Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
Ταλενταρα δεν ξερω αν ειναι....απλα ειναι οτι καλυτερο εχουμε πισω απο Ματος.
Αν δυναμωσει το κορμι του ειναι 1 με 2 επιπεδα πανω απο τον Κιτσιου.
Εχει καλυτερη σεντρα, ειναι πιο καλος αμυντικα, ειναι πιο γρηγορος και ειναι θρασυς.
Το θεμα ειναι οτι εχει τραυματισμους και δεν μπορει να καθιερωθει.
Για μπακ απ στον ΠΑΟΚ τα προσοντα του ειναι υπεραρκετα.
Αν δυναμωσει το κορμι του ειναι 1 με 2 επιπεδα πανω απο τον Κιτσιου.
Εχει καλυτερη σεντρα, ειναι πιο καλος αμυντικα, ειναι πιο γρηγορος και ειναι θρασυς.
Το θεμα ειναι οτι εχει τραυματισμους και δεν μπορει να καθιερωθει.
Για μπακ απ στον ΠΑΟΚ τα προσοντα του ειναι υπεραρκετα.
Οτι καλυτερο εχουμε πισω απο Ματος ειναι ο Κιτσιου.
Τωρα.. ΑΝ δυναμωσει και ΑΝ παιξει και ΑΝ παιξει καλα και ΑΝ μεινει μακρια απο τραυματισμους και ΑΝ αποδειχτει καλυτερος του Κιτσιου, να πουμε οτι ειναι ανωτερος του. Για την ωρα δεν βλεπω κανεναν λογο να μειωνουμε ετσι τον Κιτσιου.
Τωρα.. ΑΝ δυναμωσει και ΑΝ παιξει και ΑΝ παιξει καλα και ΑΝ μεινει μακρια απο τραυματισμους και ΑΝ αποδειχτει καλυτερος του Κιτσιου, να πουμε οτι ειναι ανωτερος του. Για την ωρα δεν βλεπω κανεναν λογο να μειωνουμε ετσι τον Κιτσιου.
Η αποψη σου ειναι σεβαστη...το μονο αν που εβαλα εγω ειναι οι τραυματισμοι.
Γιατι σου φαινεται οτι μειωσα τον Κιτσιου?? Επειδη θεωρω τον Κων/δη καλυτερο του??
Εγραψα πουθενα οτι ο Κιτσιου ειναι κακος παικτης?? Δηλαδη να μην εκφρασουμε την
προσωπικη μας αποψη επειδη διαφωνουμε?? Σε κατηγορησα οτι μειωσες τον Κων/δη
καπου?
Εχουμε διαφορετικη αποψη....γι αυτο ειμαστε εδω να διαβαζουμε αποψεις.
Γιατι σου φαινεται οτι μειωσα τον Κιτσιου?? Επειδη θεωρω τον Κων/δη καλυτερο του??
Εγραψα πουθενα οτι ο Κιτσιου ειναι κακος παικτης?? Δηλαδη να μην εκφρασουμε την
προσωπικη μας αποψη επειδη διαφωνουμε?? Σε κατηγορησα οτι μειωσες τον Κων/δη
καπου?
Εχουμε διαφορετικη αποψη....γι αυτο ειμαστε εδω να διαβαζουμε αποψεις.
Με το συμπάθιο ρε αδερφέ μου, αλλά και πάλι δεν κατανοώ τόση μήνη κατά ενός νεαρου παίχτη του Π.Α.Ο.Κ. απ τα σπλάχνα του και όχι για τους ΑΡΔ, οι οποίοι φταίνε εξ ολοκλήρου για όσα (του) καταμαρτυράς...sic-4 έγραψε:goran 64 έγραψε:sic-4 έγραψε:http://www.paokmania.gr/stiles/mme/1256 ... stantinidi
Ελεος... ΦΤΑΝΕΙ
8 χρονια ξεκουραζεται και ενδυναμωνεται και εχουμε ακουσει το ονομα του οσες φορες και του Λινο.
Οκ αρδ, το καταλαβαμε, ειναι κολλητος σας.
