Διεθνή, εννοούσε κάποιον απο αυτούς που ήταν στην ομάδα φέτος?Disharmonic έγραψε:Πολύ σωστός ο Τσαλοπουλος σε όλα. Αναμένουμε να δούμε με ποιον διεθνή συμφωνήσανε προφορικά και φυσικά τα διαρκείας.
Βόλλευ 2016/17: Εγχώριες διοργανώσεις
Re: Βόλλευ 2016/17: Εγχώριες διοργανώσεις
Οπως αποκαλύπτει ο Νίκος Τοσκίτσης στην FORZA που κυκλοφορεί, ο Χαβιέ Χιμένεθ είναι ο εκλεκτός του ΠΑΟΚ για τη θέση του ακραίου.
PAOK FC Spring and Summer Collection 2017 στα PAOK FC Official Stores
Η διοίκηση αλλά και ο Χόρχε Ελγκέτα επιθυμούν διακαώς την επιστροφή του Κουβανού που πήρε δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο με την ομάδα του Δικεφάλου.
Περισσότερα στην FORZA που κυκλοφορεί το Σάββατο.
PAOK FC Spring and Summer Collection 2017 στα PAOK FC Official Stores
Η διοίκηση αλλά και ο Χόρχε Ελγκέτα επιθυμούν διακαώς την επιστροφή του Κουβανού που πήρε δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο με την ομάδα του Δικεφάλου.
Περισσότερα στην FORZA που κυκλοφορεί το Σάββατο.
Αβερρρρρ δωσε μας τα φωτα σου!!!!!!!!!!!
Ο PAOK VC το ειχε αναφερει νωριτερα....
Εμενα με τρομαζει η υποδοχη του...........

- Stelios Bagios
Είμαι ο μόνος που δεν τρελαίνεται με το Χιμένεθ; Τον θεωρώ καλό παίκτη και τον σέβομαι για τη συμμετοχή του στους τίτλους που κατέκτησε με την ομάδα μας. Ωστόσο, πιστεύω ότι ο κόσμος μας γενικά έχει υπερεκτιμήσει τόσο την αγωνιστική του αξία, όσο και τη συνεισφορά του στους τίτλους. Και σίγουρα πιστεύω ότι είναι κατώτερος του Ντάντε, οπότε κατευθείαν η ποιότητα της ομάδας μειώνεται.
-
Πράγματι η υποδοχή του είναι ουρανός με τη γη σε σχέσημε του Ντάντεpyrgioths έγραψε:Αβερρρρρ δωσε μας τα φωτα σου!!!!!!!!!!!
Ντάντε θα λέμε και θα κλαίμε

Ναι αλλα εκει που σηκώνεται αυτος δεν σηκώνεται κανενας στη χωρα,ούτε καν ο πολύς Αγκάμεζ.
Φέρτε τον παιχταρα πίσω να δούμε λίγο θέαμα.
Φέρτε τον παιχταρα πίσω να δούμε λίγο θέαμα.
Διαβάζω οτι μάλλον αποχωρεί ο Ανδρεάδης και οδεύει προς τον εχθρό, ενώ εμείς αποκτούμε τον Πελεκούδα του Παμβοχαϊκού.
Πως βλέπετε αυτή την κίνηση?
Πως βλέπετε αυτή την κίνηση?
Πως σας φαίνεται ο Πελεκούδας? Είναι αρκετά αθλητικός και σε καλή ηλικία, πηγές τον αναφέρουν απο 2.00 μέχρι 2.04.
Δεν ξέρω αν θα κλείσει η όχι στον γαύρο το θέμα είναι ότι φεύγει από τον ΠΑΟΚ. Θα μπορώ και πάλι να τον κράζω ελεύθερα... 

Εγω απορω πως οι ομαδες κανουν σχεδιασμο χωρις να ξερουν αν του χρονου θα εχουν τηλεοτπικα,αν θα παιξουν 4 ή 5 ξενοι,αν θα πρέπει να παίζουν μικροι και δεν ξερω τι αλλο μπορει να ειναι στον αερα.....
Εμείς δεν ξέρουμε τώρα αυτοί ε κάτι παραπάνω θα γνωρίζουν...
HOOL4IGAN έγραψε:Δεν ξέρω αν θα κλείσει η όχι στον γαύρο το θέμα είναι ότι φεύγει από τον ΠΑΟΚ. Θα μπορώ και πάλι να τον κράζω ελεύθερα...

Στα τσακίδια ο πλέον αχώνευτος γυρολόγος-τυχοδιώκτης!!!!

Υ.Γ. Να πάει να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα της καρδιάς του...Εκεί που όταν τον βούτηξε ο άλλος απ τον λαιμό ούτε καν διαμαρτυρήθηκε και μέχρι συγγνώμη βγήκε και ζήτησε γιατί "προκάλεσε"!!!!

Δεν είναι τυχαίο θαρρώ ότι τον κρίσιμο 5ο Τελικό φέτος "τον πήρε" ο πωρωμένος Τακουρίδης κι όχι αυτός...

Κάτι για το Χιμένεθ που διάβασα πιο πάνω. Ναι μεν ήταν πεσμένος τη δεύτερη χρονιά, έλειπε ωστόσο ο Βασιλιάς Αλέξανδρος του Ισραήλ με τον οποίο συνδιάζονταν πολύ καλά την πρώτη χρονιά. Ο Χιμένεθ ήταν πιο επιθετικός, είχε πολύ καλό σερβίς και πιέζαμε έτσι την υποδοχή τους. Φέτος η πτώση στο σερβίς μας ήταν εμφανής και μας στοίχησε. Επίσης, τώρα ο Χιμένεθ έπαιξε και μια χρονιά στην Ιταλία, και λογικά έχει βελτιωθεί παίζοντας σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα. Νομίζω οτι είχε πολύ καλή χρονιά.
Θα ήθελα να προσθέταμε λίγο ύψος στην ομάδα. Ίσως πάμε και για ξένο κεντρικό.
Υ.Γ. Παιδιά τα μηνύματά μου εμφανίζονται με μεγάλη καθυστέριση. Δεν είναι παράπονο, απλά δυσκολεύομαι να προσφέρω στη συζήτηση.
Θα ήθελα να προσθέταμε λίγο ύψος στην ομάδα. Ίσως πάμε και για ξένο κεντρικό.
Υ.Γ. Παιδιά τα μηνύματά μου εμφανίζονται με μεγάλη καθυστέριση. Δεν είναι παράπονο, απλά δυσκολεύομαι να προσφέρω στη συζήτηση.