Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
Εγώ τον Κιτσιου τον θεωρώ πολύ μέτριο παίκτη και πραγματικά ο Κωνσταντινίδης είναι 3 σκαλιά πάνω. Ο Κιτσιου εκτός από την ενέργεια που βγάζει στο γήπεδο δεν έχει άλλα ποιοτικά χαρακτηριστικά για μπακ. Σέντρα μηδέν , τρίπλα τεχνική πολύ κάτω του μετρίου και γενικά δεν μου αρέσει. Αντίθετα ο Κωνσταντινίδης αν δεν έχει τραυματισμούς είναι σε όλα σχεδόν καλύτερος.
Demir έγραψε:Ο ντόυ με τσιμιροτ καμια σχεση...αν με έναν μοιάζει στο στυλ παιχνιδιού ειναι ο σακοφ... αν μπουν μαζί θα ειναι κωμωδία... όπως το δίδυμο μαντουρο Τζιόλη... εγώ ελπιζω σε νατχοιδες...
πωωωω... το περιφημο ...Μαντουροτζιολι (κατα το σαντουροβιολι) που ειχε ειπωθει εδω μεσα...

ψωνίζει από γάλλία ο λιούμπος φέτος...
ίσως το πιο αθλητικό πρωτάθλημα
μανατζεροattributes?

ίσως το πιο αθλητικό πρωτάθλημα
μανατζεροattributes?

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος danirifle την Σάβ 27 Μάιος 2017, 12:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Επειδη συνεχιζω να μην μπορω να καταλαβω απο που προκυπτει το οτι ειναι τοσο καλος σε ολα ο Κωνσταντινιδης, αν καποιος θυμαται ενα παιχνιδι οπου εβγαλε ματια (γιατι με τα οσα λεγονται γι αυτον, περιμενει κανεις πως πρεπει να εχει βγαλει ματια σε πανω απο ενα παιχνιδι), ας μου πει να ψαξω να το βρω, να το παρακολουθησω μηπως καταλαβω κι εγω τι εννοειτε γιατι ειλικρινα δεν καταλαβαινω.
Πω ρε μλκ θα μας χαλάσει το καλοκαίρι αυτός.
Κάποιος να του κόψει τα ταξίδια
Αν έρθει ο ndoy που θα προορίζεται είτε σαν "8ρι" διπλα στον κάγκας είτε σαν 6(το πιο πιθανό) πιστεύω ότι η ομάδα θα πάρει και "8ρι" πολύ καλύτερου επιπεδου από "tsimi" ο οποιος θα μπορεί να τραβιέται στα άκρα και va παίζει κάθετα.
Ούτε ένα μπαν υα φάω το καλοκαιρι για τις μεταγραφες,θα ειναι ιουλιος και εμείς θα εχουμε κλεισει όλη την ομάδα.Ντροπή σου λουμπος ,καναγια ,παλιοχαρακτηρα .Ουτε ένας αυγουστιακος παπας?
Αδερφε μου sic ετσι ενιωσα....και το θεμα ειναι οτι δεν εκανα κριτικη στον Κιτσιου.
Απλα ειπα οτι ο Κων/δης (στα ματια μου) ειναι καλυτερος του Κιτσιου. Το θεμα του ειναι
η διαρκεια.
Τελος παντων δεν ειχα καμια προθεση να κραξω τον παικτη Κιτσιου...
Υ.Γ. Σορρυ για τα offtopic απο μερια μου.
Απλα ειπα οτι ο Κων/δης (στα ματια μου) ειναι καλυτερος του Κιτσιου. Το θεμα του ειναι
η διαρκεια.
Τελος παντων δεν ειχα καμια προθεση να κραξω τον παικτη Κιτσιου...
Υ.Γ. Σορρυ για τα offtopic απο μερια μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BigBaby την Σάβ 27 Μάιος 2017, 13:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
σεντερ μπακ - ?
αρ. μπακ - Ντοριάν Λεβέκ
αμ. χαφ - Σέιχ Ν'ντόι (?)
κεντρικό χαφ - ?
εξτρέμ - ?
επιθετικός - Γιανίκ Μπολί (?)
νομίζω κάπως έτσι θα κινηθούμε
αρ. μπακ - Ντοριάν Λεβέκ
αμ. χαφ - Σέιχ Ν'ντόι (?)
κεντρικό χαφ - ?
εξτρέμ - ?
επιθετικός - Γιανίκ Μπολί (?)
νομίζω κάπως έτσι θα κινηθούμε
Ο Νντοι μοιαζει να ειναι ενας Σαχοφ με περισσοτερη δυναμη αλλα λιγοτερη τεχνικη την στιγμη που εμεις θεωρητικα ψαχναμε για εναν Τσιμιροτ με μεγαλυτερες επιθετικες αρετες.Θα δουμε στην συνεχεια τι εχουν στο μυαλο τους.
- sourmenetes
- Moderator
Καλομαθε η γρια στα συκα...Tolaros έγραψε:Πω ρε μλκ θα μας χαλάσει το καλοκαίρι αυτός.

Αμα δε βλεπεις αρθρα επι αρθρων με το ζησαο με το κινητο στο αυτι στην προετοιμασια,τι νοημα εχει η μεταγραφικη περιοδος...
- sourmenetes
- Moderator
Καλα μην τρελαινεσαι...ace1979 έγραψε:Ούτε ένα μπαν υα φάω το καλοκαιρι για τις μεταγραφες,θα ειναι ιουλιος και εμείς θα εχουμε κλεισει όλη την ομάδα.Ντροπή σου λουμπος ,καναγια ,παλιοχαρακτηρα .Ουτε ένας αυγουστιακος παπας?

Τον Εντόι τον παίρνουν για 6άρι που θα μοιραστεί τα παιχνίδια με τον Κάνιας μιας και δεν μπορεί να παίξει 50 παιχνίδια την σεζόν...Επίσης τον παίρνουν κυρίως για το ψηλό παιχνίδι....ΚΑΙ στην επίθεση που είναι φοβερός σε στημένες μπαλιές αλλά ΚΑΙ όταν πιέζεται η ομάδα όπου μπορεί να γίνει τρίτος στόπερ μιας και την γνωρίζει και αυτήν την θέση...Εσύ προφανώς περιγράφεις τον Αντρέ Κάστρο ο οποίος είναι πιο επιθετικογενής από τον Τσίμιροτ, πατάει περιοχή έρχεται στο γκολ και στην ασίστ και ανασταλτικά δεν είναι άσχημος...joshua έγραψε:Ο Νντοι μοιαζει να ειναι ενας Σαχοφ με περισσοτερη δυναμη αλλα λιγοτερη τεχνικη την στιγμη που εμεις θεωρητικα ψαχναμε για εναν Τσιμιροτ με μεγαλυτερες επιθετικες αρετες.Θα δουμε στην συνεχεια τι εχουν στο μυαλο τους.
- sourmenetes
- Moderator
Γενικως δε με χαλαει ενα μαυρο σκυλι στο κεντρο...στο αμυντικο κομματι,περαν της πολυ καλης πιεσης που βγαλαμε στα περισσοτερα ματς,παικτη με δυναμη τσαμπουκα που θα ριχνει καμια ψιλη δεν εχουμε.πολυ σοφτ ειμαστε.
Ο ντοι μαλλον καλυπτει πολλα στο θεμα δυναμης και στον αερα θα βοηθησει.στημενα κτλ.
Ο ντοι μαλλον καλυπτει πολλα στο θεμα δυναμης και στον αερα θα βοηθησει.στημενα κτλ.