πολυ καλα αθλητικα προσοντα,αλλα τραγικη ποδοσφαιρικη παιδεια.Χρειαζεται φροντιστηριο ποδοσφαιρου επειγοντος
Μαλλον και ο προπονητης της ομαδας βλεπει αλλο αθλημα.pisakaipoupoula έγραψε:Στα μισά περίπου γκολ του παντελώς άτεχνου Πας ο Ζάιρο είχε τουλάχιστον συμμετοχή, αν όχι ασσίστ ή γκολ.sourmenetes έγραψε:Να σε ρωτησω κατι με την απλη λογικη;;;pisakaipoupoula έγραψε:"Για τον Ζάιρο η γνώμη των ιθυνόντων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι πως ναι μεν είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής, αλλά όχι για το επίπεδο του Δικεφάλου."
Δεν είναι ο Ζάιρο για το επίπεδο του δικεφάλου και είναι ο Τζάλμα...
να κάτι τέτοια βλέπω και μου γυρνάν τα μυαλά
Αν ο ζαιρο ή οποιοσδηποτε ζαιρο δεν ξεχωριζει στα γιαννενα(γιατι δε νομιζω οτι συνεβη κατι τετοιο) γιατι να ξεχωρισει στον ΠΑΟΚ;;;
Στείλε τον Τζάλμα σε μια τέτοια άτεχνη ομάδα ειδικά στους Ζωσιμάδες και παρακολούθα τα νούμερά του, αν σ εμάς είχε 4 ασίστ και 3 γκολ εκεί θα τείνει στο 0...
με το συμπάθειο αλλά μάλλον άλλο άθλημα βλέπουμε
Δες το άβατάρ μου και θα καταλάβεις.nothu έγραψε:Ελα ρε αλανι που σου τα πρηξαμε κιολας. Σπιτι σου ειμαστε και μιλαμε; Δεν καταλαβα...
Καλα λες, ποιος βιερινια τωρα?Rizla έγραψε:Δεν εχει τριπλα ο Τζαλμα; Μας επεισες...![]()
![]()
![]()
"Ολοι μου τη λενε, παντα" - Dimg4Dimg4 έγραψε:Επιπεδο ΠΑΟΚ ειναι ο ροναλντο για να τον θεσεις ως επιχειρημα? Καταλαβαινω την αγωνια σου να μου την πεις αλλα προσπαθησε λιγο παραπανω
Ηρθε η ωρα τουDakos4 έγραψε:Εχουμε φτασει στο 2017,εχουμε αλλαξει 10 επιπεδα απο το 2011 και ακομα υπαρχουν ατομα που μιλανε για Αντελινο.Παιχταρας μεγαλος,προσφερε τα μεγιστα στον ΠΑΟΚ μας,αλλα υπαρχουν καλυτεροι παιχτες απο αυτον και σε καλυτερη ηλικια.Φτανει ρε αλανια με τον Αντελινο 5 χρονια τωρα!Δεν θελει να ερθει,δεν τον θελουν στην διοικηση να ερθει.Τοσο απλα ειναι τα πραματα.Εκλεισε ο κυκλος του τον ΠΑΟΚ σαν ποδοσφαιριστης.