71.Παναγιώτης Γλύκος
- anekfrastos
- Δημοσιεύσεις: 2839
- Εγγραφή: Δευ 30 Δεκ 2013, 00:14
Re: 71.Παναγιώτης Γλύκος
Συμφωνώ με Πέτρο. Ή πας για μεγάλο τερματοφύλακα ή κάτσε στ αυγά σου. Έχει γραφτεί και από άλλους, αν λεγόταν Γλυκιτς, η αξία του θα ήταν σίγουρα πάνω από 5 εκ. Αλλά είναι ο Παναωτς από τη Σκόπελο. Που μπορεί να βγάζει 33 γαμάτες αποκρούσεις αλλά κάνει και 3 γκελ και βγαίνει άχρηστος.
- georgedoulk2008
- Δημοσιεύσεις: 1868
- Εγγραφή: Σάβ 01 Φεβ 2014, 14:37
- Τοποθεσία: Leytonstone, East London baby!
- Επικοινωνία:
-
john4serres
- Δημοσιεύσεις: 33919
- Εγγραφή: Σάβ 07 Φεβ 2009, 12:00
Re: 71.Παναγιώτης Γλύκος
Περαστικά Παναγιώτη, αλλά sorry και για τον άκομψο τρόπο.
Για μένα χάνεις φανέλα βασικού ΚΑΙ με αυτόν τον τραυματισμό.
Η ομάδα χρειάζεται κάποιον κέρβερο όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και σε γενικά πλαίσια. Ο τερματοφύλακας θα πρέπει να είναι Φύλακας με Φ κεφαλαίο, να μην αφήνει την ομάδα πολλές φορές από τραυματισμούς.
Περαστικά και πάλι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος john4serres την Σάβ 27 Μάιος 2017, 17:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Re: 71.Παναγιώτης Γλύκος
Πωω,καταραμενη θεση ρε φιλε.Απιστευτο...εντωμεταξυ ενω φετος μειωθηκαν δραματικα οι θλασεις στην προπονηση,αυξηθηκαν οι τραυματισμοι για χειρουργειο.Μια με Πριγιο και τωρα με Γλυκο.
Re: 71.Παναγιώτης Γλύκος
Και κάπως έτσι ανατρέπονται οι μεταγραφικοί σχεδιασμοί και ψάχνεις επειγόντως βασικό τερματα , το καλοκαίρι.
Και μας "ζώνουν και τα φίδια" για τα 2 φετινά ματς.
Μεγάλη γκαντεμιά. Περαστικά Παναγιώτη. Να γυρίσεις σιδερένιος του χρόνου.
Και μας "ζώνουν και τα φίδια" για τα 2 φετινά ματς.
Μεγάλη γκαντεμιά. Περαστικά Παναγιώτη. Να γυρίσεις σιδερένιος του χρόνου.
Re: 71.Παναγιώτης Γλύκος
nothu έγραψε:Προσθιο χιαστο και μηνισκο λεει.
Περαστικά να είναι βέβαια, αν και χιαστός για τερματοφύλακα, θαρρώ σημαίνει λήξη καριέρας σε υψηλό επίπεδο!
Re: 71.Παναγιώτης Γλύκος
Ξεχνάς και του Μύστα...Alastor έγραψε:Πωω,καταραμενη θεση ρε φιλε.Απιστευτο...εντωμεταξυ ενω φετος μειωθηκαν δραματικα οι θλασεις στην προπονηση,αυξηθηκαν οι τραυματισμοι για χειρουργειο.Μια με Πριγιο και τωρα με Γλυκο.
- Petros1988
- Δημοσιεύσεις: 2313
- Εγγραφή: Παρ 01 Ιούλ 2016, 14:56
Re: 71.Παναγιώτης Γλύκος
ναι,αλλα ο μυστακιδης δεν χτυπησε στην προπονηση για αυτο δεν τον ανεφερα.Ενω ειχαμε πολλες θλασεις στην προπονηση παλιοτερα,δεν θυμαμαι ποτε να στειλαμε χειρουργειο 2 παικτες μας απο τραυματισμο προπονησηςgoran 64 έγραψε:Ξεχνάς και του Μύστα...Alastor έγραψε:Πωω,καταραμενη θεση ρε φιλε.Απιστευτο...εντωμεταξυ ενω φετος μειωθηκαν δραματικα οι θλασεις στην προπονηση,αυξηθηκαν οι τραυματισμοι για χειρουργειο.Μια με Πριγιο και τωρα με Γλυκο.
- episimos73
- Δημοσιεύσεις: 3346
- Εγγραφή: Πέμ 11 Ιουν 2015, 15:41
- PAOK_Antarctica
- Δημοσιεύσεις: 17369
- Εγγραφή: Τετ 11 Δεκ 2013, 17:13
- Τοποθεσία: Νότιος Πόλος
Re: 71.Παναγιώτης Γλύκος
Περαστικά ρε Παναή.
Ελπίζω να υπάρχει μια δόση υπερβολής στα όσα ακούγονται και να γυρίσεις πίσω σύντομα.
Ελπίζω να υπάρχει μια δόση υπερβολής στα όσα ακούγονται και να γυρίσεις πίσω σύντομα.