Alastor έγραψε:goran 64 έγραψε:
Αν συγκρίνουμε λοιπόν ομάδα Π.Α.Ο.Κ. (κάτι που είναι όλη η ουσία για τον οπαδό) με βάση τα δεδομένα, τότε η φετινή ομάδα Π.Α.Ο.Κ. έχει ξεπεράσει, κατά πολύ μάλιστα, την τότε ομάδα κι ας μην έχει ούτε Γκαρσία, ούτε Ίβιτς (σαν παίχτη), ούτε Βιεϊρίνια, ούτε Κοντρέρας, ούτε Κονσεϊσάο, ούτε Σορλέν, ούτε Σνάουτσνερ, ούτε, ούτε, ούτε...
Καταρχην κανεις δεν αμφισβητει οτι η ομαδα αυτη τη στιγμη τοσο διοικητικα,οσο και αγωνιστικα εχει φτασει σε πολυ καλο επιπεδο και παναξια πηρε το κυπελλο και πετυχε οτι πετυχε μεχρι στιγμης και μαλιστα ειμαστε σε παρα πολυ καλο δρομο.Αυτο που διαφωνουμε και πρεπει να καταλαβετε,ειναι πως αγωνιστικα δεν ειμαστε 10 επιπεδα πανω οπως μερικοι λετε.Μας αρεσει να το ακουμε,αλλα δεν σημαινει πως ειναι αληθεια
Και για του λογου του αληθες,απτην μια λες να συγκρινουμε με βαση τα δεδομενα,απτην αλλη επιμενεις να αγνοεις τα δεδομενα που κανουν αβασιμο το σκεπτικο σου.
Καταρχην οι τοτε ομαδες του βαζελου,αεκ και γαυρου ειναι η μερα με την νυχτα αγωνιστικα.Ακομα και το σκουλικι που τωρα βολοδερνει στα χωραφια της β',ειχε καποια αξιολογη ομαδα με μια αλφα ευρωπαικη παρουσια. Ο ανταγωνισμος που ειχε τοτε η ομαδα του Σαντος εγχωρια δεν συγκρινεται με αυτην που προσφερει η μνημονιακη αεκ και βαζελος,ο γαυρος δε μετα το ξεπουλημα του χειμωνα ειχε σηκωσει λευκη πετσετα φετος.
Πραγματικα μην ειστε τοσο σιγουροι πως η ομαδα του Ιβιτς θα ειχε τοσο καλα αποτελεσματα αν ανταγωνιζοταν τους τοτε αντιπαλους.Και αυτο ειναι που επιβεβαιωνει πως η φουρνια του Σαντος ηταν τεραστια ομαδα.Απλα δεν μπορεσε να χαρει τιτλο γιατι ηταν ανυπαρκτη εξωαγωνιστικα και ειχε και δυνατους(δυνατοτερους?) αντιπαλους να αντιμετωπισει.Διαιτησια Σπαθα δεν ειχες φετος και ευχομαι να μην εχουμε και ποτε ξανα,γιατι μονο ετσι μπορουσε να ανακοπει η τοτε αρμαδα του Σαντος απτον πολυμετοχικο, η οποια μαλιστα κερδισε και τον γαυρο 3 φορες σε ενα χρονο,στελνοντας τον κατω απτο σκουλικι στα πλευ οφ.
Επισης ο Σαντος μπορει να εφυγε το 10',αλλα η τοτε φουρνια παικτων ηταν αυτη που επαιξε ποδοσφαιρο επιπεδου Champions League φερνοντας 3-3 στην Τουμπα εναντια στον Αγιαξ του Σουαρεζ,σε μια ανεπαναληπτη εμφανιση που αντιστοιχη της δεν θυμαμαι να εχουμε ξαναδει.Η ιδια φουρνια παικτων ηταν που πηρε προκριση εναντια σε Φενερ,Τοτεναμ,Ρουμπιν Καζαν και Βιγιαρεαλ.
