10.Djalma Campos

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
nothu

Re: 10.Djalma Campos

Δημοσίευση από nothu »

Για πειτε μου λιγο τα εξτρεμ των αλλων ομαδων που δεν ζηλευουν τον Τζαλμα. Για να ξερω και με ποιους τον συγκρινετε. Γιατι εγω οσο και να σκεφτομαι δεν μπορω να βρω καλυτερο του στο πρωταθλημα.
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

Al Bandy έγραψε:Ο Τζαλμά κάνει πολύ καλά πλέυ-οφ και ξέχασαν μερικοί ότι στο μεγαλύτερο κομμάτι της χρονιάς όντως κουτουλούσε χωρίς αντίπαλο και δυσκολευόταν ακόμα και να σταθεί όρθιος για πάνω από 3 δευτερόλεπτα.
καλα λιγο ακομα και παραλυτο θα τον βγαλεις χαλαρωσε...εγω θυμαμαι παντως τον τζαλμα να τρωει το ξυλο της αρκουδας σε καθε ματς και να μενει ορθιος ακομα και σε αντιαθλητικα μαρκαρισματα...
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

Δημοσίευση από Chuck Norris »

Αφού γίνεται τόσο μεγάλος ντόρος με τον Τζαλμαθα πω και εγώ την γνώμη μου για αυτόν.

Το πρόβλημα με τον Τζαλμά είναι ότι είναι πολύ διαφορετικό στυλ εξτρέμ από αυτά που είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε στον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια. Αν τον συγκρίνει κανείς επιθετικά με τον Μακ και τον Ροντριγκεζ ειναι φανερό πως υστερεί, αλλά από την άλλη οι δουλειές που κάνει στο γήπεδο είναι περισσότερες από αυτές που κάνανε οι άλλοι.Είναι γρήγορος, δυνατός, ομαδικός, θα μαρκάρει, θα πιέσει, θα πασάρει, θα ανοίξει χώρους ,θα κερδίσει φάουλ, είναι επίσης ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ οταν βρίσκει χώρο μπροστά του ΑΛΛΑ δεν ειναι ο παικτης που θα σου βγάλει συχνά την ευκαιρία από το πουθενά και επίσης η αστοχία του είναι απίστευτα εκνευριστική.
Πιστεύω ξεκάθαρα έχει θέση στην ομάδα του χρόνου , τον περιμένω και βελτιωμένο , όμως η απόκτηση ενός ακόμα εξτρεμ που θα έχει αυτά που δεν έχει ο Καμπος , θα κάνει καλό και στην ομάδα και στον ίδιο.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

nothu έγραψε:Για πειτε μου λιγο τα εξτρεμ των αλλων ομαδων που δεν ζηλευουν τον Τζαλμα. Για να ξερω και με ποιους τον συγκρινετε. Γιατι εγω οσο και να σκεφτομαι δεν μπορω να βρω καλυτερο του στο πρωταθλημα.
Τασουλής... :roll:

Υ.Γ. Ποιος Τζάλμα βρε τώώώρα βρεεεεεε???????????? :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Chuck Norris έγραψε:Αφού γίνεται τόσο μεγάλος ντόρος με τον Τζαλμαθα πω και εγώ την γνώμη μου για αυτόν.
Με τον Σπαναθα καμια συγγενεια; :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

Εγω αυτο που εχω να πω ειναι πως καθε μα καθε φορα η "κοντρα" στο topic Djalma Campos ξεκιναει απο κομπλεξικες τοποθετησεις ενος, ή βαρια 2,3 συγκεκριμενων μελων..

Πανθηρα για παντα στον ΠΑΟΚ και ασε τους να κλαινε!
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εγω θελω γκολ 2 εκ των τζαλμα, βαρελα ή ντοϋ στο τηγάνι για να βαλω τον τίτλο που έχω στο μυαλό.

