέρω τι προπονητής θα γίνει ο Ίβιτς σε 5-10 χρόνια αλλά δυστυχώς ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα το θέλει τώρα. Άμα θέλει και το πρωτάθλημα και να επενδύσει στον Ίβιτς τότε χρειάζεται υπερ-ρόστερ τουλάχιστον 2φορες καλύτερο των υπολοίπων. Και αυτό δε γίνεται με 3-4 κινήσεις, θέλει να πέσει πολύ χρήμα.
Συμφωνώ. Και στο αρνητικό πρόσημο και στο ότι με Ίβιτς για πρωτάθλημα χρειάζεσαι 2 φορές καλύτερο ροστερ από τους αντιπάλους σου. Κι αν αναλογιστείς ότι τώρα έχεις παρόμοιο , θα χρειαστείς καμιά 20αρα μυρια μες στο νερό για να είσαι πραγματικό φαβορί και όχι επιλογές μετρίων με τζαλμαδες και πεδρους .
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Γενικά οι παίκτες είναι αλλού. Έχουν αποπροσανατολιστεί.
Λίγο το κύπελλο, λίγο η περίεργη και πρωτόγνωρη για πολλούς διαδικασία των play off, λίγο όλη περιρρέουσα ατμόσφαιρα με το λαγό, ακόμα και η στοχοποίηση των περισσοτέρων από ΜΜΕ και δικαστές, όλα αυτά συντελούν να παρουσιάζεται η εικόνα. Βέβαια ως προπονητής πρέπει να τους κρατάς σε μία ήρεμη κατάσταση.

Βρες τι φταίει σε αυτά τα ματς και προχώρα.
Pr.Jon

Δημοσίευση από Pr.Jon »

chrisg4 έγραψε:Δεν είναι τα αποτελέσματα το πρόβλημα. Η ομάδα δεν βλέπετε. Χθες ειδικά ήταν σκορποχώρι. Γενικά υπάρχει και μια χαλαρότητα από την ομάδα. Έχει πολλές ευθύνες έχει και πολλά ελαφρυντικά. Ελπίζω μονο και αυτός και οι παίχτες που θα μείνουν να έχουν καταλάβει ότι του χρόνου ο στόχος είναι το πρωτάθλημα δεν είναι ούτε το κύπελλο ούτε η δεύτερη θέση και η πίεση θα ανεβεί κατακόρυφα. Εκεί θα κριθεί πραγματικά ο Ίβιτς για το τι προπονητής είναι. Να πω την αλήθεια χωρίς να έχω ακούσει δηλώσεις από την συνέντευξη τύπου χθες μου άρεσε που δεν τα έριξε στη διαιτησία και είπε ότι απλά δεν αξίζαμε να κερδίσουμε. Το μονο σίγουρο είναι ότι από τη στιγμή που θα μείνει πρέπει να τον βοηθήσει η διοίκηση με 4 παίχτες ηγέτες που θα μπορούν στα δύσκολα να πάρουν την ομάδα πάνω τους.

Την τεταρτη πάντως δεν δικαιολογείται οποιοδήποτε αποτέλεσμα εκτος νίκης
++++
Σύμφωνο απόλυτα.
Ο ίβιτς έχει ευθύνη στην διαχείριση ορισμένων παικτών και στην ψυχολογική προετοιμασία στα μεγάλα mats που μπαίνουμε χεσμένοι.
Από εκεί και πέρα έφτιαξε μια ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο κατοχής, που πιέζει την πρώτη μπάλα και με μικρούς αντιπαλους κυκλοφορεί καλά την μπάλα!
Στα + του τα στημένα επιθετικά και αμυντικά όπου η ομάδα δείχνει βελτίωση σε σχέση με πέρσι και πρόπερσι.
Στα - του ότι η ομάδα όταν πιέζεται ακουμπάει μονόπατα την μπάλα στα άκρα και δεν κοιτάει να παίξει direct ποδόσφαιρο με γρήγορο transition.
Άβαταρ μέλους
ace1979