ΦΤΑΝΕΙ!!!!!
Ειλικρινα, με τοση τζαμπα αβαντα που εχει φαει αυτο το παιδι, τον εχω αντιπαθησει καργα. Δεν θελω να τον δω στον ΠΑΟΚ.![]()
![]()
Μεγάλη υπερβολή διακρίνω, αρνητικότατη στα όρια και με το συμπάθιο κιόλας...Όπως και αχρείαστη θαρρώ...
Sic-4, αδερφέ από σένα ειδικά δεν το περίμενα και με εκπλήσσεις ιδιαιτέρως αρνητικά, sorry κιόλας...![]()
Υ.Γ. Αν δεν είχε τόσους σοβαρούς τραυματισμούς, παίζει πολύ δυνατά να ήταν ήδη βασικός και αναντικατάστατος, μέχρι και στην Ντόρτμουντ...
Goran, εγω παλι βρισκω αχρειαστη ολη αυτην την αβαντα που τρωει τοσα χρονια. Βρισκεις μεγαλη υπερβολη σε αυτο που λεω αλλα οχι στο ποσες φορες εχει γινει συζητηση γυρω απο το ονομα του σε σχεση με την προσφορα του στην ομαδα;
Τον εχουμε δει σε ελαχιστα ματς στον ΠΑΟΚ, σε καποια απο αυτα ηταν καλος (σε καμια περιπτωση εξαιρετικος), οκ ολα καλα μεχρι εδω. Τα οσα εχουμε διαβασει γι αυτον ομως ειναι απιστευτα δυσαναλογα και με τις συμμετοχες του αλλα και με οσα εδειξε. Εδω και χρονια διαβαζουμε για τον Κωνσταντινιδη που ειναι μια πολυ καλη λυση στα μπακ, αλλα Κωνσταντινιδη στα μπακ δεν εχουμε δει γιατι ενα ματς επαιζε και 10 ηταν τραυματιας. Καπως ετσι ειναι η πραγματικοτητα δυστυχως.
Δεν ξερω πως βγαζεις το συμπερασμα πως το επιπεδο του θα μπορουσε να ειναι για Ντορτμουντ, αν θελεις εξηγησε μου. Εχω δηλωσει ειλικρινα αμπαλος, αλλα απο οσα εχω δει, θυμαμαι εναν καλο παικτη αλλα οχι αμαν και τι. Πιθανον να κανω λαθος ως αμπαλος που ειμαι και οντως το παιδι να ειναι ιδιαιτερα ταλαντουχο. Ακομα κι ετσι ομως, τα θεματα τραυματισμου του ηταν πολυ πανω του μεσου ορου, σε βαθμο που δεν του επετρεψαν να κανει παρα ελαχιστες εμφανισεις με τον ΠΑΟΚ. Απο αυτες τις ελαχιστες εμφανισεις (που επαναλαμβανω πως δεν τις θυμαμαι ως εξαιρετικες) να γινεται τοση κουβεντα για το ονομα του, συγγνωμη αλλα το θεωρω υπερβολικο. Σκεπτομενος δε, τα οσα εχει ακουσει ο Κιτσιου πχ (που εχει προσφερει απειρως περισσοτερα στην ομαδα) η υπερβολη αυτη, αποκτα και το στοιχειο της αδικιας. Μεχρι και ο Γλυκος που ηταν απο τους καλυτερους παικτες μας απαξιωνεται. Και γινεται τοσος ντορος (πραγματικα δεν το εχω ξαναδει αυτο με αλλον μη ενεργο παικτη) για τον Κωνσταντινιδη. Ε, συγγνωμη. Φτανει με τον Κωνσταντινιδη.
