Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...

ΆΝ είχατε τη δυνατότητα για ΜΟΝΟ ΜΙΑ ακόμα μεταγραφή, αυτή θα ήταν:

1) αμυντικός
17
14%
2) μέσος
105
84%
4) επιθετικός
3
2%

Σύνολο ψήφων: 125

Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017

Δημοσίευση από obanebane »

MANIAKOS έγραψε:Στο παιχνιδι που δα περσι παντως το μυαλό του μπροστα το χε

Ενα παιχνιδι ήταν βεβαια

Aν δε κανω τοσο μεγαλο λαθος,στη Σενεγαλη στο αφρικανικο επαιζε στοπερ σε αρκετα παιχνιδια.
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

Voted as runner-up behind Lille’s Sofiane Boufal in Ligue 1’s award for the best African player, N’Doye’s progress last season has been outstanding. The powerful midfielder and Boufal were the key men behind Angers’ promotion last year but while the latter was snapped up, the former stayed in the Loire valley and was a key man in a brilliant start to the season that eventually saw the club finish ninth. Nine goals from central midfield make the Senegal international an enticing prospect for Premier League clubs, although given he is already the wrong side of 30, it may just be a short-term fix. Sunderland, Crystal Palace and Southampton are among those to have been linked.

(Περσινό άρθρο στον guardian)
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

joshua έγραψε:
Sick Bastard έγραψε:
joshua έγραψε:Το ρισκο με εναν παικτη οπως ο Νντοι στο 8 βρισκεται στα παιχνιδια με δυνατους αντιπαλους,οπως και φετος οταν αντιστοιχα σε τετοια αγωνιστηκε ο Σαχοφ.Να μην μπορεις να κρατησεις μπαλα,να μην μπορεις να μεταφερεις μπαλα απο τον αξονα και στο τελος να αναγκαζεσαι να το γυρισεις στην γιωμα.Αντιστοιχα βεβαια απεναντι σε μικρους θα κανουμε παρτυ.

ε με παίχτη στον άξονα 1.92 ας κάνουμε και καμια γιόμα δεν πειράζει ας μην πάμε συνέχεια στο τίκι-τάκα :mrgreen:

Το θεμα ειναι οτι οποια ομαδα ηταν αθλητικη και μας πιεσε φετος ψηλα μας δημιουργησε μεγαλο προβλημα και καπως ετσι ολοι αναζητουσαμε ενα Νατχοειδες .Δεν ξερω κατα ποσο μπορει να δωσει λυση σε αυτο ο Σενεγαλεζος.Υπαρχει βεβαια και η πιθανοτητα να τον αποκτησουμε ως 6-8ρι περιμενωντας πως θα εξελιχθει και η περιπτωση Τσιμιροτ γιατι πολλοι μιλαμε λες και εχει πωληθει ηδη.

Συμφωνω μεχρι κεραιας στις επιφυλαξεις σου για τον Νντοι. Μαλιστα ειχα ψιλοφαει και το κρα μου απο μερικους στο chat οταν πριν μερικες μερες ανεφερα τον ιδιο προβληματισμο. Και μια μικρη διευκρινηση. Οσο τον εχω δει, και τον εχω δει αρκετα, θεωρω οτι πολυ δυσκολα θα χρησιμοποιηθει ποτε ο Σενεγαλεζος στην θεση 6. Το μεγαλο πλεονεκτημα του συγκεκριμενου ποδοσφαιριστη ειναι οτι σε κανονικη ροη αγωνα ανεβαινει συνεχως στην μεγαλη περιοχη εκμεταλευομενος την μεγαλη του ικανοτητα στην τελικη ενεργεια. Αν χρησιμοποιηθει στην θεση 6 αυτο το πλεονεκτημα ουσιαστικα χανετε διοτι θα πρεπει να δινει πολλες καλυψεις πισω.Κατα την γνωμη μου σωστες ολες σου οι επιφυλαξεις. Ως ομαδα που θελει να εχει την μπαλα στα ποδια και να κυριαρχει στο γηπεδο θα κανει μεγαλυτερη διαφορα στο 8 να παρουμε επιτελους εναν παικτη με βασικο πλεονεκτημα την δημιουργια. Για καποιο λογο ομως πιστευω οτι ο συγκεκριμενος παικτης ταιριαζει γαντι με τον Μπισεσβαρ. Τα προτερηματα του ενος μπλεκονται ωραια με τα κουσουρια του αλλου και αντιστροφα.
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

