Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...

ΆΝ είχατε τη δυνατότητα για ΜΟΝΟ ΜΙΑ ακόμα μεταγραφή, αυτή θα ήταν:

1) αμυντικός
17
14%
2) μέσος
105
84%
4) επιθετικός
3
2%

Σύνολο ψήφων: 125

Άβαταρ μέλους
Napoli4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017

Δημοσίευση από Napoli4 »

Κι εγω συμφωνω με sic για Κωνσταντινιδη. Εχει ταλεντο, εχει κανει καποια καλα παιχνιδια αλλα με τιποτα δεν δικαιολογουν τις προσδοκιες καποιων για αυτον.

Για Τσιμιροτ, δεν νομιζω να πωληθει φετος. Ο ΠΑΟΚ δεν θα πεσει πολυ κατω απτην ρητρα του (6εκατ), και απτην αλλη δεν νμζω να υπαρχει ομαδα που θα δωσει τοσα λεφτα για 8αρι με μηδενικα γκολ/ασσιστ.
Άβαταρ μέλους
thanasakiss4
Bet Guru 2019

Δημοσίευση από thanasakiss4 »

Όποιος θέλει να δει τον Νντοι, σήμερα το βραδυ παίζει τελικο κυπέλου Γαλλίας
με τη Ανζέ απεναντι στην Παρί
Άβαταρ μέλους
ace1979

Δημοσίευση από ace1979 »

Ο λεοβατς πιστεύω οτι εχει πωληθεί ,δεν νομιζω οτι θα δίναμε τόσα λεφτά για Μπακ απ.Αν δώσεις τσιμιροτ πας αγοράζεις νατχο και είσαι καλα
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ντοι όσο εχω δει επιθετικός χαφ αλλα δεν κρατάει μπαλα κλπ να χει τεχνικη να πατεί μέτρα νε μπαλα όσο ο τσιμι κ αυτο ειναι που μας λειπει για μενα ... επισης πως θα ταιριάξει με σαχοφ ειναι θεμα
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Ο ντόυ με τσιμιροτ καμια σχεση...αν με έναν μοιάζει στο στυλ παιχνιδιού ειναι ο σακοφ... αν μπουν μαζί θα ειναι κωμωδία... όπως το δίδυμο μαντουρο Τζιόλη... εγώ ελπιζω σε νατχοιδες...
Άβαταρ μέλους
Scientist@PAOK

Δημοσίευση από Scientist@PAOK »

Απο ένα αγγλικό σαιτ βρήκα τα εξής: Ο εντοι είναι ένας δυνατός, σταθερός midfielder με το πολύ δυνατό σημείο του να είναι στο αέρα, αλλα πάνω απο όλα είναι ΗΓΕΤΗΣ. Το σημαντικό όμως είναι οτί μιλάνε για ball-winning παίχτη, ο οποιος του αρέσει να βάζει τα πόδια του και να ανακόπτει το παιχνίδι του αντιπάλου. Επίσης οτι χρειάζεται έαν ball-playing midfield δίπλα του για να δίνει την μπάλα. Με βάση αυτά ο εντόι δεν προοριζεται για την θέση 8 αλλα για να έχουμε πλουραλισμό στοιχείων στο 6, όπου μάλλον μαζί με τον κανιας θα αποτελέσουν το δίδυμο.

Οπότε αν υποθέσουμε οτι εκλεισε ο λεβεκ και ο εντοι, θέλουμε και έναν ελέυθερο στα στόπερ με στοιχεία που μας λείπουν. Μετά απο αυτούς και ανάλογα το μπατζετ πρέπει να περιμένουμε είτε ενα 8-10ρι και(ή) έναν περιφεριακό φόρ όπου μάλλον θα πέσουν τα λεφτά.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Στο παιχνιδι που δα περσι παντως το μυαλό του μπροστα το χε

Ενα παιχνιδι ήταν βεβαια
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Σήμερα στον τελικό κυπέλου Γαλλίας παίζει ο Ν του και που μπορούμε να τον δούμε;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Το έχουν πολλά δορυφορικά, άρα στάνταρ θα έχει stream

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Φαντάζομαι
Ndoye - Cimirot - Biseswar
και από πίσω
Canas - Sakhov - Πέλκα
και γκαυλώνω
:opaokara:
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Σαν second striker έχω προαίσθημα για dmitry poloz απο την stavropol....ειναι γραφτό να ερθει η ποδοσφαιρική μετασαρκωση του σαλπι...η ροστοφ διαλύεται ... https://www.transfermarkt.com/dmitri-po ... eler/98539
trouman