Εγω μονο 10 επιπεδα αγωνιστικα δεν βλεπω βαση δεδομενων
Αντικειμενικα,εχουμε ανεβει επιπεδο διοικητικα,εξωαγωνιστικα και υπερισχυουμε σε βαθος ροστερ σε σχεση με τις παλαιοτερες ομαδες.Και εχουμε προοπτικες βελτιωσεις με ικανους ανθρωπους στα ηνια της ομαδας πλεον.Οποτε χαμηλα την μπαλα,μην προσγειωθουμε αποτομα απτο..ρετιρε των 10 επιπεδων
Αδερφέ μου με το συμπάθιο αλλά έχεις μπερδέψει πολλά πράγματα στο μυαλό σου, είμαι βέβαιος κι εξηγούμαι:
1...Μιας και παρέθεσες δικό μου post, σου υπενθυμίζω ότι δεν θα δεις πουθενά γραμμένο από μένα κάτι που να λέει για 10, 5, 2 ή 8 επίπεδα πάνω...Level-όμετρο δεν υπάρχει κατά την προσωπική μου άποψη, στο ξεκαθαρίζω, πόσο μάλλον όταν μιλάμε με ΔΕΔΟΜΕΝΑ για ΔΕΔΟΜΕΝΑ, άρα για ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΤΑ ΚΙ ΟΧΙ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ μέχρι & στο μέτρο που τα μετράς εσύ και κάποιοι άλλοι ("επίπεδο")...Σου προτείνω να διαβάσεις το post μου ξανά με προσοχή!!
2...Λες το σκεπτικό μου αβάσιμο με βάση τα δεδομένα! Αλήθεια τα 1, 2 και 3 που παραθέτω τα είδες ή δεν τα έχεις για δεδομένα? Απάντηση γι αυτά γιατί δεν δίνεις και πας εκεί που θέλεις εσύ (ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΙΚΑΣΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ?) προσπαθώντας να μας πείσεις για μια "ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΜΕΣΩ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΚΙ ΟΧΙ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ"?
Πέτυχε ΔΕΔΟΜΕΝΑ η τότε ομάδα του Π.Α.Ο.Κ. κάτι απ τα 1, 2 & 3 ΔΕΔΟΜΕΝΑ που αναφέρω και πέτυχε η φετινή, οπότε να δεχτώ ότι το σκεπτικό μου είναι αβάσιμο όπως λες και το δικό σου έχει βάση ΠΑΝΩ ΣΕ ΔΕΔΟΜΕΝΑ?
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΟΧΙ ΟΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ-ΕΙΚΑΣΙΕΣ!!!!
3...Δεν είπε κανένας (ειδικά εγώ) ότι η φετινή ομάδα του Ίβιτς θα είχε καλύτερα αποτελέσματα ΑΝ έπαιζε με τους τότε αντιπάλους, επειδή ρεαλιστικά και ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ κάτι τέτοιο ούτε έγινε ούτε και μπορεί να γίνει...Είναι ένα υποθετικό σενάριο που μέσα του μπλέκεις Σπάθες, σκουλήκια, γ@ύρους, κάποιες ευρωπαϊκές ομάδες και διάφορα άλλα βολικά για να υποστηρίξεις τα υποθετικά σου επιχειρήματα, οπότε θα σε παρακαλούσα να μην με περνάς για κάναν χαζό κάνοντας το, επειδή δεν μπερδεύομαι κι εύκολα, να ξέρεις, οπότε εσύ εκτίθεσαι...
4...Το 3-3 με τον Άγιαξ του Σουάρεζ μας χάρισε καμιά πρόκριση που δεν θυμάμαι? Επίσης δεν θυμάμαι αν εκείνος ο Άγιαξ του Σουάρεζ έφτασε μέχρι τον τελικό του Europa League για να θεωρείται ρεαλιστικά (ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ) καλύτερος απ τον φετινό Άγιαξ, αυτόν που με το ζόρι και ελέω συγκυριών μας απέκλεισε...
Φέτος δηλαδή εξωαγωνιστικά ήμασταν δυνατοί? Με δεδομένο τι? Τους βαθμούς που μας έκλεψαν τα κοράκια στερώντας μας το ΝΤΑΜΠΛ, το οποίο ΑΝ κατακτούσαμε θα ήταν το πρώτο στην 91χρονη Ιστορία μας?
Τον υποβιβασμό του τραβελόγ@υρου που δικαιούται άμεσα και κυνηγάμε ΔΕΔΟΜΕΝΑ, δίχως (όπως δείχνει το πράμα) να τον πετύχουμε ποτέ???
Αυτά τα ολίγα από μένα, ως απάντηση της απαντήσεως σου, με παράθεση (γιατί μόνο μέρους?) του κειμένου μου!!!!
Ελπίζω την επόμενη φορά που θα παραθέσεις post μου να είσαι πιο προσεκτικός και στο τι διαβάζεις και τι γράφεις!