Δημοσίευση από ace1979 »

Πιστευω οτι θα κερδισεις την ζελα και θα βγεις πρωτος στα πλευ ωχ ,αλλα πρεπει να διωρθωσεις την νοοτροπια στα ντερμπι ,δεν γινεται να κατεβαινεις στην αθηνα σαν φτωχος συγγενης
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Αυτό ακριβώς κύπελο προκριματικά τσουλου πολύ μικρή διαφορά από γαβρο.... Το μόνο μελανό σημείο είναι τα ντέρμπι εκτός

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Εμενα μου περναει απ το μυαλο οτι η ομαδα δε πιεστηκε πολυ στην αρχη απο αποψη φυσικης καταστασης για να μην εχουμε τις θλασεις του παρελθοντος .Μοιραια, αν εγινε κατι τετοιο, να μην εχουμε τις δυναμεις πλεον.
Περι Ιβιτς καθαρα το.. "λαθος" για μενα ηταν η επιλογη του το καλοκαιρι αντι καποιου εμπειρου τεχνικου μιας και ο συνδυασμος νεας ομαδας και απειρου εντελως τεχνικου περιεχει πολυ μεγαλο ρισκο και ειναι πιθανοτερο να φερει τη καταστροφη παρα επιτυχιες.Ενα ρισκο ομως που μας βγηκε (δεδομενων των καταστασεων) και εφερε 1 τιτλο , τη 2η θεση( -3 βαθμους) στη κανονικη διαρκεια και αποφυγη της "καταρας του Μαρτιου" κυριως χαρη στο γεγονος οτι ο Βλαντο ηξερε απο ΠΑΟΚ .Τι αλλο να περιμεναμε απ εναν (και τοσο)ρουκι?
Το "λαθος" λοιπον οπως αποδειχτηκε δεν ηταν τοσο λαθος.Στο ερωτημα αν καποιος εμπειρος θα πηγαινε την ομαδα καλυτερα θ ανταπαντησω: θα εβγαζε το Μαρτιο?Το δοκιμασαμε με διαφορους αλλα δεν.
Αποφασισαμε λοιπον να στηριξουμε ενα ρουκι το καλοκαιρι και τ αποτελεσμα δε τ λες ασχημο.Με βαση αυτο κατα νου δε μπορουμε να χουμε την απαιτηση η καινουρια ομαδα που εφτιαξε να πηγαινει τρενο σ ολη τη διαρκεια και ν α μοιραζει 4ρες μεσα εξω.Κατα διαστηματα επαιξε αρκετα καλη μπλα μη το ξεχναμε.Αυτο που βλεπουμε τωρα κατα τη γνωμη μου ειναι μια ομαδα που στραγγιξε πλεον και οι αγωνες που δινει τωρα δε προσφερονται για εξαγωγη συμπερασματων.Νομιζω οτι αξιζει ,με στρωμενη ομαδα πλεον, να παρει και δευτερη ευκαιρια και να δειξει κατι ακομα καλυτερο.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Αυτό ακριβώς.
Παρουσίασε κάτι μέσα στη χρονιά.
Για κάποιο λόγο τώρα δε βγαίνει στο γήπεδο.
Με μία χρονιά στην πλάτη του, θα διορθώσει, λογικά, τα κακώς κείμενα και θα έχει την εμπειρία να διαχειριστεί αγωνιστικές καταστάσεις, βάση εμπειριών. Κάτι που μέσα σε μια χρονιά δε μπορείς να δουλέψεις συστηματικά παρά μόνο στην προετοιμασία.
Άβαταρ μέλους
ace1979

Δημοσίευση από ace1979 »

teod στους αγωνες στην αθηνα ειναι το προβλημα μονο,αυτο του καταλογιζω εγω κατα αλλα αριστη πρωτη χρονια
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”