Δημοσίευση από trouman »

27 Μαΐου και λέμε για μεταγραφές ωραίες

άιντε ΠΑΟΚΑΡΑ

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

BigBaby έγραψε:Η αποψη σου ειναι σεβαστη...το μονο αν που εβαλα εγω ειναι οι τραυματισμοι.
Γιατι σου φαινεται οτι μειωσα τον Κιτσιου?? Επειδη θεωρω τον Κων/δη καλυτερο του??
Εγραψα πουθενα οτι ο Κιτσιου ειναι κακος παικτης?? Δηλαδη να μην εκφρασουμε την
προσωπικη μας αποψη επειδη διαφωνουμε?? Σε κατηγορησα οτι μειωσες τον Κων/δη
καπου?
Εχουμε διαφορετικη αποψη....γι αυτο ειμαστε εδω να διαβαζουμε αποψεις.
Ρε συ bigbaby, καλα κανουμε κι εχουμε διαφορετικη αποψη και καλα κανεις και λες εσυ τη δικη σου κι εγω τη δικη μου.
Μπορεις ανετα να πεις οτι ειναι 2 επιπεδα πανω απο Κιτσιου οπως το ιδιο ανετα μπορω κι εγω να θεωρησω πως μια τετοια αποψη μειωνει τον Κιτσιου. Ουτε σε προσεβαλλα, ουτε σε επιασα απο το λαιμο να μην πεις την αποψη σου. Ασε με να την κρινω οπως νομιζω εγω ομως.

Δεν εννοω οτι μιλας ασχημα για τον Κιτσιου. Εννοω οτι η αποψη σου τον αδικει, τον μειωνει (κατα τη γνωμη μου παντα).
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Ντού με.. N'Doye

Μετά τα δημοσιεύματα για τον αριστερό μπακ Λεβεκ, ο ΠΑΟΚ δείχνει να είναι πολύ κοντά και στην απόκτηση του θηριώδους μέσου και αρχηγού της Γαλλικής Ανζε, Cheikh N'Doye..

Ο 31 ετών μέσος από τη Σενεγάλη (κάτοχος και Γαλλικής υπηκοότητας όμως!) σήμερα θα αγωνιστεί λογικά για τελευταία φορά με την φανέλα της Ανζέ (της οποίας είναι μάλιστα αρχηγός) στον τελικό κυπέλλου απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμαίν!

Με την απόκτηση του ο ΠΑΟΚ βρίσκει μια πολύτιμη λύση στη μεσαία γραμμή με έναν παίχτη που και δυναμικός είναι στα μαρκαρίσματα του αλλά και προσφέρει λύσεις στην επίθεση ενώ διακρίνεται κυρίως στο ψηλό παιχνίδι. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι σε 36 αγώνες φέτος (σε όλες τις διοργανώσεις) μετράει 7 γκολ και 6 ασίστ! Συνολικά στην καριέρα του (Επιναλ, Κρετεϊγ,Ανζε) έχει σε 65 αγώνες στην Ligue 1 15 γκολ και 10 ασίστ ενώ σε 73 αγώνες της Ligue 2 έχει 21 γκολ και 2 ασίστ! Με την Ανζέ πιο συγκεκριμένα, όπου βρίσκεται εκεί από το 2015 και το συμβόλαιο του λήγει αυτό το καλοκαίρι, έχει σε 70 αγώνες 17 γκολ και 10 ασίστ, νούμερα διόλου ευκαταφρόνητα για έναν αμυντικό μέσο!

Η Ανζε φέτος τερμάτισε στη 12η θέση της βαθμολογίας του Γαλλικού πρωταθλήματος ενώ σήμερα αγωνίζεται και στον τελικό του Κυπέλλου!

Με την πιθανή απόκτηση του θηριώδους Σενεγαλέζου μέσου, ο ΠΑΟΚ ισχυροποιεί ακόμα περισσότερο τον άξονα του με έναν παίχτη που μπορεί να προσφέρει ποιότητα, εμπειρία αλλά και ηγετικά χαρακτηριστικά!

Σημαντικό επίσης ότι ο Λούμπος Μίχελ για ακόμα μια χρονιά δείχνει με το..καλημέρα ότι λειτουργεί οργανωμένα και μεθοδικά!

----------------

μερες περιμενα να γραψω τον τιτλο αυτον :P
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Τελικά το ταξίδι στο Παρίσι είχε ουσία.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”