Με το καλο το παληκαρι να γινει καλα καποια στιγμη, να παρει ευκαιριες και να δειξει αυτο το Ντορτμουντ που λες και να σηκωθω ορθιος να τον χειροκροταω, αλλα εχει τοσα χρονια που ακουγεται και δεν εχω δει τιποτα παρα μονο εχουν γεμισει τα αυτια μου με το ονομα του.
edit: επειδη ακριβως εκπλησσεσαι Goran, κι επειδη ξερεις οτι σπανιως (εως ποτε) θα πω κακη κουβεντα για παικτη του ΠΑΟΚ, σκεψου σε παρακαλω λιγο τα οσα λεω και μην μου πετας ενα Ντορτμουντ το οποιο, συμπαθα με, αλλα δεν προκυπτει απο πουθενα.
edit2: Ο Σταφυλλιδης απο τις πρωτες του συμμετοχες εδειξε πως προκειται για κατι εξαιρετικο. Ηταν εμφανεστατο ακομα και σε 'μενα τον αμπαλο. Γι αυτον να ελεγες για Ντορτμουντ θα σου ελεγα ναι (οχι τωρα, τοτε). Στον Κωνσταντινιδη δεν ειδα σε καμια περιπτωση αυτο το "κατι" που εκανε μπαμ στον Σταφυ. Εχω ξαναπει οτι στα ματια μου ειναι ενας βελτιωμενος Κιτσιου. Και το "βελτιωμενος" το βαζω γιατι εχω φαει τον προλογο απο τα πολλα που εχω ακουσει.

Είχε γίνει διερευνητική επαφή της Ντόρτμουντ με τον Π.Α.Ο.Κ. για τον μικρό την σεζόν '15-'16, τότε που ήμασταν αντίπαλοι στους ομίλους του E.L. και επίτρεψε μου να το γνωρίζω προσωπικά μεν, αλλά και στα σίγουρα...

Τότε (χρονικά) περίπου συνέπεσε και η ανανέωση του παίχτη ως το 2019, αλλά μετά τον βαρύ του τραυματισμό δεν προχώρησε παραπάνω...

Τέσπα, ας μην χαλιόμαστε (και) μεταξύ μας, παρότι δεν μείωσα κανέναν, με κάθε ειλικρινή διάθεση ρε sic-4...

- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Συμφωνω και γω με τον sic. Εχω κουραστει με το γυαλινο υπερταλέντο Κωνσταντινιδη που θα παρει την φανελα σπιτι του καθε καλοκαιρι και που μετα απο πέντε καλουτσικες εμφανισεις παίρνει μεταγραφή για την Ρεαλ.
Εφτασε 22 χρονών, δεν εχει κανει μια γεματη χρονια ουτε ως δανεικος και καθε εξαμηνο κανει επεμβασεις στα γονατα.
Φτανει. Μας εχουν ζαλισει οι δημοσιοσχετιστες ντεμεκ δημοσιογραφοι. Για μενα ο παικτης δεν αξιζει αλλη ευκαιρια.
Ο Κιτσιου ως αλλαγη στεκεται ανετα. Αυτος οχι.
Εφτασε 22 χρονών, δεν εχει κανει μια γεματη χρονια ουτε ως δανεικος και καθε εξαμηνο κανει επεμβασεις στα γονατα.
Φτανει. Μας εχουν ζαλισει οι δημοσιοσχετιστες ντεμεκ δημοσιογραφοι. Για μενα ο παικτης δεν αξιζει αλλη ευκαιρια.
Ο Κιτσιου ως αλλαγη στεκεται ανετα. Αυτος οχι.
Δεν ειπα οτι μειωσες κανεναν Goran, για το προηγουμενο ποστ που ελεγε οτι ειναι 1-2 επιπεδα πανω απο Κιτσιου πηγαινε αυτο.
Δεν εχω κανεναν λογο να αμφισβητησω αυτο που λες για τη διερευνητικη επαφη της Ντορτμουντ, αλλα ακομα κι ετσι, μια διερευνητικη επαφη απεχει πολυ απο το "βασικος και αναντικαταστατος".