Έψαξα λίγο να δω για τραυματισμούς του και δε βρήκα τίποτα... Ούτε σε αρθρα, ούτε φυσικά στο transfermarkt. Ο τύπος είναι γαϊδούρι, τέρμα.
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

Μιλησα με ενα φιλο απο Γαλλια πολυ καλος γνωστης του Γαλλικου Πρωταθληματος και μου ειπε για Λαβεκ οτι ειναι πολυ καλος παικτης και οτι θα κανει τη διαφορα στον ΠΑΟΚ μου ειπε οτι δεν τον συγκρινει με Λεοβατς οτι ειναι πολυ καλυτερος σε ολα μεσα στο γηπεδο ανεβοκατεβενει ολη τη γραμμη για πλακα ταχυτητα τεχνικη και καλα στημενα μου ειπε τα προσοντα του επηρεπης στο σκληρο παιχνιδι ομως(Τραυματισμους).Για τον Εν ντοη μου ειπε οτι ειναι πραγματικο κτηνος με πολλες πρωτοβουλιες μεσα στο γηπεδο και πολυ δυνατος στα μαρκαρισματα.Σε Γενικες γραμμες μου ειπε οτι και οι δυο θα κανουνε τη διαφορα στον ΠΑΟΚ!Ο Εν Ντου εχει προτασεις και απο Ιταλια.
Άβαταρ μέλους
Scientist@PAOK

Δημοσίευση από Scientist@PAOK »

Αυτος ο βλακοπετρωτος πέρα απο οτι προσπαθεί να μας πείσει οτι μας ενδιαφέρανε σοβαρά οι περιπτωσεις που είχε 'αποκαλύψει' για αρ. μπακ (έφαγε το ακυρο με τον αγνωστο προς αυτον λεβεκ), έγραψε το κορυφαίο ότι ενώ κλέισαμε τον λεβεκ και συμφωνήσανε σε όλα, ο ιβιτς έχει ενστασεις για τον τραυματισμό του. Ενώ στο καπάκι τώρα ποντάρει (all in) οτι θα πουλήθει ο Λεοβατς, μπας και του κάτσει κατι. Παρ' οτι είναι η δουλεια τους δεν προσπαθούν καν να πιάσουν λογικά το σφιγμό ιβιτσ-μιχελ και να καταλαβουν το πλάνο τους. Δεν λένε να καταλάβουν με τίποτα οτι κινούμαστε με σύγχρονο scouting για τις μεταγραφές μας και έχουμε για κάθε θέση μια μεγάλη λίστα απο τσεκαρισμένους παίκτες (δια στόματος μίχελ).
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Μετα και τον τραυματισμο του Γλυκου,θελουμε βασικο τερματοφυλακα χτες πλεον για τα προκριματικα τσουλου
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Πάμε για Τ-Ε-Ρ-Μ-Α-Τ-Ο-Φ-Υ-Λ-Α-Κ-Α-Ρ-Α
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Ποιο βλακας και παραμυθατζης από τον πετρωτο δεν υπάρχει.... Αυτός όμως συνεχίζει να γράφει μαλακιες απτόητος

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Τόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του Γλύκου που χάνει τα ευρωπαϊκά;;
Τι έπαθε;
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Κριμα για τον Γλυκο, αξιολογο παιδι και τερματοφυλακας. Τον φαγανε οι οι κ*λογεροι στην 7 γκαντεμηδες. Ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα αποδεσμευση Μπρκιτς και αγορα ενος σοβαρου τερματοφυλακα και οχι του καθε ξεχασμενου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hermann την Σάβ 27 Μάιος 2017, 17:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Θα παρουμε Οτσοα και απο Οκτωβριο παλι Γλυκος βασικος :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
ABALAEA2

Δημοσίευση από ABALAEA2 »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Είναι ευκαιρία πάντως να τα σκάσουμε για τερματοφυλακάρα.
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

Ρομπέρτο προ των πυλών... :roll:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”