η τζουλια και οι δυο μαυροι :D
Άβαταρ μέλους
ο τζο ο νάγκμπε

Δημοσίευση από ο τζο ο νάγκμπε »

Ο Τζάλμαρος έχει προσωπικότητα, είναι σοβαρός επαγγελματίας, κρατάει πολυ καλά τακτικά την θέση και δίνει ισορροπία στην ομάδα (αυτά σπάνια τα εκτιμούμε όσο πρέπει!), έχει πολύ καλή αντίληψη του γηπέδου και καλό vision, είναι μπαλαδόρος έχει την καλύτερη πρώτη επαφή με την μπάλα ίσως σε όλο το πρωταθλημα, έχει φαντασία, τρίπλα και έκρηξη σε μικρό χώρο, προστατεύει την μπάλα άριστα. Δεν είναι killer μπροστά στην εστία, ναι το έχουμε δει, αυτη είναι η αδυναμία του, αλλιώς θα ήταν σε κορυφαίο επίπεδο. Παρ' όλα αυτά ελπίζω οτι με το δέσιμο της ομάδας θα ανεβάσει και τα νούμερά του του χρόνου. Γερός να 'ναι και αυτός και όλοι οι άλλοι, να τελειώσει καλά η χρονιά και να κάνουμε το βήμα πιο ψηλά την επόμενη!
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

:lol: :lol:

Πολύ κουβέντα ειλικρινά για το τίποτα. Όπως είπε ο γιαπας, και του χρόνου εδώ θα είναι. Ας συμβιβαστούμε με την ιδέα. Όσο για το ότι δεν μπορούσε να σταθεί όρθιος για πάνω από 3 δευτερόλεπτα, γελάει μέχρι κι ο lookalike Wesley Snipes.
Έχει αδυναμίες ο παίχτης. Βεβαίως. Τουλάχιστον όμως φροντίστε ρε παίδες να επισημαίνετε τις υπαρκτές. Όχι τόσο για να μην εκτίθεστε αλλά προς υπηρέτηση της πραγματικότητας ... :mrgreen:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ας μεινει. Εξτρεμ που παθαινει ταραχη οταν βγαινει για γκολ δεν κανει. Αλλα αφου ειναι τακτικα καλος και καλο παιδι τοτε ενταξει. Λες και μονο με αντιστοιχα εξτρεμ της ελλαδας πρεπει ν συγκριθει. Οταν βγαινει τετ α τετ στο τηγανι κ την.στελνει αραουτ να τα θυμαστε αυτα. Τα βλεπει ο μακ κ ο λουκας κ κλαιει
Ποιοοοος ΠΑΟΟΟΟΚ ββρρρρεεε?
giapas

Δημοσίευση από giapas »

nothu έγραψε:Για πειτε μου λιγο τα εξτρεμ των αλλων ομαδων που δεν ζηλευουν τον Τζαλμα. Για να ξερω και με ποιους τον συγκρινετε. Γιατι εγω οσο και να σκεφτομαι δεν μπορω να βρω καλυτερο του στο πρωταθλημα.
Ουτε και χειρότερο του. Στο ιδιο επιπεδο ειναι.εγω θελω να εχω ξεκαθαρα καλύτερο εξτρεμ απο τους αλλους
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Giapa το αυτονοητο λες. Και τωρα θα λαβεις απαντησεις τυπου "πηγαινε εσυ προπονητης, ο ιβιτς ασχετος ειναι δηλαδη, ποιος καμπος βββββρεεε" κ αλλα τετοια μπακαλιστικα
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

Δημοσίευση από Chuck Norris »

Καλά για αυτό τον θέλουμε στην ομάδα επειδή είναι καλό παιδί και έχει ωραία μάτια... Δεν διαφωνεί κάνεις με το γεγονός πως ο Κάμπος έχει θέμα με τις τελικές δεν χρειάζεται να το επαναλάμβανεις σε κάθε ποστ
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

ειναι μπακαλιστικη απαντηση δηλαδη το αν ειναι ικανοποιημενος ο ιβιτς απο τον παικτη και δεν ειναι μπακαλιστικα τα 'κουτουλαει', 'παθαινει ταραχη' , 'δεν μπορει να σταθει 3 δευτερολεπτα ορθιος' κτλ? μαλιστα....
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εχουμε 2 εξτρεμ που αμοιβονται με 800.000 τον χρονο την στιγμη που αυτοι πχ του βαζελου η της κουλας ειναι max στα 300.000, στο γκαλοπ πρωτη θεση για ενισχυση ερχεται και παλυ το εξτρεμ και ομως αναρωτιονται καποιοι για το αν εκανε καλη η κακη χρονια ο Τζαλμα...Χρησιμος παικτη ροστερ θα πω εγω,ειδικα αν δεχοταν και μια μειωση αποδοχων.Φετος η σχεση τιμης αποδοσης ηταν απογοητευτικη.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”