Ναι, η μηνις δεν ειναι ευθυνη του παικτη, φταινε οι αρδ αλλα και η πολυ συχνη αναφορα στο ονομα του που συναντω εδω μεσα. Ο ιδιος δεν εχει κανει κατι κακο. Αλλα εδω λεγαμε για τον Τζαβελα και μεχρι και για τον Κλαους οτι η αβαντα των αρδ τους κανει αντιπαθεις. Και τις περισσοτερες φορες που αναφερεται εδω μεσα το ονομα του αναφερεται ως σουπερ ταλεντο. Ξαναλεω πως εγω προσωπικα αυτο το σουπερ ταλεντο δεν μπορεσα ποτε να το διακρινω σε αντιθεση με αλλες περιπτωσεις που αυτο εκανε μπαμ.
Τελος, το προβλημα των τραυματισμων του ειναι τεραστιο. Πρωτοεμφανιστηκε στην πρωτη ομαδα πριν 5-6 χρονια αν δεν κανω λαθος και στα τοσα χρονια καταφερε να εχει ελαχιστη προσφορα στην ομαδα (λογω ατυχιας, οκ, αλλα αυτο δεν αλλαζει το αποτελεσμα). Ε δεν μπορω να δεχτω να λεγεται (οχι απο σενα) πως οτι καλυτερο εχουμε μετα απο Ματος ειναι ο Κωνσταντινιδης για εναν παικτη με τετοια προσφορα. Ή καθε τοσο που γινεται κουβεντα για το ροστερ να λεγεται "στα μπακ εχουμε Κωνσταντινιδη".
Δεν εχω κανεναν λογο να αμφισβητησω αυτο που λες για τη διερευνητικη επαφη της Ντορτμουντ, αλλα ακομα κι ετσι, μια διερευνητικη επαφη απεχει πολυ απο το "βασικος και αναντικαταστατος".
Ναι, η μηνις δεν ειναι ευθυνη του παικτη, φταινε οι αρδ αλλα και η πολυ συχνη αναφορα στο ονομα του που συναντω εδω μεσα. Ο ιδιος δεν εχει κανει κατι κακο. Αλλα εδω λεγαμε για τον Τζαβελα και μεχρι και για τον Κλαους οτι η αβαντα των αρδ τους κανει αντιπαθεις. Και τις περισσοτερες φορες που αναφερεται εδω μεσα το ονομα του αναφερεται ως σουπερ ταλεντο. Ξαναλεω πως εγω προσωπικα αυτο το σουπερ ταλεντο δεν μπορεσα ποτε να το διακρινω σε αντιθεση με αλλες περιπτωσεις που αυτο εκανε μπαμ.
Τελος, το προβλημα των τραυματισμων του ειναι τεραστιο. Πρωτοεμφανιστηκε στην πρωτη ομαδα πριν 5-6 χρονια αν δεν κανω λαθος και στα τοσα χρονια καταφερε να εχει ελαχιστη προσφορα στην ομαδα (λογω ατυχιας, οκ, αλλα αυτο δεν αλλαζει το αποτελεσμα). Ε δεν μπορω να δεχτω να λεγεται (οχι απο σενα) πως οτι καλυτερο εχουμε μετα απο Ματος ειναι ο Κωνσταντινιδης για εναν παικτη με τετοια προσφορα. Ή καθε τοσο που γινεται κουβεντα για το ροστερ να λεγεται "στα μπακ εχουμε Κωνσταντινιδη".
- john4serres
Αν περάσει κάποιος περαστικός θα νομίζει άνετα ότι μιλάμε για τον Πέλκα.rainmaker έγραψε:Από πού κι ως πού προκύπτει ότι αυτό το παιδί έχει κάποιο ιδιαίτερο ταλέντο;
Έχει κανει κάποια φοβερη εμφάνιση με τον ΠΑΟΚ και δεν το θυμάμαι;
Έχει κάποιο πραγματικά καλό στοιχείο στο παιχνίδι του ώστε να ξεχωρίζει;
Προσωπικά έχω παρατηρήσει όντως τεράστια αβάντα από συγκεκριμένους δημοσιογράφους .
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι είναι άχρηστος αλλά πολύ θα ήθελα όσοι τον θεωρούν ταλενταρα να μου πουν ΓΙΑΤΙ.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Σε συνεχεια του Γεναρη εμενα ο Νντοι ως αντιΤσιμιροτ στο 8 δεν με ενθουσιαζει,αντιθετα βεβαια μου αρεσει ως διδυμο με τον Κανιας στο 6.Ο Νντοι μπορει να παταει περιοχη και να απειλει σε σχεση με τον Βοσνιο αλλα υστερει πολυ τεχνικα,στο κρατημα και το κουβαλημα της μπαλας,στοιχεια που για μενα ειναι απαραιτητα για 8ριυψηλου επιπεδου.
Εν τέλει ξέρει κανείς να μας πει αν ο ντου είναι καλός παίκτης;
Μ αρέσει η προοπτική να έχουμε ένα θηρίο στο κέντρο και έχει σχετικά καλά νούμερα, αλλά δεν τον έχω δει να παιζει
Μ αρέσει η προοπτική να έχουμε ένα θηρίο στο κέντρο και έχει σχετικά καλά νούμερα, αλλά δεν τον έχω δει να παιζει
παντως απ τα ονόματα που ακούγονται αν γίνει ενα ξεσκαρτάρισμα στα χάφ και έχουμε μια εξάδα
κανιας τσιμι σακοφ ντοι μπισε κάστρο
θα έχουμε το καλυτερο κέντρο εβερ σα σύνολο
μεμονωμένα η τριάδα γκαρσια βιτολο ιβιτς ήταν κορυφή αλλα δεν είχες εναλλακτικές τότε οποτε σα σύνολο η παραπάνω εξάδα θα ήταν εξαιρετική
μεμονωμένα η τριάδα γκαρσια βιτολο ιβιτς ήταν κορυφή αλλα δεν είχες εναλλακτικές τότε οποτε σα σύνολο η παραπάνω εξάδα θα ήταν εξαιρετική
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
Στα χαφ έχουμε Κανιας,Σακχοφ,Τσιμιροτ,Κάτσε,Χαρίση.Απο αυτούς
σιγουροι για του χρόνου είναι οι πρωτοι 2.Άρα πάμε για 2 μεταγραφες,ένας
λογικά θα είναι ο Νντοι απο οτι γράφουν
σιγουροι για του χρόνου είναι οι πρωτοι 2.Άρα πάμε για 2 μεταγραφες,ένας
λογικά θα είναι ο Νντοι απο οτι γράφουν
-
Δεν νομίζω κανένας να τα βάζει με τον Κωνσταντινίδ. πιο πολύ είναι εκνευρισμός γιατί ζούμε ένα deja vu κάθε χρόνο, άντε φέτος θα δείξει τι αξίζει, παίζει δύο τρία καλά παιχνίδια, ανεβαίνουν οι προσδοκίες κιαλλο, και κρύο ντουζ μετά με νέο τραυματισμό. Πέρα από το αν τον αβανταρουν όμως τα ΜΜΕ, εμένα με ενδιαφέρει μόνο τι πιστεύουν οι άνθρωποι μέσα στην ομάδα, και νομίζω έχει τη σημασία του ότι τον έχουν στηρίξει τόσο πολύ. Εάν δεν έβλεπαν κάτι καλό και με τόσους τραυματισμούς, νομίζω θα μας είχε χαιρετήσει προ πολλού
- Petros1988
Καλός ο Λεβεκ για αλλαγή του Λέοβατς σχεδόν δύο ισάξια αριστερα μπάκ στην ομάδα!Περιμένω όμως να δώ παίκτες για 11αδα που θα έρθουνε να μας ανεβάσουνε επίπεδο!
Παλι θα χουμε θεμα με το 6αρι ομως. Γιατι απο αυτους καθαρο αμυντικο χαφ ειναι μονο ο Κανιας. Εκτος αν εχουν σκοπο να παιζουν κυριως με δυο 8αρια κ δεκαριche4 έγραψε:παντως απ τα ονόματα που ακούγονται αν γίνει ενα ξεσκαρτάρισμα στα χάφ και έχουμε μια εξάδα